Wpisy 1 129 397 – 1 129 496
25 września 2012 16:37 → 25 września 2012 16:57, 100 wpisów
>>> 1129395. hipopotan
Panie Maćku dlaczego w niektórych kolekturach nie można wybierać zdrapek,tylko dają pierwsza z brzegu:
> TO zależy od sprzedawcy. Sugerujemy, by dawano zdrapki do wyboru.
Od poniedziałku akcja... . 2 000 szóstek w Lotto w ...jednym losowaniu.. .TS ma nas ...gdzieś.. .
-------------------------------------------
>>> 1129400. ludzik
podobno papier, na którym drukuje się kupony nie może przebywać na słońcu, kto produkuje ten papier?
> Z tego co wiem, na producentów są rozpisywane przetargi. Nie wiem kto produkuje papier obecnie.
Pewnie kolega prezesa.
>>> 1129403. Gała
Panie Maćku czy będzie kiedyś otwarte studio dla zwiedzajacych?
> Obecnie studia nie możemy mieć otwatego dla zwiedzających, ale myślę, że wizytę w studiu dla 2-3 zainteresowanych osób z multipasko możemy spróbować zorganizować. Jeśli byliby chętni.
>>> 1129410. ludzik
Czy jest możliwosć prowadzenia takiego czata raz w miesiącu?
> Ja nie widzę przeszkód, pytanie o wolę użytkowników czatu.
.
.
.panie macku jak ma pan naimie
.
.
Czy "wylosowane" liczby są na żywo w realnym czasie ???
.
.
.le se zmahauem
.
.
idę-niestety odpowiedzi na tylko skromne 2 moje pytania nie dostałam
cóż
.
.
.albo noc spedzona z pania ANIA RUSIECKA w hotelu
.
.
>>> 1129433. anzu
Jedno fundamentalne, ostatnie pytanie:
Czy "wylosowane" liczby są na żywo w realnym czasie ???
> Losowanie jest prowadzone na żywo. W realizacji jego biorą udział dziesiątki osób. Sama stacja telewizyjna, TVP Info, wcześniej Polsat, potwierdza, że transmisje odbywają się w czasie rzeczywistym.
Jeśli chodzi o mnie to jestem za tym, aby ogólnie był Pan na stronie jak każdy inny użytkownik multipasko. Oczywiście bez żadnych obietnic, po prostu w miarę możliwości czasowych.
>>> 1129434. zbyszeks
Kto jest w komisji nadzorującej przebieg losowania ?
> m.in. byli olimpijczycy.
Panie Maćku jeszcze takie małe pytanko "czy szykuja sie jakieś podwyzki dla prowadzacych w studio lotto"
Tak ale to nie pańska sprawa.
a my wiarygodną-godną osobę
Od nastepnego wtorku będzie Lotto - Test na TAK.
-------------------------------------------
Gramy o...2000 szóstek w Lotto w jednym losowaniu.. .
>>> 1129448. multuś 80
moj znajomy pracuje w kolekturze , jak jest duza kumulacja w lotto, mowi ze potrafi miec 3 tysiace prowizji czy pana zdaniem mowi prawde
> Nie wiem, czy mówi prawdę, faktem jest, że przy wysokich kumulacjach obroty w kolekturze mogą być bardzo wysokie.
>>> 1129433. anzu
Jedno fundamentalne, ostatnie pytanie: Czy "wylosowane" liczby są na żywo w realnym czasie ???
> Losowanie jest prowadzone na żywo. W realizacji jego biorą udział dziesiątki osób. Sama stacja telewizyjna, TVP Info, wcześniej Polsat, potwierdza, że transmisje odbywają się w czasie rzeczywistym.
To co to są i kiedy próbne/testowe losowania
2. Kiedy zostanie wybrany nowy prezes totalizatora Sportowego?
3. Czy totalizatorowi sportowemu może wygasnąć monopol na prowadzenie gier liczbowych?
4. Kto zainteresował się stroną www.multipasko.pl ?
Mam ważne pytanie : Dlaczego..losowania o 22:15 we wtorki, czwartki i soboty .. tak szybciutko leca..gdyby były losowane na ŻYWO , to czas losowania byłby taki sam jak w pozostałe dni i godziny. Lecicie tak szybko,ze nie nadązam zapisywac liczb Czy mozecie troszke wolniej puszczac taśmę , bede wdzieczna
> Dziękuję, docierają do nas takie sygnały, obecnie działamy w ramach umowy regulującej nas czas antenowy. Po dojściu Plusa, rzeczywiście losowań jest dużo, jak na tak krótki czas.
