Wpisy 1 121 933 – 1 122 032
21 września 2012 15:21 → 21 września 2012 16:14, 100 wpisów
islandorka 30,5 ok rozumiem że nie mogłaś wcześniej
multus
no i po poradach...
nie pytajcie na czym sie znam
tylko na czym najlepiej zarobic...
nie pytajcie na czym sie znam
tylko na czym najlepiej zarobic...
multi multi plus 1984. Uważam, że TV żąda zbyt wiele za transmisje losowań. Dla nich to pora najlepszej ogladalności. A takie 5 minutowe losowanie w tv mogło by kosztować grubo ponad 200 tys.
ja jestem dosc kumata kobita poradze sobie z wiekszoscia rzeczy...
lottomat strona siada a znając totalizator sportowy to serwery słabe mają tak jak dawniej do samej strony to starczyło a teraz kiedy jest wideo... oj nie takie rzeczy tylko w Polsce
islandorka najlepiej ida kominki o tej porze ale chyba nie posiadasz doswiadczenia
nawi dzieki... nie jest to opcja na cały rok...
jak mozna pytac na cyzm najlepiej sie zarabia jak sadzisz ze byle kwalifikacja Ci pomoze ...
marekg tak też tak myślę ale tak jak mówię jak prezesi chcą "głabać do siebie" to inna sprawa totalizator nie jest biedny może płacić a i telewizja publiczna jest bogata może trochę spuścić z ceny i byłoby dobrze ale najgorsze że tak jak mówię nikt nie chce ustąpić i tak wtedy jest
Najlepiej to sie zarabia majac wlasna elektrownie i wytwarza sie prad
*"a i telewizja publiczna nie jest biedna"
ok lottomat na pewno sie do ciebie zgłosze po porade...
no ale zeby cokolwiek zarabiac to trzeba siedziec w temacie a nie zaczynac rozmowe od tekstu "ja chce duzo zarabiac"
bo duzo kazdy chce robic a robic to juz nie bardzo albo bez kwalifikacji
multi multi plus 1984. Podzielam twoje zdanie. Uważam, że nasz interes- grających w tych wszystkich rozgrywkach jest na ostatnim miejscu. Ale kij ma 2 końce. W przypadku buntu grających to TS byłby na lodzie.
marekg coś ostatnio trafiłeś?
Najpierw z rodzicami mielismy sklep rowerowy z serwisem, od 10 lat jest i ma sie dobrze, pozniej osobno z ojcem jak sie zatrudnilo w rowerowym 2 osoby to otworzylismy sklep z czesciami do auta, jak sie dorobilo troche kasy to mamy swoja myjnie 24h i wystarcza
a na biznes islandorka liczy sie pomysl czas miejsce i troche pieniedzy no i obeznanie w temacie
marekg to prawda ts jest zależy od nas
marekg gratuluję wygranej
bo jak mowisz ze przestawienie i zmiana branzy Ci styknie to idz na programistke i zarobisz
multi multi plus 1984. Ale wczoraj poniosłem klęskę. Zero w Lotto
Dzisiaj odegram się na Jokerze. Tylko nie wiem jeszcze na jaki numerek postawić.
Dzisiaj odegram się na Jokerze. Tylko nie wiem jeszcze na jaki numerek postawić.
chcesz najprostszy pomysl islandorka ? zacznij robic schody ludziom
marekg ja mam 19
marzenia chyba każdego: http://www.youtube.com/watch?v=fgzs5DW2Vas
marekg ja w jokerze miałem w tym roku jokera oraz jokera + jedną liczbę i to na jednym kuponie i na jednym zakładzie wygrałem wtedy 57 złotych zagrałem wtedy na cały miesiąc
fabik96 marek miał 7/10 multi multi bez plusa
multi multi plus 1984 Ja kiedyś 19 obstawiałem w TSN i był taki okres, że przez bodajże 1,5 roku nie wchodziła. Za podpowiedź dzięki. Ale z 19 wyślę 29.
fabik 96. W multi
fabik 96. W multi
marekg ja proponuję liczbę 9 na jokera ona chodzi bardzo często jak na jedną liczbę w jokerze ale to tylko moje zdanie i propozycja dla ciebie
multi multi plus 1984 Ja obłowiłem się w TSN. W ostatnim losowaniu obstawiłem bodajże 34 i trafiłem kilka 2/4, 1/4 oraz te 34. Wygralem bodajże 8 stów.
