Wpisy 117 240 – 117 339
11 czerwca 2010 16:20 → 12 czerwca 2010 18:58, 100 wpisów
ludzie ludziska ludziska ludzie !!!
aaa !!!
w kolekturze naprzeciw mojego obecnego przybytku rozpusty kuchennej ktoś wygrał w zeszłą sobotę szóstkę... FAK, czemu to nie byłem ja?? teraz będzie badanie który to cwaniaczek się obłowił. KATOWICE
aaa !!!
w kolekturze naprzeciw mojego obecnego przybytku rozpusty kuchennej ktoś wygrał w zeszłą sobotę szóstkę... FAK, czemu to nie byłem ja?? teraz będzie badanie który to cwaniaczek się obłowił. KATOWICE
Wędrowco netowy...jak na razie dwa błyski ....ale ciemno się zrobiło i leje
Witam.MAG.. serdecznie pozdrawiam ze słonecznego Krakowa.Strasznie parno.Współczuje tym co są w zasięgu burzy,ale chyba to są krótkotrwałe zjawiska,i nie powinny powodować zalania,ale drzewa i słupy sieciowe może po uszkadzać,a pod nimi samochody.Więc pomimo krótkiego działania szkody mogą być duże zwłaszcza dla niektórych.Pozdrawiam
Mi to w takim dniu marzy się; plaża,zimne piwo...!
A u nas nawet porządnego basenu nie ma :(
A u nas nawet porządnego basenu nie ma :(
No to dobrze - mam dobry humor mimo żaru lejącego się z nieba (otwarłem lodówkę i nawet mi przeleciało przez myśl co by z niej wyjąć bym się w niej sam zmieścił), wobec czego dam Wam jednego gotowca statystycznego.
Otóż, najbardziej prawdopodobnym układem przedziałów w których padają liczba jest:
2A + 1B + 1C + 1D + 1E
Legenda:
A: 1-10; B: 11-20; C: 21-30; D: 31-40; E: 41-49;
Otóż, najbardziej prawdopodobnym układem przedziałów w których padają liczba jest:
2A + 1B + 1C + 1D + 1E
Legenda:
A: 1-10; B: 11-20; C: 21-30; D: 31-40; E: 41-49;
MADZIA77 witaj.Ja rano byłem na baseniku razem z wnukiem,rewelacja za to po wyjściu i wejściu do samochodu miałem drugi basen,bo 70 stopni i nawet klima na tak krótkim odcinku dojazdu nie dała rady ochłodzić.Co do ilości basenów to Kraków jest też ubogi w te przybytki.Ale park wodny jest na światowym poziomie.Mnie nic na razie nie wychodzi więc odpuszczam grę,bo w upały nie ma co sie wysilać.Pozdrawiam.
Specjalnie dla Was, statystyka twarda dla przedziału A 1-10 (najczęściej padające w tym przedziale liczby we wszystkich 930 losowaniach, czyli od wymiany maszyny):
4; 6; 5 lub 10; 1 lub 3; 7;
Z czego 4: 130 razy; 6: 126 razy; 5 i 10: 117 razy; 1 i 3: 110 razy; 7: 108 razy.
Konkretnych kombinacje poskąpię... Wespół z czwórką najczęściej pada... W przedziale tym ta, a tamtym tamta... Właśnie o takie obliczenia chodzi... =)
4; 6; 5 lub 10; 1 lub 3; 7;
Z czego 4: 130 razy; 6: 126 razy; 5 i 10: 117 razy; 1 i 3: 110 razy; 7: 108 razy.
Konkretnych kombinacje poskąpię... Wespół z czwórką najczęściej pada... W przedziale tym ta, a tamtym tamta... Właśnie o takie obliczenia chodzi... =)
RSA 1-0 MEX
Komunikat burzowy- cd.
Chmura burzowa przejdzie między Działdowem, Olsztynem, Lidzbarkiem i dalej do granicy. Najwięcej będzie lało w okolicy, Elbląga, Lidzbarka.
Chmura burzowa przejdzie między Działdowem, Olsztynem, Lidzbarkiem i dalej do granicy. Najwięcej będzie lało w okolicy, Elbląga, Lidzbarka.
