Wpisy 1 125 701 – 1 125 800
23 września 2012 15:07 → 23 września 2012 16:08, 100 wpisów
gregor to jest dobre jak by wiedziala
Jakby tak chciala wszystkie brac jak ktos cos trafi to by z torbami poszla
"Zla byla" " jak by wuiedziala" w kolektorach nie lubia kasy wyplacac chyba ze jakies 2 zl drobnice sama jak sie zapyta ma pan/i 5oo na wyplate to oczy jak piecio zlotowki maja łobuziaki jedne
agatkaa
Agatkaa
Robal.
Co pierwsza?
Co pierwsza?
gregor
po tym, jak ktoś trafi coś konkretniejszego - prawie na pewno
po tym, jak ktoś trafi coś konkretniejszego - prawie na pewno
pierwsza z trzech trójek, o których kiedyś wspominałem
taka faza jakaś
taka faza jakaś
emerytka 46
albin multimulti --u mnie akurat nie ma z tym problemu,w jednej kolekturze kumpel siedzi,w drugiej mile panie
agatkaa
Robal.
Dopiero teraz zobaczyłam.Jestem jeszcze zaspana.
Dopiero teraz zobaczyłam.Jestem jeszcze zaspana.
gregor taka maja prace powini usmiechac sie od ucha do ucha i mowic gratuluej zapraszam czesciej po odbior wygranych
Agatkaa
e46
wiesz - taka pani w piątek mijając mnie po drodze zabrała ze sobą afrykańskie szczęście aż Jej trochę współczuję
wiesz - taka pani w piątek mijając mnie po drodze zabrała ze sobą afrykańskie szczęście aż Jej trochę współczuję
A tak w ogóle to za 14.00 36
e46
tak należy mi się
obiecuję POprawę, a przynajmniej się POstaram
tak należy mi się
obiecuję POprawę, a przynajmniej się POstaram
u mnie tez przechodza miliony obok nosa ale juz w piatek minimum 80 banieczek
Robal.
Nie dosyć,że życzliwy,to jeszcze współczujący.
Nie dosyć,że życzliwy,to jeszcze współczujący.
Lottomat.
Idź na myjnię i weź prysznic.Przejdzie jak nic.
Idź na myjnię i weź prysznic.Przejdzie jak nic.
scolls
i Cię sfocą - pozwolisz, czy będziesz chciał pozostać anonimem ?
zostawiam
miłego
i Cię sfocą - pozwolisz, czy będziesz chciał pozostać anonimem ?
zostawiam
miłego
Robal.
Nawzajem,miłego
Nawzajem,miłego
Damian powiem bedzie "ostry" tydzien
kumulacja lotto w srode prawie 15 baniek
a w piatek specjalna promocja w EM do wygrania dodatkowe 80 baniek
kumulacja lotto w srode prawie 15 baniek
a w piatek specjalna promocja w EM do wygrania dodatkowe 80 baniek
jesli we wtorek nie padnie w Eurosach 7/7 to w piatek bedzie ponad 120.000.000Ł do zgarniecia a to wszystko za jedyne 2 funciki
scolls a w angli tez 6z49?
Ty już nie bądź taki polski polaczek daj się sfocić i nie leć w zaparte - większe fortuny i nie peniają
scolls a jest tam cos podobnego to multilotka?
takie male porownanie:
w pl zaklad z plusem 4pln do wygrania bylo 30 mln.
w uk zaklad 1 funt czyli 5zl do wygrania 15mln czyli okolo 75 mln pln
w pl zaklad z plusem 4pln do wygrania bylo 30 mln.
w uk zaklad 1 funt czyli 5zl do wygrania 15mln czyli okolo 75 mln pln
Witam wszystkich
Tak sobie chodzilem po forum i doszlem do wniosku ze uzytkownik i loginie Talizman4 jest troszke nawiedzony
chyba ten talizman przegral duzo pieniazkow i sie teraz strasznie zdenerwowal na TS i nie tylko co widac w po postach na forum
tez tak sadze scolls jego posty to juz istny "fanatyzm"
Szalom dla ,,lotomataââ
Który nie wie do czego służy łopata.
Zamiast zniknąć dziobem kołata.
Truteń marzył wygrać ,a teraz lata.
