Wpisy 1 122 033 – 1 122 135
21 września 2012 16:16 → 21 września 2012 19:36, 100 wpisów
marekg nie wiem co tobie mam radzić ja pisałem o liczbie 9 bo bazuję na moich spostrzeżeniach
marekg tak jak piszesz raz nie zawsze daj trzy zakłady i obstaw 9,19 oraz 29 i będzie git
no dobra zaraz się zwijam
marekg ale i tak jestem zadowolony z gry szczególnie w multi multi plus bo kilka razy już miałem 7/10 raz nawet z plusem i dwa razy 8/10 bez plusa
no dobra to na mnie już czas życzę wszystkim grającym o 22:15 wysokich wygranych cześćdo poklikania.
multi multi plus 1984. Najgorszą rzeczą w tym wszystkim jest to, że każda altermatywa w grach liczbowych wymaga nakładu finansowego. Im więcej masz pomysłów, tym więcej musisz wydać. Najlepiej to wyłączyć na kilka dni internet i zapomnieć o TS.
Ale, człowiek jest ułomny i ulega pokusom. A tak na marginesie. Wygrane przychodzą wtedy, kiedy się ich nie spodziewasz. Można w Jokerze obstawić wszystkie liczby i wysłać 36 zakładów. Jokera masz murowanego, ale gołego a w innym zakładzie padnie np. 2/4 bez Jokera i d... blada.
Ja w śp. TSN raz miałem 3/4 z numerkiem za 1200 zł. To było z 5-6 lat temu. Wysłałem 4 zakłady na chybił trafił będąc w P-niu. W domu wysłałem bodajże 5 zakładów z murowaną 19. Taka jest przewrotność losu. Nic na siłę. Za godzinę pójdę wysłać 9,19,29. Ciekawe, co z tego wyjdzie.
Ale, człowiek jest ułomny i ulega pokusom. A tak na marginesie. Wygrane przychodzą wtedy, kiedy się ich nie spodziewasz. Można w Jokerze obstawić wszystkie liczby i wysłać 36 zakładów. Jokera masz murowanego, ale gołego a w innym zakładzie padnie np. 2/4 bez Jokera i d... blada.
Ja w śp. TSN raz miałem 3/4 z numerkiem za 1200 zł. To było z 5-6 lat temu. Wysłałem 4 zakłady na chybił trafił będąc w P-niu. W domu wysłałem bodajże 5 zakładów z murowaną 19. Taka jest przewrotność losu. Nic na siłę. Za godzinę pójdę wysłać 9,19,29. Ciekawe, co z tego wyjdzie.
marekg a na jakiej ulicy wysłałeś wtedy tego jokera
Ja też muszę kończyć, bo czeka mnie napisanie pisma procesowego do sądu na jutro, a wszystko leży. Miłego popołudnia.
marekg to prawda tak jak piszesz ale trzeba grać nie dużo ale grać bo co się ma z tego życia i człowiek nigdy nie zna ani dnia ani godzinny
marekg też tam grałem i uważam ją za bardzo dobra kolekturę
marekg powodzenia życzę wysokich wygranych i miłego dnia cześć
dobra teraz już naprawdę uciekam cześć wszystkim do poklikania.
Na stronie multipasko zostanie dziś założony specjalny profil Lotto, Totalizatora Sportowego. Zostanie on wykorzystany w oficjalnym chacie z Totalizatorem Sportowym.
Chat przewidziany jest na najbliższy wtorek 25 września o godzinie 15:00
Chat przewidziany jest na najbliższy wtorek 25 września o godzinie 15:00
------
---------------------
---------------------
Pasko a jaki nik bedzie mail TS
Wędrowca netowy
Albin.. .
-------------------
-------------------
Dostałem zamówienie na stworzenie dwóch póki co: LOTTO - Maciek i LOTTO - Bogdan
scolls
jesteś ? co to, u licha, było ?
1120942. scolls 2012-09-20 (22:46) Londyn
7 "szóstek" w lotto plus ale dali jednak wygrac
...
???
jesteś ? co to, u licha, było ?
1120942. scolls 2012-09-20 (22:46) Londyn
7 "szóstek" w lotto plus ale dali jednak wygrac
...
???
Nikogo nie ma, to znikam.. .
---------------------------
---------------------------
Wędrowca netowy
HARTGE
HARTGE jak tam wczoraj ?
HARTGE to jest prawda ale wygrane jedno czy dwucyfrowe to tez jest wielkie nic
HARTGE min kwota 3 cyfrowa
HARTGE w lotto tak jest
nawet jak sie trafi ta 3 przeciez to marna wygrana tak samo jak 4
agatkaa
andromeda
HARTGE na malych kwotach nigdy sie nie bdzie do pszodu
andromeda a co ty sama ze soba sie witasz
Albin a pomyśl że za 500 grają przecież jak trafi tą nawet 4 to nie ma zwrotu
HARTGE i za wiecej
HARTGE niby tak jest ale nigdy nie wiadomo ile naprawd wyslala osoba zakladow ktora trafila 6 w loto bo niby powiedza ze na 1 na chybil ale to tylko ten jeden zakald a moze wyslal duzo wiecej
Oficjalne konto Totalizatora Sportowego na stronie:
http://www.multipasko.pl/typowania/totalizator-sportowy/multi-lotek/
http://www.multipasko.pl/typowania/totalizator-sportowy/multi-lotek/
Albin niby tak bo mógł wziąsc 10 pojedyńczych no ale tak czy siak
Lodz to chyba biedne miasto i tam ludzie nie maja na kupony ;p
HARTGE jak gram w multi to zawsze wsylam 1 zaklad na jednym kuponie jak che stawke wieksza to nie zanazczam x2 tylko wysylam dwa kupony
Żelka
HARTGE jezeli sie trafi np 8/10 x5 to tylko oddzial i jescze podatek od tego a jak sie rozpisze na 5 kuponow to te 520 bez problemowo wybierze sie w kolektorach i bez podatku
albin też tak robię że wysyłam po jednym kuponie z pojedyńczą stawką.
***player*** w kolektorze mi kiedys moj znojomy tak doradzil bo mailem kiedys 8/10 x 3 i byl juz problem z wyplata a jak bym mial 3 po 8/10 to bez prolblemu by bylo
No ja pisze na jednym kuponie i mu tylko powiem żeby 5 razy przepuścił
***player*** ta
***player*** tak najlepiej
ale ostatnio gram st x 1 bo nic nie wchodzi
lottomat spokojnie nie grozi nam taka wygrana
lottomat to bedzie 10 po 2,5 mln
drobniakami US sobie glowy nie zawraca jak wygracie duza kwote na 10 czy 100 kuponach to mozecie okazyjnie wpasc
lottomat US nie ma nic do wygranych z TS
styka ze wygracie 2000 zl x 10 kuponow przelejecie do banku i juz moze US zapytac skad to
Chyba że nie wpłacimy do banku a auto kupimy na kogo innego, Myślę że jak plichta sobie poradził z milionami to takie 20 tys. nawet nikt nie zauważy
lottomat 20 k na takie grosze nie zwracja uwagi
lottomat jak bys kupil dom za 1mln a wykazal bys dochd 1 tys zl to by sie w tedy zainteresowali