Wpisy 1 175 344 – 1 175 443
19 października 2012 11:31 → 19 października 2012 12:21, 100 wpisów
ja nie przywiązuję uwagi do prowadzącego losowanie, ale wole kobiety bo jest na co popatrzeć chociaż, a nie na łysego i jego czerwone spodnie
senna...a ja wolałabym na nikogo nie patrzeć,najlepiej jakby był sam narrator .Jak widzę wiecznie tego łysego albo torreadora o chodzącej reklamie głodu nie wspomnę to mnie jasny szlag trafia
Lila
U mnie też a niebo absurdalnie niebieskie jak niezapominajka bez jednej chmurki no i ta orgia czerwieni i żółci na drzewach aż się człowiekowi nie chce pracować tylko pójść w plener
U mnie też a niebo absurdalnie niebieskie jak niezapominajka bez jednej chmurki no i ta orgia czerwieni i żółci na drzewach aż się człowiekowi nie chce pracować tylko pójść w plener
lila!!!!
Z narratorem -popieram.
Ja od początku uważam że celebryty -do dupy pomysł.
Z narratorem -popieram.
Ja od początku uważam że celebryty -do dupy pomysł.
taaa - a w książce jakiejś wyczytałem /może się skojarzyć /
-> >> cienka, jak deska klozetowa << - dacie wiarę ?
ale przyznajmy - sympatyczna, jak się wydaje
-> >> cienka, jak deska klozetowa << - dacie wiarę ?
ale przyznajmy - sympatyczna, jak się wydaje
Lila
Zdaje się coś około 500 zł
Torsan też swoje w kolejce do szczęścia odczekał czyli dla nas też nadzieja jest
Zdaje się coś około 500 zł
Torsan też swoje w kolejce do szczęścia odczekał czyli dla nas też nadzieja jest
Monet
celebryty, to są goście bardzo specjalni
a Ony i Oni, to zwykłe prowadzące są
celebryty, to są goście bardzo specjalni
a Ony i Oni, to zwykłe prowadzące są
Monet...ale zauważyłam że,jak ostatnio pampers prowadził losowanie to,narrator czytał liczby a nie pampersiskoto już jakiś krok na przód
senna...no to skapnęło torsanowi trochę.Ciekawe czy wysłał tek kupon w mini
znaczy - może chcą się ich pozbyć ?
lila
z radości "w głosie" wyglądało na to, że wysłał
lila
z radości "w głosie" wyglądało na to, że wysłał
Robal>>>
jak ruszało nowe studio w TVP INFO to sztandarową zapowiedzią było że losowania PROWADZONE będą przez celebrytów.
jak ruszało nowe studio w TVP INFO to sztandarową zapowiedzią było że losowania PROWADZONE będą przez celebrytów.
wiec nie szukaj kolego dziury w moście,co?
Bo chyba jeszcze jednej nie zasypali....
Bo chyba jeszcze jednej nie zasypali....
Monet
tak, ale zwykli prowadzący, jak się zdaje, wynegocjowali przedłużenia umów i celebryty są od święta
tak, ale zwykli prowadzący, jak się zdaje, wynegocjowali przedłużenia umów i celebryty są od święta
Słuchajcie, ale jak zwolnią prowadzących to skąd do licha będę wiedziała kiedy nie grac a tak mam przynajmniej na kogo zwalić winę
Celebrytaąjak dla mnie mogą nazwać Brada Pitta a nie jakiegoś śmiesznego Zelta który odpintalał głupka w posterunku 13a teraz ma jakieś role jedną na 10 lat.Dupa z niego a nie celebryta
medea
słyszałem, że mają zapraszać takich zwykłych, z portali ...
limuzyna podjadą z i : "no gościu dawaj dawaj" ...
a potem też poczytasz...
słyszałem, że mają zapraszać takich zwykłych, z portali ...
limuzyna podjadą z i : "no gościu dawaj dawaj" ...
a potem też poczytasz...
to się kurde zdecydujcie .bo ja już im obiegówki kazałem szykować.
