Wpisy 118 069 – 118 168
17 czerwca 2010 00:01 → 17 czerwca 2010 21:43, 100 wpisów
W związku z przegraną zagram jutro tylko na trzy liczby,bo tylko taka jest szansa na trafienie czegokolwiek.
Zauważyłem już od dawna,że kiedy stawka a zakład multi wynosiła 1,25 trafiać było o wiele łatwiej.Nic dziwnego,że wtedy padały dziesiątki.
Dzień Dobry :)))))
Byłby dobry , gdymym na 22:00 wysłała parki 9,10 i 7,8
Witam w ten słoneczny śliczny dzień na pewno pełen niespodzianek.Oto moje typy do gry w MM.35,47,38,53,36,39,55,28,37,43.Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych,oraz jak najmniej niespodzianek z okazji MŚ którymi jesteśmy niestety zaskakiwani na każdym kroku.Ot takie życie pełne niespodzianek,ale za to nie jest nudne.Pozdrawiam hipopotama bo martwiłem sie o niego,ale on nie wchodzi wtedy na czat jak jest tu brzydka wymiana zdań.Oby już tak nie było,bo lepiej czytać hipcia niż kłótnie.
kogucik19 >>> w złą godzinę to napisałeś - poczytaj forum.
Chociaż według mnie nudne to już jest
Chociaż według mnie nudne to już jest
MADZIU77 ale przecież mnie to pochlebia.Komu takie piłkarskie autorytety poświęcają tyle czasu co kogutowi.To dla mnie wyróżnienie jest.Bardzo sie ciesze że wogóle piszą bo było by mi przykro jak by przestali.To są moi kochani wspaniali rozmówcy.Ich inteligencja i poczucie humoru inaczej jest bezcenne.Chłopaki serdecznie was pozdrawiam ,i starajcie sie bo już widzę pewne postępy w edukacji zwłaszcza tego studenta z drugiego roku psychoterapii.
kogucik19 >>> mnie to nawet już nie rusza,jak ktoś ma ochotę w ten sposób zwracać na siebie uwagę to dlaczego nie?
Ty dzisiaj zostałeś powitany już przez dwóch swoich wielbicieli,no moich jak do tej pory nie widać :PPPP
Ja dalej wcinam zupę banową,a swoje pomysły wystawiłam na tej drugiej stronce.
pozdrawiam
Ty dzisiaj zostałeś powitany już przez dwóch swoich wielbicieli,no moich jak do tej pory nie widać :PPPP
Ja dalej wcinam zupę banową,a swoje pomysły wystawiłam na tej drugiej stronce.
pozdrawiam
Widzisz jak Ci przykro jak nikt nic o tobie nie pisze.A ja wesoły kogut już o 6:48 jeżeli dobrze pamiętam mam wpisy od swoich wielbicieli.Oni sie budzą i krzyczą "KUKURYKU"i pędzą do klawiatury.To moi kochani fani.Nich moc będzie z wami.
A może tak :
"Kiedy jest deszczowe lato
mokną świerszcze w mokrym sianie,
woda szkodzi strunom skrzypiec
wiec nie w głowie im cykanie"
Także nie gramy tzn. nie typujemy !!!!!!!!!!!!
"Kiedy jest deszczowe lato
mokną świerszcze w mokrym sianie,
woda szkodzi strunom skrzypiec
wiec nie w głowie im cykanie"
Także nie gramy tzn. nie typujemy !!!!!!!!!!!!
kogucik19 >>> a może inna strategia typu "miło i wesoło"?
Przydałoby się dla odmiany,bo tak ciągle jedno i to samo to nudne.
Przydałoby się dla odmiany,bo tak ciągle jedno i to samo to nudne.
Ja już dawno zmieniłem styl na miłosny,bo zacząłem ich kochać za wytrwałość.A oni nie lubią miłości tylko nienawiść i ferment ,wiec kocham ich swoją kogucią miłościom.Sa wspaniali.Tylko brazylijski kundel odstaje troche poziomem ale i jego sie wyszkoli choć to tępe,ale damy rade.Jak poczytasz ich wpisy to aż serce rośnie.Kocham was chłopaki bezgranicznie i całuje całym dzióbkiem w samo wasze wspaniałe serduszko.Mam pytanie czy ty też za każdym wpisem musisz wpisywać hasło.Pozdrawiam
Witam:))))) Was Kochani:)))madzia, kogucik, KOCIO, kathy, hipcio. hośka lila,W.n.. .>>pogoda cudowna:)))) typwać i zmykać na słoneczko,akweny wodne:)))
kogucik19 >>> mam hasło i nicka "zapamiętaj" w systemie (niestety często zapominalska jestem)
Nie potrafię Ci pomóc - nie wiem jak można coś takiego zrobić i od czego to zależy,aby mieć taką opcję.
