Wpisy 1 171 733 – 1 171 832
17 października 2012 11:03 → 17 października 2012 12:19, 100 wpisów
a ja zapewne zgodnie z ich oczekiwaniami - ślę mniej i/a uśredniam cenę
unhappy
tak naprawdę, co zmienia ten zet więcej /z plusem / w tamtą - czy te kilka zakładów więcej /bez plusa/ niby w Twoją ?
bez odrobiny szczęścia - ? że wlezie 'coś sensownego' - jednak akurat w tym, co wysłane...
tak naprawdę, co zmienia ten zet więcej /z plusem / w tamtą - czy te kilka zakładów więcej /bez plusa/ niby w Twoją ?
bez odrobiny szczęścia - ? że wlezie 'coś sensownego' - jednak akurat w tym, co wysłane...
wszyscy w dlugim okresie sa do tylu, poza tymi, ktorzy wygrali 6/6 czy 10/10
Zerknijcie w tabele wygranych w Lotto.de
Cena zakładów podobna, ale wygrane są.....różne.
Np. zwykła piątka 4 888 Euro >> to około 20 ooo pln.
-----------------------
Cena zakładów podobna, ale wygrane są.....różne.
Np. zwykła piątka 4 888 Euro >> to około 20 ooo pln.
-----------------------
kiedyś słyszałem że samo oczekiwanie na wygraną jest o wiele bardziej ekscytujące niż sama już faktyczna wygrana.
Ktoś mi opowiadał o takim, który trafił 10/10 / co prawda podkreślmy, t.o wtedy b.y.ł.a i.n.n.a g.r.a /
i nie jest do przodu, sądził - ma 'sposób', 'grubo grać', czy cuś, a to była tzw 'pożyczka kasyna'
unhappy
a te 10/10 bez bonusu w tej nowej, lepszej opcji ? hmmmm
i nie jest do przodu, sądził - ma 'sposób', 'grubo grać', czy cuś, a to była tzw 'pożyczka kasyna'
unhappy
a te 10/10 bez bonusu w tej nowej, lepszej opcji ? hmmmm
senna, bedzie dobrze jesli piszesz o lotto i mini, to pociesze cie, ze w mini na 3/5 czekam juz prawie 300 zakladow
ile wydajecie miesięczne na TS, ja w sondzie jestem na 2 miejscu, czasami na 3
Monet
może ten ktoś, kto nie odbiera tych 30 baniek jest z takich ekscytujących się ? - może istnieje jakaś grupa graczy nie chcących sprawdzić, czy wygrali
może ten ktoś, kto nie odbiera tych 30 baniek jest z takich ekscytujących się ? - może istnieje jakaś grupa graczy nie chcących sprawdzić, czy wygrali
grubo haslo przewodnie clublotto.pl: kto gra grubo, wygrac musi
senna, 100-200 zl doplat netto, nie liczac niskich wygranych, ktore tez 'reinwestuje' w gre... bardzo sie pod tym wzgledem pilnuje
unhappy
ja w mini dobiero zacząłem grać, na razie może z 20-30 zakładów, ale ich nie liczę,
ostatnia moja wygrana była na początku sierpnia w lotto
ja w mini dobiero zacząłem grać, na razie może z 20-30 zakładów, ale ich nie liczę,
ostatnia moja wygrana była na początku sierpnia w lotto
senna, gdybym nie gral w mm, tez bym sie spokojnie w 100 zmiescil
unhappy
5/5 to od jakichś czterdziestu kilku do jakichś trzystu...
i jest jakoś trafiane , przy cenie, przy szansie - moim zdaniem - rewelka
a w mm ? za 10/10- 250 plus marchiwka 2,5 10x gorzej z szansami zobacz od zmian, na lepsze, jak często wbija - zobacz listę wygrywających 100 tysia, a ile było 250
dziękuję
5/5 to od jakichś czterdziestu kilku do jakichś trzystu...
i jest jakoś trafiane , przy cenie, przy szansie - moim zdaniem - rewelka
a w mm ? za 10/10- 250 plus marchiwka 2,5 10x gorzej z szansami zobacz od zmian, na lepsze, jak często wbija - zobacz listę wygrywających 100 tysia, a ile było 250
dziękuję
Nie gram w ...lotto.pl od ostatniej podwyżki na 3 pln.. .