,Cichy pisk słychać - przegrałem kasę Tata.
znalazlem wierszyk dedykowany koledze lottomatowi
znalazlem wierszyk dedykowany koledze lottomatowi
scolls nie dwano bylo na jakims programie w tv interwencja czy cos innego ze pewna emerytka zadluzyla sie na 100 k przez gry tzw "zdrapki" moze nie tylko ona
torsan lepiej wez sie za szukanie prawdziwej kobitki w realu a nie Agatke bedziesz ogladal
Sa ludzie i taborety
torsan
tak lottomat od talizmana4
Szalom dla ,,lotomataââ
Aj waj dla kolaboranta; - reprezentujesz jako płatny klakier interesy Zorganizowanej Grupy Uwłaszczeniowych Pasożytów z piramidy finansowej AMBER LOTTO.
Jeżeli nie ,to media już wyprały Ci mózg i jesteś białym murzynem Gojem dla Chasbarowców.
Nie zaśmiecaj mi swoimi wpisami mojego tematu.
Połóż na stół sto tysięcy zł ,a udowodnię ,że AMBER LOTTO jest o wiele większą piramidą finansową niż AMBER GOLLD wstawionego słupa Plichty powiązanego z Służbami Specjalnymi nie tylko R.P.
Nie życzę sobie aby w moim temacie ktokolwiek dokonywał wpisy pod rygorem zabanowania przez właściciela witryny.
Aj waj dla kolaboranta; - reprezentujesz jako płatny klakier interesy Zorganizowanej Grupy Uwłaszczeniowych Pasożytów z piramidy finansowej AMBER LOTTO.
Jeżeli nie ,to media już wyprały Ci mózg i jesteś białym murzynem Gojem dla Chasbarowców.
Nie zaśmiecaj mi swoimi wpisami mojego tematu.
Połóż na stół sto tysięcy zł ,a udowodnię ,że AMBER LOTTO jest o wiele większą piramidą finansową niż AMBER GOLLD wstawionego słupa Plichty powiązanego z Służbami Specjalnymi nie tylko R.P.
Nie życzę sobie aby w moim temacie ktokolwiek dokonywał wpisy pod rygorem zabanowania przez właściciela witryny.
torsan jak ciezka sprawaprzeciez jakas panienke musisz wyrwac no chyba ze masz zamiar sam trwonic miliony ktore wygrasz
poczekamy na dowody od talizmana ze TS jest gorsze od Bamber golda
to jego ostatnie zdanie mnie rozbawilo po calosci
"Nie życzę sobie aby w moim temacie ktokolwiek dokonywał wpisy pod rygorem zabanowania przez właściciela witryny"
"Nie życzę sobie aby w moim temacie ktokolwiek dokonywał wpisy pod rygorem zabanowania przez właściciela witryny"
Polacy juz maja taka mentalnosc gdzies gdzie im nie idzie zawsze beda szukac jakiegos przekretu
ten kto wczoraj wygral 6 w lottto napewno nie powie ze jest gorsze itd
ide tez mu cos dopisze
albin wlasnie w tym problem ze nikt sie nie ujawnia i nie wiadomi czy ktos wygral a moze pieniazki wrocily do TS
Ja znam kogos kto zna podobno typa co wygral w lotto we wroclawiu kiedys
scolls TS nikogo nie zmusza do gry ktos che grac to niech gra masz wygrana na kuponie idziesz odbierasz i tyle ujawniac sie to by bylo bardzo nie rozwanze posuniecie
ja osobiscie znam jedna osobe co wygrala w lotto, a wygrala 3.5 mln i jest z Polic
lottomat fakt jest faktem ze publicznie w pl nie ma chyba osoby ktora by pokazala twarz lub nawet dala wywiad incognito ze wygrala np. min milion pln nie myslisz ze to jest dziwne
a ten typ z wroclawia puscil los w in medio w centrum handlowym borek(carefour) informacja potwierdzona z wiarygodnego zrodla
nic sobie nie kupila , nawet domu nie wyremontowala a kase wydala na przyjemnosci i jazdy po europie taksowkami
lottomat jednak trafic mozna a na jak dlugo kasy stracza to juz inna sprawa
wroclawia market
w tym meijscu gdzie mieszkam to w 2 punktach lotto widzialem ze padly wygrane , jedna w kaskadzie glowna i jak byla jedna z kumulacji powyzej 30 mln co wygralo pare osob i jedna byla ze Szczecina to wiem gdzie puscila bo akurat to kolekture odiwiedzilem
Co sie dziwicie przecietny czlowiek wariuje wygrywajac taka sume.Nikt nie jest w stanie przewidziec jak by sie zachowawal wygrywajac miliony,przed losowanie mozna opowiadac glupoty ze sie zrobi z suma to i tamto ale jak jest naprawde???
ludzka psychika w takich sprawach jest nie do odgadniecia i kazdy powie na przykladzie ktory podal lottomat ze osoba chyba chora psychicznie moze tak postapic a nie wiadomo co kazdy z nas by zrobil