Wpisy 1 125 847 – 1 125 946
23 września 2012 16:30 → 23 września 2012 19:25, 100 wpisów
Bronson a ile przegrales jesli to nie tajemnica ?
Bronson a to nie wiele
albin ja nie jestem jeszcze takim hazardzistą na szczęście ale T.S. sporo na mnie zarobiło już
to nastepna kumulacja gdzies zaaaaaaaaaaaaaaaaaa humm hummmmmmm 2 tygodnie czy 3 ?
k
torsan
jakm cie nie było, ja trafiłem 3/5 w mini i 2x6/9 w mm, no i drugą 50zł w drapku
jakm cie nie było, ja trafiłem 3/5 w mini i 2x6/9 w mm, no i drugą 50zł w drapku
torsan- kreślone, ale na stronie korna podpatrzyłem wygrane pukony i tak samo będę puszczał z 7-8 liczb na 3-4zakłady; wczoraj był pierwszy raz i 2 i 35 miałem w każdym zkładzie ale reszta nie doszłą
a ja popróbuję jeszcze, będę miał w każdym zakładzie tą samą parkę, a resztę podoklejam z innych liczb; puściłem 2x po 5zakł z cht. na 3los.raz w gorlicach raz gdzieś indziej i ani razu nawet 3/5- 4 dychy poszło się jebać
torsan
bolek31 ma sposób na mini, po 2 zakł. z cht. w 5 różnych żb na jedno los.
bolek31 ma sposób na mini, po 2 zakł. z cht. w 5 różnych żb na jedno los.
torsan
bolek w ten sposób trafił kilka razy w tym roku 4/5- trochę to kosztowne, bo nie zawsze trafisz ale można też spróbować
bolek w ten sposób trafił kilka razy w tym roku 4/5- trochę to kosztowne, bo nie zawsze trafisz ale można też spróbować
agatkaa
Wymoczenie nóżek w gorącej wodzie z olejkiem eukaliptusowym, herbatka z prawdziwym sokiem malinowym oraz aspirynka zdziałały cuda. Jestem osłabiona, ale wygląda na to, ze chyba jednak mnie nie rozłoży
Wymoczenie nóżek w gorącej wodzie z olejkiem eukaliptusowym, herbatka z prawdziwym sokiem malinowym oraz aspirynka zdziałały cuda. Jestem osłabiona, ale wygląda na to, ze chyba jednak mnie nie rozłoży
Co mam rzec ? W moim przypadku moja metoda sprawdza się w 100 % tzn. trafiam tylko w swoje dni oraz znaków przyjaznych mojemu W pozostałe dni jak podprowadzę liczby innym znakom to co najwyżej zwrot stawki plus jakieś dwa złote. Dzisiaj nawet i to nie o 14-stej A o rewanżu o 22 musiałam zapomniec bo nie było jak wysłac
torsan
Tak jak wyżej napisałam podprowadzanie cyferek innym znakom okazało się mało zyskowne, choć pewne. W ostatnie dni Bliźniąt wpadło mi raz 4/5 oraz 3/5 niestety środków na jakieś wielkie granie nie było więc trudno powiedziec czy nie mogło byc coś więcej
majwoj
Tak jak wyżej napisałam podprowadzanie cyferek innym znakom okazało się mało zyskowne, choć pewne. W ostatnie dni Bliźniąt wpadło mi raz 4/5 oraz 3/5 niestety środków na jakieś wielkie granie nie było więc trudno powiedziec czy nie mogło byc coś więcej
majwoj
torsan
Ale na przykład toja wygrywała w szczęśliwych dla siebie i męża dniach. A na przykład drapek wczoraj jak była zmiana znaków to najpierw fajnie a potem z tego co pisał dno i wodorosty.
Ale na przykład toja wygrywała w szczęśliwych dla siebie i męża dniach. A na przykład drapek wczoraj jak była zmiana znaków to najpierw fajnie a potem z tego co pisał dno i wodorosty.
slawek
Niestety ja to co najwyżej mogę sobie zrobic grzańca. Mam wrodzoną słabą tolerancję na procenty tak, że nawet piwo to ryzyko bardzo nieprzyjemnych reakcji alergicznych A najgorsze, że lubię od czasu coś sobie chlapnąc
Niestety ja to co najwyżej mogę sobie zrobic grzańca. Mam wrodzoną słabą tolerancję na procenty tak, że nawet piwo to ryzyko bardzo nieprzyjemnych reakcji alergicznych A najgorsze, że lubię od czasu coś sobie chlapnąc
rozwaliłem cały przedni zderzak w samochodzie
jakiś bezpański kundel mi wyskoczył .......
jakiś bezpański kundel mi wyskoczył .......
spokojnie pies przeżył ......
dobrze że poduszki mi się nie otworzyły ..
dobrze że poduszki mi się nie otworzyły ..
slawek
A to zależy chyba od samochodu, bo jak ojciec chciał wykupic AC na swoją wiekową Felicję, z którą nie chciał bardzo długo się rozstac, to wyszła składka wieksza niż jej wartośc na giełdzie
A to zależy chyba od samochodu, bo jak ojciec chciał wykupic AC na swoją wiekową Felicję, z którą nie chciał bardzo długo się rozstac, to wyszła składka wieksza niż jej wartośc na giełdzie
torsan
Do generatora tak, ale wyrzuci tylko cztery cyfry. Narzędzie jest trochę niedoskonałe, bo wyrzuca liczby spoza zakresu. wtedy trzeba pogłówkowac np. 81 to trzeba obstawiac lub wybrac z 1,10,18,80
Do generatora tak, ale wyrzuci tylko cztery cyfry. Narzędzie jest trochę niedoskonałe, bo wyrzuca liczby spoza zakresu. wtedy trzeba pogłówkowac np. 81 to trzeba obstawiac lub wybrac z 1,10,18,80
ludzie pędzą jak wariaci
dziś mijało mnie dwóch takich mądrych na motorach z prędkością ok,150/godz!!
i do tego na jednym kole....
co by było jakby wyskoczył taki biedny kundel?
dziś mijało mnie dwóch takich mądrych na motorach z prędkością ok,150/godz!!
i do tego na jednym kole....
co by było jakby wyskoczył taki biedny kundel?
Jakby ktoś chciał skorzystac z tego generatora to przypominam link http://pl.horoscopofree.com/numery-lotto
a po co? na wolframalpha.com pełno takich generatorów a do tej strony mam zaufanie
torsan
Dla Panny na wieczór wyrzucił : 4,78,82,88 czyli
4,78,28,8,64,16,10,80
Dla Panny na wieczór wyrzucił : 4,78,82,88 czyli
4,78,28,8,64,16,10,80