Wpisy 1 125 901 – 1 126 000
23 września 2012 18:43 → 23 września 2012 20:43, 100 wpisów
agatkaa
Wymoczenie nóżek w gorącej wodzie z olejkiem eukaliptusowym, herbatka z prawdziwym sokiem malinowym oraz aspirynka zdziałały cuda. Jestem osłabiona, ale wygląda na to, ze chyba jednak mnie nie rozłoży
Wymoczenie nóżek w gorącej wodzie z olejkiem eukaliptusowym, herbatka z prawdziwym sokiem malinowym oraz aspirynka zdziałały cuda. Jestem osłabiona, ale wygląda na to, ze chyba jednak mnie nie rozłoży
Co mam rzec ? W moim przypadku moja metoda sprawdza się w 100 % tzn. trafiam tylko w swoje dni oraz znaków przyjaznych mojemu W pozostałe dni jak podprowadzę liczby innym znakom to co najwyżej zwrot stawki plus jakieś dwa złote. Dzisiaj nawet i to nie o 14-stej A o rewanżu o 22 musiałam zapomniec bo nie było jak wysłac
torsan
Tak jak wyżej napisałam podprowadzanie cyferek innym znakom okazało się mało zyskowne, choć pewne. W ostatnie dni Bliźniąt wpadło mi raz 4/5 oraz 3/5 niestety środków na jakieś wielkie granie nie było więc trudno powiedziec czy nie mogło byc coś więcej
majwoj
Tak jak wyżej napisałam podprowadzanie cyferek innym znakom okazało się mało zyskowne, choć pewne. W ostatnie dni Bliźniąt wpadło mi raz 4/5 oraz 3/5 niestety środków na jakieś wielkie granie nie było więc trudno powiedziec czy nie mogło byc coś więcej
majwoj
torsan
Ale na przykład toja wygrywała w szczęśliwych dla siebie i męża dniach. A na przykład drapek wczoraj jak była zmiana znaków to najpierw fajnie a potem z tego co pisał dno i wodorosty.
Ale na przykład toja wygrywała w szczęśliwych dla siebie i męża dniach. A na przykład drapek wczoraj jak była zmiana znaków to najpierw fajnie a potem z tego co pisał dno i wodorosty.
slawek
Niestety ja to co najwyżej mogę sobie zrobic grzańca. Mam wrodzoną słabą tolerancję na procenty tak, że nawet piwo to ryzyko bardzo nieprzyjemnych reakcji alergicznych A najgorsze, że lubię od czasu coś sobie chlapnąc
Niestety ja to co najwyżej mogę sobie zrobic grzańca. Mam wrodzoną słabą tolerancję na procenty tak, że nawet piwo to ryzyko bardzo nieprzyjemnych reakcji alergicznych A najgorsze, że lubię od czasu coś sobie chlapnąc
rozwaliłem cały przedni zderzak w samochodzie
jakiś bezpański kundel mi wyskoczył .......
jakiś bezpański kundel mi wyskoczył .......
spokojnie pies przeżył ......
dobrze że poduszki mi się nie otworzyły ..
dobrze że poduszki mi się nie otworzyły ..
slawek
A to zależy chyba od samochodu, bo jak ojciec chciał wykupic AC na swoją wiekową Felicję, z którą nie chciał bardzo długo się rozstac, to wyszła składka wieksza niż jej wartośc na giełdzie
A to zależy chyba od samochodu, bo jak ojciec chciał wykupic AC na swoją wiekową Felicję, z którą nie chciał bardzo długo się rozstac, to wyszła składka wieksza niż jej wartośc na giełdzie
torsan
Do generatora tak, ale wyrzuci tylko cztery cyfry. Narzędzie jest trochę niedoskonałe, bo wyrzuca liczby spoza zakresu. wtedy trzeba pogłówkowac np. 81 to trzeba obstawiac lub wybrac z 1,10,18,80
Do generatora tak, ale wyrzuci tylko cztery cyfry. Narzędzie jest trochę niedoskonałe, bo wyrzuca liczby spoza zakresu. wtedy trzeba pogłówkowac np. 81 to trzeba obstawiac lub wybrac z 1,10,18,80
ludzie pędzą jak wariaci
dziś mijało mnie dwóch takich mądrych na motorach z prędkością ok,150/godz!!
i do tego na jednym kole....
co by było jakby wyskoczył taki biedny kundel?
dziś mijało mnie dwóch takich mądrych na motorach z prędkością ok,150/godz!!
i do tego na jednym kole....
co by było jakby wyskoczył taki biedny kundel?