Mam potwierdzenie od Lotto chęci chatu w przyszły wtorek o godzinie 15:00
marekg widzę że masz trochę szczęścia do ts-u
pasko ok to we wtorek o godzinie 15:00 25 września się spotykamy wciągnij mnie na wtorkową listę ok
czasem pisze daje send i czekam czekam czekaaaaaaaaaaaaam miliard lat
lottomat ja też mam tak nieraz system musi przyjąć twój wpis a nieraz troche to dłużej trwa nie ma się czym przejmować
lottomat o no to naprawdę
multi multi plus 1984. Troche szczęśćia- tak. Nie moge odżałować tej 5/6 w Lotto sprzed 2 lat, i mojej pani sprzed roku. Mogłem wysłać jeden zakład dodatkowy i by było 6/6. Ale do 3 razy sztuka.
wyobraz sobie teraz multi ze tak przed lottomatem czekasz 6h na kupon
pasko ok ale kiedyś pisałeś że nie każdy będzie mógł pisać bo padnie strona i trochę się zastanawiam jak to zrobisz żeby było wszystko ok
Pasko. I jak tu nie wierzyć w telepatię- przesunąłem wyjazd do P-nia na poniedziałek.
marekg to tak jak ja nie zbytnio myślałem nad liczbami w multi mutli plus przynajmniej pierwsze pięć liczb a ostatnią sobie myślę albo 38 albo 39 ja dałem 38 a było 39 i wtedy miałem 5/6 bez plusa i miałem 120 złotych a mogłem mieć 6/7 z plusem i wygrać 700 złotych ach życie życie jest nowelą ...
marekg dodam tylko że 39 była na dodatek plusem
>>> 1122014. multi multi plus 1984
pasko ok ale kiedyś pisałeś że nie każdy będzie mógł pisać bo padnie strona i trochę się zastanawiam jak to zrobisz żeby było wszystko ok
> Każdy będzie mógł pisać spokojnie. Dodatkowo dla Lotto udostępniam taką opcję cytowania, żeby było wiadome do którego wpisu się odnoszą, żeby uniknąć zamieszania...
marekg no widzisz i ja chyba jeszcze nie wiem do końca ale chyba będę też tam w poniedziałek
Robal.
To przecież jest fantastyczne.
To przecież jest fantastyczne.
pasko ok rozumiem czyli tak jak teraz a co z czatem na wizji też będzie
multi multi plus 1984. Pamiętaj, że zawsze pierwsza myśl jest najlepsza. Jeśli chcesz skreślić np 19, a po namyśle, czy analizach przychodzi -nie 19 lecz 20, to skreśl obie liczby.
Będziesz miał spokojne sumienie.
Będziesz miał spokojne sumienie.
pasko jeszcze mam jedno pytanie czy ludzie z totalizatora też będą mieli swoje profile tak jak my
oczywiscie i niech typuja bedzie spisywac liczby od nich albo je wykluczac
multi multi plus 1984. Z naszych ustaleń wynika, że w Jokerze padnie 9,19,29. I co tu wybrać. Obstawiam wszystkie trzy.
marekg dokładnie nieraz już tak miałem raz nawet bym miał 9/10 ale miałem 7/10 to było w 2001 roku chyba jak jeszcze były stare stawki nie było plus a muli lotek bo tak się wtedy nazywał kosztował 1,20 ach to były czasy
marekg tylko nie zawsze tak można grać wiadomo chodzi o kasę a najbardziej o brak pewności i tak jak mówisz "mądry polak po szkodzie" bo nieraz na tym człowiek porządnie traci nie raz się boję że nie wyczuję tych liczb i zmienię w nie właściwym czasie liczby a na poprzednich będzie 10/10 ale jak na razie takiego przypadku jeżeli chodzi o 10/10 jeszcze nie miałem