a na innych chatach TS też się bedzie pojawiać? mówie o innych stronkach www
Pasko>>> czy będzie kiedyś możliwość spotkania na czacie z jednym z prowadzących np. moja ulubiona p. Ania R.
Ja zapytam, czy śledząc chat multipasko do tej pory, ma Pan już jakiś swoich "ulubieńców", osoby które darzy Pan sympatią?
5. Czy podczas transmisji w studiu Lotto na antenie TVP INFO byłaby możliwość, aby prowadzący wspomniał np. o stronie multipasko.pl jako społeczności i fanów gier Lotto? Ile taka "reklama" kosztowałaby? Lub ewentualnie informacja na lotto.pl na temat strony multipasko.pl , która już dziś została przez Państwa wyróżniona.
scolls...spoko my mamy pewniaki
pawcio: złożymy się na to xD
Czy TS przed wprowadzeniem Lotto plus prowadził konsultacje ze specjalistami z zakresu kardiologii. Daję gwarancję, że co najmniej połowa grających nie wie , że jest II losowanie Lotto, a w przypadku 6/6 zawał gotowy. Ocena kampanii reklamowej- 3=
Nie dotarła do przeciętnego gracza
>>> 1129494. jocia
1129460. beda1977
>>> 1129253. jocia
Mam ważne pytanie : Dlaczego..losowania o 22:15 we wtorki, czwartki i soboty .. tak szybciutko leca..gdyby były losowane na ŻYWO , to czas losowania byłby taki sam jak w pozostałe dni i godziny. Lecicie tak szybko,ze nie nadązam zapisywac liczb Czy mozecie troszke wolniej puszczac taśmę , bede wdzieczna
Nie chodzi o czas antenowy .. maszyna takze szybciej losuje, podaja w liczby bardzo szybko w związku z tym....
Wiec cos jest nie tak..
albo nagrana tasma z losowaniem..jest szybciej puszczana
albo maszyna losujaca szybciej miesza kulki i szybciej losuje...
stad moje watpliwości...
Jesli maszyna szybciej losuje, to moze to miec wpływ na wylosowane liczby ..
i wiele innych mozliwości , o których nie wspmnę
Mnie nie chodzi o czas antenowy, tylko jesli losowanie jest na żywo, czy aby jest to zgodne z z regulaminem np. o ile takowy obowiazuje TS
> Każdej maszynie można ustawić to, jak szybko losuje. Mając mało czasu antenowego, skracamy czas pomiędzy losowaniem poszczególnych kul. Nie ma to wpływu na losowość wyniku.
1129499. Pasko 2012-09-25 (16:58) Rzeszów
Ja zapytam, czy śledząc chat multipasko do tej pory, ma Pan już jakiś swoich "ulubieńców", osoby które darzy Pan sympatią?
Tak ulubieńce naszym jest Rudy Popapraniec.
michellex chcialem tylko skonsultowac z Panem Mackiem a Twoje dzis na eurosy wyslane
Jak wiadomo obecnie mozemy typowac na 10 losowan naprzod. Czy byloby teoretycznie mozliwe, aby puscic zaklad na 10 losowan ale z zastrzezeniem co do kumulacji. Np. jesli klient chcialby puscic kupon na 10 losowan, ale z zastrzezeniem ze tylko na losowania na ktore pula przekroczyla dajmy na to 13mln.. czy jest to mozliwe do zrobienia?
a mozna ustawic co ma wylosowac ?
Aha, dziękuję za odpowiedź
scolsi..jestem ty zmeczony mózguu ..4/5 profilu..powinoo zmienić 76
>>> 1129500. Pawcio
5. Czy podczas transmisji w studiu Lotto na antenie TVP INFO byłaby możliwość, aby prowadzący wspomniał np. o stronie multipasko.pl jako społeczności i fanów gier Lotto? Ile taka "reklama" kosztowałaby? Lub ewentualnie informacja na lotto.pl na temat strony multipasko.pl , która już dziś została przez Państwa wyróżniona.
> Podczas transmisji raczej nie, ale można próbować wykupić reklamę w TVP Info przed i po studiu Lotto...
6. Czy istnieje szansa, aby lottomaty zostały wyposażone w możliwość płacenia za zakłady kartą płatniczą?
Ma Pan numer telefonu do Konrado to taki ładny chłopak
scolls...a czy ma dobrzeok.dziekinasze się bawią do soboty
>>> 1129510. azrael
Jak wiadomo obecnie mozemy typowac na 10 losowan naprzod. Czy byloby teoretycznie mozliwe, aby puscic zaklad na 10 losowan ale z zastrzezeniem co do kumulacji. Np. jesli klient chcialby puscic kupon na 10 losowan, ale z zastrzezeniem ze tylko na losowania na ktore pula przekroczyla dajmy na to 13mln.. czy jest to mozliwe do zrobienia?
> Trzymamy się rozwiązania gry na wszystkie kolejne losowania.
1129507. LOTTO - Maciek
dziekuje po raz drugi za odpowiedź ..moim zdaniem takie praktyki nie powinny miec miejsca..a i na losowanie ( losowane liczby ) takze ma wpływ
Uważam, że na stronie lotto.pl powinna być wzmianka, że przedstawiciel TS będzie prowadził czat na stronie multipasko.pl w podanym dniu i godzinie
czy losowania nie mogą odbywać się manualnie, np. przez publiczność, kolejno podchodząc losują liczby. Metoda ta bowiem, byłaby najbardziej wiarygodna i rzeczywista nie zaprzeczycie
jocia dlugosc mieszania kulek ma wplyw wiem to sam po sobie
maszyna moglaby najpierw wymieszac kule powietrzem a potem ludzie by podchodzili i wybierali, dobre
Panie Macku czemu czasem z tylu kuponu pisze Gratulujemy wygranej i zawsze kiedy to mam trafiam 3 w DUZEGO LOTKA ?
scolls
póxniej sie odniose do twojego wpisu
>>> 1129515. Pawcio
6. Czy istnieje szansa, aby lottomaty zostały wyposażone w możliwość płacenia za zakłady kartą płatniczą?
> W tej chwili nic o tym nie wiem. Co do pytania o numer do Conrado Moreno - nie znam go również.