------------------------

------------------------
no wlasnie mm mnie najwiecej kosztuje... dlatego gram tylko na 10/10, by troche ograniczyc wyrzuty sumienia
unhappy
już jeśli, to przynajmniej do kiedy marchewek jest niewielki - zejdź może z oczekiwaniami do jakichś takich trafiających się 8/8
już jeśli, to przynajmniej do kiedy marchewek jest niewielki - zejdź może z oczekiwaniami do jakichś takich trafiających się 8/8
25/41.
to dzisiaj stanowi.
I może 36 ... jak robal z podkreślnika dolnego spuści.
to dzisiaj stanowi.
I może 36 ... jak robal z podkreślnika dolnego spuści.
juz ci kiedys tlumaczylem, ze 10/10 ma najwezsza oczekiwana wyplate z wszystkich zestawow mm i dlatego w to gram... poza tym mnie interesuja wysokie wygrane... no i typowac wole wiecej liczb niz mniej
Monet
'Jak Pan Bóg dopuści, to i z kija wypuści'
unhappy
no tak, to powstaje pewien problem
'Jak Pan Bóg dopuści, to i z kija wypuści'
unhappy
no tak, to powstaje pewien problem
prawde mowiac, gdybym mial cale zycie grac za 2,50, by moze raz wygrac 22000 minus podatek, wolalbym nie grac w ogole
ja gram po to, by wygrac konkretne pieniadze na konkretne cele... w mm chcialbym wygrac 750-1000 tys., w lotto 5-10 mln
mawiają
lepszy wróbel w garści niż dzięcioł na dachu
i teraz tylko należałoby zdefiniować - wróbla i tego drugiego,
ale, rozumiem - masz swoje definicje
dobrego
lepszy wróbel w garści niż dzięcioł na dachu
i teraz tylko należałoby zdefiniować - wróbla i tego drugiego,
ale, rozumiem - masz swoje definicje
dobrego
kazdy z nas ma jednak inne potrzeby, inne zapatrywania... dlatego taka gra jak mm ma jakis sens
unhappy>>> ambitne podejście.
Ile w tym racjonalnego podejścia względem możliwości?
Sam kiedyś sobie bilans zrobisz.
Ile w tym racjonalnego podejścia względem możliwości?
Sam kiedyś sobie bilans zrobisz.
Jak dla mnie nawet jeśli jesteś teraż przy kasie to masz wszelkie zadatki żeby pograć w "bankruta".
Obym sie mylił.
Obym sie mylił.
monet, pilnuje sie mocno, by w razie czego w odpowiednim momencie zejsc ze sceny niepokonanym
nie wydaje na gre wiecej niz 1-2% dochodow... a ewentualna wygrana juz jest dawno 'rozdysponowana', wiec nie ma tu mowy o przypadku...
o mnie zreszta wiele mozna powiedziec, ale nie to, ze mam nutke hazardzisty... wrecz przeciwnie
unhappy>> sorki ale nie rozumiem Cię.
Piszesz że jakieś tam 8?8 Cię nie interesuje..
Bo 22000 minus podatek to lipa?
A wbijasz się w jakieś spóldzielnie gdzie nawet przy niezłym trafieniu dostajesz jakieś % ochłapy.
Czego nie zrozumialem?
Piszesz że jakieś tam 8?8 Cię nie interesuje..
Bo 22000 minus podatek to lipa?
A wbijasz się w jakieś spóldzielnie gdzie nawet przy niezłym trafieniu dostajesz jakieś % ochłapy.
Czego nie zrozumialem?
piszesz o tym grupowym 5/6? w nocy to wyjasnilem... powody byly dwa...
po pierwsze, w nic sie nie wbijam, tylko szukalem sposobu na wydanie kasy z salda komorki, bo za 2 tygodnie migruje z jednej oferty do innej i ona mi po prostu przepadnie
to miala byc jednorazowa przygoda... wyslalem raptem 15 zakladow na 3 losowania
a po drugie, nie sa to wcale ochlapy, bo zauwazylem prosta zaleznosc: wyslanie 2 sms-ow daje mniej wiecej tyle, co wyslanie 1 mm 1010, a ze w to akurat gram, potraktowalem te sms-y jako chwilowa alternatywe dla mm
mialem prawie 100 zl, z ktorymi nie bardzo wiedzialem, co zrobic moim zdaniem te sms-y to bardzo dobre uzupelnienie podstawowej oferty ts-a
juz lazlem wyzlac ale nagle sie w***ilem ze tyle lat odkladam pewne zakupy i zmienilem zdanie
wczoraj zmienily mi sie moje indywidualne rankingi oplacalnosci... lotto przeszlo na 2. pozycje, zaraz po multi, a przed zdrapkami
na pelne 700 kiedy indziej bo takie napalanie sie poznoiej wychodzi dupa