Wpisy 1 129 235 – 1 129 334
25 września 2012 16:11 → 25 września 2012 16:29, 100 wpisów
>>> 1129225. marekg
Kto wpadł na pomysł zmiany nazw gier. Przecież Lotto, mini lotto, multi multi są mniej dzięczne do dawnych fajnych nazw duży lotek, ekspres lotek czy multi lotek. Te nowe jakoś mi nie przechodzą przez gardło. Tych zmian TS nie konsultował z grajacymi. Wszyscy kolektorzy ,których zapytałem powiedzieli, że była to decyzja Centrali TS. Ciekawy jestem czy koncern Coca Cola byłby w stanie zmienić nazwę swojego sztandarowego produktu np. na US COLA. Przecież by poszli z torbami. A tak TS co rusz szokuje grających coraz to nowymi dziwnymi pomysłami bez konsultacji z akcjonariuszami, czyli graczami.
> Wszelkie zmiany w grach są poprzedzane badaniami konsumenckimi, zdaję sobie sprawę z tego, że wiele osób wciąż używa starych nazw.
czy Ty byś się nie bał, nie bała ?
1129227. jocia
dobry pomysł, to mogłoby być o wiele ciekawsze od jakichs fragmentów, które niechcący wyciekły
Panie Macieju czy dzieci będą kiedykolwiek zaproszone do studia i będą losować kulki??
> Moim zdaniem rozwiązanie takie pogorszyłoby wiarygodność losowań.
Dlaczego??
dzieci w wieku przedszkolnym sztuk 20 każde bierze po jednej piłce,oddaje po kolei prowadzącemu,prowadzący odkręca kulke(tak jak losowanie LIGI MISTRZÓW) wyciąga piłeczke i czyta numer.W/g mnie to jest wiarygodność!!
>>> 1129230. michellex
no właśnie, a jak się odbywają odbiory wygranych? mafia stoi pod TSzapewniacie jakąś ochrone?
> Wysokie wygrane odbierane są w oddziałach. Ochrony nie zapewniamy. Często zdarza się, że osoby, które wygrały miliony dzwonią wcześniej, umawiamy się wtedy na spotkanie, podczas którego zapadają decyzje o sposobie i terminie wypłaty wygranej.
czy próbował Pan swoich sił na generatorze na Waszej stronie -keno bodaj leżało jak Panu poszło - lepiej troche niz w realu, czy gorzej ?
czym tłumaczyłby Pan różnicę ?
klaudiss: mój wpis nr 1129159. Myślałem, że go wzięłaś za wpis Macieja, bo napisałaś, że to nie było śmieszne... dlatego już nie cytuję wpisów, żeby nie wprowadzać zamieszania.
Żeby wygrać trzeba grać.
Gram,ale nic nie wygrywam.
Pytam więc jak żyć?? Totalizatorze Sportowy,
jak żyć??
Dlaczego..losowania o 22:15 we wtorki, czwartki i soboty .. tak szybciutko leca..gdyby były losowane na ŻYWO , to czas losowania byłby taki sam jak w pozostałe dni i godziny.
Lecicie tak szybko,ze nie nadązam zapisywac liczb
Czy mozecie troszke wolniej puszczac taśmę , bede wdzieczna
>>> 1129253. jocia
Mam ważne pytanie :
Dlaczego..losowania o 22:15 we wtorki, czwartki i soboty .. tak szybciutko leca..gdyby były losowane na ŻYWO , to czas losowania byłby taki sam jak w pozostałe dni i godziny.
Lecicie tak szybko,ze nie nadązam zapisywac liczb
Czy mozecie troszke wolniej puszczac taśmę , bede wdzieczna
> Dziękuję, docierają do nas takie sygnały, obecnie działamy w ramach umowy regulującej nas czas antenowy. Po dojściu Plusa, rzeczywiście losowań jest dużo, jak na tak krótki czas.
------------------------------
Panie Macieju: Ja tego nie pamiętam, ale podobno do ExpressLotka czy MałegoLotka był dodawany kiedyś samochód np w przypadku tylko 1 głównej wygranej. Czy nie myślicie o powrocie do korzeni i wprowadzeniu czegoś takiego ?
