Wpisy 117 140 – 117 239
11 czerwca 2010 00:38 → 11 czerwca 2010 16:13, 100 wpisów
Co ciekawe na stronie lotto bonus Multi Multi wynosi teraz 10 000 zł :) Skąd się wzięły te pieniądze? :D
Witam.W ten następny upalny dzień lepiej sie myśli z samego rana.Takie oto liczby do MM sobie wyznaczyłem.Oto one: 27,66,55,8,39,61,46,62,12,28.To są typy na 2 losowania.Graczu SIMAD bardzo nadajesz na życie,wszystkich wysyłasz do pracy,do dzieci i Wnuków.A zastanowiłeś sie że niektórzy mają już to poza sobą i teraz używają pięknego życia bo byli kowalami swego losu i sobie taki szczęśliwy wykuli.Ty też jesteś kowalem swojej przyszłości i życzę ci aby każde uderzenie młota było trafne i na przyszłość owocowało szczęśliwie wykutym losem.Pozdrawiam i życze wysokich wygranych.
Dzień Dobry :) kolejny upalny dzień
powodzenia
ja trochę później pójdę zainwestować moje wczorajsze 5/8 i 5/9
ja trochę później pójdę zainwestować moje wczorajsze 5/8 i 5/9
kogucik19> zastanowiłem się ...tylko pozazdrościć , ale niestety nie mam czasu żeby z toba prowadzić konwersację , może innym razem , to tak przy porannej kawie w pracy szybko ci odpowiadam ,3/5 nawet się udało trafić , zawsze coś
lila> pozdrów męża tzn. twoje drugie ja / pułkownika pół na pół półmózga /
lila> pozdrów męża tzn. twoje drugie ja / pułkownika pół na pół półmózga /
Witam! wczoraj po 22 kuleczki też ze mną poleciały w kulki:-)ale kupon mam na 2 losowanka to dziś o 14 powalcze z nimi.Powodzenia wszystkim,wreszcie zaczną się meczyki.Ooo trzeba coś zatypować i kawke zrobić.
Gała >>> to dla mnie też - proszę o czarną,sypaną i dwie łyżeczki cukru :)
Witam wszystkich w ten gorący dzień :)
Witam wszystkich w ten gorący dzień :)
kathy >>> kochanego ciała nigdy nie za dużo,trzeba sobie jakoś życie osłodzić - zwłaszcza po wczorajszej mojej porażce :(
Już tak dawno nic nie trafiłam,że zapomniałam co to za uczucie być "wygranym" :)
Już tak dawno nic nie trafiłam,że zapomniałam co to za uczucie być "wygranym" :)
Witajcie dziewczyny!Kathy gratuluję i jak ty to robisz?a madzie77 zapraszam na kawę, a ja słodze 3 łyzeczki bo słodki facet jestem:-).mam czuje że pewniak na 14 to 55.
madzia77>głowa do góry bo przed tobą dopiero małe i duże wygrane tak jak i przed kathy i innymi.
Dzień Dobry
Wszystkim
Kathy>>
Nie mam pojęcia - skąd i dokąd
Madzia77>>
Spróbuj kiedyś bez cukru
tak na zafartowanie - tu nie będzie słodyczy, to...
Wszystkim
Kathy>>
Nie mam pojęcia - skąd i dokąd
Madzia77>>
Spróbuj kiedyś bez cukru
tak na zafartowanie - tu nie będzie słodyczy, to...
kathy >>> no tak przy trzech łyżeczkach cukru :)
Gała >>> masz rację trzeba optymistycznie,poczekam może ktoś coś podpowie.
pozdrawiam
Gała >>> masz rację trzeba optymistycznie,poczekam może ktoś coś podpowie.
pozdrawiam
ooo Robal_36 Ciebie też witam serdecznie,próbowałam bez cukru,ale nijak nie chciało mi wejść :)
madzia77>taka młoda zgrabna dziewczyna i nie chciało wejść to troche dziwne, ale jak tak mówisz,piszesz-polecam coś z tego:8,9,27,30,39,46,55,66,74,78
Robal 36.... mniemam, że przez przez wzgląd na swoją inteligencję postanowiłeś się podroczyć "Nie mam pojęcia - skąd i dokąd"
ale ja nie będę ciągnąć dalej tematu
bo znów chmury, grady, trąby........
ale ja nie będę ciągnąć dalej tematu
bo znów chmury, grady, trąby........
kathy>może to głupio zabrzmi ale jak wchodze wciebie i patrze na twoje liczby to skąd pomysł na liczby do 27?
Siema simad.
Twoja wczorajsza wypowiedź na temat chatu trafiona w 100%
pzdr
Twoja wczorajsza wypowiedź na temat chatu trafiona w 100%
pzdr
kathy>>
Przeceniasz mnie
To miłe
dziękuję
PS
zabezpieczyłaś się jakoś przed tymi
anomaliami atmosferycznymi
- samochód wyżej zaparkowany, okna zamknięte ?
