Wpisy 1 151 733 – 1 151 832
6 października 2012 18:44 → 6 października 2012 19:22, 100 wpisów
unhappy bo ts nas dyma dwa razy dziennie
Panowie bez paniki, nie jesteście obyci w temacie, cofnijcie się do losowania o 14stej
o właśnie
hartge, to byloby wbrew logice... skoro w lottomacie sa wklepane wszystkie zdrapki i przypisane im wygrane, skoro przedstawiciel wie, gdzie zawiozl jaki numer paczki, to niemozliwe jest, by nie moc wczesniej zidentyfikowac paczki, ktora ma np. wygrana I st.
zaraz będą tańce i swawole
drapek, tzn. co maja w tym papierze? ile jest wygranych w paczce? czy papier, ktory potwierdza, ze jakis tam odsetek zawsze wygrywa?
sławek hej
Oni wszystko wiedzą lepiej niż w W11 chodzi o Ts, mają wszystko w systemie
hartge a co mamy zrobić teraz?
unhappy
ja raz w taki papier zaświrowałem, więc jest tam na pewno podana wartość wygranych gwarantowanych w paczce,
ja raz w taki papier zaświrowałem, więc jest tam na pewno podana wartość wygranych gwarantowanych w paczce,
hartge a może napijesz się z nami?
sylwia
to potwierdź że jest taki papier tylko dla kolektora i napisz co on zawiera
to potwierdź że jest taki papier tylko dla kolektora i napisz co on zawiera
mała
Grześ nie ma takiego papieru, który wprost mówi o ilości wygranych w danej paczce.
hartge proszę to dla ciebietylko uwaga mocny
Jest tylko regulamin, który mówi o procentowej ilosci wygranych w całej serii danej zdrapki
mala, no wlasnie... moim zdaniem - ale przyznam, ze nigdy nie widzialem papieru, o ktorym mowi drapek, wiec moge nie miec racji - nie ma zadnej pewnosci, co bedzie w paczce... jesli w serii drukuja ich np. 50 tys., to trafienie tej potencjalnie pustej to jak trafienie 5/6 w lotto na dodatek nikt z nas moze takiej pustej nigdy na oczy nie zobaczyc, bo po prostu do nas nigdy taka nie trafi
Drapek w czwartek było 2 mln w Konstancinie Jeziornej centralnie
sylwia
teraz jest taki papier co przychodzi jak wchodzi nowy los do sprzedaźy tylko jolka nie może mi go pokazać do przeczytania, a regulamin jest dla każdego dostępny
teraz jest taki papier co przychodzi jak wchodzi nowy los do sprzedaźy tylko jolka nie może mi go pokazać do przeczytania, a regulamin jest dla każdego dostępny
drapek, ja gram tak od 5 do 10... i bez plusa plus tylko przy wyzszych kumulacjach, gdy zachce mi sie zagrac
kurcze, muszę wyjśćpiesio chce do toaletyno w taki deszcz wygania mnie
nie pijcie beze mnie
hartge, pol roku temu cos, a wczesniej kolejne pol roku znow cos... poza tym
Unhappy pamiętasz jak u nas przynajmniej raz w miesiącu była kiedyś a teraz to czekanie i czekanie
Grześ teraz nie wiem jak jest. Ale wydaje mi się to trochę dziwne z tym papieremjakby faktycznie tak bylo to kolektorzy wykupiliby wszystkie zdrapki wiedzac, ze jest w nich wygrana.
Sylwia dla Ciebie mini oczywiście nawet nie grałem żebyś mogła wygrac
sylwia
na tym papierze jest info o wartości gwarantowanych wygranych w paczkach tzn, że jeśli paczka np. lotka kosztuje 200zł to kupując całą paczkę odzyskasz ok. 90-100zł--- nie pisze że w tej paczce jest np. lotek z wygraną 500zł
na tym papierze jest info o wartości gwarantowanych wygranych w paczkach tzn, że jeśli paczka np. lotka kosztuje 200zł to kupując całą paczkę odzyskasz ok. 90-100zł--- nie pisze że w tej paczce jest np. lotek z wygraną 500zł
drapek...gadałeś ładnie laska ..aaa zapomniałe nie dałeś buzaki
juz wróciłem,,
mała..
teraz ide tam w kuchni po kawy ..ty miętowa bardzo prosze..
damian kawy z biłałą
mała..
teraz ide tam w kuchni po kawy ..ty miętowa bardzo prosze..
damian kawy z biłałą