Jeśli chodzi o DL. Najwięcej co mi się udało wykreslić w systemie 4/7 po podwyżce zaprzestałem grania sys7 teraz tylko zwykłe zakłady sam już nie wiem jak grać sprawdza się metoda parek np. 4,11 i 9,29 to raczej nie był przypadek ze wczoraj padły zastanawia mnie tylko 14,16
Sądzę że komputer bierze bardziej chyba pod uwagę zakłady puszczane na chybił-trafił niż kreślone samemu ale czy jest na to reguła ?
Sądzę że komputer bierze bardziej chyba pod uwagę zakłady puszczane na chybił-trafił niż kreślone samemu ale czy jest na to reguła ?
BLESSER nie wiem czy znasz strone www.lotto-centrum.com tam jest statystyka 250 losowań lotto.Podane są odstępy częstotliwość wypadania i inne dane.A jakie są efekty tej twojej tytaniej pracy,czy dopiero będziesz to testował.Powodzenia
Znaczy z tym komputerem, który bierze coś pod uwagę, to dokładnie o co Ci chodzi?
Ja wiem tyle, że istnieją naprawdę wyraźne tendencje w tym jakie liczby padają, ale nie tyle co do samych konkretnych liczb, ile co do schematu przedziałów dziesiętnych w jakich się zawierają. Wyraźne są kombinacje przedziałów dwójka od 1 do 10 i w pozostałych na szczycie samych jedynek, później zera, trzech jedynek i trójki itd. Ja na te schematy nanosiłem jak dotąd po 3 statystycznie najczęściej padające kombinacje liczb z danego przedziału i na tej podstawie skreślać wszystkie ich kombinacje, ale zamierzam jeszcze ten sposób rozszerzyć o tzw. hierarchię szelfową, czyli liczby z kolumn wielopozycyjnych.
Ja wiem tyle, że istnieją naprawdę wyraźne tendencje w tym jakie liczby padają, ale nie tyle co do samych konkretnych liczb, ile co do schematu przedziałów dziesiętnych w jakich się zawierają. Wyraźne są kombinacje przedziałów dwójka od 1 do 10 i w pozostałych na szczycie samych jedynek, później zera, trzech jedynek i trójki itd. Ja na te schematy nanosiłem jak dotąd po 3 statystycznie najczęściej padające kombinacje liczb z danego przedziału i na tej podstawie skreślać wszystkie ich kombinacje, ale zamierzam jeszcze ten sposób rozszerzyć o tzw. hierarchię szelfową, czyli liczby z kolumn wielopozycyjnych.
A ja bez systemu 4/5 i 4/10 z głowy coś mnie tchnęło :)
Gdybym grała to chyba miałabym całe 24zł - na piwko by starczyło no i paluszki nawet ;)
Gdybym grała to chyba miałabym całe 24zł - na piwko by starczyło no i paluszki nawet ;)
Co do wyników - statystycznie to od kilku tygodni W KAŻDYM losowaniu przynajmniej dwójki. Kilka trójek i padła też jedna czwórka.
Problemem dla mnie jest kasa na wypuszczenie odpowiedniej liczby kombinacji - czego efektem jest moje wczorajsze trafienie sześciu liczb, ale k**** nie w jednym, tylko w czterech kombinacjach. Jedna trójka i 3 jedynki. Szlak mnie przez to trafia.
Problemem dla mnie jest kasa na wypuszczenie odpowiedniej liczby kombinacji - czego efektem jest moje wczorajsze trafienie sześciu liczb, ale k**** nie w jednym, tylko w czterech kombinacjach. Jedna trójka i 3 jedynki. Szlak mnie przez to trafia.
W lodówce najchłodniej jest za sałatą-
polecam to miejsce.Poza tym życzę dobrych
typowań i wysokich wygranych.Pozdrawiam.
polecam to miejsce.Poza tym życzę dobrych
typowań i wysokich wygranych.Pozdrawiam.
No to widze że idziesz dobrym tropem i coś dobrze kombinujesz
A ile tych kombinacji musiał bys wysłac na 1 losowanie ?
A ile tych kombinacji musiał bys wysłac na 1 losowanie ?
Średnio 119 kombinacji, ale to jest po najmniejszej linii oporu przy skreśleniu kombinacji szczytowych i szelfowych granicznych. Szczerze, za 15 tysięcy 6 systemów po 12 - to moje marzenie.
