Wpisy 112 550 – 112 656
19 maja 2010 09:55 → 19 maja 2010 18:58, 100 wpisów
Witam wszystkich. Jakby co jestem na linii.
Edi8 gdzieś Ty był jak cię nie było ? hehe
Edi8 gdzieś Ty był jak cię nie było ? hehe
burta> rozumiem,że w tej wielkiej wodzie dostrzegasz Karę Bożą za złożenie niegodnych zwłok w godnym miejscu.Za ostrą zimę,ze epidemię grypy,za suszę i pewnie za nieudane Euro 2012 ,nieboszczyk Kaczyński na Wawelu pochowany winny będzie.
A wiesz,że kiedyś mówiono,że jak Bóg chce kogoś pokarać,to mu rozum odbiera?
A wiesz,że kiedyś mówiono,że jak Bóg chce kogoś pokarać,to mu rozum odbiera?
Dzień dobry
wszystkim
Edi8>>
Witaj, pozwól,że się przypomnę, wiesz już może ?
Jak ten zakład systemowy - sam człowiek wybrał, czy ch-t ?
wszystkim
Edi8>>
Witaj, pozwól,że się przypomnę, wiesz już może ?
Jak ten zakład systemowy - sam człowiek wybrał, czy ch-t ?
Robal_36 >>> odpowiem Ci , cytując fragment telewizyjnej reklamy "Geriavitu" : co z Twoją koncentracją????
Bo przecież już dość dawno to napisałem , adresując wpis do "bassa" i do Ciebie - a Ty odniosłeś się następnie do tego wpisu , więc go znasz....
Ale skoro już zapomniałeś , to przypomnę Ci: grał swoje liczby.
Pzdr.
edi8
Bo przecież już dość dawno to napisałem , adresując wpis do "bassa" i do Ciebie - a Ty odniosłeś się następnie do tego wpisu , więc go znasz....
Ale skoro już zapomniałeś , to przypomnę Ci: grał swoje liczby.
Pzdr.
edi8
Witam Wszystkich.
Lotto-test.
01, 02, 10, 13, 16, 17, 19, 20, 22, 25, 32, 34, 37, 42, 44, 46.
Pozdrawiam... .
Lotto-test.
01, 02, 10, 13, 16, 17, 19, 20, 22, 25, 32, 34, 37, 42, 44, 46.
Pozdrawiam... .
Witam.I znów do wielkiej tragedii ludzi wkręcamy brudną i nie wartą funta kłaków Politykę.Maje typy na dziś do MM.Oto one:64,61,28,45,22,55,17,67,20,15.Pozdrawiam i życze samych trafnych typowań,oraz wygranych według potrzeb.Opady troche ustały,więc może sie zacznie sytuacja normalizować.Powiem tylko że sieć komórkowa jest przeciążona i trudno sie dodzwonić,ale można tylko nie zawsze za pierwszym razem.To tyle miłego dnia.
na 14 i 22 ;
20,47,67,71,72 stawka 2
8,11,24,27,34,49,55,62,69,77
powodzenia;)
20,47,67,71,72 stawka 2
8,11,24,27,34,49,55,62,69,77
powodzenia;)
Test lotto jest na jutro... .
edi8>>
"weź tabletkę" mi dzisiaj nie zadziałało, i nieprecyzyjny widzę jestem...Tak, istotnie przepraszam - pisałeś - skreślił sam, a ja przynudzałem, czy stałe, czy zmieniane...
Więc, może wiesz ?
Wiem, wiem - każdemu co innego może sprawić radochę...
Ale ja takich info o totku szukam ...Kiedyś częściej podczas losowania mówili takie rzeczy, niż obecne ***oły..
Pierdoły, co mówią, oczywista, a nie ***oły prowadzące
"weź tabletkę" mi dzisiaj nie zadziałało, i nieprecyzyjny widzę jestem...Tak, istotnie przepraszam - pisałeś - skreślił sam, a ja przynudzałem, czy stałe, czy zmieniane...
Więc, może wiesz ?
Wiem, wiem - każdemu co innego może sprawić radochę...
