Wpisy 119 189 – 119 300
21 czerwca 2010 10:09 → 21 czerwca 2010 15:05, 100 wpisów
Zapomniałam dodać,że dzisiaj taką trójkę sobie upatrzyłam:
10,17,77
a odnosnie meczy:
to Portugalia-Korea Płn.1
zobaczymy co z tego wyniknie :)
10,17,77
a odnosnie meczy:
to Portugalia-Korea Płn.1
zobaczymy co z tego wyniknie :)
mam t
Ale pewniaka podałaś. Faktycznie jesteś specjalistką od typowania. A analiza meczu po prostu wyczerpująca :)
* MAM TO GDZIEŚ
ta madzia działa mi na nerwy.
a jakieś inne komentarze ?
Odnośnie dzisiejszych typów,może ma ktoś bardziej rozbudowane jak ja?
Odnośnie dzisiejszych typów,może ma ktoś bardziej rozbudowane jak ja?
Nikt nic?
No nie wierzę,że nikt nie ma nic do powiedzenia odnosnie tematyki tej stronki,a swoje sugestie tyczą się tylko innych użytkowników.
Wszak to portal o grach przecież?
No nie wierzę,że nikt nie ma nic do powiedzenia odnosnie tematyki tej stronki,a swoje sugestie tyczą się tylko innych użytkowników.
Wszak to portal o grach przecież?
ale co tu komentować?
żal mi ciebie bardzo a odnośnie typowań: multi multi 80,13,5 mecze: portugalia-koreapłn 1,hiszpania honduras1,chile szwajcaria 2 a.Villa West ham1, blackburn everton x
Takie typy to dzieci w piaskownicy podają :)
brawo Pani Madziu brawo my kobiety na poziomnie nie mozemy
sie poddawac
sie poddawac
Fish poker>>> to nie było do Ciebie
fish poker >>> i bardzo ładnie,zobaczymy co wyjdzie z tych Twoich typowań acz życzę szczęścia w grze :) bo i to jest potrzebne,ja swoje wystawiłam - zobaczymy :)
Fish poker>>>tak trzymać :)
fish poker >>> no ja nie będę złośliwa, (nie mam takiej potrzeby :)a skoro Ty musisz to Twój problem.
Jeszcze raz aby sprawdziły się Twoje przewidywania :)
Jeszcze raz aby sprawdziły się Twoje przewidywania :)
a ok
madziu i anna maria wtakim razie wam oboje życzę super super porażki przez duże P
wracam za 8 minut
fish poker >>> no właśnie problem jest tego typu,że użytkownik herbie1976 sam nie wie o co mu tak naprawdę chodzi.
Pisze do mnie ciągle coś, próbując zwrócić na siebie moją uwagę,nie rozumie jednak biedaczysko,że nie jestem zainteresowana polemiką z kimś takim jak on :)
Pisze do mnie ciągle coś, próbując zwrócić na siebie moją uwagę,nie rozumie jednak biedaczysko,że nie jestem zainteresowana polemiką z kimś takim jak on :)
Witam Wszystkich.
Mag.. . Jesteś?
" Czy to tylko chwila?"
O nie "
Pozdrawiam.
Mag.. . Jesteś?
" Czy to tylko chwila?"
O nie "
Pozdrawiam.
danteV >>> pochwal się lepiej kto jest Twoim tajnym informatorem odnośnie mojej osoby :)i mojego życiorysu?
Zresztą chyba nie do końca zgadzającego się z rzeczywistością?
A tak przy okazji - przestaniesz kiedykolwiek o mnie pisać?
Zresztą chyba nie do końca zgadzającego się z rzeczywistością?
A tak przy okazji - przestaniesz kiedykolwiek o mnie pisać?
madzia77>>>ja nie chce twojej uwagi. Ja cie krytykuje imbecylu :)
A co do zrozumienie to zabrakło jednego znaku a nie sensu jak w twoich wypocinach.