Koszt jest duży nie ma co ukrywać przyjmując że wczoraj wysłałbyś te 119 kombinacji byłby zwroty kosztów? i jakie były to trafienia ?
Jeśli chodzi o system 12 to przy trafieniu 5 ładnie można się obłowić ale koszt zakładu jest bardzo duży no i jeszcze trzeba mieć te odpowienie liczby.
Jeśli chodzi o system 12 to przy trafieniu 5 ładnie można się obłowić ale koszt zakładu jest bardzo duży no i jeszcze trzeba mieć te odpowienie liczby.
Sry, za 16 tysięcy 632 złote dokładnie... =) Zaś dlaczego 6 tych systemów? Magiczna tabelka:
1 2 3 4
-------
1 2
1 3
1 4
2 3
2 4
3 4
1 i 2 to typowania z punktu widzenia hierarchii pozycji zgodne z założeniem STATYSTYKA RZĄDZI OD GÓRY (czyli NAJCZĘŚCIEJ padające LICZBY, skreślane zgodnie ze statystyką przedziałów).
3 i 4 to typowania z punktu widzenia hierarchii pozycji zgodne z założeniem STATYSTYKA RZĄDZI OD DOŁU (czyli NAJRZADZIEJ padające LICZBY, skreślane zgodnie ze statystyką przedziałów).
Jak to widać w tabelce, mamy wtedy zapewnione obstawienie w zasadzie wszystkich możliwych kombinacji, zarówno RZĄDZI OD GÓRY, RZĄDZI OD DOŁU, jak i RZĄDZI OD GÓRY I OD DOŁU. Rozumie mnie ktoś? :D
1 2 3 4
-------
1 2
1 3
1 4
2 3
2 4
3 4
1 i 2 to typowania z punktu widzenia hierarchii pozycji zgodne z założeniem STATYSTYKA RZĄDZI OD GÓRY (czyli NAJCZĘŚCIEJ padające LICZBY, skreślane zgodnie ze statystyką przedziałów).
3 i 4 to typowania z punktu widzenia hierarchii pozycji zgodne z założeniem STATYSTYKA RZĄDZI OD DOŁU (czyli NAJRZADZIEJ padające LICZBY, skreślane zgodnie ze statystyką przedziałów).
Jak to widać w tabelce, mamy wtedy zapewnione obstawienie w zasadzie wszystkich możliwych kombinacji, zarówno RZĄDZI OD GÓRY, RZĄDZI OD DOŁU, jak i RZĄDZI OD GÓRY I OD DOŁU. Rozumie mnie ktoś? :D
No gdybym wysłał te 119 kombinacji byłaby szóstka. Ciąg liczb jakie wytypowałem był trafny, tylko z powodu braku kasy na taką liczbę zakładów wybrałem sobie kombinacje od góry prawdopodobieństwa starając się po prostu obstawić wszystkie liczby z pierwotnego ciągu. I co? Trafiłem wszystkie 6, tylko na 4 zakładach, a gdybym wszystkie kombinacje z ciągu skreślił miałbym szóstkę.
Blesser- po co te wszystkie tabelki, obliczenia, statystyki... . Są prostsze metody.. .
No to pięknie wynalazłeś metode chłopie ale... jak ta metoda odnosi się do poprzednich losowań? czy to była metoda jenorazowa?
Ciekawe jakby to się własnie odniosło w realu nie wiadomo jakby zachował sie ts czy puscił by tą 6 czy znalezli by inną kombinacje tego się boje.
Ciekawe jakby to się własnie odniosło w realu nie wiadomo jakby zachował sie ts czy puscił by tą 6 czy znalezli by inną kombinacje tego się boje.
Od osiemnastego marca, czyli odkąd już mam to poobliczane, wśród wysłanych przeze mnie zakładów miałem 23 razy dwójkę, 5 trójek i jedną czwórkę. Na 37 losowań...
Do tego niestety nie dodaję wczorajszej szóstki - GDYBYM WYSŁAŁ WSZYSTKIE 119 kombinacji - że tak je nazwę złote - bym ją trafił, że o systemach 6 razy po 12 liczb nie wspomnę... =)
Do tego niestety nie dodaję wczorajszej szóstki - GDYBYM WYSŁAŁ WSZYSTKIE 119 kombinacji - że tak je nazwę złote - bym ją trafił, że o systemach 6 razy po 12 liczb nie wspomnę... =)
Powiem tak grając podchodze do tego z dystansem.
