Wpisy 1 152 995 – 1 153 094
7 października 2012 00:05 → 7 października 2012 00:16, 100 wpisów
tylko i wylacznie inwestycja w nieruchomosci i energia odnawialna
bronson nie
Marek, pracuj w radiu ! głos przenaj
tak sądzę i proszę pana Marka do radia
Mnie się zdarzyło z 2 razy, w kolekturze, że kupon przeleciał przez maszynę, i pani w kolekturze musiała osobiście wbić liczby. Miał ktoś tak?
wreszcie DRAPANIE uffff....
max apropo lizakow
http://www.youtube.com/watch?v=bwKl-Ng084U&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=bwKl-Ng084U&feature=player_embedded
bella34... uwaaga uwaaaga
Pasko nie śmieć w pokoju
Tylko mając na myśli inwestycje,po potenjclanej wygranej,niech
nikt nie poleca forexu,bo to narzędzie dla bardzo!wytrawnych graczy finansistów.
nikt nie poleca forexu,bo to narzędzie dla bardzo!wytrawnych graczy finansistów.
Dziekuje bardzo , ze moglam byc na zywo - ale kom sie potem zawiesil.
michellex
tadziu bylas na live?
Pasko jak zawzięcie drapie...
ja w EP miałam 50 zeta
opraw sobie w ramkę
tadzia nie nie pozdrówki
Temat zdrapkowy. A jaka była dla Was najbardziej szczęśliwa zdrapka? W której najwięcej wygraliście, albo najczęściej?
slawek tez lubie EP, mialam 20 zeta, 50 zeta, kilka 10..
mcsi... mala krzyzowka duza krzyzowka popsula mi calkowicie bilans
Pasko
i sprawdź jeszcze literki kontrolne - czy nie takie same , to czasem ratuje tyłek
i sprawdź jeszcze literki kontrolne - czy nie takie same , to czasem ratuje tyłek
MCSl ja zdrapalam 100 zl x kilka w kopalni szafirow
praca powinna być przyjemnością a tu w Polsce wycierają tobą pogłogę
Pozwólcie, że się podzielę swoimi spostrzeżeniami nt. różnych ciekawostek w typowaniu liczb i teorii czy istnieje jakaś zależność między losowaniami i samą maszyną. ;]
michellex zgodze sie
nie dali wygrac ku...
michellex, z literkami ja zawsze drapie tak, by ich nie zdrapac
Michellex - o jakiich literkach kontrolnych mowisz?
Tak naprawdę nie mamy wszystkich statystyk, widzimy, co drugie losowanie, bo jest przecież próbne losowanie. Może wtedy jakiś schemat był by bardziej dostrzegalny. Zakładając, że każde użycie maszyny ma "jakiś wpływ" na całość obrazu losowań. Tzn. może losowanie próbne ma jakieś znaczenie, dlatego jakie liczby będą w oficjalnym losowaniu. Ale tego nie wiemy.
MCSl spoko ja tez 400 zl w skarbie piratow czy jakos tak... nie pamietam nazwy... kapitan perla cos takiego
Statystyka nie daje zbyt dobrego wglądu, co do możliwości wychwycenia schematu w wypadaniu liczb, jest dość abstrakcyjna i wyrwana z kontekstu, m.in. nie uwzględnia losowania próbnego. Dopiero w połączeniu z geometrią, można coś więcej wychwycić.
max jakie usciski
moja 1000zł -Kubica i 1000zł-straszne pieniądze i 50 x kilka kopalnia diamentów i 50xkilka szybkie 50edycja 1
majoreczka...robal...unhappy...no właśnie trzeba na końcu je zdrapc, bo jak na początku to przy krzyzówce to sie odechciewa jak się wie, że nic z tego
Najprostszym przykładem wychwycenia wzorca za pomocą geometrii jest używanie tablic/matryc. Jest to m.in. stan ułożenia liczb w kasecie maszyny losującej przed zwolnieniem blokady. Są układane od dołu do góry zaczynając od lewej strony/ tj. od najmniejszej do największej kolumnowo. Czy gdyby były ułożone inaczej, wrzucane zawsze inaczej, wynik zapewne by się różnił od najlepszych przewidywań, które "zwykle się sprawdzały", zakładając, że ktoś potrafił "przewidzieć" w przybliżeniu część liczb?. Chyba za dużo podpowiadam Totalizatorowi
tadziu
bella34....wow miszczu, tsiaka nie mialam jeszcze
bella34....wow miszczu, tsiaka nie mialam jeszcze