Wpisy 1 129 597 – 1 129 696
25 września 2012 17:16 → 25 września 2012 17:37, 100 wpisów
Ależ ta dzisiejsza młodzież jest rozrzutna! - powiedział plemnik do plemnika spływając po ścianie.
jocia..pan maciek lotto ma gruba kasa prawie nic nie interesuje grać ..a my tak nadal do konca zycia
Mi się nie podobało i tyle odpowiedzi tylko na pytania "łatwe" tak jak chyba każdy z nas myślał,,,,,nic konkretnego się nie dowiedziałem a niektórzy zadawali dobre pytania i wielkim zainteresowaniem czekał na odpowiedzi i nic z tego....takie moje zdanie.
W nawiedzonych domach same otwierają się drzwi,włączaja telewizory i gasną światła:władca piekieł lucyper miesza w kulkach:
Pasko.. .
Przez pierwsza godzinę pytania były poważne, a pożniej sprawę zawalił sam pan Maciej.. .
-------------------
Przez pierwsza godzinę pytania były poważne, a pożniej sprawę zawalił sam pan Maciej.. .
-------------------
Pytania były dopracowane , odpowiedzi delikatnie nieco tendencyjne , na większość fani lotto znali odpowiedzi trzeba się napić
kaszana to jest bo Totomix od dziś nie przyjmuje zakładów na zdarzenia sportowe, bo monopol ma Pan TS
jocia, tak mi sie skojarzyło z Fedkiem z Kiepskich- on tak zawsze mówi
No coż, wniosek jest dzisiaj taki.. .
" Precz z panem Maciejem i TS "
------------------------------------
" Precz z panem Maciejem i TS "
------------------------------------
Co On nam może powiedzieć jak tam siedzi Zarząd i Rada Nadzorcza sterowana przez MF
scols..ty tu tu PL nie ma wyjscie do dziewczyna na lodzika xxx
TS jest państwowy i tyle..Skarb państwa pusty..tak jak skarbonka hipcia i joci
gała oo tak oczywiście
Jocia.. .
Ts chce zrobić nam kawał.. . Niebawem w Lotto wylosują same małe liczby.. .
-------------------------------------------
Ts chce zrobić nam kawał.. . Niebawem w Lotto wylosują same małe liczby.. .
-------------------------------------------
Przychodzi Tusk do wróżki:
- Droga Pani od ponad miesiąca śnią mi się tylko ziemniaki, co to oznacza?
- niestety nic dobrego, albo Pana na jesień wykopią, albo na wiosnę posadzą.
- Droga Pani od ponad miesiąca śnią mi się tylko ziemniaki, co to oznacza?
- niestety nic dobrego, albo Pana na jesień wykopią, albo na wiosnę posadzą.
Gała a ja mam monopol...po drugiej stronie ulicyhehehe ty masz bliżej to polej
jak Pan Maciek odpowiedzial ze nie interesuje go wpadka w Portugalii to zwatpilem dalej ....
Tak jocia pozostanie jeść suchy chleb a resztę pieniążków zanieść do kolektury lotto:
Rustu.. .
Ja pisze teraz poważnie.. . Mogą wystąpić w lotto liczby w 'gromadzie".. .
----------------------------
Ja pisze teraz poważnie.. . Mogą wystąpić w lotto liczby w 'gromadzie".. .
----------------------------
p. Maciek nie odpowiedział mi na żadne pytanie- a myślę że były ciekawe
chyba zacznę powtarzać za wn- precz z TS
chyba zacznę powtarzać za wn- precz z TS
Bankierzy doprowadzą do upadku świata,staną zakłady pracy,wybuchnie wojna w iranie,slonce i księżyc stracą blask,a ludzie z włosami dęba jak automaty sterowani za pomocą czipów pójdą wysłać kupony do kolektur:
to juz stanie w kolcje za czasow PRL bylo bardziej pasjonujace niz dzisiejsza debata
Wędrowco ja też piszę całkiem poważnie wydaje się to wielce prawdopodobne np.w lotto plus dzisiaj
Drapek.. .
To dobrze. Będzie nas już dwóch.. .
" Precz z TS ".
----------------------
To dobrze. Będzie nas już dwóch.. .
" Precz z TS ".
----------------------
PAN MACIEK " KOMISJA POTRZEBUJE POL GODZINY NA POTWIERDZENIE WYNIKOW I ICH WPROWADZENIE "
no dobra wstaje przy kompie i juz wyłącza PC i poowwo juz nie pisze wiecej pytan
andromeda jak juz snie we snie to dupa z tego nie ma kontroli i spi sie jak smok