Fakt faktem że jest mniej zakładów wysyłanych i to ma pewnie wplyw na kumulacje :)
Fakt faktem że jest mniej zakładów wysyłanych i to ma pewnie wplyw na kumulacje :)
blesser>> (sadzę ,że to jednak Ty)ale Ok!!jak długo grasz w MM, to mnie ciekawi? czasem wystarczy dobrze pomyśleć i bardzo prosty sposób daje to na co czekasz:)))nie będę ukrywała trochę czasu upłynęło:))) jestem tego żywym dowodem.Pozdr..
Robal_36 - też... ale pisząc "prawidłowo" miałem głównie na myśli, kwestie znajdującą się nieco wyżej tamtego wpisu :)
Dodam,że ustawienia z własnego pomysłu 8 zakładów koszt tylko 20,oozł:)))
mag
Nie gram w multi multi, tylko w dużego lotka vel lotto. Chociaż nie powiem, myślałem też i nad tą grą. Odstrasza mnie rozchwiana statystyka, ale może, może się skuszę któregoś dnia. Tylko najpierw sobie może utoruję drogę do szósteczki w lotto hehehe
Nie gram w multi multi, tylko w dużego lotka vel lotto. Chociaż nie powiem, myślałem też i nad tą grą. Odstrasza mnie rozchwiana statystyka, ale może, może się skuszę któregoś dnia. Tylko najpierw sobie może utoruję drogę do szósteczki w lotto hehehe
mag> przecinek Ci się przestawił(inaczej byś nie mówiła w gronie grających za miliony)
Witam.Jestem tutaj NOWA,myślę,że będzie się dobrze typowało.
Nowa nie oznacza,że nie obserwowałam tej stronki od kilku lat.
Życzę wszystkim wysokich wygranych.
Nowa nie oznacza,że nie obserwowałam tej stronki od kilku lat.
Życzę wszystkim wysokich wygranych.
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Wielka-obnizka-w-Lotto,wid,12357216,wiadomosc.html
Witam ponownie.Te same parki na 22.
46-74*
16-11*
16-12*
16-15
12-11*
Powodzenia.
46-74*
16-11*
16-12*
16-15
12-11*
Powodzenia.
40,42,6,16,59
szpicbródka >>>
*40,42,6,16,59 te Twoje liczby rozumiem były podane na "nie"?
hehe
*40,42,6,16,59 te Twoje liczby rozumiem były podane na "nie"?
hehe
madzia77....Nie chcę się chwalić,ale dzisiejszy dzień okazał się dla mnie łaskawy.W realu trafiłem 7/10.Pozdro.
Widzę że Madzia wieś szaleje!!!
Tak zerknęłam w Pewniaki i zobaczyłam , że 10/06 o 22:00 weszła moja parka 37,38
tak to jest , jak się nie wierzy intuicji
tak to jest , jak się nie wierzy intuicji
Witam ponownie.
Kathy- jak tam po deszczu?
Kathy- jak tam po deszczu?
madzia77...Spodziewałem się bardziej wyimaginowanych gratulacji z Twojej strony.No cóż,życie czasami bywa zaskakująco niesprawiedliwe i niepokorne .
W sumie to był 7 próg a poprzednia parka weszła przy 6 progu ......jutro o tym pomyślę , dzisiaj już nie dam rady
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Wielka-obnizka-w-Lotto,wid,12357216,wiadomosc.html
Wędrowco netowy... wszystko ok. nie zalało mnie. znaczy mojego autka. burza przeszła gdzieś daleko
Mag.. . Jesteś???
kombo....z tego względu,że rzadko tu bywasz,pozwoliłam sobie odpowiedzieć za Ciebie:) Pozdrawiam serdecznie.
lila> ładny ten kombo no nie?? twój pułkownik pół na pół półmózg napisał do Mnie dzisiaj , nick pilka.... tylko do grania czy do srania ? ,proszę odpowiedz ???
Kathy- burza przeszła na południe od Gdańska. W niedzielę może być gorzej!!!
