Wpisy 119 031 – 119 130
20 czerwca 2010 22:11 → 21 czerwca 2010 08:44, 100 wpisów
szpicbródka ja już tam byłam, to nie jest tak, że siedzę i czekam jak mi ktos na talerzu poda wszystko ;P tyle , ze tu akurat dla mnie biale jest biale a czarne jest czarne, ot co:)
Teraz rozumiem dlaczego ostatnio mój doradca tak słabo typuje,jest trzymany w ekstremalnych warunkach.
hahaha, rozbawiłeś mnie , chociaż nie znam ani Ciebie ani Twojego doradcy:)
nieposkromiona >>> podpowiem Ci tak: trafienie nie jest trudne - wystarczy skreślić właściwe liczby. Więc śmiało do dzieła!!!! Odrębny problem to znależć te właściwe!!!!
Ale jak Ci się uda, to powiedz jak to zrobiłaś - bo też nie wiem jak trafić!
Monsiu no wiesz... ponoć mam ten nadprogramowy zmysł, więc ... cholera kto wie, ponoć glupi ma szczęscie , więc i szanse są:)
Koszmar.Do wczorajszej przegranej kwoty w sumie 10,5zeta po wieczornym losowaniu muszę dołozyć 0,5zeta,bo trafiłem tylko 3z7.Proszę o słowa pocieszenia.
Właścicielom maskotek nakazuję podwoić dietę dla hipcia:4litry mleka,10 czekolad+2 paczki gumożelków.
hipopotanie usmiechnij sie, jutro bedzie lepiej:)
eee, przy takiej pogodzie to chyba komar samobójca bedzie kąsal:)
Lila i Madzia piszcie o sobie pozytywnie,bo inaczej prześladuje mnie pech.Zgoda buduje,niezgoda rujnuje,mówi przysłowie chińskie.
nieposkromiona>> - nieprawda, że głupi ma szczęście = on ma tylko swoją matkę - Nadzieję. Tylko że ta Matka ma mnóstwo dzieci , co widać na tym forum, i nie tylko. Niestety, też jestem w tej gromadce nieudaczników losowych. Przynajmniej jeśli chodzi o wiarę w wygraną!
Taki mały fragment piosenki o... ."
" Nie otworze drzwi, bo jestem sama,"
boję się hipopotama".
" Nie otworze drzwi, bo jestem sama,"
boję się hipopotama".
Monsiu dlatego już dawno w nic nie grałam:)dzis mnie naszla jakas taka ochota , że może by spróbować szczęścia,ciągle wkolo slysze ten wygral tamten wygral a ja ani nie przegrywam ani nie wygrywam
jednym słowem stoję w miejscu buuu
Złudzenia czasem kosztują - niekoniecznie się realizują. Oby ich koszt nie był zbyt duży.
Najlepiej grać w bierki albo palanta (to gra - nie obraza). Te gry są bezpłatne.
Monsiu ja wiem co to palant:) a jesli chodzi o gry to hmm jestem na pewnym portalu i grywam tam sobie czasami:)
co prawda nie w palanta czy bierki , ale w inne rownie ciekawe gry*)))
Czytałem kiedyś taką opowieść,demony oblegały klasztor ale nie mogły nic zrobić i wejść do niego,dopóki panowała zgoda między zakonnikami.Dopiero kiedy dwóch z nich weszło w kłótnię i spór,otworzyła się furtka dla nich.
W grach hazardowych najgorsze jest to, że jak czasem trochę się poszczęści - to człowiek zaczyna wierzyć, że może mu się udać osiągnąć więcej. Ale to błędna droga - co wiem z doświadczenia. Na szczęście cały czas działają właściwie hamulce - więc straty są niewielkie.!
Spory w których jeden drugiego obraża i nie chce się pogodzić przynoszą mi pecha w grze.Podstawą chrześcijaństwa jest fakt umienia przebaczyć.