Hej yo, fish już jest:) i widzę że madzia sama nie wie o czym mówi
madzia77>>> jak się czujemy po nieudanej prowokacji pod moim adresem? Fish poker'a możesz skreślić z listy moich potencjalnych wrogów i szukaj następnych jeleni.
wszyscy tą biedną madzię tak jedziemy zaraz nam się dziecko popłacze prawda madzia?
Lotto test. Liczby na Nie. Wersja próbna.
01, 02, 07, 08, 12, 20, 22, 30, 32, 37, 39, 46.
01, 02, 07, 08, 12, 20, 22, 30, 32, 37, 39, 46.
madzia już się raczej nie odezwie pewnie teraz już się popłakała
dobrze jej tak niech się nauczy że niewarto prowokować
czemu nie ma Pasko?
Ciągle nawracasz do jakiś sms'ów spraw, które minęły już dawno, kogo to obchodzi?
Zostawiasz jakieś sugestie i ciągłe nie domówienia,próbujesz mi coś ciągle udowadniać na stronce - tylko po co?
Skoro czujesz się mądrzejszy od mojej osoby to po co ciągle akcentujesz moje "niezrównoważenie psychiczne" (według Twojej opinii) chcesz utwierdzić siebie w tym przekonaniu czy innych i najważniejsze po co?
Zostawiasz jakieś sugestie i ciągłe nie domówienia,próbujesz mi coś ciągle udowadniać na stronce - tylko po co?
Skoro czujesz się mądrzejszy od mojej osoby to po co ciągle akcentujesz moje "niezrównoważenie psychiczne" (według Twojej opinii) chcesz utwierdzić siebie w tym przekonaniu czy innych i najważniejsze po co?
Nara!
Ps. Pasko przy braku reakcji moderacji odpowiadam tylko tej osobie na wpis skierowany do mnie!
Ps. Pasko przy braku reakcji moderacji odpowiadam tylko tej osobie na wpis skierowany do mnie!
To przestań w swoich postach do koguta akcentować moją osobę i snuć swoje teorie na które nie masz żadnych dowodów.
Witam wszystkich:)
Widzę , że tutaj nic sie nie zmieniło :( wczoraj zaglądałam - kłócili się , dzisiaj zaglądam i dalej się kłócą :( To smutne
A pareczki wchodzą :)
Widzę , że tutaj nic sie nie zmieniło :( wczoraj zaglądałam - kłócili się , dzisiaj zaglądam i dalej się kłócą :( To smutne
A pareczki wchodzą :)
i jeszcze jedno eduś rozkręciłeś atmosferę na stronce i jak zwykle wycofałeś się.
Rzuciłeś hasło i wszyscy się zbiegli by poprzeć Twoje "święte słowo" gratuluję inteligencji,ale pewnie wiesz już,że nie tylko Ty potrafisz :) i nie potrzeba do tego stada "baranów" jak w Twoim przypadku.
a teraz już mi się nie chce pisać,a potem nie wiem czy będę mogła więc papatki :)
Rzuciłeś hasło i wszyscy się zbiegli by poprzeć Twoje "święte słowo" gratuluję inteligencji,ale pewnie wiesz już,że nie tylko Ty potrafisz :) i nie potrzeba do tego stada "baranów" jak w Twoim przypadku.
a teraz już mi się nie chce pisać,a potem nie wiem czy będę mogła więc papatki :)
śledzisz mnie w necie?
a ile Ty dostałeś ostrzeżeń i banów chociażby tutaj?
Żadnego takiego rekordzisty nie ma i zważ sobie na słowa koleś :)bo jak zauważyłeś nie wszystkim się to podoba :):):)
a ile Ty dostałeś ostrzeżeń i banów chociażby tutaj?
Żadnego takiego rekordzisty nie ma i zważ sobie na słowa koleś :)bo jak zauważyłeś nie wszystkim się to podoba :):):)
i znowu madzia77 w poście edi8.
Piszesz o debilizmach innych użytkowników?
