Wpisy 1 122 499 – 1 122 598
21 września 2012 21:53 → 21 września 2012 22:15, 100 wpisów
marek
To oczywiste. Wątpię by ktoś był w stanie dać 100 % gwarancji a jakby znał taki sposób to by raczej się nim znając ludzką małośc nie podzielił
To oczywiste. Wątpię by ktoś był w stanie dać 100 % gwarancji a jakby znał taki sposób to by raczej się nim znając ludzką małośc nie podzielił
Lila na wczorajszych liczbach wypadłoby mi dzisiaj:5z8,łobuzy odczekali jeden dzień i poszły:
marek
Przemyślałam Twój pomysł i jak tylko znajdę chwilę czasu to wrzucę wątek na forum
Przemyślałam Twój pomysł i jak tylko znajdę chwilę czasu to wrzucę wątek na forum
hipcio cyborgi to operowaly w TS 20 lat temu teraz jest projekcja 3D
Lilka-albo groch z kapustą-na dodatek kiszoną
hipcio
Spokojnie jakbym się nie nauczyła wyrzucac kuponów -pustaków to bym się musiała powiesic na domowej palmie na sznurówkach ze zgryzoty
Spokojnie jakbym się nie nauczyła wyrzucac kuponów -pustaków to bym się musiała powiesic na domowej palmie na sznurówkach ze zgryzoty
lottomat-lepiej bułkę z bananem-tak podobno Tusk jada
medea-co tam na dzisiaj dla Ryb polecają??
toja
marek-z Brosnanem puszczają
marek i wieszczych snów
toja
No to średnio nam poszło o 14-stej zobaczymy teraz
toja
No to średnio nam poszło o 14-stej zobaczymy teraz
zakon-przed snem
Lilka-spóźniony toast urodzinowy
z moich przecieków wychodzi,że ktoś na stronce szarpnie 9/10
toja
Chwilowo dla Ciebie tak. Kolega scolls powinien miec farta od wieczornego losowania. Miejmy nadzieję,że podzieli się swoimi typami
Chwilowo dla Ciebie tak. Kolega scolls powinien miec farta od wieczornego losowania. Miejmy nadzieję,że podzieli się swoimi typami
Lilianko no cóż obowiązki i ciężka praca , ale jutro i niedziela odpoczywam w domu.....
toja-nie obrażę się,jeśli Ty akurat trafisz
toja
No patrzac na Twoje ostatnie osiągnięcia założenie jest jak najbardziej słuszne
No patrzac na Twoje ostatnie osiągnięcia założenie jest jak najbardziej słuszne
medea76 no jutro popoludniu podam cyferki na lotto moze cos wskoczy z tych 30 milionow
toja-właśnie,nie gratulowałem jeszcze Tobie wygranej
scolls
Ja wiedziałam, że wciągnięcie Cię na członka naszej spółdzielni to słuszne posunięcie
Ja wiedziałam, że wciągnięcie Cię na członka naszej spółdzielni to słuszne posunięcie
ale Pasko chata wydłuża
wojtas dzięki było jeszcze 8/10 ale mąż zrealizował zanim skan zrobiłam
hipcio w UK 28 wrzesnia znowu szalenstwo:gwarantowana pula na wygrane 80 milionow funtow
to Aniu piękny wynik-to ja chyba będę liczby od Ciebie podkradał
jano
hipcio moze wychodza z zalozenia ze gracze nie wytrzymali by cisnienia
scolls
Księżyc jest w Rybach czyli dobry czas dla Skorpionów i Raków, ale raczej tych pierwszych jak pokazuje doświadczenie. Waga powinna grac gdy księżyc jest w Wodniku (optymalnie) lub Bliźniętach ( no tu bym nie szalała)
Księżyc jest w Rybach czyli dobry czas dla Skorpionów i Raków, ale raczej tych pierwszych jak pokazuje doświadczenie. Waga powinna grac gdy księżyc jest w Wodniku (optymalnie) lub Bliźniętach ( no tu bym nie szalała)
medea wiec szukam skorpionka na 80 mln moze jest jakis chetny na czacie
scolls
Koziorożec jest znakiem przyjaznym dla Ryb, Raków i Skorpionów czyli nie wszystko stracone
Koziorożec jest znakiem przyjaznym dla Ryb, Raków i Skorpionów czyli nie wszystko stracone