Wpisy 1 174 944 – 1 175 043
19 października 2012 00:00 → 19 października 2012 01:08, 100 wpisów
miszell...jeszcze raz kolorowych snów do 14 i pozdrów partnera ...i daj mu papu juz
emeryt....z tymi gejami to sie juz powtarzasz
lottomat... niech faceci (oczywiscie Ci ktorzy patrzą tak ambitnie na wygląd tylko i wyłącznie) spojrzą na siebie
nie każdy siedzi cały dzień przy kompie
to dla tych, co nie czytali jeszcze
to dla tych, co nie czytali jeszcze
u mnie na szczescie wygląd nie jest najważniejszywiadomo każdy (no prawie każdy;p)lubi byc zadbany i się podobac ale bez przesady i obłedu
lottomat...gadasz, a byś leciał jak piesek jakby sie trafiła taka co by Ci zawróciła w glowie
http://c580019.r19.cf2.rackcdn.com/wp-content/uploads/2011/11/sasha-grey1.jpg
u mnie nie ma rocznic jak mam na cos ochote to nie liczy sie nic
jak mam ochote to wole sobie pierogi polepic a nie palic czy chlac bez powodu
życie ma wiele przyjemności tylko trzeba to zauważyć dla każdego cos innegoa używki to oderwanie sie od rzeczywistosci, a nie czerpanie jak dla mnie
lottomat...na cohmm aktualnie nie mam jakiejs potrzeby oprócz filmiku i herbaktki z cytrynką, ale tro za chwilke
z reguły to mi wystarcza przytulenie sie do mojego faceta i do mojego psiakaproste ale uspakajace
jak szafy raz dziennie nie dociśniesz to sie rozjebie w pizdu
ja mam taka zasade ze dobrych rzeczy sie nie reklamuje i tam suzkam
no czasami sie reklamuje{{diabelek}ale }akurat reklama nigdy nie działa na mnie jak płachta na bykaw ogole jak widze te reklamy to masakra "burza mózgów" gdzie niby? dziecko lepiej wymysliczłowiek sie uczy na błedach po kolei
lottomat....ludzie, to tak jak zwierzakikrzywy}}liczy się przetrwanieniestety nie ma kolorowo

Też mam alergię na reklamy-a zauważyłem,ze w TV to 25% czasu ant.
ja chyba zrezsygnuje z UPC bo i tak ogladam bez reklam ściągnięte jak już

moi znajomi zawsze maja z***o jak wpadaja a tu ni chu chu tv nie ma kablowki nie ma
a nie ***a wpadam w odwiedziny a tam trudne sprawy albo w11 ...