Wpisy 1 171 833 – 1 171 932
17 października 2012 12:19 → 17 października 2012 13:37, 100 wpisów
lila wlasnie mi przypomnialas, ze po 12 mialem sie zalogowac do banku
mam chwilke bo moje maleństwo bawi sie na swoim "placu zabaw" i na dodatek ogląda tv
krysieńka
Wysmażyłam takie 3 dziewiątki :
5,19,24,31,32,33,36,57,79
6,9,20,29,31,41,44,66
30,31,32,33,66,67,75,77,79
ale nie dałam rady puścić, bo sierota jedna koleżance, która szła w teren kasę dałam,ale kuponów już zapomniałam więc na otarcie łeż nie wiedząc jakie liczby chcę skreślić kupiła mi chybika : 32,49,61,65,79 pożyjemy zobaczymy
Wysmażyłam takie 3 dziewiątki :
5,19,24,31,32,33,36,57,79
6,9,20,29,31,41,44,66
30,31,32,33,66,67,75,77,79
ale nie dałam rady puścić, bo sierota jedna koleżance, która szła w teren kasę dałam,ale kuponów już zapomniałam więc na otarcie łeż nie wiedząc jakie liczby chcę skreślić kupiła mi chybika : 32,49,61,65,79 pożyjemy zobaczymy
Liluś no to super
madea w drugim zestawie brakuje jednej cyferki do 9 liczb
madea w drugim zestawie brakuje jednej cyferki do 9 liczb
Cześć dziewczyny.Lila jak możesz to podaj na NIE
Oooo...Mam tylko 20 na kuponach
Lila
No to dobrze, że jednak nie puściłam
trzewianka
krysieńka tą brakującą liczbą według notatek astrologicznych jest 32
No to dobrze, że jednak nie puściłam
trzewianka
krysieńka tą brakującą liczbą według notatek astrologicznych jest 32
Lila
Ja też się na to cholerne 36 wkurzam no bo ile razy jeszcze będzie się przeglądać w lustrze by wpadało zamiast niego 63
Ja też się na to cholerne 36 wkurzam no bo ile razy jeszcze będzie się przeglądać w lustrze by wpadało zamiast niego 63
medea...36 nie siadło przez 25 losowań więc już chyba czas na małpęchyba że,zrobi nam numer i wejdzie na 30 losowanie
spokój drodzy /nomen omen/ gracze - wpada 36, wpada69 i 8 i może do tego 23 i nawet zdt ?
lila "w lusterku zamiast niej" ? - to liczba jest albo kulka - czyli o.n.a
lila - Ty może Nam napisz, jakie na Ciebie kulki nie działają i looooozik lila zalecam loooozik, bo - wiesz - w Twoim stanie lepiej się nie nerwować
lila "w lusterku zamiast niej" ? - to liczba jest albo kulka - czyli o.n.a
lila - Ty może Nam napisz, jakie na Ciebie kulki nie działają i looooozik lila zalecam loooozik, bo - wiesz - w Twoim stanie lepiej się nie nerwować
1,5,6,7,9,10,30,36
6,7,71,72,75,76,77,78,79+
le liczby robią dziś grę - nie wiem który zestaw, ale czuję papierową wygraną
i na razie mykam
6,7,71,72,75,76,77,78,79+
le liczby robią dziś grę - nie wiem który zestaw, ale czuję papierową wygraną
i na razie mykam
robal
No jak nie wpadnie o 14 to ten zestawik puszczę na wieczór
No jak nie wpadnie o 14 to ten zestawik puszczę na wieczór
* bez "?" - >>by wpadało zamiast niej<<, a nie "niego"
ona jest cały czas - nawet wczoraj była pierwsza wylosowana a dalej ? a dalej
ona jest cały czas - nawet wczoraj była pierwsza wylosowana a dalej ? a dalej
medea
racjonalizatorski mam
przedyskutujcie może -
- te dwa zestawy - z plusa i bez mogliby łączyć w jedno ...
po cichu Wam powiem - jakichś wyników mógłby ewentualnie doczekać
dobrego wysokich
racjonalizatorski mam
przedyskutujcie może -
- te dwa zestawy - z plusa i bez mogliby łączyć w jedno ...
po cichu Wam powiem - jakichś wyników mógłby ewentualnie doczekać
dobrego wysokich
.
http://kultura.onet.pl/literatura/artykuly/zycie-seksualne-marii-konopnickiej,1,5271434,artykul.html
.
http://kultura.onet.pl/literatura/artykuly/zycie-seksualne-marii-konopnickiej,1,5271434,artykul.html
.
max....to się cieszę bo myslałam że,z bardzo rano trzaskałam drzwiami
Lili ...ale tak jak pusto było jak poszłaś zostawiłaś mnie na maxa
edi8
Marysia to jeszcze nic Elżunia Orzeszkowa to dopiero miała żywot nieuczesany o Sienkiewiczu co to w lolitkach gustował nawet nie wspomnę przez szacunek do jego zasług w pokrzepianiu narodu
Marysia to jeszcze nic Elżunia Orzeszkowa to dopiero miała żywot nieuczesany o Sienkiewiczu co to w lolitkach gustował nawet nie wspomnę przez szacunek do jego zasług w pokrzepianiu narodu
Lili tak własnie dzisiaj się czuje więc do 17 czekam ....przygotowałem wszytko
Lili ...a w garach ..skąd mi się wzięły te gry ..lili to mieszaj a ja popatrzę jak zamieszasz .
senna
Jak tam gotowy do boju jutro o 7 mln
Czy też duch bojowy Cię opuścił ?
Jak tam gotowy do boju jutro o 7 mln
Czy też duch bojowy Cię opuścił ?
medea76,
c.d.
Nie zapominajmy też o Marku Hłasko, który zrobił dziecko gosposi swojego starszego kochanka Jerzego Andrzejewskiego, ten zaś dla zatuszowania skandalu adoptował to dziecko dając mu swoje nazwisko...
Innym aparatem był sam Jarosław Iwaszkiewicz, którego młody kochanek Krzysztof Kamil Baczyński wystawił do wiatru, biorąc ślub - na wieść o czym Iwaszkiewicz osobiście ruszył do Warszawy ze swoich Stawisk, z ogromnym bukietem białych lilli - jako symbolem wciąż trwających do niego czystych uczuć...
Tak na marginesie: w K.K.Baczyńskim jednocześnie kochali się i Andrzejewski i Iwaszkiewicz.
c.d.
Nie zapominajmy też o Marku Hłasko, który zrobił dziecko gosposi swojego starszego kochanka Jerzego Andrzejewskiego, ten zaś dla zatuszowania skandalu adoptował to dziecko dając mu swoje nazwisko...
Innym aparatem był sam Jarosław Iwaszkiewicz, którego młody kochanek Krzysztof Kamil Baczyński wystawił do wiatru, biorąc ślub - na wieść o czym Iwaszkiewicz osobiście ruszył do Warszawy ze swoich Stawisk, z ogromnym bukietem białych lilli - jako symbolem wciąż trwających do niego czystych uczuć...
Tak na marginesie: w K.K.Baczyńskim jednocześnie kochali się i Andrzejewski i Iwaszkiewicz.
edi8
I to Polska właśnie gdzie jak już człowieku zostaniesz narodowym wieszczem tudzież bohaterem to bez pampersa ani rusz bo jak to może być taka persona do WC chodziła
I to Polska właśnie gdzie jak już człowieku zostaniesz narodowym wieszczem tudzież bohaterem to bez pampersa ani rusz bo jak to może być taka persona do WC chodziła