mag..>>> witaj,jak jest słoneczko to mam full pracy,jak mam czas to słońca nie ma :(
Nie potrafię Ci pomóc - nie wiem jak można coś takiego zrobić i od czego to zależy,aby mieć taką opcję.
mag..>>> witaj,jak jest słoneczko to mam full pracy,jak mam czas to słońca nie ma :(
Koguciku:)) najświeższe bułeczki:))jak to przysłowie mówi"po nitce do kłębka"nitka zwijana od jakiegoś czasu,widać już kłębek:)))
MAG..witaj.Juz nie długo będę dwa miechy nad jeziorkiem,a w Krakowie troche wieje,i słoneczko zza cumulusów ziora na mnie.Troche na tarasie siedzę,patrze na gołębia i podziwiam jego macierzyństwo.Niczego mu nie brakuje,więc i pisklaki będą w dobrej formie.Pozdrawiam i życze szczęścia .
Tak, pełen relaks to jest to:)) ja także niedługo 2,5 miesiąca :)) miesiąc w kraju, reszta wojaże zagr. ach będzie się działo:)))
MAG.. nie ma jeszcze pisklaków .Napisałem że BĘDĄ,ale sie wtedy będzie działo.Oj klękajcie narody.Pozdrawiam
Cześć.
Na dzisiaj:2,8,12,28,35.
Kogut, jak już będą młode to jak zobaczysz koło gniazda, sroki ,to goń!.Te wredne fruwaki zadziobały kilkudniowego pisklaka w gnieżdzie :( naprzeciwko mojego okna.
Na dzisiaj:2,8,12,28,35.
Kogut, jak już będą młode to jak zobaczysz koło gniazda, sroki ,to goń!.Te wredne fruwaki zadziobały kilkudniowego pisklaka w gnieżdzie :( naprzeciwko mojego okna.
witam ponownie
czy tez macie problem z polskimi znakami na czacie i forum?
czy tez macie problem z polskimi znakami na czacie i forum?
a u mnie problem. myslalam ze to blad klawiatury ale na gg, wordzie ok. tylko tu problem
Dzień dobry
Kocio>>
Czy mógłbyś udzielić informacji, o Twym przeczuciu na dziś ?
pozdrawiam
Kocio>>
Czy mógłbyś udzielić informacji, o Twym przeczuciu na dziś ?
pozdrawiam
aaa Robal_36 juz wiem skad Twoje zamilowanie do 8. widzialam dzis reklame jokera z 8 :-)))))))))))))))
Kocham Argentynę :)
MONET serdeczne dzięki za informacje.Nie wiedziałem, że tam też takie multipasko wśród ptactwa panuje.Będę ścigał i uważał jako ojciec chrzestny dołoże wszelkich starań by je wychować na porządne gołębie pokojowo nastawione do innych ptaków.Pozdrawiam i miłego dnia.
bonus nie ruszony.
i trzeci dzień pod rząd wysłana nie ta trójka i 54 bokiem
i trzeci dzień pod rząd wysłana nie ta trójka i 54 bokiem
A niech to Żaba kopnie
co za liczby
intuicyjnie wybrałem
i jakoś słabo się
sprawdziły
co za liczby
intuicyjnie wybrałem
i jakoś słabo się
sprawdziły
podejrzenia, u nas ponoć intuicja bardziej rozwinięta, Robal_36 może dlatego te liczby tak słabo weszły ?
madzia>>
Ty coś sugerujesz, czy podejrzewasz ? Pomoże Ci, jak napiszę
Kathy>>
Oooo, tak, tak, zdecydowanie ;)
Ty coś sugerujesz, czy podejrzewasz ? Pomoże Ci, jak napiszę
Kathy>>
Oooo, tak, tak, zdecydowanie ;)
Co my tu mamy? Kasiulka pierwsza w pewniaczkach:)) wierna uczennica g 67:)) pozdrawiam:))
No właśnie nie, z natury przyjmuję wszystko za dobrą monetę,co nie zawsze na dobre wychodzi.
ps. coś ktoś kiedyś o dystansie do siebie i świata :)
ps. coś ktoś kiedyś o dystansie do siebie i świata :)
idę na spacerek do kolektury zainwestować ostatnią kasiorę z wygranych... lepiej niech trafię.... bo inaczej mnie trafi ;)
Pasko>>
Ja Cie baaardzo przepraszam ;)
Pytanie zadałem całkiem poważne, a że spać poszedłem i "te zmiany formy chata" ,to nie zobaczyłem od razu tej figlarnej* odpowiedzi...Zresztą oceńcie sami, proszę
117838. status Pasko 2010-06-15 (22:53)
Ilość osób aktywnych, to pojęcie szerokie...