Przeceniasz mnie
To miłe
dziękuję
PS
zabezpieczyłaś się jakoś przed tymi
anomaliami atmosferycznymi
- samochód wyżej zaparkowany, okna zamknięte ?
Kathy>aha to takie buty,a jak dotąd ci idzie w realu z tymi liczbami do 27?
Gała...wczoraj z tych liczb skreślone 8 - 5/8, 3/5
przedwczoraj 4/5
jest jeszcze inny zestaw. z niego wczoraj 5/9
i tak się kręci...
przedwczoraj 4/5
jest jeszcze inny zestaw. z niego wczoraj 5/9
i tak się kręci...
thx!!> herbi1976 , podałem już swoje typy na pierwszy mecz w naszym temacie , dołóż swoje 3 grosze
pozdrawiam
po pierwszym meczu podam swoje typy na drugi , żabojady dzisiaj będą kwiczeć !!!
pozdrawiam
po pierwszym meczu podam swoje typy na drugi , żabojady dzisiaj będą kwiczeć !!!
simad już wrzuciłem swój typ i czekam jeszcze na jakieś podpowiedzi.
pzdr
pzdr
taki news:tytuł :Wielka obniżka w Lotto a juz myslałem hehe:)
Ponad 500 mln zł zaoszczędziłby Totalizator Sportowy (TS), gdyby od 2001 roku płacił operatorowi tyle, ile ten chce obecnie - akcentuje "Puls Biznesu".
Kilka dni temu TS zaczął negocjacje z trzema spółkami, które chcą obsługiwać jego system w latach 2011 - 2021, a już wiadomo, że będzie za to płacił nie więcej niż 0,8 proc. swoich obrotów. Taką właśnie ofertę złożył państwowej spółce amerykański GTech, jeden z najbardziej znanych bohaterów obrad hazardowej komisji śledczej.
Z informacji gazety wynika, że dziś zaproponowana prowizja jest aż cztery razy mniejsza niż ta, którą GTech (jako operator gier online TS) inkasuje na podstawie kontraktu z 2001 r. - czytamy w piątkowej publikacji "Pulsu Biznesu".
Ponad 500 mln zł zaoszczędziłby Totalizator Sportowy (TS), gdyby od 2001 roku płacił operatorowi tyle, ile ten chce obecnie - akcentuje "Puls Biznesu".
Kilka dni temu TS zaczął negocjacje z trzema spółkami, które chcą obsługiwać jego system w latach 2011 - 2021, a już wiadomo, że będzie za to płacił nie więcej niż 0,8 proc. swoich obrotów. Taką właśnie ofertę złożył państwowej spółce amerykański GTech, jeden z najbardziej znanych bohaterów obrad hazardowej komisji śledczej.
Z informacji gazety wynika, że dziś zaproponowana prowizja jest aż cztery razy mniejsza niż ta, którą GTech (jako operator gier online TS) inkasuje na podstawie kontraktu z 2001 r. - czytamy w piątkowej publikacji "Pulsu Biznesu".
spit>>
W moim odczuciu - dobre, ciekawe są komentarze do tego zapodanego przez Ciebie art. np
w wątku ~Mariusz - dzisiaj, 07:10...
Odkąd zdrożały zakłady, grałem w lotto 3 razy za 20 zł...
i dalej...
Podwyżka była bardzo dobrym posunięciem totalizatora - zaoszczędziłem kupę kasy. Dzięki!
---------------------------------
54 pozytywnych ocen
-------------------
a orkiestra grała
W moim odczuciu - dobre, ciekawe są komentarze do tego zapodanego przez Ciebie art. np
w wątku ~Mariusz - dzisiaj, 07:10...
Odkąd zdrożały zakłady, grałem w lotto 3 razy za 20 zł...
i dalej...
Podwyżka była bardzo dobrym posunięciem totalizatora - zaoszczędziłem kupę kasy. Dzięki!
---------------------------------
54 pozytywnych ocen
-------------------
a orkiestra grała
Kurka wodna, ktos mi zgarnął kumulację.
Teraz wracam do trwonienia kasy na mniejsze skreślenia a jak się wqu... to przestanę grać
Teraz wracam do trwonienia kasy na mniejsze skreślenia a jak się wqu... to przestanę grać
zgoda buduje......
niezgoda rujnuje!!!!!
bonus poszedł, ale nic to typuj dalej, może za sto lat ktoś tu trafi 10/10 hhehehehhehehhehhe??
niezgoda rujnuje!!!!!
bonus poszedł, ale nic to typuj dalej, może za sto lat ktoś tu trafi 10/10 hhehehehhehehhehhe??
Witam Wszystkich! Tekst z dzisiejszej "interia.pl"
- tym razem typy w Totku Wyborczym:
Przemówił dawny LPR-owski koalicjant PiS, Wojciech Wierzejski. I wspominał kandydatów, których zna.
Co dość dziwne, jako politykowi związanemu z katolicko-narodową prawicą, jego sympatie powinny leżeć po stronie Jurka i Kaczyńskiego. Nic bardziej błędnego.