Ale ja takich info o totku szukam ...Kiedyś częściej podczas losowania mówili takie rzeczy, niż obecne ***oły..
Pierdoły, co mówią, oczywista, a nie ***oły prowadzące
Uwaga- ważne!!!
Nie polegać bezmyślnie na PODANYCH Liczbach! Kto chce niech korzysta, ale żeby nie było za łatwo to dorzuciłem 2 liczby na "tak".
Nie polegać bezmyślnie na PODANYCH Liczbach! Kto chce niech korzysta, ale żeby nie było za łatwo to dorzuciłem 2 liczby na "tak".
dzięki :)
z tymi gwiazdkami, to nawet ładniej wygląda :)
a nie tylko to CO, ale i JAK napisane ma dla KULTURY znaczenie
a i sam się nad takimi ozdobnikami zastanawiałem
z tymi gwiazdkami, to nawet ładniej wygląda :)
a nie tylko to CO, ale i JAK napisane ma dla KULTURY znaczenie
a i sam się nad takimi ozdobnikami zastanawiałem
Robal_36 >>> kolega gra systemem 6z8 na stałe liczby , mające związek z ważkimi dlań datami...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Kocio- jak uważasz, że 8 może być to... może być. Ja nie używam żadnych tabelek, wykresów, statystyk, bo to jest mi niepotrzebne.
Mag.. . Witaj.
" A jeśli już... . To fragment piosenki Szczepanika.
Pozdrawiam i życzę Tobie 100x3/3 w dzisiejszym losowaniu MM.
" A jeśli już... . To fragment piosenki Szczepanika.
Pozdrawiam i życzę Tobie 100x3/3 w dzisiejszym losowaniu MM.
Jaki u was nastrój i pogada. U nas słońce się pokazało i jest ciepło bez deszczu. Od razu lepiej :) Pozdro
unas też bez deszczu tak jak wczoraj ale przed 15 zaczął padać i pewnie dzis się rozpada
A że mnie podkablowałeś staruszku do Pasko i nałożył mi blokadę na twój temat, to piszę ci to tutaj (o tych twoich pomyłkach na własną nie korzyść)
Witam Wszystkich:) nieśmiało ,ale promyki słońca próbują się przebić:)))
Ps. po raz pierwszy Wędrowca netowy:))) stawiam znak ????widzę jedną ,ale druga we mgle:(:(
Ps. po raz pierwszy Wędrowca netowy:))) stawiam znak ????widzę jedną ,ale druga we mgle:(:(
Jeżeli tylko byś miał Ochotę na piwo ze mna to Cie serdecznie zapraszam.Gwarantuje Ci nawet pare dni bezpłatnego pobytu w Krakowie i oddam Ci do twojej tylko dyspozycji mieszkanie 2 pokoje ,tak że nawet jak byś chciał być nie tylko sam to zapewniam Cie że możesz to uczynić bez żadnej kremapacii.Za wszystko do dobre dla mnie a jest twoją zasługa mogę podziękować,bo jako ułomny staruszek mam takie prawo do pomyłek.Nigdy nie podkablowałem Cie do Pasko,ale może napisałem mu ,żeby zwrócił uwage na wpisy.A on taką decyzje i słuszną podjął.I pytanie mam takie :Czy ty możesz o mnie zapomnieć bo ja do ciebie już dawno nic nie pisałem,ani o tobie,też nie.Wiec czemu ty o mnie pamiętasz tak zaciekle.Wyjaśnij jaki jest tego powód.
Wpadłem w najmniej odpowiednim momencie ,znów sypią się piaskiem .Mój dobry nastrój ... wziął.:(:(:(
Problem tkwi po Twojej stronie. Bo ja również od jakiegoś czasu do Ciebie nic nie piszę. Natomiast jeśli Ty widzisz coś o sobie w moich wpisach do hipopotana, to już raczej Twój problem. Takim tokiem myślenia, to zawsze możesz mi wszystko wmawiać. Jak napiszę hipopotanowi że ma ładny smoczek na zdjęciu, to możesz mi wygarnąć że miałem na myśli Wawelskiego i chciałem Ciebie obrazić. Więcej dystansu, najlepiej do samego siebie.