:)
Ja Cie baaardzo przepraszam ;)
Pytanie zadałem całkiem poważne, a że spać poszedłem i "te zmiany formy chata" ,to nie zobaczyłem od razu tej figlarnej* odpowiedzi...Zresztą oceńcie sami, proszę
117838. status Pasko 2010-06-15 (22:53)
Ilość osób aktywnych, to pojęcie szerokie...
:)
Jaśli ktoś myśli, że losowania są na żywo, to jest w błędzie!!
Wszystkie losowania są wcześniej nagrywane i odtwarzane z taśm.
Myślę, że tu tkwi tajemnica dlaczego 10/10 zdarza się raz na pół roku albo rzadziej.
Jedno jest pewne losowania są odtwarzane a nie transmitowane na żywo.
Nigdy zapewne nie widzieliście podpisu "NA ŻYWO", jak to ma miejsce przy innych programach.
Wszystkie losowania są wcześniej nagrywane i odtwarzane z taśm.
Myślę, że tu tkwi tajemnica dlaczego 10/10 zdarza się raz na pół roku albo rzadziej.
Jedno jest pewne losowania są odtwarzane a nie transmitowane na żywo.
Nigdy zapewne nie widzieliście podpisu "NA ŻYWO", jak to ma miejsce przy innych programach.
Jeśli losowania byłyby odgrzewane to 21 kul by nie wylosowali na nowej maszynie
Pzdr
Pzdr
ziuta: a może po to się robi takie losowanie, aby odwrócić uwagę tych, co za dużo zaczynają podejrzewać ;)
Po co robić sobie smród :)
Witam.Zapraszam wszystkich do tematu HYDE PARK .Warto poczytać,i ocenić twórczość studenta na pierwszym roku,i tego bidnego wiernego giermka.Tylko im dać temat i prosze,jaka twórczość.Jak oni kochają koguta.Śle wam buziaczki,i nie wyłączajcie dojarki.
Pasko >>> myślałam,że od tych teorii to ja jestem ekspert.
kogucik19 >>> no nie pochlebiaj tak sobie :PPP mnie też kochają no i ostatnio mag.. hehe
Tylko coś ta miłość nie szczera się okazała jak Admin wprowadził cenzurę na mój "nick"
Strach ma WIELKIE oczy i wielką siłę rażenia hehehehe
kogucik19 >>> no nie pochlebiaj tak sobie :PPP mnie też kochają no i ostatnio mag.. hehe
Tylko coś ta miłość nie szczera się okazała jak Admin wprowadził cenzurę na mój "nick"
Strach ma WIELKIE oczy i wielką siłę rażenia hehehehe
mag..>>> NIE ale w chwili obecnej nie ma to dla mnie jakiegoś elementarnego znaczenia :)
kogucik19> ostatnio ciągle używasz słowa "dojarki" mógłbyś mi wyjaśnić co to takiego i jak to działa??? Bo jażem nie ze wsi i nie wiem o co kaman?
mag.. >>> ale z tego co czytam, to też ostatnio zaskarbiłaś sobie liczne grono "miłośników",jak tak dalej pójdzie to opędzić się nie będziesz mogła.
Mogę służyć radą - wybierz sobie tego "jedynego" i na nim koncentruj uwagę resztę pozostaw w spokoju ... no chyba,że temperamentna z Ciebie dziewucha i podołasz :PPPP
Mogę służyć radą - wybierz sobie tego "jedynego" i na nim koncentruj uwagę resztę pozostaw w spokoju ... no chyba,że temperamentna z Ciebie dziewucha i podołasz :PPPP
To ja dzierżę Palmę pierwszeństwa,to mnie najbardziej kochają,to ja zbieram najwięcej wpisów,nikt sie nie pochwali że na jego temat więcej napisano.ADMIN powinien mi coś ufundować,bo to ja jestem obiektem za interesowania i płodnej tworczości tych Fiutów, mnie kochających miłością bez graniczną.To ja im robię ulgę na resztach mózgu włączając im dojarkę.Ich jak widać wdzięczność nie zna granic.A tak wstydzili sie przyznać czego im brakuje.A to prosta dojarka co po każdym 6 litrze sie samoczynnie sie wyłącza i jak zaczynają pisać to wiem, że należy załączyć,bo ucisk sie zwiększa.Więc KOGUT górą niestety.Pozdrawiam
kogucik19 >>> no niech Ci będzie,faktycznie ja się poematów jeszcze nie doczekałam,chociaż byłam pełna nadziei zważywszy na pewną cechę charakteru u jednego z moich wielbicieli :PPPP
hehehe
hehehe
kogut-----fiutem jesteś sam a u nas robiłbyś za parówę
o ile juz nią nie jesteś!!!!