Padła jedna konkretna oferta.
Pasko wykupisz czas antenowy przed losowaniem?
olciia, manualnie to ja se wieczorkiem liczby zapiszę
Z jakiego banku TS wypłaca wysokie wygrane? PKO?
pięknie mi czas leci w pracy,aby do 18
Monet: wiesz jakie to drogie musi być ? Za 30 sekund ze 100 000 wezmą.
majklasz >>>> Bank Pekao SA
W wielu miastach (nawet calkiem duzych) ostatnia kolektura jest zamykana o godzinie 19. Czy TS ma jakis pomysl na to, aby umozliwic gre tym ktorzy maja wolny czas dopiero po 20? Przynajmniej w czasie kumulacji niektore kolektury powinny wydluzac czas pracy.
scols..baw sie ile chcesz kobita albo klepaj cyc ..
ja juz ide tam muszę spać spokojniei poowwo
Mam jeszcze jedno pytanko. Gdy wprowadzano nowy system , były przechwałki ,że nawet rachunki będzie można płacić i co?
Pytanie 1 bez odpowiedzi.
Pytanie 2 dlaczego w sklepach "real" można zapłacić kartą kredytową za zawarte zakłady, a w kolekturach tylko gotówką ! ?????????
Pozdrawiam
Pawcio>> co to dal admina.. a pewnie rabata dostanie po znajomości
Pytanie:czy po odebraniu glownej wygranej w polsce gracz otrzymuje swego rodzju opiekuna badz doradce inwestycyjnego?
Mamy 17:10. Dziękuję za uczestnictwo w czacie, mam nadzieję, że choć część kwestii została wyjaśnionych. Zachęcam do zadania pytań pod profilem Totalizator Sportowy, postaramy się odpowiedzieć na wszystkie pytania, na które będziemy w stanie.
kto chcial numer do Moreno
na rozluznienie posladków
Trzy blondynki idą torem kolejowym
Jedna z nich stwierdza - zobaczcie ile tutaj jest schodów.
Druga na to - a jakie niskie poręcze.
A trzecia mówi - co tam schody - winda jedzie...
Również dziękujemy Panu za odpowiedzi na pytania. Serdecznie pozdrawiam.
LOTTO - Również dziękujemy Do zobaczenia w przyszłości na kolejnym czacie, o ile będzie
Dziękujemy Panie Maćku, czekamy na typowania
Powiem tak dla 1osoby tyle pytań nie do ogarnięcia,odpowiedzi mało konstruktywne typu ustawa tak nakazuje,ogólnie pomysł fajny ale trzeba to dopracować
czat byl slaby powiem wam
No cóż - pierwsze śliwki robaczywki. Panu Maciejowi język sie nie rozwiązał. Mam nadzieję, że doczekamy się odpowiedzi na pozostałe pytania
Polecam się na przyszłość. Mimo z pewnością różnych opinii nt. tego spotkania, zależy mi na utrzymaniu kontaktu.
Dziekuje i mam nadzieje ze bedzie Pan nas odwiedzał czesciej
Dziękuję również za dyskusję wszystkim. Stworzyłem profil "Totalizator Sportowy". Klikając na nick Pana Macieja, można do niego trafić. Będziemy w kontakcie. Mi się podobało i mam nadzieję, że pozostałym również.
majklasz>> ale się uwziąłeś na te typowania p. Maćka hehe
Panie Maćku a liczby na dziś?
Pozdrawiamy Pana Macka i wysokich zarobkow zyczymy
Panie Macieju. Czy można Panu zadać pytania również drogą mailową.
Trzeba skoczyć po MAMROTA
lottomat >> dzisiaj jest niebezpiecznie , pieniądze lepiej mieć w plastiku
LOTTO - Maciek Dziękuje i zapraszam ponownie na ta wspaniala strone o grach TS
no pewnie, że się podobało, czekamy na kolejne spotkania
Moze Pan zatypuje w profilu..Panie Maćku
Mówi zięć do teściowej:
- Gdzie mama jedzie?
- Na cmentarz.
- A kto rower przyprowadzi?
Ogólnie ja osobiście nie widzę możliwości w jaki sposób Pan Maciej miałby nam zagrażać na stronie, a zawsze warto mieć kogoś kto czasem udzieli szybkich i oficjalnych informacji w różnych kwestiach Lotto
dotam. Ile kosztuje mamrot
jocia>>> sama typuj masz dobrego nosa
Dziękuję raz jeszcze za profesjonalną dyskusję i przepraszam za wygłupy niektórych... ale to jest właśnie urok multipasko, trzeba się przyzwyczaić.
Pasko.. .
Pomysł z czatem był...dobry.. . Tylko gość troche ..." był stremowany', i na pewne pytania nie było odpowiedzi.. .
-------------------------------------
Pasko, jednak ten czat powinien byl byc moderowany Byloby bardziej przejrzyscie, poza tym wtedy moglibysmy uslyszec odpowiedzi na kazde pytanie, a nie tylko na te wybrane.