Wpisy 1 151 633 – 1 151 732
6 października 2012 18:12 → 6 października 2012 18:44, 100 wpisów
witajcie
drapek, ja wlasnie nie rozumiem tych zalozen co do rozkladu wygranych w zdrapkach... skad wiesz, ze w paczkach zawsze masz jakies gwarantowane wygrane? czy nie moze sie zdarzyc tak, ze w paczce masz np. jedna wygrana II lub I stopnia i zadnej innej?
drapek, ja wlasnie nie rozumiem tych zalozen co do rozkladu wygranych w zdrapkach... skad wiesz, ze w paczkach zawsze masz jakies gwarantowane wygrane? czy nie moze sie zdarzyc tak, ze w paczce masz np. jedna wygrana II lub I stopnia i zadnej innej?
unhappy
unhappy zapytaj p. maćka z ts, czy są takie paczki losów gdzie 198 szt jest pustych i 2 pełne z I i II stopniem
unhappy dziękuję za 7mki
drapek, bo wlasnie mnie to tez zastanawia, ale nigdzie nie znalazlem oficjalnej informacji, ktora moglaby to potwierdzic... pan z ts odpowie pewnie, ze rozklad jest losowy
chyba ze ktos trafi 25 mln i zacznie sie moda na puszczanie max stawki co w to nie wierze
unhappy
pewna pula jest w każdej paczce gwarantowana- więc nie ma paczek gdzie na 200szt losów wszystkie są puste
pewna pula jest w każdej paczce gwarantowana- więc nie ma paczek gdzie na 200szt losów wszystkie są puste
pewnie sa losowo rozmieszczane maszyna losuje nr zdrapki i ja rysuje potem pakuje
hartge hej
mała
drapek, z calym szacunkiem, ale chcialbym miec na to jakis obiektywny dowod/argument... moim zdaniem nie ma wcale zadnej gwarancji, a fakt, ze znajdujesz w paczce sporo wygranych nizszego stopnia wynika po prostu z tego, ze ich szanse na pojawienie sa duze... ale nie jest raczej tak, ze w kazdej paczce jest to ten sam odsetek...
mała i jak tam? gotowa na wieczór?
angierski, numery zdrapek nadawane sa prawdopodobnie w zupelnie innym procesie niz proces ich produkcji... prawdopodobnie tez inna technologia... wystarczy dobrze przyjrzec sie kodowi paskowemu
unhappy
taki dokument dostają kolektorzy, ale nikt ci go nie pokaże- nawet jolka
taki dokument dostają kolektorzy, ale nikt ci go nie pokaże- nawet jolka
Karolinko ot tak, kupony wysłane i w razie potrzeby wazelinka i drinki gotowe
inna czcionka, inny kolor, inne tlo... jakby naklejane metoda termiczna albo cos kolo tego... te kody paskowe znaczy sie
mała ja jeszcze sexi bieliznę przygotowałam
kod paskowy to chyba numer seryjny zdrapki, ale w procesie produkcji juz naznaczone wygrane
kod paskowy zawiera numer serii zdrapek-numer paczki-numer zdrapki w paczce-jakis dodatkowy numer (spisane z zodiaka, ktorego mam pod reka)
no tak czyli pewnie juz wiadomo w ktorej paczce jest wygrana po produkcji
zodiak oczywiscie pusty... jeszcze nigdy nic nie trafilem w zodiaku, choc kupuje go tylko w 2 kolekturach... nawet glupich 2 zl... stad to moje pytanie, drapek
angierski, moim zdaniem wlasnie wiadomo, choc gosc z ts-a twierdzi, ze nie... ale zostawmy juz ten temat
mała tak koronki będą dobre, tylko jaki kolor ts´owi może się spodobać
*ts-owi
drapek, no wlasnie w to watpie... nie ma szans, bym na tyle zdrapek (bylo juz ich troche) dobieranych losowo w dwoch kolekturach nie trafilo sie nawet glupie 2 zl, ktorego powinienem miec juz hohoho
mała może czerwień?
pewna czesc damskiej bielizny w kolorze czerwonym (moze byc koronkowa), wiecie, na co pomaga?
właśnie gość z ts twierdzi że nikt z ts nie wie gdzie są gł. wygrane w drapkach, ale przecież lottomat zna nr, wygranej zdrapki, nr. kontrolny drapki- no chyba ktoś to musiał mu to zapodać?
mała a drinka jakiego szykujesz
Damian niebieska bielizna ładnie wygląda, ale sądze, że Ts poleci na czerwoną
hartge a ty jaką szykujesz bieliznę na wieczór?
czerwona będzie idealna, gorset i pończochy obowiązkowo
drapek, dlatego wlasnie uwazam, ze nie ma sensu przejmowac sie tym, co powiedzial pan z ts... nie czytalem tej wypowiedzi, ale moze on probowal nas lapac na slowka, np. "zaden pracownik ts" nie wie, bo te wygrane wprowadza firma zewnetrzna i one sa w systemie... i choc oficjalnie tej informacji miec nie mozna, to nieoficjalnie jest dostepna... ale to tylko spekulacje... musialbym przeczytac jego odpowiedzi, a szczerze mowiac nie chce mi sie, bo czuje, ze to bedzie strata czasu
mała ja manhattan
hartge na golaska będziesz?
unhapyy
jak kupisz całą paczkę losów od nr. 001 do 100/zodiak/ na pewno odzyskasz min. 90-100zł; a jak kupujesz z paczki napoczętej na 100szt /jest ok.23-25 pełnych/-- teoretycznie klienci przed tobą mogli wykupić te pełne
jak kupisz całą paczkę losów od nr. 001 do 100/zodiak/ na pewno odzyskasz min. 90-100zł; a jak kupujesz z paczki napoczętej na 100szt /jest ok.23-25 pełnych/-- teoretycznie klienci przed tobą mogli wykupić te pełne
mała to ja może już sobie wypiję jednego, przy sobocie to nawet wskazane
borata
hartge załóż czarne bokserki
hartge
drapek, wiem, co chcesz powiedziec... i zakladam, ze to wynika wlasnie z twoich doswiadczen... co wiecej, po czesci wynika z rozkladu prawdopodobienstwa... ale moim zdaniem NIE MA takiej zasady, ze np. 21 zdrapek w danej paczce to 2 zl, 2 to 10 zl itd... naturalnie wiec pojawia sie watpliwosc, czy jesli takiej zasady NIE MA, to czy moze zdarzyc sie tak, ze jakas paczka bedzie calkowicie pusta... byc moze sa to czysto teoretyczne rozwazania, ale mnie to zastanawia po doswiadczeniach z zodiakiem... ja nie biore po jednej zdrapce... z reguly kupuje tych tanszych po 5-10 sztuk... malo wiec prawdopodobne, bym za kazdym razem wybieral puste...
ale drapek, zostawmy juz ten temat... nic nie wymyslimy, jak widze...
ale drapek, zostawmy juz ten temat... nic nie wymyslimy, jak widze...
borata a nie brata
mała to zdrowie przystojniaków, może jacyś się pojawią
unhappy szykujemy się że tak napiszę za przeproszeniem, na dymanko
unhappy
kończąc temat, pewna pula drapek wygranych w każdej paczce jest zagwarantowana na 100%
kończąc temat, pewna pula drapek wygranych w każdej paczce jest zagwarantowana na 100%
mała to brudzia musimy teraz
Drapek dopiero jak zdrapka zostaje wklepana na lottomat to centrala wie gdzie padła wygrana