Witam wszystkich po długiej przerwie.Widzę,że mamy dużo
nowych uczestników,tej stronki.Jak, zauważyłem po wpisach mamy nawet tarocistkę,stawiającą numery.Bardzo ciekawe towarzystwo się dobiera.Teraz typowania, będą na bank
trafiane co jakiś czas.Pozdrawiam gorąco i serdecznie:
Madzię77,Kathy,Lilę,Kogucika19,oraz wszystkich,których
znam:(
nowych uczestników,tej stronki.Jak, zauważyłem po wpisach mamy nawet tarocistkę,stawiającą numery.Bardzo ciekawe towarzystwo się dobiera.Teraz typowania, będą na bank
trafiane co jakiś czas.Pozdrawiam gorąco i serdecznie:
Madzię77,Kathy,Lilę,Kogucika19,oraz wszystkich,których
znam:(
Bo jak wchodzę na forum to często muszę czytać brudy,i brzydkie słówka które są koszmarne.
Teraz mam dylemat na jaką iloś skreśleń mam zagrać na jutro,bo siódemki mi nie wychodzą,najwyżej trafiam 3z7.
Witaj sam9:):)
nieposkromiona>>> to czyim klonikiem jesteś dziecinko?
Lilka witaski:))
nieposkromiona>>> to czyim klonikiem jesteś dziecinko?
Lilka witaski:))
Dzisiaj trafiłem te liczby:42,46,56.(3z7).Godzina nadania 17.52.30.Miejsce:sklep.Osoba przyjmująca zakład:kobieta.Obsługa w normie.
Pasko.Co się dzieje,nie mogę doczytać wpisów do końca
przeskakują jak "pchełki,z psa na kota".
Zrób,coś z tym,jestem zmęczony remontem,chciałbym trochę poczytać zaległe posty:P
przeskakują jak "pchełki,z psa na kota".
Zrób,coś z tym,jestem zmęczony remontem,chciałbym trochę poczytać zaległe posty:P
dWooooo i Lila- czesc, dawno nie widzialem Ciebie na czcie ,mam nadzieje ,ze wszystko ok.
Akurat te trzy liczby na moim kuponie siedmioliczbowym postawiłem obok siebie.
Hipopotan - nie pojmujesz Waść właściwie idei chrześcijaństwa w naszym narodowym wykonaniu.Otóż należy postępować jak moje sąsiadki, które za swoje domniemane szkody wyrządzone im przeze mnie naściągały mi sporo komisji kontrolnych. Przegrały w tych instytucjach wszystko, ale zamiast zwyczajnie przeprosić po sąsiedzku, obraziły się na mnie .I to zgadza się z ich ideą, jako prawdziwych katoliczek, które co niedziela przystępują do Komunii św. odmawiając modlitwę o treści:" i odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom...." Amen!!!!
Mag.uś. Ty wszystko potrafisz znaleźć. Chodzi mi o piosenkę o hipopotamie. Szczegóły w poprzednim wpisie.
hmm mag, dlaczego uwazasz ze jestem czyims klonem??
Po prostu z kłótni najbardziej cieszą się demony,a dopóki człowiek nie potrafi przebaczać jego modlitwy nie docierają do Boga.Można siedzieć w kościele ale tak jak na tureckim kazaniu i nic nie zrozumieć.
Pasko>> też nie zawsze jestem przy kompie na bieżąco, ale jak czytam zaległości, to mi uciekają. To wkurza! Jak sama9!Co z tym jest? Jak zatrzymać?
Zobaczyłem na starych kuponach czy bym coś trafił i na kilku tylko 3z7i raz2z3.Czyli mijam się z dobrym doborem liczb.
