Wpisy 1 175 544 – 1 175 643
19 października 2012 13:25 → 19 października 2012 13:51, 100 wpisów
maks
To zacznij treningi od może deski z gwoździami pod tyłek albo subtelniej zaściel łoże kilkoma tuzinami róż
To zacznij treningi od może deski z gwoździami pod tyłek albo subtelniej zaściel łoże kilkoma tuzinami róż
medusia ...mam ja lać deską z gwoździem ...żeby z królicy krew odeszła
maksiu
Może doszło do nieporozumień językowych Madejowe łoże to w literaturze symbol kary dla niegodziwca czyli łoże pokryte gwoździami i hakami na którym delikwent jest rozciagany aż mu kości wyskoczą z stawów
Może doszło do nieporozumień językowych Madejowe łoże to w literaturze symbol kary dla niegodziwca czyli łoże pokryte gwoździami i hakami na którym delikwent jest rozciagany aż mu kości wyskoczą z stawów
torsan..teraz jak kasowskie odebrałes to starter chyba będzie kupiony co?
tesa
ulala
Mi dzisiaj zatoki odpuściły więc nie mam nic przeciwko nawet do wiosny
ulala
Mi dzisiaj zatoki odpuściły więc nie mam nic przeciwko nawet do wiosny
tesa
Ja też tylko do losowania a potem tylko przelotnie, bo mam poumawianych ludzi jak zwykle całkiem sporo jak to w piątek. Nie wiem dlaczego, ale sporo ludzi chce załatwić sprawy po popołudniu.
Monet
Niestety powtórka z wczoraj wieczorem
Ja też tylko do losowania a potem tylko przelotnie, bo mam poumawianych ludzi jak zwykle całkiem sporo jak to w piątek. Nie wiem dlaczego, ale sporo ludzi chce załatwić sprawy po popołudniu.
Monet
Niestety powtórka z wczoraj wieczorem
michellex....jajeczka w różnej postaci,kiełbaski,serdelki,paróweczki ,żywiecka,i salceson