Wpisy 117 960 – 118 068
16 czerwca 2010 18:16 → 16 czerwca 2010 23:58, 100 wpisów
Czyli wychodzi na to,że nasza reprezentacja jest najgorsza na świecie...
Myślę, że grając w tych MŚ na wszystkie mecze na zasadzie, że obstawiamy zawsze tą samą kwotę (np. 100 zł) na ten kurs, który jest najwyższy (w zakładach 1 X 2), wyszlibyśmy na dobry plus :)
to umieścisz reklamę mojej strony na stronie głównej np. na 30 dni .oki?
A cóż to za reklama? :) Obecnie po lewej stronie pod menu, jest link "Reklamuj się tutaj", który pozwala na wgranie dowolnego obrazku 125x125 oraz linku do niego prowadzącego. Trwa to wszystko 2 minuty. Koszt 10 zł/dzień :D
miejsce widzeęale za za trafienie w konkursie sponsorujesz mi koszta na jakiś okres :)
RPA-Urugwaj,,,,1-1
RPA-Urugwaj 1-2
RPA-Urugwaj 1:0
Witam ponownie.
Skoro guru strony propnuje zabawę to podam tak:
Urugwaj - Rpa 2:1
pozdrawiam
Urugwaj - Rpa 2:1
pozdrawiam
Trzy razy chciałem napisać na chat i nic. Coś się popsuło. Nie można pisać z komórki ... .
witam wszystkich;] mysia-pysia rozpiska jest dobra. 3 moze byc cyfra ocekiwana. w tym loowaniu np. 8. osobiscie wole sytem 7 / 9.;] pozdrawiam;]
o jej co ja tu widzę?
Kto żyw to ruszył do rywalizacji - gra o coś mobilizuje prawda?
Mnie też,ale największym chyba zaskoczeniem dla mnie to to,że sam kulkomaniak się wynurzył moja druga "wielka miłość" zaraz po....:PPP
Kto żyw to ruszył do rywalizacji - gra o coś mobilizuje prawda?
Mnie też,ale największym chyba zaskoczeniem dla mnie to to,że sam kulkomaniak się wynurzył moja druga "wielka miłość" zaraz po....:PPP
Typujcie wynik meczu jeszcze 5 minut! Ja sam obstawiam wygraną RPA 2-0 ;) Wędrowca netowy: napisałeś, że był problem. Czym się dokładnie przejawiał ten brak możliwości?
RPA-Urugwaj 2-3
madzia77=non top wtopa !!! błe hłełe to tak żeby się nie powtarzać , mecz się zaczął ...nie oglądasz????
typerka przecież z ciebie jak tralala , daj typ może jeszcze zdążę obstawić , dychę mogę poświęcić
typerka przecież z ciebie jak tralala , daj typ może jeszcze zdążę obstawić , dychę mogę poświęcić
madzia77 > zerżnełaś ode mnie ten typ , on się nie liczy... Ja się tak nie bawię :(
simad >>> a tak przy okazji gratuluję wygranej.Miałam na myśli remis,a nie podałam dokładnego wyniku i co z tego?
Satysfakcja też jest nagrodą :PPPP
Satysfakcja też jest nagrodą :PPPP
Dlatego pisałem, że nie możesz wygrać, bo podałaś nieskończoną ilość wyników, a można tylko jeden. Teraz już jest ok.
simad >>> zerżnęłam Ciebie ups od Ciebie?
A żadne mi tu takie......:PPPP
A żadne mi tu takie......:PPPP
no to HT/FT czy dokładny wynik bo jak stawiasz remis to powinno być tak "X" lub "0" ale bez linka lili z youtube
buuuhahahahahaha!!! tzn. mniej niż zero ,aleee ona to lubi ja p.i.e.r.d.z.i.e.l.e
buuuhahahahahaha!!! tzn. mniej niż zero ,aleee ona to lubi ja p.i.e.r.d.z.i.e.l.e
Pasko: Fajnie, że wprowadziłeś zmiany co do chatu Mam nadzieję, że stronka w dalszym ciągu będzie się rozwijała. Fajną opcją byłaby też opcja odpowiedzi obok nicka osoby piszącej. Wtedy tylko kliknęłoby się na nicka do którego chciałoby się odpowiedzieć i nick np. kopiowałby się do treści wpisu, ale to tylko taka myśl mi przeszła bo przecież i tak nic się nie stanie jak wpisze się nick do kogo chcielibyśmy napisać. Korona z głowy nie spadnie haha
simad >>> i co w tym złego,że lubię być wygrana (u buka) zwłaszcza jak moneta wchodzi w rachubę?