Witam. Należy przynajmniej raz na 30 sekund "drgnąć" suwakiem chata. Wszystko dlatego, że jeśli przez 30 sekund nie ma żadnego znaku życia i w tym samym czasie pojawia się nowy wpis, to zostanie on pokazany poprzez auto-przewinięcie na dół.
hipopotan witaj.Zauważyłem ,że modlitwy Ci bardzo pomagają
zaczynasz,rozumieć sens istnienia-tak trzymaj:P
zaczynasz,rozumieć sens istnienia-tak trzymaj:P
A w Łagowie znów "Lubuskie Lato Filmowe". I cieszę się, bo mimo wszystko kocham tę naszą Ziemię Lubuską. Jest najpiękniejsza, zielona, jeziorowa.
Pasko >>> dzięki, teraz jaśniej.
Pasko >>> dzięki, teraz jaśniej.
nieposkromiona>> bo jesteś!Ty to wiesz najlepiej, ale ja także, i nie pal tu głupa!!!
Pasko,jest super,każdy wpis,dokonany przez uczestnika,tej stronki na moim kompie,widzę przesuwanie wpisów,dzięki:P :(
pięknaja - to prawda!Ale to nic. Jutro też będzie dzień, może lepszy, a przynajmniej nie gorszy! Życzę wszystkim bez wyjątku powodzenia w grach i snów w których przyśnią się właściwe liczby!
Mniej wzajemnej wrogości, a więcej dobrych rad! Doooobranoc wsiem!!!!!
Mniej wzajemnej wrogości, a więcej dobrych rad! Doooobranoc wsiem!!!!!
Hipopotama mama
Jedyna prawdziwa lokomotywa, hiphopotama mama
Ona chce mieć jego rzeczy w swojej torebce
jego pieniądze w swojej portmonetce
i jego czapeczkę
Jedyna prawdziwa lokomitywa, haj haj hajle silesia
jedyna prawdziwa lokomitywa, haj haj hajle silesia
jedyna prawdziwa alternatwa, haj haj hajle silesia
Ona nie chce patrzeć za siebie na konwenanse
nie będzie siś wstydzić za mezalianse
kiepskie romanse
Ona włoży swoje rzeczy w Twoją torebkę
swoje pieniądze w Twoją portmonetkę
i da Ci w czapeczkę
Hiphopotama mama, hipopotama mama, hiphopotama mama
Hiphopotama mama
autor: pogodno
kompozytor: Pogodno
Ona chce mieć jego rzeczy w swojej torebce
jego pieniądze w swojej portmonetce
i jego czapeczkę
jedyna prawdziwa lokomitywa, haj haj hajle silesia
jedyna prawdziwa alternatwa, haj haj hajle silesia
Ona nie chce patrzeć za siebie na konwenanse
nie będzie siś wstydzić za mezalianse
kiepskie romanse
Ona włoży swoje rzeczy w Twoją torebkę
swoje pieniądze w Twoją portmonetkę
i da Ci w czapeczkę
Hiphopotama mama
autor: pogodno
kompozytor: Pogodno
dobrej nocki zycze Wszystkim papa
tekst jeszcze zobaczyłem! Szalenie trudny i rozbudowany. AUTOR! AUTOR!
Trzymajcie się cieplutko,muszę iść lulu,jeszcze sobie typnę na jutro liczby.Dobranoc.Papatki:P
Nie. " przyszedł, usiadł na kanapie, nic nie robi, tylko chrapie"... .
Mag.uś. Od czwartku zamierzam przechytrzyć lotto.. .
Ja na razie nie potrafię osiągnąć Twojego poziomu gry Sam9.Mój największy sukces to jedynie 6z7 i to dawno temu.
Mag..a czy w grze jesteś na plusie,bo mi ciągle robi się minus.
Sposób jest prosty. Wystarczy zastosować technikę jasnowidzenia.
Jest istotne o której godzinie jest nadany chybik,bo jak by wiele osób podawało swoje chybiki to można by sprawdzić,czy system podkłada podobne liczby graczom.A tak nigdy tego nie dowiem się.
Zobaczyłem,że Zykfryt69 i Jolawroc trafili po7z10.Jak podliczyłem ich liczby gdyby połączyć wychodzi 12z20.Tylko trzeba byloby być jasnowidzem,żeby akurat wybrać ich liczby i je ładnie połączyć.