Czy są przewidziane rozszerzenia obecnych gier np. o grę na 1 liczbę (pewniaka),2,3 w lotto lub Mini, bardzo popularną (swego czasu) grę na zakresy plusa, parzyste - nieparzyste liczby w Multi prowadzoną niegdyś przez firmy bukmacherskie w Polsce
Czy T.S myśli o uatrakcyjnieniu gry na 1 liczbę w Multi - która przy obecnym kursie 1,6 jest praktycznie prawie "nie grana"
>>> 1129269. perkun
Raz jeszcze moje pytania
Czy są przewidziane rozszerzenia obecnych gier np. o grę na 1 liczbę (pewniaka),2,3 w lotto lub Mini, bardzo popularną (swego czasu) grę na zakresy plusa, parzyste - nieparzyste liczby w Multi prowadzoną niegdyś przez firmy bukmacherskie w Polsce
Czy T.S myśli o uatrakcyjnieniu gry na 1 liczbę w Multi - która przy obecnym kursie 1,6 jest praktycznie prawie "nie grana"
> Gra na zakresy to już zakłady wzajemne. Wg ustawy z 2009 roku nie można prowadzić zakładów wzajemnych na wyniki gier liczbowych.
Czy maszyna jest puszczana szybiej w te dni hehe
>>> 1129273. azrael
Czy w niedalekiej przyszlosci mozna sie spodziewac wprowadzenia samoobslugowych automatow?
> Zaczną pojawiać się automaty do sprzedaży zdrapek.
dzieci ?
przecież już dzieci potrafią nieźle kombinować
Panie Maćku
Ta telewizja jest publiczna, a losowanie też chyba nie jest prywatne - tak mi sie przynajmniej wydaje - to może niech to załatwią między sobą jacys panowie ważniejsi ?
1,2,3,4,5,6?
jeżeli tak to ile średnio takich zakładów jest na jedno losowanie?
>>> 1129285. ludzik
Panie Macieju, jaka firma produkuje lottomaty w punktach Lotto- nie mylić z maszynami losującymi w studiu?
> Firma GTech.
A czy są przewidziane rozszerzenia obecnych gier np. o grę na 1 liczbę (pewniaka),2,3 w lotto lub Mini
trzymam za słowo - zbierzecie pytania w profil...
spokojnego popołudnia
a w domku
powwwwooooo wszystkim
jocia, zaś się posikałem
> pampersy
>>> 1129289. perkun
Ok Panie Macieju
A czy są przewidziane rozszerzenia obecnych gier np. o grę na 1 liczbę (pewniaka),2,3 w lotto lub Mini
> Pomysł warty rozważenia. Rzeczywiście popularność jednej liczby w Multi jest niewielka.
żeby najbardziej uwiarygodnić losowania na żywo to musicie zaprosić na losowanie po jednym użytkowniku z MULTIPASKO.Zgadza sie Pan??
ponawiam pytanie:
jak Pan wytlumaczy "wpadke" w Portugali gdzie losowanie jest podobnie jak w Polsce "na żywo" a jednak podano inne cyfry tlumaczac sie pomyleniem tasmy?Może polskie TS lepiej sie pilnuje ?
>>> 1129297. scolls
no to jeszcze raz:
ponawiam pytanie:
jak Pan wytlumaczy "wpadke" w Portugali gdzie losowanie jest podobnie jak w Polsce "na żywo" a jednak podano inne cyfry tlumaczac sie pomyleniem tasmy?Może polskie TS lepiej sie pilnuje ?
> Nie komentuję zdarzeń w Portugalii.
I jeszcze jedno nie zaszkodzi nam wszystkim Panie pokazać skan wygranej osoby która wygrała Szczęśliwy kupon jest wart 29 465 370 zł. hmmm??
-----------------------------------
Pytanie o Lotto za 2 pln obszedł chyba ze 2 km.. .
>>> 1129306. Gała
Panie Macieju kiedy będzie następna podwyżka lotto,mini itd??
> Nie przewiduję podwyżki.
------------------