Wędrowco netowy...dzięki za ostrzeżenia...wynalazłam, że najlepiej (przynajmniej dla gdańska) pogodę przepowiada onet
Witam.Informacyjne : Pojawiły się komary w Krakowie i to w dużej ilości.Wracając zostaliśmy trochę pogryzieni,ale one padną bo nasza krew składała sie również ze związku chemicznego.Jak który nie został zabity to odfruwał zygzakiem.Dla niego jutro będzie tragiczne.Oj będzie miał kaca.Pozdrawiam
Witam wszystkich graczy :)
kombo >>> zazdrość to bardzo przytka cecha,a kathy to zupełnie inna osoba jak Ty.
Nie podatna na sugestię.
Ale mam nadzieję,że Twój wybór był trafny jak i Twoje typowania.Życzę wysokich wygranych.
kombo >>> zazdrość to bardzo przytka cecha,a kathy to zupełnie inna osoba jak Ty.
Nie podatna na sugestię.
Ale mam nadzieję,że Twój wybór był trafny jak i Twoje typowania.Życzę wysokich wygranych.
na 14:00
2,3,5,10,19,20,22,26,28,32
33,35,36,39,40,41,44,48,49,51
11,54,58,65,71,72,73,76,78,79
2,3,5,10,19,20,22,26,28,32
33,35,36,39,40,41,44,48,49,51
11,54,58,65,71,72,73,76,78,79
Witam.Moje typy na dziś do gry w MM są następujące:27,55,8,39,61,46,12,28,67,9.Dziś festynowy dzień w Krakowie więc nie ma co kompa męczyć i wyciskać klawiaturę.Pragnę dodać że jednym z warzniejszych festynów jest festyn kulinarny.Polecam go zwłaszcza kurkom,ale i koguty powinny to zobaczyć bo można wiele ciekawostek podglądnąć i spróbować. Pozdrawiam i życzę trafnych typów wysokich wygranych.Do zobaczenia wieczorkiem.
Witam Wszystkich.
Nikogo tu nie ma. :(
porażka...mam nadzieję, że wieczorem jakaś żaba wyskoczy bo te bardziej fartowne są
Kathy>>
Dziś, za pewnego rodzaju radą, sugestią, TDP - nie oglądałem losowania, a z Twojego wpisu wynika, dla mnie jednoznacznie jakby, iż to szanowny p. Dziwny Wielce prowadził ?
zrobię obiad
Lila>>( nie, nie z forum , sorry tamte przepisy dla mnie są trochę za ekstrawaganckie )
i coś napiszę...
Dziś, za pewnego rodzaju radą, sugestią, TDP - nie oglądałem losowania, a z Twojego wpisu wynika, dla mnie jednoznacznie jakby, iż to szanowny p. Dziwny Wielce prowadził ?
zrobię obiad
Lila>>( nie, nie z forum , sorry tamte przepisy dla mnie są trochę za ekstrawaganckie )
i coś napiszę...
Robal_36
ja też już ćwiczyłam nieoglądanie losowania, ale z marnym efektem ;-)))
a dziś włączyłam akurat na powtórkę i dojrzałam jaśnie wielebnego
ja też już ćwiczyłam nieoglądanie losowania, ale z marnym efektem ;-)))
a dziś włączyłam akurat na powtórkę i dojrzałam jaśnie wielebnego
simad....pułkownik??Nie wiem o czym do mnie piszesz.Pilka???Nie kojarzę.Zmień lekarza bo ten leczy cię bez większych rezultatów.
Robal 36....nikt nie pisze ,że masz korzystać z przepisów na forum.Rób co chcesz.
multi multi na 22
30,47,50,60,80
4,5,48,49,79 stawka x2
4,20,29,48,53
lotto;
7,17,18,20,24,42
1,2,32,37,39,44
13,18,29,32,41,45
mini lotto
1,9,12,27,37
17,19,28,35,41
4,16,38,39,42
powodzenia i oby cos wpadlo u mnie! pozdrawiam.
30,47,50,60,80
4,5,48,49,79 stawka x2
4,20,29,48,53
lotto;
7,17,18,20,24,42
1,2,32,37,39,44
13,18,29,32,41,45
mini lotto
1,9,12,27,37
17,19,28,35,41
4,16,38,39,42
powodzenia i oby cos wpadlo u mnie! pozdrawiam.
lila>>
sorki, nie chciałem Cię w żaden sposób urazić.
