Wpisy 1 151 532 – 1 151 632
6 października 2012 16:32 → 6 października 2012 18:12, 100 wpisów
Tesa chwała Ci za to że teraz nie tułają się po bidulach tylko są z Tobąkiedyś Ci podziękują
a ich matkę zje sumienie i nie przejmuj się bo to w niczym nie pomaga
żela wnuki się kocha nakjbardziej na cwiecie a moja córka nie do końca jest winnia życie jest takie jakie jest może kiedys powiem w czym rzecz
Tesa oczywiście, masz racjętrzymam kciuki żeby Twoje sprawy się dobrze rozwiązały
żelka facet który chciał ją zamordowac posiedział 5 lat wyszedł za dobre sprawowanie a ja ciągle się boję o moje dzieci to jest masakra
Teresko a może masz możliwość żeby wyjechać? inne województwo albo zagranicę
no wiadomoale nie można się dać zastraszyćmimo wszystko bym się o to starała, o taki zakaz
u mnie są, ale co z tego jak poniosłem porażkę w tym tygodniu we wszystkich grach i nie mam za co sobie kupić
tak dużo drapek nie kupuję, ale jolka ma nową paczkę b.morskiej i tam na razie max. 5zł
angierski graj na 9/9 - może byś miał 6/9, a w najgorszym razie 5/9
drapek kumpel mnie kiedys namawial do kupienia calej paczki jednej zdrapki
ale ja mysle ze lepiej kupowac po jednej az do momentu kiedy sie zwroci, albo sie cos wygra np 50-100zl
angierski nie opłaca się, gwarantowany zwrot z paczki losów waha się od 70 do ok.100zł/ na 200zł kosztów, te wyższe wygrane są losowo rozrzucone i jak popatrzysz ile takich sztuk losów jest, to sam oceń prawdopodobieństwo zwrotu kasy nie licząć zysku
wogole to tak policzylem kiedys ilosc losow i wyszlo mi ze 50 % sie zwraca (ale liczac wszystkie wygrane te najwyzsze tez)
Typki na lotto 8,10,18,22,34,41
ale tak nie jest
weź drz.szcz. jest 40.000 paczek a nagród po np. 400zł jest... 352
weź drz.szcz. jest 40.000 paczek a nagród po np. 400zł jest... 352
drapek trzeba by bylo ilosc losow podzielic przez ilosc wygranych i podzielic przez ilosc w paczcce wtedy wychodzi co ile paczek jest jakas wygrana np 500zł
no wlasnie i tu jest duzy problem, bo takich wygranych jest malo - wiec nie wiem czy warto grac
angierski co u dzielić? 40000/352 = 114; w co 114 paczce jest 400zł- tylko nikt nie wie gdzie taka paczka losów jest
ale jeszcze jedno trzeba zauwazyc ze np w grze MM czy innych grach zwykle tyle pada wygranych okreslonego stopnia co jest puszczonych losow dzielone na prawdopodobienstwo (podobnie do wygranych w zdrapkach)
szkoda że jolka nie ma takiego sprzętu, wszystkie drapki na których można zarobić bym wydrapał
tylko kupionych losow sie nie oddaje, dlatego trzeba by bylo miec kogos znajomego
jakbym mial skaner dobry fotograficzny to na pewno bym napisal program ze sztucznej sieci neuronowej do rozpznawania minimalnych roznic w zdjeciach
kolor w dobrym skanerze ma 32 bity, roznica barwy mozna zapisac bardzo dokladnie
no ale takiego sprzętu póki co nie ma; wystarczy byś napisał program odczytujący literki kontrolne na drapce
wystarczy skaner z dobrym odzwierciedleniem kolorow, a przejscie z jednej barwy w druga byloby rozpoznawane - skaner tez niezle podswietla
pisac mozna, tak samo jak np mowic ze ma sie pewny system do mm
drapek no a jak inaczej mielibysmy pogadac, jakbym mial sie za cos takiego wziac to na pewno bym o tym nie pisal publicznie
swoją drogą, tak dużo kasy byś nie zarobił, przeca najwięcej wygranych w losach jest takich ile cena losu więc teoretycznie jak wydrapiesz wszystkie losy z wygraną pow. ceny losu to zysk z paczki byłby w granicach 30-50zł
nie ma pewnych systemów do żadnych gier, zaś wygrane w losach są...pewne
no ale co najwazniejsze nie uszkodzisz innych losow, jakbys mial np z 5 kolektur wszystkie losy wygrane a rodzajow losow jest duzo to bys zarobil z 10.000
pewne wygrane są w losach, a w grach wszystko zależy od losowania
jak kupisz paczkę losów/200szt/ na pewno 45-50losów będzie pełnych, a możesz wysłać 200 zakładów mm- nawet grając na jedną liczbę i odejdziesz z kwitkiem
jak kupisz paczkę losów/200szt/ na pewno 45-50losów będzie pełnych, a możesz wysłać 200 zakładów mm- nawet grając na jedną liczbę i odejdziesz z kwitkiem
drapek w losach to tak jak w kaskadzie wszystko zalezy od szczescia, a w MM mozna probowac roznych metod
w MM mozna nawet probowac progresji zwiekszajac stawke dla uzyskania 100% lub wiecej ale nie polecam
kaskada też jest losem, ale nie na paczki, więc teoretycznie kupując 200kaskad wszystkie mogą być puste
witam
za oknem pada deszcz i zimno, normalnie jesień na całego
za oknem pada deszcz i zimno, normalnie jesień na całego
angierski
ale gwarancji w mm nigdy nie masz, no chyba że grasz na 1 liczbe i skreślisz 80 pukonów z każdą niepowtarzająćą się , i nawet + trafisz
ale gwarancji w mm nigdy nie masz, no chyba że grasz na 1 liczbe i skreślisz 80 pukonów z każdą niepowtarzająćą się , i nawet + trafisz
drapek no to masz lepiej ode mnie
no u mnie pada od wczorajszego wieczora, dodatkowo w nocy był silny wiatr
drapek no i oczywiscie sa systemy gwarancyjne 100%, ktore daja pewna wygrana bo na 80 liczb da sie wygenerowac taki system wygrywajac 1x10, albo 2x10
heh u mnie to było może +10