a dzisiaj jeszcze nic nie zapodałam z youtube :
http://www.youtube.com/watch?v=lAPwvPrtDMk
a dzisiaj jeszcze nic nie zapodałam z youtube :
http://www.youtube.com/watch?v=lAPwvPrtDMk
obrażasz mnie znowu tymi linkami , upodabniasz się do nie lubianej przez ciebie osoby a tego bym nie chciał
simad >>> żaden system - staram się klecić ako z dwóch trzech zdarzeń, a jak zaliczam wtopę to wtedy staram się odrobić "pewniakiem" czasami się udaje czasami nie.
Dlatego też mam takiego banana na buzi (nie w niej) jak uda się trafić.
Żadna wielka ze mnie typerka simad.
Dlatego też mam takiego banana na buzi (nie w niej) jak uda się trafić.
Żadna wielka ze mnie typerka simad.
Mecz nieciekawy: powinno być; 0 : 0. Jaka gra, taki wynik.
OK przyjmuję to wytłumaczenie , niech remis będzie z nami
Ty ale lila to jakoś nie typuje no nie?? masz wpis z jej jakimiś typami? albo jej chłopaka/męża pod H@j wie jakim nickiem ???
Może w kulki gra??? Bo rebusami mnie przykryć chciał
Ty ale lila to jakoś nie typuje no nie?? masz wpis z jej jakimiś typami? albo jej chłopaka/męża pod H@j wie jakim nickiem ???
Może w kulki gra??? Bo rebusami mnie przykryć chciał
simad >>> mnie o to nie pytaj,ale jest ktoś kto powinien (tak mi się wydaje przynajmniej) być w temacie
pozd
pozd
Drogi ADMINIE co zrobić aby nie wpisywać hasła za każdym razem.Tak miałem wcześniej a po reformie to przestało działać,i jeden wpis nie doszedł.Pozdrawiam
kogucik19 >>> możesz zrobić tak: "zapamiętaj hasło i nick w systemie" z tym że to jest dobre przy opcji jeżeli tylko Ty korzystasz z kompa lub zaufane osoby,bo inaczej można sobie bidy narobić
madzia77>to zadam ci jeszcze jedno pytanie ? ile masz nicków na tym forum ...ale tak szczerze... -
Dodałem walidację, że jeśli ktoś zapomni hasło, to wpis nie usunie się...
Należy jednak odświeżyć stronę (CTRL+F5), aby pobrać nową wersję skryptu do przeglądarki...
simad >>> hmmmm nie czuję Ci się zobowiązana odpowiadać na tak intymne pytania, wiesz nie lubię się odkrywać przed obcymi "nickami"
Ale może kiedyś w ramach wyjątku tylko dla Ciebie,jak sama się ich doliczę to z pewnością nie omieszkam Cie o tym fakcie poinformować :PPPP.
pozd
Ale może kiedyś w ramach wyjątku tylko dla Ciebie,jak sama się ich doliczę to z pewnością nie omieszkam Cie o tym fakcie poinformować :PPPP.
pozd
Wpis sie ukazuje jak kliknę na odśwież.A chyba tak nie powinno być.I jak ukazuje sie napis "wpis zatwierdzono" to tego wpisu nie ma ,przy najmniej ja go nie widzę.
Witam ziomali po kuponie ;)
Fajnie te usprawnienia, ale tylko do czasu jak jesteśmy na bieżąco. Schody zaczynają się kiedy czytamy zaległości ;) Co chwila wszystko "ucieka" ;))) Jest na to jakiś sposób ?
Fajnie te usprawnienia, ale tylko do czasu jak jesteśmy na bieżąco. Schody zaczynają się kiedy czytamy zaległości ;) Co chwila wszystko "ucieka" ;))) Jest na to jakiś sposób ?
pewniak na 22;15 to 75 oraz moje typowania to ;
26,28,31,52,72
3,11,22,25,32,39,42,54,74,75
26,28,31,52,72
3,11,22,25,32,39,42,54,74,75
madzia77> to Ja jestem obcym nickiem dla ciebie?? no teraz to naprawdę zrobiłaś chwyt poniżej pasa , musisz to lubić nie ma co... przecież my znamy się jak stare klacze na łące...nie odzywam się do ciebie ;( Nara
W dalszym ciągu jak nie kliknę na odśwież to nie mam wpisu być może inni go widzą ,ale ja nie.Ale może to coś u mnie szwankuje.Ale było dobrze.
simad >>> no nie bądź taki....jak Twojego ojca dzieci :(:(:(
dobranoc wszystkim i niech remis będzie z nami :PPP
dobranoc wszystkim i niech remis będzie z nami :PPP
Pasko >>> czytam wpisy za cały czas kiedy mnie nie było. Ale teraz (zmieniłeś coś?) ciągle mi ucieka tablica wpisów do końca. Więc co jest????