Pisząc "ekstrawaganckie" miałem na myśli - czasochłonne, wyszukane...Parę razy, jak tam zajrzałem to się oblizywałem...
Wy tam - krewetki, awokado, a u mnie tak na raz dwa - schabowy, mielony...Wczoraj bodaj padło pytanie, czy ktoś z tych przepisów korzysta...Zupę porową zrobię, nie ma zmiłuj !
I mam nadzieję, że wszyscy wytrzymają ten mój eksperyment :)
Bo moja specjalność to nadziewana papryka
pozdrawiam
sorki, nie chciałem Cię w żaden sposób urazić.
Pisząc "ekstrawaganckie" miałem na myśli - czasochłonne, wyszukane...Parę razy, jak tam zajrzałem to się oblizywałem...
Wy tam - krewetki, awokado, a u mnie tak na raz dwa - schabowy, mielony...Wczoraj bodaj padło pytanie, czy ktoś z tych przepisów korzysta...Zupę porową zrobię, nie ma zmiłuj !
I mam nadzieję, że wszyscy wytrzymają ten mój eksperyment :)
Bo moja specjalność to nadziewana papryka
pozdrawiam
Dzisiaj idąc jak zwykle pod górę,
mijałem kilka punktów lotto,
przy każdym,choć chęć zajrzenia
była duża,mówiłem sobie:P#######,
nie gram i nie zagrałem.
Uważam to za duży sukces.
Życzę b.dobrych typowań i b.dobrych
wygranych w realu.
Pozdrawiam Wszystkich Grających.
mijałem kilka punktów lotto,
przy każdym,choć chęć zajrzenia
była duża,mówiłem sobie:P#######,
nie gram i nie zagrałem.
Uważam to za duży sukces.
Życzę b.dobrych typowań i b.dobrych
wygranych w realu.
Pozdrawiam Wszystkich Grających.
Skoro mowa o kulinariach ,to mam wrażenie jakby z 20 kulek z "pierwszego tłoczenia" ktoś przerobił na knedle z truskawkami .Pozdrawiam wszystkich.
Robal_36 witaj.
Mówiłem tak sobie,
ponieważ idąc pod górę
lubię z sobą podyskutować.
Niektórzy ludzie dziwią się,
kiedy widzą moją dyskusję,
ale na szczęście mi to lata.
Pozdrawiam.
Mówiłem tak sobie,
ponieważ idąc pod górę
lubię z sobą podyskutować.
Niektórzy ludzie dziwią się,
kiedy widzą moją dyskusję,
ale na szczęście mi to lata.
Pozdrawiam.
kathy>>
zobaczyłem wyniki...
najniższa powyżej 23 ? hmmmm To miejsce publiczne...
to innymi słowy powiem: oj , co to za liczby ?*
Na moich - amba,zero,nul,nofing,d.zbita,rzucatenierównewalke
W chybił trafił, tak dla nabiału puszczonym, bo 10 z plusem,a tak NIE WYSYŁAM -
jakiś tam wynik się wykrystalizował :O
Taaaaaaa
* tak, wiem
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20
mogą wylosować
się
i 20 może być plusem
i jakby co - podawałem w kolejności wylosowywania
zobaczyłem wyniki...
najniższa powyżej 23 ? hmmmm To miejsce publiczne...
to innymi słowy powiem: oj , co to za liczby ?*
Na moich - amba,zero,nul,nofing,d.zbita,rzucatenierównewalke
W chybił trafił, tak dla nabiału puszczonym, bo 10 z plusem,a tak NIE WYSYŁAM -
jakiś tam wynik się wykrystalizował :O
Taaaaaaa
* tak, wiem
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20
mogą wylosować
się
i 20 może być plusem
i jakby co - podawałem w kolejności wylosowywania
szpicbródka>>
Idąc w górę i dysputę prowadząc,
z poważnym w końcu człekiem
respekt budzić powinieneś
inaczej
w przeciwną stronę
Powodzenia
w tym
dokąd zmierzasz
Idąc w górę i dysputę prowadząc,
z poważnym w końcu człekiem
respekt budzić powinieneś
inaczej
w przeciwną stronę
Powodzenia
w tym
dokąd zmierzasz
Robal_36
W przeciwną stronę to na deskorolce lubię
i raczej bez dyskusji ze sobą.