Mag.uś. Jesteś?
Witam,
myślę, że mag jest zbyt młoda, aby pamiętać tę piosenkę.
" Przyszedł, usiadł na kanapie, nic nie mówi tylko sapie,
a myślałam, że mnie zje,
a on wcale, wcale nie...
Lubi jabłka i marchewkę i herbatkę na rozgrzewkę,
całkiem całkiem miły zwierz,
może jeszcze jabłko zjesz? "
Pozdrawiam wszystkie czarodziejki... ;)
myślę, że mag jest zbyt młoda, aby pamiętać tę piosenkę.
" Przyszedł, usiadł na kanapie, nic nie mówi tylko sapie,
a myślałam, że mnie zje,
a on wcale, wcale nie...
Lubi jabłka i marchewkę i herbatkę na rozgrzewkę,
całkiem całkiem miły zwierz,
może jeszcze jabłko zjesz? "
Pozdrawiam wszystkie czarodziejki... ;)
Klasyk gatunku napisał tu wczoraj swoje życiowe credo:
"119054. status hipopotan 2010-06-20 (22:42)
Podstawą chrześcijaństwa jest fakt umienia przebaczyć. "
hipopotan >>> już Ci przebaczyłem ten Twój analfabetyzm!
"119054. status hipopotan 2010-06-20 (22:42)
Podstawą chrześcijaństwa jest fakt umienia przebaczyć. "
hipopotan >>> już Ci przebaczyłem ten Twój analfabetyzm!
Piękne dzień dobry wszystkim BEZ wyjątku
miłego.......
*hosia - dzięki za miłe słowa
miłego.......
*hosia - dzięki za miłe słowa
edi8 >>> a Ty tak z rana nie masz o czym myśleć tylko o madzi77, kogucik19.
Kogucik19 konflikt ma z Tobą,natomiast Ty:
emeryt
ibiza,
finansista
Hipopotan
bratiszka
i jeszcze wielu innych,których nie chce mi się wymieniać.
Ale największym szczytem bezczelności z Twojej strony jest ubliżanie Pasko,będąc na jego podwórku.Nie podobają Ci się jego zasady?
To co tu robisz?
Może i są osoby,które za Twoje cenne rady pozwolą sobą pomiatać,ale nie wszystkie eduś nie wszystkie!
I odklej się od mojego nicka,bo ja do Ciebie nic nie piszę,to Ty masz jakiś problem.
Kogucik19 konflikt ma z Tobą,natomiast Ty:
emeryt
ibiza,
finansista
Hipopotan
bratiszka
i jeszcze wielu innych,których nie chce mi się wymieniać.
Ale największym szczytem bezczelności z Twojej strony jest ubliżanie Pasko,będąc na jego podwórku.Nie podobają Ci się jego zasady?
To co tu robisz?
Może i są osoby,które za Twoje cenne rady pozwolą sobą pomiatać,ale nie wszystkie eduś nie wszystkie!
I odklej się od mojego nicka,bo ja do Ciebie nic nie piszę,to Ty masz jakiś problem.
Hej yo, witam wszystkich z samego rana. W Warszawie pochmurno jak narazie ale się jeszcze przejaśni w ciągu dnia.:)
dooobra czas robawić towarzystwo
http://www.youtube.com/watch?v=rWfR3-XGQAc
http://www.youtube.com/watch?v=pf4HLPKQ4tE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=q-BHzAEgM_0&feature=related( jak się podjarał:D
We wpisie mającego swojego konkretnego adresata - więc gdybyś miała elementarną kulturę ( i nie chodzi mi tu o więzienną podkulturę którą zdobyłaś w poprawczaku siedząc tam kiedyś za kradzieże ) to byś się nie odnosiła do niego - użyłem nicki tych , którzy to forum rozpieprzyli i doprowadzili do obecnego stanu : wiadomej wielonickowej psychopatki oraz wiadomego zadymiarza z kogucim łbem.
http://www.youtube.com/watch?v=WfSWNSn8SKQ (oszuści, faszyści kurde dlatego już mi się nie chcę wierzyć w tegu ich multi multi
do kogo było z tym kogucim łbem?
edi8 >>> słuchaj sobie zjechany umysłowo kaleko takie bajki pisać to potrafi tylko fantasta.