Policz swoje epitety odnośnie innych będzie ich więcej jak debilizmów wszystkich użytkowników w kupę razem wziętych na tym portalu.
Ciągle tylko bo "ja chciałem zrobić to i tamto" a kto Cię o to prosi tutaj? Ty będziesz oceniał użytkowników? A kim Ty tutaj jesteś czymś lepszym jak wszyscy.Teraz to co najwyżej ŚMIESZNY!!!Portal prosperował i bez Ciebie jak byłeś zbanowany i nie było takiego podziału jak w chwili obecnej rozpieralasz Pasko ten portal.Ty właśnie Ty.
Tutaj robić może "to i tamto" odnosnie użytkowników Admin i koniec.Nie Ty, Admin zrozum to to nie jest Twój portal czubie tylko jego.
No tak "edi8" święty,a wszyscy łącznie z właścicielem tej stronki to....jak sam pisałeś.
Nie masz nawet szacunku eduś do osoby,która stworzyła tą stronkę po to byś mógł błyszczeć tutaj,a to już się nie godzi,bo tylko cham pozbawiony jakichkolwiek hamulców opluwa "gospodarza domu"!!!
Piszesz o debilizmach innych użytkowników?
Policz swoje epitety odnośnie innych będzie ich więcej jak debilizmów wszystkich użytkowników w kupę razem wziętych na tym portalu.
Ciągle tylko bo "ja chciałem zrobić to i tamto" a kto Cię o to prosi tutaj? Ty będziesz oceniał użytkowników? A kim Ty tutaj jesteś czymś lepszym jak wszyscy.Teraz to co najwyżej ŚMIESZNY!!!Portal prosperował i bez Ciebie jak byłeś zbanowany i nie było takiego podziału jak w chwili obecnej rozpieralasz Pasko ten portal.Ty właśnie Ty.
Tutaj robić może "to i tamto" odnosnie użytkowników Admin i koniec.Nie Ty, Admin zrozum to to nie jest Twój portal czubie tylko jego.
No tak "edi8" święty,a wszyscy łącznie z właścicielem tej stronki to....jak sam pisałeś.
Nie masz nawet szacunku eduś do osoby,która stworzyła tą stronkę po to byś mógł błyszczeć tutaj,a to już się nie godzi,bo tylko cham pozbawiony jakichkolwiek hamulców opluwa "gospodarza domu"!!!
Hej yo, widzę że madzia nie odpuszcza
Fish poker>>> ona popuszcza :) Jad jej się wylał na klawiaturę i właśnie nam go przekazała.
Właśnie widzę dało się zauważyć:)
Podaję listę zablokowanych: lila, simad , kogucik19, edi8, herbie1976, madzia77
Życzę wszystkim miłego dnia!
Życzę wszystkim miłego dnia!
za co edi albo herbie? sorki pasko ale Madzia77 wszystko zablokowała.
*Sprowokowała*
miłego dnia pasko Narka
dzisiaj 21 czerwca ja mam puszczone numery 10,11,17,42,44,60 w multi multi do 22 czerwca do godziny 22 15 jak myślicie mam szanse tymi numerami coś trafić?
do 22 czerwca ale do godziny 14 sorry
coś cicho na forum...
Doskonałym komentarzem do tego co tu się działo, niech będzie piosenka Olgi Lipińskiej.
.................... .
"Daj se luz, szkoda czasu na ...... ."
.................... .
"Daj se luz, szkoda czasu na ...... ."
