Wpisy 1 171 531 – 1 171 630
17 października 2012 00:00 → 17 października 2012 01:32, 100 wpisów
katolicki jest z nazwy żeby to potwierdzić trza by referendum zrobić
stado krzykaczy na usługach politycznych próbuje wmówić że jest tak jak im się wydaje
oj chyba sie mylisz gorwil 90% polakow deklaruje sie jako katolicy
w Polsce jest 36 milionow ludzi czy ktoś zapytał ich wszystkich ?
to są szacunki kościoła w oparciu o chrzest, ja też byłem chrzczony ale czy jestem katolikeim...nie
no moze troszke masz racje, ale liczenie wiernych prowadzono p mszach św. i wyszło ze spora jest trzodka
Człowiek na wsi który nie jest ochrzczony nie idzie do bierzmowania ani komuni jest odrzucony przez środowisko katolickie więc nawet ci co nie są katolikami chrzczą swoje dzieci żeby było im latwiej się odnaleźć
ja bym wszystko zaczal od kosciola .... kosciol to jedno z najwiekszych oszustw ludzkosci
no w większości tak jest, mówią że są katolikami ale kradną i zabijają łamiąc przykazania boże
lott.. kosciół z załozenia nie jest zły, to ludzie wszystko wypaczają
gorwil ale gdzie sie zwrocic kiedy cie dopadnie cos zlego? gdzie szukac pomocy i pociechy?
witam wszystkich nocnych czatomarkow{
{hej}} niech zyje papierz
j.p.2
{hej}} niech zyje papierz
j.p.2
dyskusja sie rozwija i to w nieoczekiwanym kierunku nie bedziemy nic palic niech tam kazdy czyto co woli
ale to nie jest moja największa wygrana najwięcej wygrałem 2800 zł w lotto za jednym zamachem 13x 4/6, i ok 10x 3/6
kiedyś puszczałem dużo ale lotto bylo po 2 zł, wtedy zagrałem za 100 bo była wypasiona kumulacja czyli 50 zakładów
a ja sie uparłam na MM i gram 2x dziennie, a wygrane mialam jak nie wysąłałam
do 3 i już za 100 zł nie mam 50 zaakładów i gram za dużo mniej i nie ma już takich sukcesów
zagram za jeden zaklad systemowy na chybika, częściej wygrywają na chybika niż samemu
lottomat. chyba sie nie gniewasz ze bylem taki nie mily ostatniej nocy?
gorwil, częściej wygrywa ch-t, bo po prostu ch-t stanowi większość zawieranych zakładów
Gorwil-nie bądż taki antykościelny-bo jak Ci sIę zejdzie to zobaczymy kto Cię będzie odprowadzał+++
zagralem przez sms na jednym z konkurencyjnych portali i wygralem 1/10 z 5/6 w lotto
gonzaga, jest portal 3gry.pl, gdzie za 1,23 zl wysylasz sms-a stajac sie wlascicielem 1/10 zakladu lotto