Ich dwóch lubi najmniej. A właściwie nie lubi. Oto, co na swoim blogu Wierzejski pisze o swoich kolegach-politykach
O Pawlaku:
Pawlak to strateg, bardzo doświadczony, rzekłbym – mąż stanu, o dużej inteligencji i znajomości spraw publicznych
w wielu dziedzinach; do tego otwarty, koleżeński i ułożony.
O Lepperze:
Lepper to chłop szczery, naprawdę zatroskany losami Polaków i Polski, odważny, bezkompromisowy (kiedy trzeba), do bólu szczery i lojalny, potrafi walczyć o interesy wykluczonych społecznie.
O Komorowskim
Komorowski prywatnie to sympatyczny, otwarty i dowcipny kompan, taki sienkiewiczowski Sarmata, bardzo inteligentny
i raczej życzliwy. Przez prawie dwa lata tydzień w tydzień
w każdą sobotę jadaliśmy razem śniadania (przy mikrofonie)
w Radiowej Trójce, więc myślę, że poznałem go dość dobrze.
O Korwinie-Mikkem:
Korwin – Mikke to prawdziwy dynamit. Szczery, entuzjastyczny, trochę naiwny, ale bojowy.
Na pewno nie zakłamany i nie wyrachowany; bardzo ideowy.
O Kaczyńskim i Jurku:
Natomiast ostatnia dwójka: Kaczyński i Jurek zrobiła na
mnie jak najgorsze wrażenie. Określenie: „dziwni” jest
tu chyba najodpowiedniejsze. Skryci, knujący, nie dotrzymujący zobowiązań, prezentujący inne opinie prywatnie, a inne publicznie, generalnie nie lubiący nikogo wokół siebie, kto nie jest ich admiratorem. Pamiętam jedną rozmowę z Jurkiem, gdy był on jeszcze Marszałkiem, podczas której apelowałem do jego światopoglądu katolickiego, by poprał inicjatywę konstytucyjną za życiem. Nawrzeszczał (dosłownie!)na mnie wówczas, że jakim prawem go pouczam
i dodał (a byli świadkowie), że jeśli nie wycofamy się
z tej inicjatywy jako LPR, to on ma do dyspozycji media katolickie i wszędzie ogłosi, że my to robimy z wyrachowania, z kalkulacji partyjnej i nasze działania obrócą się przeciw nam. Więc lepiej zrezygnujmy. Byłem
w szoku. Od tamtej pory wielokrotnie udowodnił, że jest wyrachowanym, bezwzględnym i aroganckim politykiem. Owszem, ma swoje przekonania, ale ja po prostu nie wierzę w jego szczerość.
Z Kaczyńskim wielokrotnie spotykaliśmy się na wielogodzinnych rozmowach (zazwyczaj przy kolacji) w 4-5 osób i nie zdarzało się, by dotrzymywał on danego słowa
na drugi dzień. To było doświadczenie jakiejś totalnie zafałszowanej rzeczywistości, brutalnych intryg, pomówień
i ciągłych szantaży przedterminowymi wyborami.
Jurka i Kaczyńskiego - konkluduje Wierzejski – wspominam
jak nocne koszmary. Nigdy nie powierzyłbym im roweru do przypilnowania na parkingu, a co mówić o głosie w wyborach.
Pozdrawiam.
- tym razem typy w Totku Wyborczym:
Przemówił dawny LPR-owski koalicjant PiS, Wojciech Wierzejski. I wspominał kandydatów, których zna.
Co dość dziwne, jako politykowi związanemu z katolicko-narodową prawicą, jego sympatie powinny leżeć po stronie Jurka i Kaczyńskiego. Nic bardziej błędnego.
Ich dwóch lubi najmniej. A właściwie nie lubi. Oto, co na swoim blogu Wierzejski pisze o swoich kolegach-politykach
O Pawlaku:
Pawlak to strateg, bardzo doświadczony, rzekłbym – mąż stanu, o dużej inteligencji i znajomości spraw publicznych
w wielu dziedzinach; do tego otwarty, koleżeński i ułożony.
O Lepperze:
Lepper to chłop szczery, naprawdę zatroskany losami Polaków i Polski, odważny, bezkompromisowy (kiedy trzeba), do bólu szczery i lojalny, potrafi walczyć o interesy wykluczonych społecznie.
O Komorowskim
Komorowski prywatnie to sympatyczny, otwarty i dowcipny kompan, taki sienkiewiczowski Sarmata, bardzo inteligentny
i raczej życzliwy. Przez prawie dwa lata tydzień w tydzień
w każdą sobotę jadaliśmy razem śniadania (przy mikrofonie)
w Radiowej Trójce, więc myślę, że poznałem go dość dobrze.
O Korwinie-Mikkem:
Korwin – Mikke to prawdziwy dynamit. Szczery, entuzjastyczny, trochę naiwny, ale bojowy.
Na pewno nie zakłamany i nie wyrachowany; bardzo ideowy.