Witam
chybił-trafił na dziś na 14.00 i 22.15 /jestem przekonany,że powinno być cztery razy tyle losowań, zdecydowanie :) /
x,19,41,51,52,53,54,64,76,y
pierwsza i ostatnia ukryta, wiecie dlaczego...
przepraszam
chybił-trafił na dziś na 14.00 i 22.15 /jestem przekonany,że powinno być cztery razy tyle losowań, zdecydowanie :) /
x,19,41,51,52,53,54,64,76,y
pierwsza i ostatnia ukryta, wiecie dlaczego...
przepraszam
Robal_36
a ja jak zwykle moje zestawiki z typowań. o cholipka, lecę zatypować bo zaraz za późno będzie.
max... jak widać
a gdzieś Ty bywał?
a ja jak zwykle moje zestawiki z typowań. o cholipka, lecę zatypować bo zaraz za późno będzie.
max... jak widać
a gdzieś Ty bywał?
kathy bywałem i tu i tam :))) ale już zameldowałem się do bazy trzeba teraz coś sensownego wytypować :))) Pozdrawiam
1,9,14,21,26,31,57,60,63,79. hmmm no nawet nawet te numerki ale dzięsiątki tutaj nie przewiduję:)
jak osiągnąć poziom VIP?
ale wyjaśnił mi tak że srak dupą w hak XD wogóle go nierozumiałem wiem że trzeba pisać ale wszystko musi być o cyferkach czy może być nie na temat?
staram się staram i nic z tego
fish poker... musisz mieć tysiąc wpisów, żeby mieć Vipa...ale czy to naprawdę takie istotne?
przecież nie będziesz pisał bredni tylko po to żeby ten status osiągnąć
tak myślę ;)
przecież nie będziesz pisał bredni tylko po to żeby ten status osiągnąć
tak myślę ;)
oczywiście że nie tak tylko pytałem:) taki głupi nie jestem
jak bym chciał pisał bym tylko a,a,a,a,a,a,a,a,a,a,a,a,la,a,a i tak 1000 razy i jużpo krzyku ale nieee nie będe taki:)
dobra za 8 minut losowanie typowałaś? jak tak to życzę szczęścia i 10/10:)
wchodze na lotto.pl obejrzeć puszczałem 10,11,17,42,44,60
mam do 22 czerwca do 14.00
bolesna porażka trafiłem tylko 2 ostatnie numery
nic mnie po tym nie pocieszy
idź do cyrku, tam cię pocieszą.
Kiedyś był na Chłodnej przy Towarowej, teraz nie wiem, ale przy odrobinie zachodu to znajdziesz..
hhahahahahahahaha!
Kiedyś był na Chłodnej przy Towarowej, teraz nie wiem, ale przy odrobinie zachodu to znajdziesz..
hhahahahahahahaha!
nie lepiej puszczać dziesiątki ale z przedziału do 40 masz więkrze szanse że wygrasz a przynajmniej ci się zwróci po co puszczać np 13,29,33,53,61,77,74,72,80,24 jak można puszczać np 2,6,11,40,35,22,27,9,1,33 i ma się więkrzą szanse na wygraną niż w przykładzie pierwszym.
Koszmar,poszła moja trójka którą grałem 19.06.(12,42.50)Czyli stawiałem ją za wcześnie.Proszę o słowa pocieszenia.
fish poker
pociesz, pocieszy....
przed kolejnym losowaniem już będziesz "aktywny"
Pozdrawiam
pociesz, pocieszy....
przed kolejnym losowaniem już będziesz "aktywny"
Pozdrawiam
rico>> no jak pójdę do cyrku to twój występ klauna na pewno mnie rozbawi muahahaha
o już mi weselej
z kąd wiesz że będe aktywny jak to sprawdzić?
no widzisz, jak ci niewiele do szczęścia brakuje....
Nie załamuj się chłopie, bo są na świecie większe zmartwienia.
Pozdr.
Nie załamuj się chłopie, bo są na świecie większe zmartwienia.
Pozdr.
przegrałem pechowo kolejne 2,50 puściłem 10,11,17,42,44,60 mam powody do smartwienia wpadły mi dwa ostatnie numeru a ja głupi nie walnąłem plusa ahuahuahu będe płakał XD
Nie wiem jakie liczby postawić na wieczór,czy ktoś ma dobre pewniaki.