eee no chłopcy przestańcie już - nie dość,że pogoda podła to i jeszcze nastrój lujowaty :(
:))) witaski Lilu)))
koguciku:))) dlatego, bo nikt tak jak Ty z "Naszym danteV "nie rozmawia,,, jeśli dojdzie do tego spotkania, to ZOSTANIECIE DOBRYMI KUMPLAMI:)) wtedy STRONKA PASKA WASZA:)))))
koguciku:))) dlatego, bo nikt tak jak Ty z "Naszym danteV "nie rozmawia,,, jeśli dojdzie do tego spotkania, to ZOSTANIECIE DOBRYMI KUMPLAMI:)) wtedy STRONKA PASKA WASZA:)))))
13,15,17,25,41.........6,15,19,25,38.........5,21,48,76,78.Trzy ciekawe piątki na maj.Polecam!!!!?
BOGUŚ2....zgadza się,właśnie dlatego zaraz stąd spadam:) Pozdrawiam i do zobaczenia wieczorkiem:))
Wpis 112536 z godziny 6:38 nie jest zaczepką z twojej strony?.Jak cie wyzywam to zawsze jest to odpowiedź.Podaj jeden przykład kiedy ja pierwszy ci zaczepiam.JEDEN PRZYKŁAD.
Jak widzisz publika nie chce tego czytać.
A głosu ludu trzeba słuchać.
Ps. Zapomniałem. Dzięki za zaproszenie.
A głosu ludu trzeba słuchać.
Ps. Zapomniałem. Dzięki za zaproszenie.
witam wszystkich
jakby ktoś pytał to u mnie też słoneczko wygląda troszeczkę
jakby ktoś pytał to u mnie też słoneczko wygląda troszeczkę
Dajcie spokój nie warto się kłócić - dzisiaj dobitnie zrozumiałam,że życie zbyt krótkie na awantury, po odebraniu wyniku.
kocio... u mnie też... nawet dzisiaj zapomniałam o nim przy wysyłaniu
Witam.Ponieważ głos LUDU jest najważniejszy to ja temu LUDOWI obiecuje nie wspominać o twojej osobie aż do 1 września.Ciebie proszę o to samo.I LUD będzie zadowolony,chociaż i LUDOWI sie należy pare dni igrzysk,ale wszystko minęło i czas na typowania .Czyli z mojej strony wystąpił PAKT O NIE AGRESJI.I ja nigdzie nie pisze, w żadnym innym temacie na forum ,żeby nikogo nie zmuszać do czytania koguta.Mam swój temat i tylko sie tam produkuje.I kto chce niech czyta,a kto nie, nawet niech nie wchodzi tak jak ja nie wchodzę na niektóre tematy na forum,bo mnie nie interesują,albo ludzie,albo tematy.Całemu LUDOWI miłego dnia.Pozdrawiam
a w wynikach...
też kiepsko
miłego (suchego) popołudnia
powodzenia wieczorem
a w wynikach...
też kiepsko
miłego (suchego) popołudnia
powodzenia wieczorem
Musiałem przez pomyłkę podać w typowaniach dwie identyczne liczby,bo na dziesiątce na 1400 widzę ciemność.
Ja dzisiaj zatypowałem ostatni raz.Przerzuciłem się na betgun i tam już są pierwsze efekty.Pozdrawiam.
Ja ostatnio postawiłem na remis w koszykówce,a łobuzy zagrały inaczej.
Ricardos a teraz może być trudniej coś trafić,bo na zalanych terenach ludzie nie myślą o graniu i Ulryk von Lotto ma mniej kasy.
Hipo zobaczymy jak będzie dalej.Jak widzisz na początek gram na małych stawkach ale potem poszaleję w miare zysków.Pozdrawiam i miłego popołudnia.Lecę do swoich obowiazków.:)
Hipcio dokonał dzisiaj zakupu dużego słoika grochówki.Taka zupka powinna go wzmocnić do walki.
hipcio kuponiki masz już wysłane??jeśli nie , to zapraszam na spacerek:))))Co Ty na to?