O Kaczyńskim i Jurku:
Natomiast ostatnia dwójka: Kaczyński i Jurek zrobiła na
mnie jak najgorsze wrażenie. Określenie: „dziwni” jest
tu chyba najodpowiedniejsze. Skryci, knujący, nie dotrzymujący zobowiązań, prezentujący inne opinie prywatnie, a inne publicznie, generalnie nie lubiący nikogo wokół siebie, kto nie jest ich admiratorem. Pamiętam jedną rozmowę z Jurkiem, gdy był on jeszcze Marszałkiem, podczas której apelowałem do jego światopoglądu katolickiego, by poprał inicjatywę konstytucyjną za życiem. Nawrzeszczał (dosłownie!)na mnie wówczas, że jakim prawem go pouczam
i dodał (a byli świadkowie), że jeśli nie wycofamy się
z tej inicjatywy jako LPR, to on ma do dyspozycji media katolickie i wszędzie ogłosi, że my to robimy z wyrachowania, z kalkulacji partyjnej i nasze działania obrócą się przeciw nam. Więc lepiej zrezygnujmy. Byłem
w szoku. Od tamtej pory wielokrotnie udowodnił, że jest wyrachowanym, bezwzględnym i aroganckim politykiem. Owszem, ma swoje przekonania, ale ja po prostu nie wierzę w jego szczerość.
Z Kaczyńskim wielokrotnie spotykaliśmy się na wielogodzinnych rozmowach (zazwyczaj przy kolacji) w 4-5 osób i nie zdarzało się, by dotrzymywał on danego słowa
na drugi dzień. To było doświadczenie jakiejś totalnie zafałszowanej rzeczywistości, brutalnych intryg, pomówień
i ciągłych szantaży przedterminowymi wyborami.
Jurka i Kaczyńskiego - konkluduje Wierzejski – wspominam
jak nocne koszmary. Nigdy nie powierzyłbym im roweru do przypilnowania na parkingu, a co mówić o głosie w wyborach.
Pozdrawiam.
ciekawy temat:
http://biznes.onet.pl/wielka-obnizka-w-lotto,18572,3240732,1,prasa-detal
http://biznes.onet.pl/wielka-obnizka-w-lotto,18572,3240732,1,prasa-detal
boczas<<<<<< marzycielu o czym ty piszesz/?
Jeśli chcesz dalej przegrywać to masz to pewne jak w banku!!!
Dla twojej i innych wiadomości napiszę, ze przy okazji trafienia bonusa: w tym losowaniu padło po jednej wygranej 5/10 i 3/7 statystycznie na 1 punkt T.S buuuuuuuhhaahhahahha
ale żeby was nie pognębiać to dodam, ze padły ..aż 3 trafne 4/10 na punkt!!( o ile takie wygrane można nazwać wygranymi!
Tak więc kto myśli, ten zna już kto jest prawdziwym wygranym w tej grze!
P.S Nie dziwię się, że Pasko nie typuje, bo od dawna on wie, że ta gra to wielka ściema, a jedynie jako stronaka przynosi mu profity!! (chyba nawet nie tak małe!!)
Pozdrowienia: nie tylko dla naiwnych!
Jeśli chcesz dalej przegrywać to masz to pewne jak w banku!!!
Dla twojej i innych wiadomości napiszę, ze przy okazji trafienia bonusa: w tym losowaniu padło po jednej wygranej 5/10 i 3/7 statystycznie na 1 punkt T.S buuuuuuuhhaahhahahha
ale żeby was nie pognębiać to dodam, ze padły ..aż 3 trafne 4/10 na punkt!!( o ile takie wygrane można nazwać wygranymi!
Tak więc kto myśli, ten zna już kto jest prawdziwym wygranym w tej grze!
P.S Nie dziwię się, że Pasko nie typuje, bo od dawna on wie, że ta gra to wielka ściema, a jedynie jako stronaka przynosi mu profity!! (chyba nawet nie tak małe!!)
Pozdrowienia: nie tylko dla naiwnych!
.......w uzupełnieniu, dodam, że dużo lepiej wygląda sytuacja w trafieniach LOTTO, bo na jeden punkt przypadają "aż" cztery trójki (wygrana 20 zł), a w co 4-tym punkcie można odebrać zawrotną kwotę 145 złotych!!!
Wspaniale! Nic dziwnego, że do niektórych punktów(OPA) wygrane w ogóle nie docierają??? BUUUUUUUUUUUHAHAHHAHAHHA.
Wspaniale! Nic dziwnego, że do niektórych punktów(OPA) wygrane w ogóle nie docierają??? BUUUUUUUUUUUHAHAHHAHAHHA.
za to do ciebie dotarlo tyle kasy z wygranej ze mozesz sobie pozwolic na bzdur pisani...ile przegrales ze teraz jestes wrogiem tejze zabawy?
te swoje statystyki mozesz sobie w buty schować.U mnie w kolekturze bylo akurat 4 czworki po 145,70 6/6 w multi a miesiac wczesniej piatka w lotto 3,492 zł.
...a u mnie latają wróble na dachu co ważą kilogram każdy z osobna, a do tego trzymam wodę w sitku i gęś na łańcuchu....