JA JA JA MAM 53 OD 18 NIEWPADŁO TO NIEMOŻLIWE ŻEBY PORAZ 19 NIEBYŁO. posłuchaj fisha walnij 53 i wygrasz
do tego 22,79,44,11 ja sam puszcze z tobą się chce podzielić zwycięskimi dzisiaj numerami:)
Czy ktoś mógłby mi doradzić,gdzie lepiej obstawiać?
STS czy Fortuna?kursy na mecze MŚ
z góry dziękuję:)
STS czy Fortuna?kursy na mecze MŚ
z góry dziękuję:)
hipcio...ja ostatnio kilka trójek tak przepuściłam. nie martw się...wieczorem będzie lepiej
na pocieszenie mam 6/10 (podane w typowaniach 18.06) i 2/3
na pocieszenie mam 6/10 (podane w typowaniach 18.06) i 2/3
Fish jak to się stało,że zrobili Ci liczby o jeden obok,myślałem,że tylko ja mam takiego pecha.
zależy czy się znasz ja ci podam: a więc hiszpania-hondarus1, portugalia-koreapłn 1... kto tam jeszcze gra napisz to ci powiem bardzo chętnie pomagam każdemu typować
no to już wiesz że nie tylko też nie mogłem uwierzyć myślałem że się powiesze przez to losowanieXD
Dziękuję Kathy za dobre słowa,bo to straszny pech kiedy liczby pójdą z opóznieniem.
dzisiaj też jest losowanie... a jakie liczby podałeś na 14.00
podałem opracowanom przez siebie strategię w puszczaniu liczb tylko do 40 przeczytał ją ktoś czy wszyscy mnie olali?
można by też puszczać same liczby tylko do 20 od czasu do czasu w przedziale od 1 do 20 10 liczb wpadnie a jeżeli akurat wytypowane przez nas? powiedzcie mi czy mówie dobrze czy chrzanie głupoty bo napewno wiecie lepiej niż ja.
Znów mam przewagę liczb parzystych na kuponie.To powoduje chyba mózg.
noi tak już zostaw pierwsza myśl jest najważniejsza nie sugeruj się niczym jak skreślasz to puść co będzie to będzie:)
Grając w przedziale 1 do 20 moim zdaniem niczym nie różni się od grania do 80-ciu. Takie same prawdopodobieństwo na wypadnięcie 10 sztuk
fish poker
wejdź najpierw w mapy, posprawdzaj jak liczby chodzą
i nie oczekuj, że od razu dostaniesz odpowiedź bo nie każdy siedzi non stop z nosem przy kompie
hipcio
zapomniałam podziękować za pozdrowienia i życzenia. dziękuję i nawzajem
wejdź najpierw w mapy, posprawdzaj jak liczby chodzą
i nie oczekuj, że od razu dostaniesz odpowiedź bo nie każdy siedzi non stop z nosem przy kompie
hipcio
zapomniałam podziękować za pozdrowienia i życzenia. dziękuję i nawzajem
co innego na typowanie pięciu z pierwszej dwudziestki. Okresowo zdarza się, że jest więcej liczb niż pięć i wtedy prawdopodobieństwo trafienia rośnie
o nie,nie,nie raczej nie grając w przedziale od 1 do 20 musisz ominąć tylko 10 liczb a grając od 1 do 80 musisz ominąć ich aż 70 ale grając w przedziale do 20 nie zawsze jest pewność że akurat aż 10 liczb z tego przedziału wejdzie ale puszczając jakieś liczby z tego przedziału na 14 załużmy losowań to właśnie wtedy wypadnie więcej niż 5 liczb co nie?
przynajmniej prawdopodobieństwo jest dość duże
no faktycznie lepiej typować do 40 bo patrząc na mapę wyników to w czerwcu miejscami było w przedziale od 1 do 20 9 liczb a do 40 dość często zdarza się że jest 10
Cztery czwórki na brudno ułożone przez Bałwana:4,27,20---5,27,20---4,28,20---5,28,20.