Wpisy 1 125 801 – 1 125 900
23 września 2012 16:08 → 23 września 2012 18:39, 100 wpisów
Nie oszukujmy sie moze i watuja nas troche ale to ze ktos napewno tam wygrywa jak dla mnie jest pewnym faktem
lottomat moje zdanie jest takie:jesli chodzi o losania to raczej nie ma przekretu,jesli chodzi o podzial kasy to jest to bardzo mozliwe ze jest cos nie tak
lottomat tam gdzie ja wysyalm to co nie ktrozy potafia zostawic 1 k jednorazowo
wiesz scolls kiedys byla afera ze prezes lotto sobie wyplacil piatke ...
Co za dziadostwo, żeby na oficialnej stronie Lotto nie było informacji gdzie padła ta wygrana tfuu
dlatego moje pytanie do TS:dlaczego nie podaja wysokosci wygranych NIEODEBRANYCH?????
torsan
Zadzwon do TS
Zadzwon do TS
wiecie zamiast podstawiac jedna osobe zalozmy lotto robi kumulacje na 30 mln jak wczoraj jedna osoba wygrywa ale nikt jej nie odbiera ;] i tak legalnie totek lapie kase
lottomat nie odebrane wygrane sa rekwirowane przez skarb pasntwa nie dla ts
Gracie o 2 banieczki?
ciekawe czy mozna gdzies sprawdzic ile w to koryto rocznie splywa kasy
Bronson informacja o wygranej zwlaszcza tak duzej jesli padla na wsi czy malym miesice wogole nie powinna byc podawana ze wzgledu na duze zainteresownie taka kasa okolicznych mieszkancow miliony bardzo mocno wplywaja na wyobraznie ludzi
albin multimulti
Dlatego sie ciesze ze jestem z duzego miasta
Dlatego sie ciesze ze jestem z duzego miasta
Ja chcę wiedzieć gdzie padła ta wygrana i ich zasranym obowiązkiem jest informowanie szanownych graczy po to jest ta strona i ktoś za nią odpowiada
hayemaker88 duze miasto inaczej funkcjonuje juz
Bronson a kto sie tym przejmuje ze Ty zwykly szary graczyk chcesz wiedziec
lottomat jutro to cała Polska będzie wiedzieć, przecież trzeba coś pisać w tych głupich gazetach
Bronson ty wczoraj grales w lotto?
Bronson jakas wygrana wpadla?
Bronson a ile przegrales jesli to nie tajemnica ?
Bronson a to nie wiele
albin ja nie jestem jeszcze takim hazardzistą na szczęście ale T.S. sporo na mnie zarobiło już
to nastepna kumulacja gdzies zaaaaaaaaaaaaaaaaaa humm hummmmmmm 2 tygodnie czy 3 ?
k
torsan
jakm cie nie było, ja trafiłem 3/5 w mini i 2x6/9 w mm, no i drugą 50zł w drapku
jakm cie nie było, ja trafiłem 3/5 w mini i 2x6/9 w mm, no i drugą 50zł w drapku
torsan- kreślone, ale na stronie korna podpatrzyłem wygrane pukony i tak samo będę puszczał z 7-8 liczb na 3-4zakłady; wczoraj był pierwszy raz i 2 i 35 miałem w każdym zkładzie ale reszta nie doszłą
a ja popróbuję jeszcze, będę miał w każdym zakładzie tą samą parkę, a resztę podoklejam z innych liczb; puściłem 2x po 5zakł z cht. na 3los.raz w gorlicach raz gdzieś indziej i ani razu nawet 3/5- 4 dychy poszło się jebać
torsan
bolek31 ma sposób na mini, po 2 zakł. z cht. w 5 różnych żb na jedno los.
bolek31 ma sposób na mini, po 2 zakł. z cht. w 5 różnych żb na jedno los.
torsan
bolek w ten sposób trafił kilka razy w tym roku 4/5- trochę to kosztowne, bo nie zawsze trafisz ale można też spróbować
bolek w ten sposób trafił kilka razy w tym roku 4/5- trochę to kosztowne, bo nie zawsze trafisz ale można też spróbować