Ja nic nie przegrałem, a jestem wygrany, bo nie ulegam sugestii kolektorów, którzy mają kilanaście procent od puszczonych zakładów i im więcej grających tym wieksza wypłata dla nich to logiczne jak budowa cepa!!!!
Moje wyliczenia są prawdziwe i statystycznie poprawne.
Jak ci się nie podoba to przedstaw swoje.....może ci ktoś uwierzy.
Miłego dnia i umiejtności w namawianiu do gry (tych naiwnych i tych co jeszcze ni wszystko przegrali)
Ja nic nie przegrałem, a jestem wygrany, bo nie ulegam sugestii kolektorów, którzy mają kilanaście procent od puszczonych zakładów i im więcej grających tym wieksza wypłata dla nich to logiczne jak budowa cepa!!!!
Moje wyliczenia są prawdziwe i statystycznie poprawne.
Jak ci się nie podoba to przedstaw swoje.....może ci ktoś uwierzy.
Miłego dnia i umiejtności w namawianiu do gry (tych naiwnych i tych co jeszcze ni wszystko przegrali)
OK.Ja nikogo nie namawiam do zadnej gry,kazdy grajacy zdaje sobie sprawe z tego co robi,ile ryzykuje i ile moze przegrac lub wygrac.Nie wierze w to co mowia kolektorzy tylko w to co mi pokazuja na przyklad.Nie wierze tez w zadne systemy ani wyliczanki,statystyki a ni w to co pieprza niektorzy,poprostu gram tak jak chce i za ile chce i nikt nie ma mi nic do powiedzenia.
Robal<<<<<
dzięki temu nie jestem ani zbytnio przegrany, ani uzależniony, ani sfrustrowany...ale za to mam zawsze nadzieję, że trafię, a Nadzieja, to wiadomo zawsze towarzyszy ludziom.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
pewna dycha na dziś- gram 2*2,5 zeta 15,20,26,28,36,46,52,68,72,76
rico>>
Ty farciarzu :)
Wiesz, od ilu osób (grających ;))słyszałem, że w życiu nie trafili nawet trójki ? Od wielu.
Oczywista najlepiej - raz wysłać i trafić. Ale tak - byłoby za łatwo
Moim zdaniem grasz z sensem... W moim przypadku największe sukcesy były, jak grałem właśnie tak - "na pałę"
Oby Ci się
pozdrawiam
Ty farciarzu :)
Wiesz, od ilu osób (grających ;))słyszałem, że w życiu nie trafili nawet trójki ? Od wielu.
Oczywista najlepiej - raz wysłać i trafić. Ale tak - byłoby za łatwo
Moim zdaniem grasz z sensem... W moim przypadku największe sukcesy były, jak grałem właśnie tak - "na pałę"
Oby Ci się
pozdrawiam
.......pewna jest tylko śmierć!!!!!
reszta jest bardzo niepewna lub milczeniem.
Pozdrawiam.
reszta jest bardzo niepewna lub milczeniem.
Pozdrawiam.
romanx>>
To Ty wczoraj "pokazałeś mi", żebym swojego ego nie nadmuchiwał ?
To Ty wczoraj "pokazałeś mi", żebym swojego ego nie nadmuchiwał ?
OK
przyjmuję do wiadomości i
komuś dziękuję, bo
Nikt i nic nie daje mi prawa pouczać, łajać,
czy cokolwiek komuś nakazywać.
Nieuważnie regulamin przeczytałem
Niniejszym przepraszam i pozdrawiam użytkownika,
do którego odnosił się mój wpis
kathy>>
dziś ma dojść do 34 lub nawet 36, to sygnał ;)
romanx>>
dziękuje za uważne przepisywanie mojego nick'a
Robal podkreślnikdolny 36
przyjmuję do wiadomości i
komuś dziękuję, bo
Nikt i nic nie daje mi prawa pouczać, łajać,
czy cokolwiek komuś nakazywać.
Nieuważnie regulamin przeczytałem
Niniejszym przepraszam i pozdrawiam użytkownika,
do którego odnosił się mój wpis
kathy>>
dziś ma dojść do 34 lub nawet 36, to sygnał ;)
romanx>>
dziękuje za uważne przepisywanie mojego nick'a
Robal podkreślnikdolny 36
Witam :):)upalnie, słoneczko praży i tak ma być:):)lato, lato wszędzie.
Ps.Lilu podziękuj za..:))
kathy>> to najlepszego:)))
koguciku:)witam, pozdr..
W.n.:):)milczący:(
Boguś z typ. na żywo:)))) popraw się :))
madziu:): witaj, nie przesadzaj z słońcem!
Ps.Lilu podziękuj za..:))
kathy>> to najlepszego:)))
koguciku:)witam, pozdr..
W.n.:):)milczący:(
Boguś z typ. na żywo:)))) popraw się :))
madziu:): witaj, nie przesadzaj z słońcem!
Prawidłowo o nicku ? ;)
Przywiązany do niego jestem, i to dla mnie dramat by był -
pozbawiony literki jakbym wiesz co stracił ?