-----to może powinna nastąpić mała zmiana np. Kaskade wrzucić na 14:00 po Multi Multi. Byłoby ok. minuty więcej na zwolnienie podawania wylosowanych liczb...
>>> 1129432. yututut
Panie Maćku, czy można by wprowadzić zawieranie zakładów w lotto i mini lotto np. na 15 kolejnych losowań - czyli cały miesiąc kalendarzowy?
> Pomysł do rozważenia.
Panie Macieju. Jeśli teraz ogłoszę, że w październiku w lidze typujących za pierwsze 3 miejsca będą nagrody od Lotto, to czy może Pan potwierdzić? Jeśli od razu wie Pan co by to było, to proszę napisać, jeśli nie to tylko potwierdzić, a resztę ustalimy później...
Mam prośbę - w jednym wpisie jedno pytanie. Czat cały czas się przewija, a w oknie, w którym wpisuję odpowiedź pytanie się nie pojawia.
no wlaśnie kto zainteresował się stroną www.multipasko.pl?
>>> 1129462. Pasko
Panie Macieju. Jeśli teraz ogłoszę, że w październiku w lidze typujących za pierwsze 3 miejsca będą nagrody od Lotto, to czy może Pan potwierdzić? Jeśli od razu wie Pan co by to było, to proszę napisać, jeśli nie to tylko potwierdzić, a resztę ustalimy później...
> Dajmy szansę jeszcze zadania kilku pytań, a o nagrodach porozmawiajmy już po czacie.
>>> 1129472. Pawcio
1. Dlaczego losowania próbne są przeprowadzane na ponumerowanych kulach, które zaburzają statystyki?
> CO do losowań - to są zdarzenia niezależne. Od wyniku jednego losowania nie zależy wynik drugiego. TEsty muszą być zaś przeprowadzone w warunkach identycznych jak losowanie.
>>> 1129473. Pawcio
2. Kiedy zostanie wybrany nowy prezes totalizatora Sportowego?
> Termin i sposób rozstrzygnięcia konkursu zależy od decyzji Rady Nadzorczej.
>>> 1129463. LOTTO - Maciek
Mam prośbę - w jednym wpisie jedno pytanie. Czat cały czas się przewija, a w oknie, w którym wpisuję odpowiedź pytanie się nie pojawia.
> Myślę, że jest to pomysł na usprawnienie tej specjalnej wersji chata... oczywiście myślę, że jest Pan świadomy, że chata można przewinąć i np. zaznaczyć wpis od osoby, która zadała jest 300 wpisów wcześniej...
>>> 1129474. Pawcio
3. Czy totalizatorowi sportowemu może wygasnąć monopol na prowadzenie gier liczbowych?
> Może o tym zdecydować ustawodawca.
Nie bedzie Lotto po ..2 pln, a po ...77 pln.. .
---------------------------------
>>> 1129475. Pawcio
4. Kto zainteresował się stroną www.multipasko.pl ?
> Strona jest nam znana od wielu lat, podobnie jak inne miejsca, w których można spotkać graczy, poznać wyniki losowań itp.
A w dalszej-jakieś nadzieje,grupy naciskow
lobbing na tę okoliczność?
Masz jakieś przecieki
Przecież to dodatkowa "łatwa" kasa dla budżetu.
Czy i kiedy będzie można grać we wspólne gry loterii europejskich w naszych polskich kolekturach ???
Pozdrawiam
>>> 1129253. jocia
Mam ważne pytanie : Dlaczego..losowania o 22:15 we wtorki, czwartki i soboty .. tak szybciutko leca..gdyby były losowane na ŻYWO , to czas losowania byłby taki sam jak w pozostałe dni i godziny. Lecicie tak szybko,ze nie nadązam zapisywac liczb Czy mozecie troszke wolniej puszczac taśmę , bede wdzieczna
Nie chodzi o czas antenowy .. maszyna takze szybciej losuje, podaja w liczby bardzo szybko w związku z tym....
Wiec cos jest nie tak..
albo nagrana tasma z losowaniem..jest szybciej puszczana
albo maszyna losujaca szybciej miesza kulki i szybciej losuje...
stad moje watpliwości...
Jesli maszyna szybciej losuje, to moze to miec wpływ na wylosowane liczby ..
i wiele innych mozliwości , o których nie wspmnę
Mnie nie chodzi o czas antenowy, tylko jesli losowanie jest na żywo, czy aby jest to zgodne z z regulaminem np. o ile takowy obowiazuje TS
>>> 1129489. Monet
chodzi oczywiście o granie w necie.
> JEst to decyzja ustawodawcy.