Ponieważ w kółko trwają wzajemne spory, docinki i obraźliwe teksty, to się nie wypowiadam, ale czytam prawie wszystkie wypowiedzi. Teraz tekst mi po chwili ucieka i muszę szukać ostatniego odczytu. Coś tu nie gra.
Dalej u mnie coś nie gra.Może tak ma być nie mam cierpliwości wole nie pisać.
OOOO znowu ta fajna zabawa :D
Jest test6....
halo ....halo ...tu brzoza...tu brzoza....jest test6...
Jest test6....
halo ....halo ...tu brzoza...tu brzoza....jest test6...
PASKO napisz artykuł tutaj lub do totalizatora-jaki ma to sens,ażeby "porządne" kolektury miały upaść ? bo firma nic nie robi ,żeby one się utrzymały...z powodu nieopłacalności.
Co z tego ,że są np. w sklepach-jak ludzie nie mogą się dopchać ze względu na kolejki i nie doszkolenie pracowników.Firma na tym traci,bo taki klient po prostu "daje na luz" i nie gra w ogóle...
Co z tego ,że są np. w sklepach-jak ludzie nie mogą się dopchać ze względu na kolejki i nie doszkolenie pracowników.Firma na tym traci,bo taki klient po prostu "daje na luz" i nie gra w ogóle...
Dzięki kogucik za zwrócenie uwagi. Myślę, że problem został usunięty. Należy tylko jednorazowo odświeżyć stronę jeśli ktoś od dawna tego nie robił. Pozdrawiam
Wkręt , daj na prawo i osiowo w dół, na pół mocy.
Kokosy mam na koncie . Pozdro , tera , nara , zara wielka wara.
Kokosy mam na koncie . Pozdro , tera , nara , zara wielka wara.
simad...nie życzę sobie,żebyś dyskutował na mój temat,prostaku.
Bez odbioru.
Bez odbioru.
Pasko>>> nie lubię się mądrzyć, ale proszę zawsze pisać "odświeżyć"(pochodna od świeżego np. powietrza) a nie " odświerzyć". Wierzę, że to błąd wynikający z nieuwagi!
lila - zapraszam Cię na sobotę do mnie
joker -ale to beznadziejna gra naprawdę szkoda wydawania pieniędzy
Zgadza się. Jest to błąd spowodowany tym, że użyłem IE zamiast Firefox ;)
No i jak wam idzie w realu "baranki boże", bo jeśli tak jak w waszych typowaniach to fatalnie!!!!!
Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jakaś klątwa indiańska zawisła nad waszymi typami, bo przecież guru Pasko przewidywał, że 9/10 padnie jesienią zeszłego roku,,,,a tu nic dupa blada.
Ech gdzie te czasy kiedy na zawołanie padały w realu codziennie 10/10!!!
Coś popier......lili z tymi maszynami i nawet 9/10 pada od święta!
A OPA się dziwi, że ludzie nie grają. a nby poco żeby wdupić kaske??
Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jakaś klątwa indiańska zawisła nad waszymi typami, bo przecież guru Pasko przewidywał, że 9/10 padnie jesienią zeszłego roku,,,,a tu nic dupa blada.
Ech gdzie te czasy kiedy na zawołanie padały w realu codziennie 10/10!!!
Coś popier......lili z tymi maszynami i nawet 9/10 pada od święta!
A OPA się dziwi, że ludzie nie grają. a nby poco żeby wdupić kaske??
Nie zgodzę się, że JOKER to beznadziejna gra, bo dziś np,prawie co dziesiąty typujący go trafił!!
Nie wiem co trafiliby do JOKERA, bo typowania tego nie obejmują>..a WIELKA SZKODA!!
Nie wiem co trafiliby do JOKERA, bo typowania tego nie obejmują>..a WIELKA SZKODA!!