- znowu żartuję
Innymi słowy - są rzeczy ważne bardziej i mniej
pozdrawiam
wszystkich
i pozytywnie i negatywnie
nastawionych
do wszystkiego
Przywiązany do niego jestem, i to dla mnie dramat by był -
pozbawiony literki jakbym wiesz co stracił ?
- znowu żartuję
Innymi słowy - są rzeczy ważne bardziej i mniej
pozdrawiam
wszystkich
i pozytywnie i negatywnie
nastawionych
do wszystkiego
witam wszystkich
nowy ze mnie użytkownik, a na pierwszy wpis sobie popsioczę. We wczorajszym losowaniu lotto trafiłem szóstkę... Problem w tym, że na 4 zakłady proste jedną trójkę i 3 jedynki. Głupie szczęście, nie?
Pozdrawiam!
nowy ze mnie użytkownik, a na pierwszy wpis sobie popsioczę. We wczorajszym losowaniu lotto trafiłem szóstkę... Problem w tym, że na 4 zakłady proste jedną trójkę i 3 jedynki. Głupie szczęście, nie?
Pozdrawiam!
ostatnia szansa 15,20,26,28,36,46,52,68,72,76.Powtarzam nie po to by weszło, tylko abyście mieli szansę też się załapać na parę groszy .Ja już zainwestowałem ,a nie było mi lekko rozstać się z kasą.
Robal_36 >>>
*są rzeczy ważne bardziej i mniej
------------------------------------
A jakie są ważniejsze od tych mniej ważnych?
mag >>> zawsze najbardziej nosek,kolana i siedzenie,a potem wysiedzieć nie mogę :)
blesser >>> witaj nowy nicku !
*są rzeczy ważne bardziej i mniej
------------------------------------
A jakie są ważniejsze od tych mniej ważnych?
mag >>> zawsze najbardziej nosek,kolana i siedzenie,a potem wysiedzieć nie mogę :)
blesser >>> witaj nowy nicku !
gupie szczęście to jest jak systemem obstawiasz 43 liczby ,a wchodzą pozostałe 6 D/L
BOGUŚ2 to jest wtedy wielki pech, głupie szczęście to jest właśnie wtedy jak los pozwala Ci trafić wszystkie 6 w lotto czy 10 w multi, ale nie na jednym zakładzie. Moje było wyjątkowo duże i wyjątkowo głupie, bo wysłałem tylko 4 zakłady...
Madzia77>>
właśnie o to chodzi, że różnie...
A najlepsze, że w różnych chwilach może liczyć się co innego.
Dla kogoś - siedzenie, dla innego - miejsce siedzenia, dla jeszcze innego - CO, albo KTO na "siedzeniu" ;)
Ale te najważniejsze, od zawsze, są te same
właśnie o to chodzi, że różnie...
A najlepsze, że w różnych chwilach może liczyć się co innego.
Dla kogoś - siedzenie, dla innego - miejsce siedzenia, dla jeszcze innego - CO, albo KTO na "siedzeniu" ;)
Ale te najważniejsze, od zawsze, są te same
A przy okazji to się podzielę ogólnym spostrzeżeniem na temat lotto. Prowadzę statystyki losowań od czasu ostatniej wymiany maszyny w grudniu 2002 i chociaż specjalistów jest wielu, którzy tłumaczą, że to czysta ułuda sugerować się historycznymi wynikami losowań, to jednak po obliczeniach które mi zajęły kilka tygodni doszedłem do wniosku, że ta maszyna wcale nie losuje liczb - jakby to można było przypuszczać - zgodnie z teorią rozkładu normalnego prawdopodobieństwa. Mówię to wszystkim - SĄ WYRAŹNE TENDENCJE potwierdzone choćby w tym, że odkąd ustalonymi kombinacjami gram regularnie - za każdym razem trafiam 2, 3 i raz 4. Nie na chybił trafił, czy daty urodzin, tylko liczby wynikające ze wzoru!
Robal_36 >>> zrozumiałam i już Cię lubię :)
ps.nie jest tak źle z tym siedzeniem :)
ps.nie jest tak źle z tym siedzeniem :)
Witam wszystkich serdecznie.