Więc nie pochlebiaj sobie niedorobiony psi stęchu!
o ile juz nią nie jesteś!!!!
Więc nie pochlebiaj sobie niedorobiony psi stęchu!
kogucik19 >>> i następnego miłośnika mi "odbiłeś" - ja się tak nie bawię.
Normalnie zazdrosna się robię,że Ty masz tylu,a mnie nikt nie chce:PPP
Normalnie zazdrosna się robię,że Ty masz tylu,a mnie nikt nie chce:PPP
a że jeszcze się tak zapytam to NARCYZE już zakwitły czy jeszcze nie?
Jesteście żałośni a ty kogut i twoja panna M w szczególności a wiesz dlaczego?
Bo tu jest net i możecie wszystko bo jesteście anonimowi to tyle
pozdrawiam was serdecznie
Bo tu jest net i możecie wszystko bo jesteście anonimowi to tyle
pozdrawiam was serdecznie
mag..>>> tutaj można by było książkę napisać i to w kilku tomach lub sagę,a śpiewać to musiałabym do końca dni swoich (pod warunkiem 100 lat życia)
mariuncio75 >>> my Ciebie też cmok,cmok :PPP
mariuncio75 >>> my Ciebie też cmok,cmok :PPP
no comment ....hyhyhyhyhyhyhyyyyy !!! znowu ubaw po pachy !!!!
miłośniczka się znalazła ..... jazz jambory PISIORY
miłośniczka się znalazła ..... jazz jambory PISIORY
Witajce mam pytanie dotyczące KENO :) czy jeżeli wyślę kupon na 10 losowań i wlk. stawki 10x to czy stawki są liczone osobno do każdego z losowań. pozdrawiam
dinu1 jak wyślesz kupon na 10 losowań ze stawką 10 to i zapłacisz od razu 200 zł, więc kupon jest na 10 losowań ze stawką 10 na każde losowanie.
MARUNCIO chcesz moje dane to dostaniesz i już nie będę anonimowy.Tylko co dalej ty zrobisz z tym brakiem anonimowości.Napisz tylko swoje GG a wszelkie dane ci prześle i co dalej dmuchany bohaterze.Po drugie kochane Panie musicie wiedzieć że te ciuliki nie lubią ani pięknych kobiet,ani inteligentnych.Oni gustują w kogucie,bo ja im podsuwam tematy do pisania.A to że mieszkam na 5 piętrze,a to że chce kupić skuter,a to ze gołębica sie męczy na jajkach.A to że mazury itd.A ten co prof.Bralczyka uczył języka polskiego łyka wszystko i jak pamięta wszystkie wpisy.Oni są nie do podrobienia.Kocham ich bardzo i obiecuje do jutra nie wyłączać dojarki.Już zwiększyłem pojemność.
Witam wszystkich
Mag.uś witaj.
Zdjęcia nie znalazłem. :(
Zdjęcia nie znalazłem. :(
Taka mała uwaga techniczna. Po tej rewolucji nie można pisać z komórki na czat. Gdzieś zaginęło moich 7! wpisów.
Mag.uś . A ja szukałem zdjęcia. Napisz, co mam znaleźć, bo nie wiem. :(
kogut-----parówo ja swoje od***ziałem za 148KK więc na c*** mi twoje gg i twoje dane? żeby ci jebnąć w łeb?
madzia cmokać to sobie możesz c***e na wietrze!!!!
i nie i graj bo zle sie to może skończyć
madzia cmokać to sobie możesz c***e na wietrze!!!!
i nie i graj bo zle sie to może skończyć
Dupek jesteś i tchórz a paragrafy to schowaj bo nie robią na mnie wrażenia.Nie z takimi dupkami miałem do czynienia.
mariuncio75>>>witaj w klubie
Fajnie jest. Nie ma moich 8 wpisów. Idę sobie na inny chat. :(