Nie podoba mi się Twój stosunek do innych użytkowników i dokąd tu będę to będę to manifestować na każdym jednym kroku.
Obojętne czy Ci się to podoba czy nie.
I wiesz co?
Ja na Twoje rady to wiesz co?
Mam w poważaniu bo jestem na tyle rozgarnięta aby samej dojść do pewnych wniosków nauczyć się i korzystać z wiedzy.
Nie tylko Ty jesteś tutaj znawcą wyjątkowym,a zachowujesz się jakby Tobie tylko tutaj należał się posłuch i szacunek.
No niestety na szacunek trzeba sobie zapracować ale nie tylko wiedzą ale i kulturą.
I nim zaczniesz coś o p.r.o.s.t.y.t.u.t.k.a.c.h to zastanów się kim Ty jesteś żądając za swoje"rady" posłuchu i podporządkowania się.Coś za coś prawda?
Czyli jak sprzedajna p......!!!!!!!!!!!!
Nie podoba mi się Twój stosunek do innych użytkowników i dokąd tu będę to będę to manifestować na każdym jednym kroku.
Obojętne czy Ci się to podoba czy nie.
I wiesz co?
Ja na Twoje rady to wiesz co?
Mam w poważaniu bo jestem na tyle rozgarnięta aby samej dojść do pewnych wniosków nauczyć się i korzystać z wiedzy.
Nie tylko Ty jesteś tutaj znawcą wyjątkowym,a zachowujesz się jakby Tobie tylko tutaj należał się posłuch i szacunek.
No niestety na szacunek trzeba sobie zapracować ale nie tylko wiedzą ale i kulturą.
I nim zaczniesz coś o p.r.o.s.t.y.t.u.t.k.a.c.h to zastanów się kim Ty jesteś żądając za swoje"rady" posłuchu i podporządkowania się.Coś za coś prawda?
Czyli jak sprzedajna p......!!!!!!!!!!!!
PASKO >>> w ślad za napisanym tu przez Ciebie ostrzeżeniem m.in. wobec "madzi77" , wnoszę o jej dożywotnie stąd zbanowanie za te pełne agresji i furii jej dzisiejsze wpisy!
Dość tej tolerancji dla kogoś takiego...
Dość tej tolerancji dla kogoś takiego...
Edi8 oho ale ci dojechała ty chyba zrobisz tu sobie dzisiaj taki obciach że nie będziesz miał tutaj życia na multipasko każdy się będzie tak z ciebie nabijał że ... oooo stary już mi cię szkoda
>> Edi 8
PASKO >>> w ślad za napisanym tu przez Ciebie ostrzeżeniem m.in. wobec "edi8" wnoszę o jego dożywotnie zbanowanie za te pełne agresji i furii jego dzisiejsze (i nie tylko dzisiejsze) wpisy!
Dość tolerancji dla kogoś takiego...!
Dość tolerancji dla kogoś takiego...!
edi8>>>zbanowanie jej nic nie da bo wróci pod innym nickiem i dalej będzie rozpieprzała co się da.
Poczekaj chwilkę madzia
http://www.youtube.com/watch?v=rHXI0YVdoVo
obejrzyj na końcu zobaczysz ediego po zbanowaniu
fish poker >>> chyba całą noc grałeś w pokera , bo co innego widzisz niż wynika z bezsensu jej wypowiedzi - a wynika , że to ona jest tu już skończona i wyleci z banem także z czatu ( bo na forum już jest zbanowana za publiczne podanie numeru telefonu innego użytkownika i nękanie go setkami SMSów ) .