Wpisy 1 122 299 – 1 122 398
21 września 2012 20:40 → 21 września 2012 21:17, 100 wpisów
Ulala to dobrze ze nie cierpisz, nie jestes skazona tym badziewiem
scolsiku..tu jedna samica szuka na ciebie..ze ty tu miałeś wskakuj .ty gdzie byłeś czyli schowałeś i pintol znkikam..
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 283 000
Oficjalne konto Totalizatora Sportowego już utworzyłem, ale dałem w tryb blokady, bo to chyba nie fair, żeby już istniało bez ich wiedzy, a nie wiem czy przez weekend ktoś tu zagląda
Tak więc we wtorek pojawi się oficjalnie, a zaraz postaram się napisać oficjalny komunikat w tej sprawie...
Tak więc we wtorek pojawi się oficjalnie, a zaraz postaram się napisać oficjalny komunikat w tej sprawie...
Pasko a Lotto przewiduje jakies nagrody albo upominki dla dociekliwyczh paskowiczow ???
Pasko juz ONI zagladaja nie bój żaby przy okazji pozdrawiamy podgladaczy z TS
Mr Paweł
Niestety musimy sobie poczekać w kolejce więc na tę kumulację raczej się nie załapiemy
Niestety musimy sobie poczekać w kolejce więc na tę kumulację raczej się nie załapiemy
lottomat: będziesz musiał sam zapytać, ale faktycznie kiedyś w rozmowie padła taka informacja, że byłoby coś takiego...
scols ...no masz 1122116
i poowwoo
i poowwoo
Mr Paweł
Najbardziej fartowne dla Bliźniąt dni to 14-15 października a te mniej fartowne to 4-6 października
Najbardziej fartowne dla Bliźniąt dni to 14-15 października a te mniej fartowne to 4-6 października
jackwar
Jak to zwykle bywa w takich sytuacjach nie taki diabeł straszny jak go maluję. To jednak był tylko zasilacz plus awaria gniazdka do zasilacza.
Jak to zwykle bywa w takich sytuacjach nie taki diabeł straszny jak go maluję. To jednak był tylko zasilacz plus awaria gniazdka do zasilacza.
ale co robi Konradoooooooo Murenooooooooooo na 1 miejscu to nie wiem
wiesiek 77 no i w ramach przeprosin bo na więcej limit nie pozwala
Jak wczyerpiesz limit emotek klikniesz ok skasujesz wszystkie i dasz np 1 emotke to wyskakuje ciagle ten sam error
cho.era
ja mam pecha
do tego chata z t,s
we wtorek tyram do 15:30
ale profilaktycznie już dziś dla t.s
ja mam pecha
do tego chata z t,s
we wtorek tyram do 15:30
ale profilaktycznie już dziś dla t.s
Wiesiek
Niestety nie mialam jechac z pracy w ramach projektu za jednego z uczestnikow a ten wczoraj jak bylam juz spakowana zadzwonil do koordynatorki i nagle zapalal checia zwiedzania i zostalam
Niestety nie mialam jechac z pracy w ramach projektu za jednego z uczestnikow a ten wczoraj jak bylam juz spakowana zadzwonil do koordynatorki i nagle zapalal checia zwiedzania i zostalam
Pasko
na ten czat z TS to przydałaby się emotka z taką dużą czerwoną kartką
na ten czat z TS to przydałaby się emotka z taką dużą czerwoną kartką
Lili Lili LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
IDZIE ZIMA BARDZO ZLAAAAAAAAAAAAAAA
IDZIE ZIMA BARDZO ZLAAAAAAAAAAAAAAA
Zostalam o malo co szefem bo wszyscy z wyzszych szczebli dziobania byli poza firma. Modlilam sie o fajrant bo urzad wojewodzki wrzucil nam robotena wczoraj a potem jeszczena koniec mialam akcje z mops spod znaku skoro w mediach o nas pisza to rob szum i bijmy piane by bylo widac jak to tm dzieciom pomagamy. Szkoda slow
Pasko
a ja mam dla nich pytanie czy w jakieś święto mogły by dzieci z przedszkola losowac Dl i MM i MINI
a ja mam dla nich pytanie czy w jakieś święto mogły by dzieci z przedszkola losowac Dl i MM i MINI
Lila Lila gdzie caluski
Lila Lila gdzie usciski
Chcesz portfel miec pelniutki
Nalej flaczkow mi do miski !!!
Lila Lila gdzie usciski
Chcesz portfel miec pelniutki
Nalej flaczkow mi do miski !!!
lottomat..jak chcesz flaki to na porodówkę a poza tym o jakiej ty zimie pintolisz jak pod koniec Września ma być 31 stopni?
Jak sie Rusiecka albo Zwierzynska rozbierze to kto wie czy nie 32 ...
Emeryt
Lila
Marek
Przepraszam za skrmnosc wyrazow uczuc ale walcze z komorka.
A propos jackwar ty to szaman jestes tylko zapytales o laptop a ten dziad zaczal szalec
Lila
Marek
Przepraszam za skrmnosc wyrazow uczuc ale walcze z komorka.
A propos jackwar ty to szaman jestes tylko zapytales o laptop a ten dziad zaczal szalec
Lila , wczoraj byłem na rozmowie a dziś zadzwonili i powiedzieli bym się stawił w poniedziałek uzgodnić szczegóły a ja tak nie lubię TVNu