Moje parki na 14.oo
46-74*
16-11*
16-12*
16-15
12-11*
Oznaczone bardziej prawdopodobne. Zycze wygranych i pozdrawiam. Milego dnia:)
Moje parki na 14.oo
46-74*
16-11*
16-12*
16-15
12-11*
Oznaczone bardziej prawdopodobne. Zycze wygranych i pozdrawiam. Milego dnia:)
Zdradzam część mojego sekretu : ) - najpierw ze statystyk ustaliłem w których przedziałach dziesiętnych ile razy pada 0 liczb, 1 liczba, 2 liczby, 3 liczby itd. aż do 6 liczb. I tak najczęściej padającą jest jedna liczba w przedziale E (od 41 do 49) - na 930 losowań jedynka w tym przedziale padała aż 419 razy, a to dużo. Wśród tych jedynek, najczęściej padającą liczbą jest 45, ale po ograniczeniu statystyk dla tylko tych wyników najczęściej pada 42... Te same obliczenia powtórzyłem dla wszystkich przedziałów zawierających się w kombinacji jedynka w przedziale E + pozostałe liczby. I tak, gdy jedynka jest w przedziale E najczęściej wespół z nią pada jedynka w przedziale C (od 21 do 30), a tam jest to liczba 24 - zarówno ogólnie (930 losowań) i szczególnie (419 losowań z jedynką w przedziale E). Nie wchodząc w dalsze szczegóły doszedłem jak dotąd do wszystkich możliwych kombinacji trójek. A grać zamierzam według trzech założeń - statystyka najwyżej w hierarchii prawdopodobieństw, czyli kombinacje z obliczeń. Do tego statystyka najniżej w hierarchii - czyli kombinacje przeciwne (najrzadsze) i na sam koniec statystyka po środku hierarchii - czyli 3 liczby z kombinacji najczęstszych i 3 liczby z kombinacji najrzadszych w jednym zakładzie. Sumarycznie dla kombinacji wierzchołkowych to około 37 kombinacji. A jeśli finanse mi pozwolą, zamierzam grać tym moim systemem na jeszcze kombinacjach szelfowych - około 119 ich jest. =)
Robal_36
ja bardzo sorry, za brak tego myślniczka, ale przez te podkreślenia nie było go widać ;)
ja bardzo sorry, za brak tego myślniczka, ale przez te podkreślenia nie było go widać ;)
Witam.BLESSER ja już kiedyś takie obliczenia robiłem,i niestety nic mi z tego nie wyszło.Metodę miałem podobną by nie napisać taką samom,ale jednak na pewno może przyjęte kryteria były inne choć wątpię.Niestety te kupę roboty nie dało zamierzonego rezultatu czesto miałem niepłatne dwójki oraz 4 x 3 nigdy nie wygrałem większej kasy,a na lotto troche straciłem i sie wycofałem.Może jest jakaś cykliczność i ja akurat trafiłem na tą przerwę a może ty trafisz na bessę chapniesz kasiorę czego Ci serdecznie życze.Pozdrawiam
hej mag. to chyba pomyłka - nigdy tutaj nie miałem profilu ;), ale miło mi. =)
A co do tych moich sekretów - MÓWIĘ WAM WSZYSTKIM - znalazłem formułę obliczeń, która DAJE REZULTATY potwierdzające się od kilku tygodni! Co oznacza, że moje pierwotne założenia, że w każdym przypadku fizycznego losowania NIE ISTNIEJE LOSOWOŚĆ, tylko PSEUDO-LOSOWOŚĆ. Zespół czynników wpływających na wynik których nie da się wszystkich zidentyfikować, a nawet gdyby to jak wiedzę o nich wnieść do obliczeń i symulacji? Od drugiej strony - WYRAŹNE TENDENCJE OBECNEJ MASZYNY mówią JASNO, że identyfikując je można dojść do sytuacji w której liczba prawdopodobnych realnie kombinacji jest rzędu kilkuset, a nie 13 milionów wszystkich! Swoją drogą - prawda jest taka, że prawdopodobieństwo trafienia 10 razy tej samej kombinacji liczb jest większe, niż jednej setnej spośród wszystkich. =)
A co do tych moich sekretów - MÓWIĘ WAM WSZYSTKIM - znalazłem formułę obliczeń, która DAJE REZULTATY potwierdzające się od kilku tygodni! Co oznacza, że moje pierwotne założenia, że w każdym przypadku fizycznego losowania NIE ISTNIEJE LOSOWOŚĆ, tylko PSEUDO-LOSOWOŚĆ. Zespół czynników wpływających na wynik których nie da się wszystkich zidentyfikować, a nawet gdyby to jak wiedzę o nich wnieść do obliczeń i symulacji? Od drugiej strony - WYRAŹNE TENDENCJE OBECNEJ MASZYNY mówią JASNO, że identyfikując je można dojść do sytuacji w której liczba prawdopodobnych realnie kombinacji jest rzędu kilkuset, a nie 13 milionów wszystkich! Swoją drogą - prawda jest taka, że prawdopodobieństwo trafienia 10 razy tej samej kombinacji liczb jest większe, niż jednej setnej spośród wszystkich. =)
kogucik19
Oczywiście, że istnieje cykliczność, ale bezsensem byłoby stosowanie się li tylko do niej. Ja zdaję sobie sprawę, że aby coś moim systemem wygrać to trzeba grać wiele tygodni.
