Wpisy 1 153 095 – 1 153 194
7 października 2012 00:16 → 7 października 2012 00:35, 100 wpisów
Ci co próbowali tworzyć matryce liczbowe, oglądać liczby jak się rozkładają na takiej tablicy, jak "migrują" i czy istnieje jakiś związek np. z poprzednimi losowaniami, dało się z dość dużym prawdopodobieństwem przewidzieć pewne liczby, na krawędziach matrycy, u mnie w przypadku MultiMulti z trzy liczby max. Oraz przez występowanie pustych kolumn/wierszy, które są rodzajem "rozdzielającego klina", gdzie na większej liczbie porównań można było wychwycić powtarzalność występowania tych "klinów"/pustych kolumn, a więc, gdzie "migrują" liczby, i zwykle oczywiste było typowanie liczb na górnej krawędzi w przypadku MultiMulti. Tj. liczb 10 ... 80, pełnych dziesiątek.
Witam!no nie powiem ,żeby po tym drapaniu powiało jakimś optymizmem...
scolls
pewnie nie zauważył
bella w dowolnej kolejności
dobranoc
pewnie nie zauważył
bella w dowolnej kolejności
dobranoc
W przypadku lotto udało mi się stworzyć logiczną matrycę, w której liczby przez jakiś czas rozkładały się 3 po 3 (i nie plecę ; ] ), tj. w jednej połowie matrycy wypadały zawsze 3 liczby, i wtedy wiadomo było, że pozostałe trzy jak w kaskadzie będą po drugiej stronie matrycy. Ale takie zasady działają zwykle krótko, a potem trzeba wyszukać nową zasadę. Czyli trzeba non stop śledzić kilkanaście ostatnich losowania, jak chce się coś wychwycić.
Na najbliżższym spotkaniu poruszcie temat dwóch takich samych zestawów licz w bułgarskim lotku
tańczący z wilkami...są literki kontrolne w zdrapkachnp.jak 3 takie same literki to wpada cosik
W matrycach nie liczą się wartości liczb, ale ich rozrzut na powierzchni matrycy. I głównie można dojść do czegoś po długości odstępów między kolenymi zaznaczeniami na matrycy. W statystycznej metodzie, można dostrzec to w met. tzw. Delta. Gdzie wyodrębnia się różnicę po między liczbami/ odstęp. Co do samego odstępu, w wielu przypadkach np. w lotto. gdy występuje różnica 5, miedzy liczbami. Np. 17 i 22, różnica 5, to z dużym prawdopodobieństwem wypadnie 22, ale to jeszcze też zależy od czegoś. 100% nie ma oczywiście, ale częstotliwość jest większa w tej "zasadzie". Czyli liczba się powtarza w kolejnym losowaniu, zazwyczaj.. Tutaj na stronie jest to dział MAPY, i można na âliniowych matrycachâ oglądać liczby.
To, co ostatnio wspominałem nt. opóźnienia czasowego między kolejnymi liczbami, tutaj link: http://www.multipasko.pl/chat1137861.htm Ogólnie mówiąc w 4-ech kolejnych losowaniach, po czym schemat się powtarza. Czyli nie ma, co się sugerować dniami tygodnia, bo mamy 3 losowania w tygodniu, gdyby były 4-y losowania lotto w tyg. to wtedy tak. Można z tego stworzyć algorytm, który mógłby rzucić, co nieco światła na wzorzec występowania liczb, ale wymaga to nieco wiedzy w programowaniu, a tym zajmowałem się krótko. Jednie teoretycznie mógłbym opisać jak skonstruować algorytm, ale to trochę za dużo pisać. Temat nie na czat. W każdym razie, kto się zajmuje programowaniem i nie tylko, funkcjami w Excelu pewnie da radę sobie jakoś skonstruować. Ale trzeba wziąć pod uwagę kolejność wypadania liczb, bo bez tego nie ma właściwego rozróżnienia jak wpływają momenty dłuższej przerwy po między kolejną liczbą.
michellex
na końcu - dla upewnienia się
lila, tadzia
bronson , max, unhappy i pozostali
wszystkim
na końcu - dla upewnienia się
lila, tadzia
bronson , max, unhappy i pozostali
wszystkim
i pozostali
To tyle, jestem ciekaw zmian w totalizatorze, co "on" na to. Chyba, że sami nie wiedzą, że maszyna ma takie "cykliczne rozregulowanie"
pasko do rozmowy zapraszaj najlepiej typujących i ich sposoby do omówienia
Lila nie bylas nawet fonetycznie a wszyscy czekali z pintolem na czele na cyc
witam
będą sobie pokazywać? prywatnie? świntuchy
majoreczka wrzuc jakis fajny clip bo Ty masz fajne propozycje widzialas juz to
http://www.youtube.com/watch?v=hciBxuTRUno&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=hciBxuTRUno&feature=player_embedded
michellex...szwendam się dzisiaj jak porąbanajak nie urok to stado srok
tadzia,,,jak zobaczyłam jakieś wtyczki sryczki to mi sie odechciało
krzysio ...Ty wychodz juz xXx sie zaczyna a nie męczysz i męczysz tA rurke
michellex...wiesz jak to jest jak facet przeziębionyjak na tej reklamie KOCHANIE nie mogę dosięgnąć piloootaaaaa może kuźwa kopa w dupę byś słodziutki chciał
13maxa...nastepnie kiedyś ..teraz ty z z pasko na skybe...ja chce popatrzeć jak wygląda