W przeciwną stronę to na deskorolce lubię
i raczej bez dyskusji ze sobą.
szpicbródka >>> kup sobie rower,nie będziesz musiał iść (pod górkę) i nie nagadasz się tyle po drodze :PPPP
Magdaleno mam już rower.
W dodatku nie jeden,
kilka zabytkowych,
rdza je zżera.
W dodatku nie jeden,
kilka zabytkowych,
rdza je zżera.
Kiedy jechałem ostatnio na rowerze,
dyskutowałem z dzwonkiem.
dyskutowałem z dzwonkiem.
Sytuacja, która wydarzyła się w autobusie linii numer 32 w Gliwicach.
Autobus, pełen tłok ludzi (godzina 16, każdy wraca z roboty), jednym z pasażerów zajmujących miejsce siedzące jest czarnoskóry mężczyzna, wiek nieznany. Autobus staje na przystanku, wsiada kobieta w ciąży (zaawansowanej) z zakupami i jakaś babcia (i inne osoby). Murzyn widząc kobietę w ciąży wstaje i mówi do niej: "Proszę sobie usiąść" i grzecznie się odsuwa, podaje dłoń żeby się go złapała - autobus już rusza. Babcia widząc zwalniane miejsce, odpycha kobietę brzemienną i pędem wskakuje na krzesełko, zajmuje je i siedzi wniebowzięta. Czarnoskóry powiedział jej ładnie: "przepraszam, ale ustąpiłem miejsca tej kobiecie, bo jest w ciąży i wygląda na zmęczoną, chyba niestanie się pani nic, jeśli postoi pani trochę a da usiąść tej pani." Na co babcia odpowiada:
"Nie wiem z jakiego plemienia pan jest, ale tutaj,w tym cywilizowanym kraju ustępuje się miejsca starym, schorowanym kobietom, a nie młodym, zdrowym."
No niestety miała pecha, bo czarny najwidoczniej się mocno zirytował przytykiem rasistowskim więc ładnie i dosadnie odpowiedział starszej pani:
"Nie wiem, z jakiej wioski pani jest, ale w mojej to takie stare i zgryźliwe pi _ zdy zjada się na kolację".
Autobus, pełen tłok ludzi (godzina 16, każdy wraca z roboty), jednym z pasażerów zajmujących miejsce siedzące jest czarnoskóry mężczyzna, wiek nieznany. Autobus staje na przystanku, wsiada kobieta w ciąży (zaawansowanej) z zakupami i jakaś babcia (i inne osoby). Murzyn widząc kobietę w ciąży wstaje i mówi do niej: "Proszę sobie usiąść" i grzecznie się odsuwa, podaje dłoń żeby się go złapała - autobus już rusza. Babcia widząc zwalniane miejsce, odpycha kobietę brzemienną i pędem wskakuje na krzesełko, zajmuje je i siedzi wniebowzięta. Czarnoskóry powiedział jej ładnie: "przepraszam, ale ustąpiłem miejsca tej kobiecie, bo jest w ciąży i wygląda na zmęczoną, chyba niestanie się pani nic, jeśli postoi pani trochę a da usiąść tej pani." Na co babcia odpowiada:
"Nie wiem z jakiego plemienia pan jest, ale tutaj,w tym cywilizowanym kraju ustępuje się miejsca starym, schorowanym kobietom, a nie młodym, zdrowym."
No niestety miała pecha, bo czarny najwidoczniej się mocno zirytował przytykiem rasistowskim więc ładnie i dosadnie odpowiedział starszej pani:
"Nie wiem, z jakiej wioski pani jest, ale w mojej to takie stare i zgryźliwe pi _ zdy zjada się na kolację".
szpicbródka>>
Rany Gościa - Facet
a oczy ? wtedy oczy masz otwarte ?
czy baaaaardzo, cholernie szeroko otwarte ?
ha ?
i 50 jest, pamiętaj 50 !
Ps
i dziękuję oczywiście za pamięć o
dolnympodkreślniku
Rany Gościa - Facet
a oczy ? wtedy oczy masz otwarte ?
czy baaaaardzo, cholernie szeroko otwarte ?
ha ?
i 50 jest, pamiętaj 50 !
Ps
i dziękuję oczywiście za pamięć o
dolnympodkreślniku
Magdaleno,widzę,że moja osoba Ci nie odpowiada?