Oczywiście, że istnieje cykliczność, ale bezsensem byłoby stosowanie się li tylko do niej. Ja zdaję sobie sprawę, że aby coś moim systemem wygrać to trzeba grać wiele tygodni.
kathy>>
Na kawę nie umawiam się z nieznajomymi ;)
A znajomi mówią do mnie - różnie ;)
Na kawę nie umawiam się z nieznajomymi ;)
A znajomi mówią do mnie - różnie ;)
Poza tym, zarówno analizę statystyczną jak i ostateczne obliczenia trzeba robić według pewnych ścisłych kryteriów w których należy się sugerować hierarchią wpływu zawartych we wzorach czynników. Najpierw wyznaczyłem kombinacje, ale nie liczb tylko jedynek, dwójek i trójek w danych przedziałach oznaczonych literowo (A, B, C, D, E). I tak od najbardziej prawdopodobnych (1E+..., 1C+..., 1D+..., 1B+..., 1A+..., 2D+... itd.) do najmniej prawdopodobnych trójek (bo padały też i czwórki i piątki w jednym przedziale, ale na pozione 6, 5 czy 2 razy na 930 losowań). Dopiero na te kombinacje przedziałów naniosłem mapę liczb od najczęstszych do najrzadszych i co najlepsze - nie jednym rzutem, tylko również warunkowo - jeżeli pada 1E czyli 42 to jakie najczęściej ale na mapie przedziałów, a nie tylko statystyki jak częściej dana liczba pada... Dlatego wątpię, abyś obliczał tą samą metodą. = )
kathy>>
Przepraszam, wpis ,że coś się stało,że zginęło podkreślenie to był żart.
Wiesz, tak sądzę - robienie dramatu z przestawienia literki to nieporozumienie. Trochę inaczej, jeśli się to robi specjalnie.Wymieniliśmy się kilka razy uwagami o lotto, stąd moja uwaga, że między "znajomymi" nie ma żadnej sprawy.
Nie ma sprawy -
może tak powinienem był napisać od razu na te Twoje "bardzo sorry", byłoby bez nieporozumień
jeszcze raz przepraszam
Przepraszam, wpis ,że coś się stało,że zginęło podkreślenie to był żart.
Wiesz, tak sądzę - robienie dramatu z przestawienia literki to nieporozumienie. Trochę inaczej, jeśli się to robi specjalnie.Wymieniliśmy się kilka razy uwagami o lotto, stąd moja uwaga, że między "znajomymi" nie ma żadnej sprawy.
Nie ma sprawy -
może tak powinienem był napisać od razu na te Twoje "bardzo sorry", byłoby bez nieporozumień
jeszcze raz przepraszam
BLESSER może metoda podobna a nie taka sama,i każdy kieruje sie i przyjmuje różne priorytety w doborze liczb.Ok trudno dyskutować.Ja niestety nie doszedłem do zadowalających wyników,może gdzieś powielałem błędny tok myślenia.Ja tobie życze aby twoja metoda dała oczekiwane rezultaty,i żeby okazała sie skutecznejsza.Pozdrawiam i trzymam kciuki za twoje wygrane.Miłego i chłodniejszego dnia.
thx = )
właśnie problemem w przypadku lotto jest świadomość totalizatora co by się działo, gdyby losowania były częstsze...
Pozdrawiam i też chłodu życzę
właśnie problemem w przypadku lotto jest świadomość totalizatora co by się działo, gdyby losowania były częstsze...
Pozdrawiam i też chłodu życzę
Robal_36....oki oki
to ten upał, że nie skumałam od razu
ja raczej zimnolubna jestem
to ten upał, że nie skumałam od razu
ja raczej zimnolubna jestem
blesser> czekam na Twoje typy w dziale typowania ,a po nich pogadamy.Jak jeszcze będziesz chciał .Pozdrawiam............
na 14 z pewnej dychy poszła tylko jedna, co mnie umacnia w przeświadczeniu ,że teraz to musi być to.Na 22 minut 15 15,20,26,28,36,46,52,68,72,76.Jestem tak pewny swego ,że wtopę 2,5 zeta przyjąłem na klatę jak Poznaniak lub inny Krakus .
Kathy-jesteś tam???
Moje typy lotto:
4, 11, 12, 15, 19, 21, 24, 25, 33, 42, 45, 48
BOGUŚ2
Jasne, jak tylko czas pozwoli. Co byś chciał wiedzieć?
4, 11, 12, 15, 19, 21, 24, 25, 33, 42, 45, 48
BOGUŚ2
Jasne, jak tylko czas pozwoli. Co byś chciał wiedzieć?
Kathy- ostrzegam Ciebie przed groźną burzą, która teraz ATAKUJE Koszalin i okolice, i powoli przemieszcza się nad Gdańsk!!!
Wędrowco netowy...słońce zaszło, zachmurzyło się...siedzę w domu i raczej już nigdzie nie wyjdę....chyba, że po burzy
z totkiem wysłany posłaniec
z totkiem wysłany posłaniec
Mag.. . Witaj.
Ostrzeżenie jest skierowane do Kathy, bo wiem gdzie mieszka.
Uwaga- to nie jest zwykła burza. Lepsze określenie którego należałoby użyć to- "zemsta niebios ".
Ostrzeżenie jest skierowane do Kathy, bo wiem gdzie mieszka.
Uwaga- to nie jest zwykła burza. Lepsze określenie którego należałoby użyć to- "zemsta niebios ".