Robalku...taaaa jakby limuzyna musiała np do Wrocka jechać to ciekawe o której by wyjechała żeby zdążyć na losowanko
kuźwa pies wczoraj pokąsał sąsiada i dzisiaj grzeczni i pies i sąsiad
lila
tu są jeszcze miejsca noclegowe, spoko
>>wszystkich wy***olić<< ? oj, ale wiesz ? - wszystkich, to chyba się nie da
tu są jeszcze miejsca noclegowe, spoko
>>wszystkich wy***olić<< ? oj, ale wiesz ? - wszystkich, to chyba się nie da
Lila
Zawsze mogą zrobić to jak reszta obywateli by w cywilizowanym czasie dojechać czyli Warszawa, Poznań Berlin Wrocek
Zawsze mogą zrobić to jak reszta obywateli by w cywilizowanym czasie dojechać czyli Warszawa, Poznań Berlin Wrocek
Robalku..nie o takie ten teges mi chodziło wszystkich prowadzących zwolnić ze studia i tylko głossssssssss narratora
Lila
Sąsiada masz na razie z głowy i tak przy okazji mam nadzieję, że sąsiad z tych niejadowitych bo jak nie to trzeba zwierzaczka obserować czy się sąsiadem nie zatruł
Sąsiada masz na razie z głowy i tak przy okazji mam nadzieję, że sąsiad z tych niejadowitych bo jak nie to trzeba zwierzaczka obserować czy się sąsiadem nie zatruł
Lila
Kiedyś robili taki eksperyment gdy wrocławska telewizja regionalna miała własne programy no i wyszło, że dojechali mniej więcej w tym samym czasie +/- jakieś dwa-trzy kwadranse
Kiedyś robili taki eksperyment gdy wrocławska telewizja regionalna miała własne programy no i wyszło, że dojechali mniej więcej w tym samym czasie +/- jakieś dwa-trzy kwadranse
medea....sąsiad sam sobie winny,mój pies nie toleruje ludzi po alkoholu i dobrze o tym wiedział a wchodząc do mnie nie wiedział że pies lata po ogrodzie a wszedł do męża do garażu i się zaczęła wojna ,ja ***ole aż się ***a w pewnym momencie sama bałam swojego psa pewnie nic by się nie stało gdyby nie dolał oliwy do ognia i nie zaczął machać bez sensu łapami tłumacząc cos tam mojemu mężowi,pies reguje na takie machanki i go capnął za łapsko a potem za girę
taaa, no to na jubileuszowe losowanko ich wszystkich zaprosić
i dmuchanko
w alkomacik
i dmuchanko
w alkomacik
sąsiad dzisiaj rano był i pies mu nic nie zrobił,ale był trzeźwy.Teraz sam się śmieje ale to nie było wczoraj śmieszne książeczkę szczepień mu pokazałam chociaż wierzył mi na słowo,ale pokazałam dzisiaj ponownie.Żona mu przemyła wodą utlenioną i wszystko gra
i /bez urazy/ medea, ale
chyba żaden prawnik nie dałby rady ?
chociaż, kto wie ...
chyba żaden prawnik nie dałby rady ?
chociaż, kto wie ...
lila wyciągasz
pochopnie trochę wnioski - gdyby chcieli zwiększyć zyski...
ile By niektórzy słali, gdyby nie niektórzy prowadzący
pochopnie trochę wnioski - gdyby chcieli zwiększyć zyski...
ile By niektórzy słali, gdyby nie niektórzy prowadzący
Lila
Na- to może nie w końcu PIP też ogląda telewizję a oni w pracy, ale że są po- to raczej pewne
Na- to może nie w końcu PIP też ogląda telewizję a oni w pracy, ale że są po- to raczej pewne
Robalku...twierdzisz że,jak marycha losuje to ludzie więcej pukonów posyłają?
torsan
lila
cóż, Marycha może dawać zadowolenie, no przynajmniej niektórym
dobrego dnia wszystkim wysokich
i znikam
http://www.youtube.com/watch?v=fRauvhpKsSY&feature=fvwrel
lila
cóż, Marycha może dawać zadowolenie, no przynajmniej niektórym
dobrego dnia wszystkim wysokich
i znikam
http://www.youtube.com/watch?v=fRauvhpKsSY&feature=fvwrel
senna i miłej pracy
Ja mam chwilę luzu, bo ludzie zaczną się pojawiać około 14-stej i zapowiada się duży ruch sądząc po liczbie osób zapisanych na spotkanie ze mną
max
Ja mam chwilę luzu, bo ludzie zaczną się pojawiać około 14-stej i zapowiada się duży ruch sądząc po liczbie osób zapisanych na spotkanie ze mną
max
lottomat..jak mija dzionek?Kogoś dzisiaj już opintoliłeś czy jeszcze nie zdążyłeś?
max i lila
Bo jak nie ma ruchu w interesie to dobrze by interes był w ruchu
Świntuszki wy moje kochane
Bo jak nie ma ruchu w interesie to dobrze by interes był w ruchu
Świntuszki wy moje kochane