Jakby ktoś chciał skorzystac z tego generatora to przypominam link http://pl.horoscopofree.com/numery-lotto
a po co? na wolframalpha.com pełno takich generatorów a do tej strony mam zaufanie
torsan
Dla Panny na wieczór wyrzucił : 4,78,82,88 czyli
4,78,28,8,64,16,10,80
Dla Panny na wieczór wyrzucił : 4,78,82,88 czyli
4,78,28,8,64,16,10,80
T.S ba ostatniej kumulacji zarobił na czysto ponad 100 milionów złotych
moja teoria jest taka, że TS to jest niejawne źródło finansowania albo wywiadu albo innych służb polskich
torsan
Bo to jest typ do lotto, ale każdy może sobie jeszcze policzyć liczby indywidualne dla siebie w generatorze opartym jak piszą na zasadach numerologii. Coś w nim jest bo już kilka razy miałam 3/4 a raz nawet miałabym 4/4 gdyby pewna osoba nie zapomniała puścic mi zakladu
Bo to jest typ do lotto, ale każdy może sobie jeszcze policzyć liczby indywidualne dla siebie w generatorze opartym jak piszą na zasadach numerologii. Coś w nim jest bo już kilka razy miałam 3/4 a raz nawet miałabym 4/4 gdyby pewna osoba nie zapomniała puścic mi zakladu
i jakie przekręty musiały być z tym przeznaczaniem procentów na sport, kulturę zdrowie
torsan
Z tych 6 liczb prawie zawsze mozna trafic 3/6 z liczb dla dwóch znaków mających miec farta. Niestety to prawie robi dużą różnicę. Teraz czekam na wypłatę i swój fartowny dzień by wziąc te 12 liczb i popełnic jakiś fajny system 3/3
Z tych 6 liczb prawie zawsze mozna trafic 3/6 z liczb dla dwóch znaków mających miec farta. Niestety to prawie robi dużą różnicę. Teraz czekam na wypłatę i swój fartowny dzień by wziąc te 12 liczb i popełnic jakiś fajny system 3/3
Rozsądny czyli taki do 8 zakładów by jakby co to te 30 złotych zwrotu było No a że dośc często z tych liczb można miec 4/6 lub nawet 5/6 więc kto wie
ja sobie z nimi porozmawiam,
podczas najbliższego czata na multipasko
podczas najbliższego czata na multipasko
mnie trochę dziwi, że na stronie Lotto jest tak mało na temat TS w aspekcie prawnym i historycznym
Ja tam lotto spytam co jest powodem wzrostu cen kuponow na przestrzeni tych lat i dlaczego adekwatnie nie zwiekszono wygranych
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w temacie:
Spotkanie na chacie z Totalizatorem Sportowym !
Spotkanie na chacie z Totalizatorem Sportowym !
lottomat bardzo dobre pytanie, ja bym je uzupełnił o to: ile% dochodów TS jest przeznaczana ja obsługe firmy, na nieruchomości, maszyny, energie, media? wątpie żeby na nie odpowiedzieli
ciekawe, dlaczego Pana Gawron nie będzie na czacie tylko kierownik? Może to i nawet lepiej, bo rzecznik nie musi się znać na takich szczegółach
http://www.totalizator.pl/__data/assets/file/0017/31940/Raport_Lotto_Radosc_Wygrywania.pdf
wybrane informacje finansowe - strona 63
że zawsze można trochę inaczej księgować - to jasne...
A rzecznikiem /od jakiegoś czasu/ nie jest p Piotr, tylko p Agnieszka Libor
dobrego wieczoru
wybrane informacje finansowe - strona 63
że zawsze można trochę inaczej księgować - to jasne...
A rzecznikiem /od jakiegoś czasu/ nie jest p Piotr, tylko p Agnieszka Libor
dobrego wieczoru
witajcie pare godzin temu zajrzalem tu tylko na chwile, ale wydaje mi sie, ze ktos napisal, ze w krzyzowce padla ostatnia glowna wygrana... czy jest ktos, kto moglby to potwierdzic?
unhappy
o wygranej napisał greggor
na stronie ta wygrana nie jest jeszcze wprowadzona ...
o wygranej napisał greggor
na stronie ta wygrana nie jest jeszcze wprowadzona ...
pasko, cos sie zepsulo w rankingach... wszyscy maja >400 poza piatkami, za to piatki sa zle podsumowane za ostatnie 30 typowan
unhappy
greggor - nie podawał lokalizacji, a ja - nie wnikałem ...
greggor - nie podawał lokalizacji, a ja - nie wnikałem ...
ja jestem za tym zeby dawac takie pytania lotto w ktorych nie wprost by pisali ze zalezy im tylko na zyskach
Witam i pytam kto zgadnie gdzie szczęsliwiec z mafijnego układu zawarł zakład warty prawie 30 melonów .
Jak na razie Zorganizowana Grupa Uwłaszczeniowych Pasożytów z piramidy finansowej AMBER LOTTO nie moze się zdecydować na umiejscowienie miejscowości w której ponoć nadano zakład.
Ano czekają na wytyczne i kto kupi kupon do wyprania uwłaszczonej kasy. Jak widać na forum udziela się tutaj Chasbarowski klakier lub nawiedzony truteń oszołom marzący o wygranej
Jak na razie Zorganizowana Grupa Uwłaszczeniowych Pasożytów z piramidy finansowej AMBER LOTTO nie moze się zdecydować na umiejscowienie miejscowości w której ponoć nadano zakład.
Ano czekają na wytyczne i kto kupi kupon do wyprania uwłaszczonej kasy. Jak widać na forum udziela się tutaj Chasbarowski klakier lub nawiedzony truteń oszołom marzący o wygranej
ja im takich pytan zadawac nie musze... dawno temu stwierdzilem, ze ts totalnie olewa interes graczy i dba wylacznie o swoj interes... czemu wybitnie sprzyja powolywanie do zarzadu takich ludzi jak dudzinski...
ale najlepsze kwalifikacje ma chyba szpil... skonczyl akademie sztuk pieknych