Wpisy 1 128 935 – 1 129 034
25 września 2012 15:27 → 25 września 2012 15:42, 100 wpisów
>>> 1128931. kenny97
podali juz 6 na dzisiejsze losowanie?
> znajomy kiedyś podał szóstkę pani w urzędzie, trafiła czwórkę i od tego czasu myśli, że znamy liczby.
Proszę mi jasno powiedzieć czemu nie pokazujecie dowodu wygrania przez osoby które wygrały w lotto ? Tylko piszecie Miejscowości a nikt nie uwierzy w te bajeczki ze wygrywają ludzie i trafiają 6 w Lotto. Kiedyś była maszyna do losowania Sierotka było bardzo dużo wygranych a teraz komputery są mądrzejsze od ludzi sprawdzają tak kupony żeby 6 nie padła, Dlatego komulacje się powtarzają tak zeby Lotto zarabiało na niewinnych biednych ludziach. Proszę mi na te pytanie odpowiedzieć każdy chciałby o tym się dowiedzieć od Pana Macieja.
Czy losowanie jest na zywo czy nagrywane wczesniej?
>>> 1128941. Monet
Chyba o coś pytałem,prawda??
> Proszę o powtórzenie pytania
>>> 1128944. scolls
nie padla chyba podstawowa odpowiedz na pytanie:
Czy losowanie jest na zywo czy nagrywane wczesniej?
> Każde losowanie jest na żywo.
Nawet zwrotu stawki nie ma.
Czy to normalne według Ciebie?
>>> 1128950. Monet
Multi Muli to chyba jedyna gra na świecie gdzie najniższy stopień wygranej jest niższy niż opłata za zakład.
Nawet zwrotu stawki nie ma.
Czy to normalne według Ciebie?
> To słuszna uwaga. Wiem, że to wada gry. Ograniczeniem jest rentowność gry. MM ma wiele stopni wygranych, wszystkie trzeba sfinansować.
Czy jest szansa przesunięcia losowania DL i MINI LOTKA z godziny 22:15 na 14-tą?
Oraz dlaczego zakłady na wieczorne losowanie mozna puszczać do 22-giej a na 14-tą do 14-tej.
-------------------------
>>> 1128957. jarq2119
wolno Panu Maćkowi grać w Lotto?
> To gra losowa - wolno grać pracownikom. Ograniczenia takie obowiązują zazwyczaj przy konkursach i loteriach promocyjnych. Np. w Loteriadzie nie mogę brać udziału.
Proste pytanie do Pana Macieja z Lotto:
Proszę mi jasno powiedzieć czemu nie pokazujecie dowodu wygrania przez osoby które wygrały w lotto ? Tylko piszecie Miejscowości a nikt nie uwierzy w te bajeczki ze wygrywają ludzie i trafiają 6 w Lotto. Kiedyś była maszyna do losowania Sierotka było bardzo dużo wygranych a teraz komputery są mądrzejsze od ludzi sprawdzają tak kupony żeby 6 nie padła, Dlatego komulacje się powtarzają tak zeby Lotto zarabiało na niewinnych biednych ludziach. Proszę mi na te pytanie odpowiedzieć każdy chciałby o tym się dowiedzieć od Pana Macieja.
Kto ????
Przecież to my finansujemy.
Wy tylko sprawiedliwie podzielcie.
Shadowbb zauważyłem a kto to jest??
>>> 1128968. Omega2619
Ponawiam pytanie proszę mi na nie pilnie napisać!!!
Proste pytanie do Pana Macieja z Lotto:
> Ważna uwaga - maszyny losujące nie są w żaden sposób połączone z systemem centralnym.
podczas ostatniej kumulacji między godziną 21.00, kiedy na moja prośbę sprawdzono aktualna pulę, a 22.00 - prawie wcale nie było przyrostu - po cóż więc taka późna godzina losowań ?
Możecie, to przemyśleć ?
- czy goście specjalni otrzymują wynagrodzenie ?
Czy TS zamierza wprowadzić jakieś modyfikacje do gier np lotto gra na 1 liczbe tzw pewniaka, 2,3 liczby co na pewno zwiększyłoby zainteresowanie tego typu grami, zwiększenie opłacalnosci gry na 1 liczbę w Multi - jest tak nieatrakcyjna obecnie że mało kto sie na taka gre decyduje
I jeszcze takie - swego czasu Totolotek S.A. prowadził gry na zakresy plusa, parzyste, nieparzyste ilości wylosowanych numerów w Multi i.t.d. - opcje te cieszyły się dużym zainteresowaniem może takie poszerzenie oferty?
dlaczego tak póżno?
losowanie odbywa się oczywiście!
>>> 1128983. Robal_36
Panie Maćku
podczas ostatniej kumulacji między godziną 21.00, kiedy na moja prośbę sprawdzono aktualna pulę, a 22.00 - prawie wcale nie było przyrostu - po cóż więc taka późna godzina losowań ?
Możecie, to przemyśleć ?
- czy goście specjalni otrzymują wynagrodzenie ?
> O planach rozwoju - są planowane nowe produkty, szukamy też nowych rozwiązań, zachęcamy do wysyłania propozycji na mój profil na multipasko.
Jak to nie są maszyny połączone z żadnym Systemem centralnym to niby gdzie wysyłane są wszystkie kupony do komputera który oszukuje ludzi żeby 6 nie padła. Czemu nie pokazujecie skanów wygrywających osób skan Kuponu i wygrania? Bo nikt w lotto nie wygrywa. Tylko lotto na niewinnych ludziach zarabia.
Małe cyferki na kulkach to oznaczenie serii kul.
Propozycję umieszczania skanów rozważymy, tak jak pisałem kilka minut temu.
1128933. LOTTO - Maciek 2012-09-25 (15:27) Warszawa
>>> 1128929. majklasz
z jakich źródeł losowych danych korzysta lottomat podczas generowania liczb metodą "chybił-trafił"? czynniki zewnętrze typu: liczba grających, godziny zawierania zakładów itp. mają wpływ na losowość generatora?
> Jest to losowy generator, na który nie mają wpływu żadne czynniki zewnętrzne.
Czy mam rozumiec przez to, że na maszyny losujęce ma wpływ TS ?
Niesety nie nadążam z odpowiedziami na wszystkie pytania.
Przynajmniej jeszcze dwie klawiatury.
>>> 1129013. Monet
Następnym razem Macieju to ekipa większa potrzebna z TSa
Przynajmniej jeszcze dwie klawiatury.
> Prawda.
>>> 1129012. Picasso19
a czy urzedują tu jeszcze Torsan,lila i reszta spółki??
> tak są praktycznie codziennie, ale to może później. Natomiast chyba nie ma ich teraz na chacie? Może Lila się wstydzi?
---------------------------------------
Lotto po ... 2pln.. .
Panie Maćku czy bedą Nowi prowadzacy studio LOTTO?dziekuje i pozdrawiam.
>>> 1129018. scolls
Pytanie:kto jest i kto moze byc producentem sprzetu do gier lotto tzn.maszyn kulek itd.
> Producentem maszyn jest firma smartplay. Maszyny produkuje też np. firma editec.
Czy jest szansa przesunięcia losowania DL i MINI LOTKA z godziny 22:15 na 14-tą?
Oraz dlaczego zakłady na wieczorne losowanie mozna puszczać do 22-giej a na 14-tą do 14-tej.