Wpisy 1 175 444 – 1 175 543
19 października 2012 12:22 → 19 października 2012 13:25, 100 wpisów
lottomat...no czytałam ale ten nik bardzo rzadko się tu pojawia.Ja nawet nie wiem kto to jest
maks
A propos deserku to jak tam twoja szajba na punkcie kisielu ? Dzisiaj powtóreczka ? No bo to może się skończyć kisieloholizmem
A propos deserku to jak tam twoja szajba na punkcie kisielu ? Dzisiaj powtóreczka ? No bo to może się skończyć kisieloholizmem
Lili ...ja go widziałem tylko na losowaniach o 22 ..i tak cisza ..cos tam sobie pogadali ostatnio ...a tak go nie znam
moje na nie na dzisiaj na 14 5,7,10,11,14,16,17,18,20,21,23,25,27,32,33,37,38
A że losowanie prowadzi dzisiaj pan J.L. a ja mam właściwie wszystkie liczby na NIE z pierwszej czterdziestki to ma tylko jeden dylemat rwać czy nie rwać kupony w drobny mak
Lila
Ale ja chcę by wskoczyło 7/9 lub 5/6
i tyle mojego co sobie popsioczę
Ale ja chcę by wskoczyło 7/9 lub 5/6
i tyle mojego co sobie popsioczę
torsan...nie widziałam bo byłam z doskoku a w sumie w ogóle mnie nie było
medusia ...no tak ja wszystko sprowadzam do parteru ...taki jestem przepraszam
krzysio ...buszujesz po nocach a nawet piatki nie przybiłeś dawaj pewniaka
maksiu
Jaki parter to takie banalne nie lepiej sprawdzić możliwości żyrandola
Jaki parter to takie banalne nie lepiej sprawdzić możliwości żyrandola
maksiu
Traf 6/6 w lotto to sobie po prostu fundniesz łoże z baldachimem o wzmocnionej konstrukcji i jeszcze zadziwisz świat w tym temacie co się o nim nie mówi w telewizji publicznej przed 22-gą.
A propos tego ostatniego to najbardziej lubię tę hipokryzję. Jeśli my pokazać fiku miku na kocyku to źle, ale pokazanie jak człowiekowi urwać głowę i wyciągnąć kręgosłup to OK, bo to nie ma żadnego wpływu na niedojrzałe umysły
Traf 6/6 w lotto to sobie po prostu fundniesz łoże z baldachimem o wzmocnionej konstrukcji i jeszcze zadziwisz świat w tym temacie co się o nim nie mówi w telewizji publicznej przed 22-gą.
A propos tego ostatniego to najbardziej lubię tę hipokryzję. Jeśli my pokazać fiku miku na kocyku to źle, ale pokazanie jak człowiekowi urwać głowę i wyciągnąć kręgosłup to OK, bo to nie ma żadnego wpływu na niedojrzałe umysły
Lila po czymś takim oglądanie Animków nigdy już nie będzie już takie niewinne
maks
Trening czyni mistrza jak powiadają czyli odkurzacz i wazelinka lub ewentualnie urżadzenie zwiększające gabaryty vel pompka próżniowa
Trening czyni mistrza jak powiadają czyli odkurzacz i wazelinka lub ewentualnie urżadzenie zwiększające gabaryty vel pompka próżniowa
A zapomniałabym kto powiedział, że w igloo o wysokości 1,5 metra nie można zamontowac wiatraka. Jak łóżko byłoby na podwyższeniu takim 20 cm to przecietny mężczyzna rasy kaukaskiej dałby chyba radę
medea.....odkurzacz to chyba nie jest dobry pomysłgorzej jak zassa i spuchnie tu i ówdzie
medusia ...najpierw przygotuje łoże madejowe ...potem pomyślę jak wejdę