Mag a kiedy zamieścisz jakąś maskotkę w profilu,żeby bałwan dokonał identyfikacji.
Kupon jeszcze nie nadany,ale jeszcze muszę wiedzieć czy masz łaskotki na piętach,pod pachami i na udach.
Dzień dobry.Przeżywaliśmy w Gdańsku powódz i wiem jak wielka jest to trauma dla ludzi.Bardzo bardzo współczuję wszystkim którzy teraz to przechodzą.
Koguciku19 moze to jest tak ze Wy połodniowcy macie gorący klimat i gorące głowy, a my ludzie północy jestesmy chłodni?
i mnie skorzy do kłótni.
Hipcio ugotuj sobie grochóweczkę bo taka domowej roboty to jest dopiero rarytas.
A ja od 3 dnich żadnych wygranych,i chyba Hipcio ma rację używając określenia Ulryk....
Koguciku19 moze to jest tak ze Wy połodniowcy macie gorący klimat i gorące głowy, a my ludzie północy jestesmy chłodni?
i mnie skorzy do kłótni.
Hipcio ugotuj sobie grochóweczkę bo taka domowej roboty to jest dopiero rarytas.
A ja od 3 dnich żadnych wygranych,i chyba Hipcio ma rację używając określenia Ulryk....
Proponują Mag,abyś trzymała w domu trzy maskotki:bałwana,bociana i hipcia.
Mag wydaje mi się,że Twoja maskotka je więcej niż bałwan,a nawet niż bocian,bo jemu wystarczy tylko kilka żab.
Witam.Podaje moje typy na zm."B".Oto one:64,61,45,28,55,17,48,59,18,20.Co do grochówki i to takiej typowo wojskowej to jest rewelacja.Wszystkim smacznego i trafnych typowań oraz wygranych według potrzeb.No i zrobiliście mi smaka na grochówkę,ale to już po powrocie,bo teraz sie nie da.Pozdrawiam
Teraz dostałem kręćka.Wydaje mi się,że Mag i Dantev,to ta sama osoba,albo parka zakochanych.
Podejrzewam również,że w ten deszczowy dzień,vento spędza czas na obiadku u Lily,bo od 1600 nagle zniknęła.
Hipcio >>> dzisiaj masz jakieś dziwne skojarzenia!!! :)))
Pozdrawiam :)))
A może Hosia i Ty to ta sama osoba ! :)))
Pozdrawiam :)))
A może Hosia i Ty to ta sama osoba ! :)))
A dlaczego Rafał Twój doradca liczy podobnie jak doradca Kathy,już nie wiadomo kto jest kim.
Lila jeżeli Vento stołuje się u Ciebie,to podaj mu grochówkę i dwa talerze fasoli.
sytuacja powodziowa opanowana
opadów i słoneczka brak
brak również kuponu na zmiane b
bo po zmianie a saldo ujemne
pozdr i smacznego
opadów i słoneczka brak
brak również kuponu na zmiane b
bo po zmianie a saldo ujemne
pozdr i smacznego
Hipcio>>> Ponieważ wszyscy z Multipasko to jedna rodzina jeden drugiemu numer wycina!!! :)))
Na moim kuponie,jest dzisiaj równowaga liczb.Teraz pozostaje wysłać go w szczęśliwej kolekturze.
A teraz pora by składać deklaracje miłości.Bałwan wzdycha do Dulcynei z Toboso.Zachęcam innych do wyjawienia tajemnic serca.
Hipcio a cóż to za dziwny zestaw grochowka i fasola
złośliwec z Ciebie
złośliwec z Ciebie
Przed chwilą zniknął kontakt ze strona multipasko.Jandzia,to dobry zestaw dla mężczyzny.
Jandzia właśnie szykuję się do drogi.A kolektura jest dość daleko.Pozdrawiam.
hipopotan - a ja wzdycham do takiego jednego....Bałwana.
Pozdrawiam wzdychających.
Pozdrawiam wzdychających.
pięknaja > na Bałwana lepiej nie wzdychaj, bo stopnieje :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam