Wpisy 1 122 399 – 1 122 498
21 września 2012 21:18 → 21 września 2012 21:53, 100 wpisów
Lila , po prostu muszę choć PO też nie lubię a musiałem ich co dzień widywać
No i już jestem. Pavulonik vel Edzio musiał się biedaczek zaktualizować i stąd nagłe wyłączenie bo sierota jedna włączyłam taka opcję
Mam pytanie do ts,dlaczego jest zimno na dworze,gdzie się podziały bociany,motyle i wróble:
Medea , moja znajoma wysłała swoich do Dąbek , po paru dniach 2 musiała przywieść z powrotem , jeden się nachlał i rozrabiał a drugi z kolegą zaprosił do domku 2 kuracjuszki a ktoś usłużny do żony zadzwonił . żona zrobiła awanture i powiedziała że może już nie wracać
I jeszcze jedno pytanie do ts,czy jak wybuchnie trzecia wojna światowa,to czy nadal będą nadawane losowania?
Pasko
A może odblokowałbys to konto TS,każdy by tam napisał swoje pytanie do TS i we wtorek odblokujesz i worek sie wysypie z pytaniami
Przynajmniej nikt nie zapomni o co chce zapytac
A może odblokowałbys to konto TS,każdy by tam napisał swoje pytanie do TS i we wtorek odblokujesz i worek sie wysypie z pytaniami
Przynajmniej nikt nie zapomni o co chce zapytac
Lila i jackwar
To są osoby co to latami siedzą jak Kiepski przed telewizorem tyłka na godzinę z chałupy nie ruszą bo wszystko jest głupie i na nic nie maja czasu. A jak tylko ich gdzieś zabierzesz to ... musisz miec ręce naokoło głowy bo słoma z butów to im normalnie całymi snopami wystaje.
To są osoby co to latami siedzą jak Kiepski przed telewizorem tyłka na godzinę z chałupy nie ruszą bo wszystko jest głupie i na nic nie maja czasu. A jak tylko ich gdzieś zabierzesz to ... musisz miec ręce naokoło głowy bo słoma z butów to im normalnie całymi snopami wystaje.
Lila czytałem,ze jak ruskie robili próby z bronią atomowa,car bombka,grzyb miał chyba wysokość 60 km:
scolls..ja nie wiem,mam to co kiedyś,nie mogę się wyprostować w pizdunajpierw w pracy skręciłam nogę a w sklepie mi cos pieprznęło w krzyżu i kaplica,ledwo dojechałam do domu
hipcio,...nie zawracaj sobie głowy,co było to było a ciekawe ile jeszcze przed nami
marek
Mam bo liczyłam na prośbę senny uniwersalne numery na bazie tych dla szczęśliwych znaków wyszło niestety dośc sporo :
15,26,41,8,19,24,14,42,6,10,5
21,32,47,14,25,30,20,48,12,16,11
49,28,7
27,44,35,21,7
41,16,31,43,11,36
To liczby to lotto i lotto +
Do mini jeszcze nie miałam czasu policzyc
Mam bo liczyłam na prośbę senny uniwersalne numery na bazie tych dla szczęśliwych znaków wyszło niestety dośc sporo :
15,26,41,8,19,24,14,42,6,10,5
21,32,47,14,25,30,20,48,12,16,11
49,28,7
27,44,35,21,7
41,16,31,43,11,36
To liczby to lotto i lotto +
Do mini jeszcze nie miałam czasu policzyc
medea...ah piszę Tobie że,jak się wali to z każdej strony,mam nadzieję że,do jutra przejdzie
lila dzisiaj tak jutro na weselicho ide zaprawa musi byc zeby byl dzien konia
Lila
Mały kuśtyczek czegoś rozgrzewającego chyba nie zaszkodzi więc i ja się przyłączam by ci towarzyszyc w kuracji
Mały kuśtyczek czegoś rozgrzewającego chyba nie zaszkodzi więc i ja się przyłączam by ci towarzyszyc w kuracji
Lila, ale zamiast soczku to bym sobie kakao z chili po aztecku walnęła. Mojej mamie pomaga jak ją połamie
medea 76 cyfr wolnych zostało 17 do skreślenia może co z tego zrobię
zakon..jak się zaprawisz to jutro pojdziesz narąbany na wesele a jak już to przynajmniej na kacu
marek..ja już kopię w końcu nie na darmo m77 nazwała mnie kobyłą ja ***ole
zakon..odbija mi na dekielzażyczyłam sobie dzisiaj galart i mąż gotuje a niech gotuje psia krew
marek
Znaczy się, że podążam w kierunku określenia co nie padnie a nie co wpadnie. Kurczę nadal nie znam metody na ograniczenie liczby tych cyfr. Jedyna prawidłowośc to ta, że najczęściej padają te które się powtarzają w kilku ciągach
Znaczy się, że podążam w kierunku określenia co nie padnie a nie co wpadnie. Kurczę nadal nie znam metody na ograniczenie liczby tych cyfr. Jedyna prawidłowośc to ta, że najczęściej padają te które się powtarzają w kilku ciągach
Scolls,nie da się ich pozbyć,to szaraki,współpracują z tajną komórką ts,do inwiligacji graczy:
zakon..mąż też lubi ale nie ma za bardzo czasuwyjeżdża z domu 0 6 a wraca o 17
Mogą być niby przyjaznie nastawieni podają rękę:a w notesikach spisują wszystko:kolor włosow,długość nosa,co się jadło na obiad,podglądają typowania:
lottomat..ja szpiegiem?Ty mnie lepiej dzisiaj ciśnienia nie podnoś
Lilka
zakon
marek
Z góry dziękuję może mnie Twoje dzieło natchnie do jakiejś sensownej metody selekcji
Z góry dziękuję może mnie Twoje dzieło natchnie do jakiejś sensownej metody selekcji
hipcio
scolls
scolls
medea
medea na 100% nigdy nie daje cyfr mogą wyjść w następnym losowaniu zobaczymy
ciekawe,co dzisiaj wypadnie z koryta