Wpisy 1 175 244 – 1 175 343
19 października 2012 09:47 → 19 października 2012 11:30, 100 wpisów
senna- właśnie, wtedy niewiadomo czy się smiac czy płakac z takiej kwoty 91.20pln
Postawię chyba na liczbę 20 i rozpis zrobię na 8 skreśleń z plusem.
ania70
ja się staram 100 zł nie przekraczać, ale gram w mini i w lotto
ja się staram 100 zł nie przekraczać, ale gram w mini i w lotto
senna >>> a widziałeś grabie które grabią "od siebie"?
Ale jestem zabawny
Ale jestem zabawny
Niektórzy posiedli niezwykłą łatwość mówienia, a nawet pisania, pomimo dużych trudności w myśleniu
Ania>>> a te trudności w myśleniu to ktoś konkretny w Twojej mysli,czy każdy sobie może przypasować?
T.S wszystkie pieniądze przeznacza na kulture sport, szkolnictwo i wspomaga tych w potrzebie
DareK...myślę że tak jak Twoje w Stolicy.
Cyferki-porażka.
U buka znacznie lepiej.
Cyferki-porażka.
U buka znacznie lepiej.
jutro szczesliwy dzien
3 miliony ojro moje
juz czuje ich zapach ahhahaha
3 miliony ojro moje
juz czuje ich zapach ahhahaha
o właśnie!
Jednak są jakieś pozytywy...
Jak mnie namawiała moja zacna koleżanka n..szklankę do połowy pełną a nie w połowie pustą trzeba widzieć
Jednak są jakieś pozytywy...
Jak mnie namawiała moja zacna koleżanka n..szklankę do połowy pełną a nie w połowie pustą trzeba widzieć
Ania70 chodz na kawkę zapraszam
Nasz Polski Totalizator Sportowy dba o Ciebie i Twoją kondycję, abyś na starość nie korzystała z usług terapełtów
sielaw
1.1 mln podatku dla państwa na dziurę budżetową, reszta moja
1.1 mln podatku dla państwa na dziurę budżetową, reszta moja
Na otwracie ORLIKA dostałem nawet piłkę z autgrafami prawdziwych Orłów Górskiego
Witam wszystkich
sielaw
senna
DariuszW
Ania70 i demos miło poznac
sielaw
senna
DariuszW
Ania70 i demos miło poznac
senna
Ja też popłynęłam aż miło bo też miałam 2/6 w lotto, w mini 0/5 x 5 no i w mm 4/9 normalnie myślałam, że zrobię laleczkę voodoo tego miłego pana i zafunduję mu zgagę stulecia.
Zatoki trochę odpuściły bo u mnie jest absuradalnie ciepło i słonecznie, ale trudno powiedzieć jak długo to potrwa. U mnie te problemy mają charakter przewlekły no i jesień i zima to dla mnie delikatnie mówiąc niejlepszy czas
Ja też popłynęłam aż miło bo też miałam 2/6 w lotto, w mini 0/5 x 5 no i w mm 4/9 normalnie myślałam, że zrobię laleczkę voodoo tego miłego pana i zafunduję mu zgagę stulecia.
Zatoki trochę odpuściły bo u mnie jest absuradalnie ciepło i słonecznie, ale trudno powiedzieć jak długo to potrwa. U mnie te problemy mają charakter przewlekły no i jesień i zima to dla mnie delikatnie mówiąc niejlepszy czas
do konca miesiąca te same liczby puściłem w lotto
w mini też do konca miesiąca liczby puściłem
w mini też do konca miesiąca liczby puściłem
medea76
senna
albin
senna
Ja jeszcze spróbuję w sobotę na swoje cyferki popolować na tę kumulację w lotto+, ale :
1) po pierwsze sprawdzę dokładnie czy to pomyślny dla mnie dzień w swoim horoskopie
2) ustalę kto będzie prowadził losowanie
Bo jak to mówią przezorny zawsze ubezpieczony
senna
Ja jeszcze spróbuję w sobotę na swoje cyferki popolować na tę kumulację w lotto+, ale :
1) po pierwsze sprawdzę dokładnie czy to pomyślny dla mnie dzień w swoim horoskopie
2) ustalę kto będzie prowadził losowanie
Bo jak to mówią przezorny zawsze ubezpieczony
medea
jak w Gwiazdach jest zapisane , to nieważne, kto prowadzi - c.o.ś w końcu ma nadrzędne znaczenie
jak w Gwiazdach jest zapisane , to nieważne, kto prowadzi - c.o.ś w końcu ma nadrzędne znaczenie