Wpisy 1 122 136 – 1 122 235
21 września 2012 19:37 → 21 września 2012 20:24, 100 wpisów
nie wiem jaka to kwota ale cos kolo 10-15 tys euro jest monitorowane
i tak sie zdarza
US musi sie interesowac duzymi kwotami ze wzgledu na to czy nie pochadza z kradziezy, przestepstw itp
ja tylko ciekawy jestem jak wyglada odbior takiej kwoty 20 mln
lotto wie, us wie, bank wie ... hmm nie wiem jak tajemnicy dochowac
tajemnicy nie da sie dochowac... o wiekszej wygranej moze wiedziec kilkadziesiat osob zanim jeszcze trafi na wasze konto
HARTGE wiekszosc graczy takiego problemu nie bedzie miala nigdy
lottomat przeczytałam twój wpis wyzej
jak się ma start pewny jak ty to można sie wymądrzac...
z rodzicami otworzyliśmy zrobilismy, mi nikt nie dał i nie da musze zaczynac od podstaw i sama...więc fajnie się mądrzy jak się miało podane na tacy...to tyle nie oczekuje odpowiedzi...
jak się ma start pewny jak ty to można sie wymądrzac...
z rodzicami otworzyliśmy zrobilismy, mi nikt nie dał i nie da musze zaczynac od podstaw i sama...więc fajnie się mądrzy jak się miało podane na tacy...to tyle nie oczekuje odpowiedzi...
ts rejestruje wasze dane przy wygranych powyzej 20 tys. - kto ma to tego dostep, nikt nie wie
pozniej o wygranej dowiaduje sie generalny inspektor informacji finansowej, ktorym jest wiceminister finansow, bo zawsze dowiaduje sie o kazdym przelewie powyzej 15 tys. euro
oprocz niego o przelewie wie bardzo wielu pracownikow banku, a z praktyki wiem, ze i pracownicy podmiotow zewnetrznych z bankami wspolpracujacych... nie moga tej informacji formalnie wykorzystac, ale poznac czesto moga... bo banki roznie podchodza do kwestii zabezpieczenia danych klientow w takich przypadkach
pozniej moze sie dowiedziec us, jesli ktos go poinformuje o tym, ze nagle zaczeliscie zyc na wyzszej stopie... wtedy trzeba do nich isc i pokazac papier z ts-u lub potwierdzenie przelewu
pozniej o wygranej dowiaduje sie generalny inspektor informacji finansowej, ktorym jest wiceminister finansow, bo zawsze dowiaduje sie o kazdym przelewie powyzej 15 tys. euro
oprocz niego o przelewie wie bardzo wielu pracownikow banku, a z praktyki wiem, ze i pracownicy podmiotow zewnetrznych z bankami wspolpracujacych... nie moga tej informacji formalnie wykorzystac, ale poznac czesto moga... bo banki roznie podchodza do kwestii zabezpieczenia danych klientow w takich przypadkach
pozniej moze sie dowiedziec us, jesli ktos go poinformuje o tym, ze nagle zaczeliscie zyc na wyzszej stopie... wtedy trzeba do nich isc i pokazac papier z ts-u lub potwierdzenie przelewu
Islandorka nie miej do mnie pretensji jak o szczegolow nie znasz
Wymagasz pomyslu na biznes zeby CI ktos pomogl w czym najwiecej zarobic a twierdzisz ze raz dwa sie na wsyztsko przestawisz
bo jestes kobieta i dasz rade ...
Ja Ci mowie ze to za malo i nie dasz rady bo na to trzeba czasu
Ja Ci mowie ze to za malo i nie dasz rady bo na to trzeba czasu
Nie mialem startu pewnego bo wydzierzawilem lokal i tak zaczalem bo sam sie na tym znalem od zawsze
e
e
Pytam sie co umiesz a Ty mi odpowiasz ze to nie wazne bo specjalizacje mozna zawsze zmienic ... bez sensu zaczynasz i masz zal do swiata
Ja Ci z otoczenia moge 10 pomyslow przekazac tylko pytanie co z tym zrobisz ?
Sam znam kolesia ktory wlasnymi rekoma z ojcem budowal swoja klinike dentystyczna po tym jak walnal robote protetyka dentystycznego dla prywaciarza a od ojca pozyczal taczke i auto bo nie mial na to kasy ... a dzis to koles jest kosmicznie dziany
Hartge nie, mam sklep rowerowy, sklep z czesciami do aut i myjnie samochodowa
Jak ktos chce i faktycznie sam tyra dla siebie i robi postepy to zawsze cos z tego bedzie mial
Dobry wieczor wszystkim
Żela jestem tak jak chcialas a teraz Ty zbokolko wylaz
Żela jestem tak jak chcialas a teraz Ty zbokolko wylaz
Dzis moze sa trudniejsze czasy i wieksza konkurencja ale Islandorka nie obraz sie, spojrzalem w Twoj profil jestes starsza ode mnie i miala o wiele wiele wiecej czasu zeby wczesniej sie czyms zajac
Scolls czy ja wiem, proste ... zwykle i bez wysilku szczzegolnie
Ludzie szukaja kosmicznych pomyslow a proste sa kolo nich i nie widza
Robal sam sie zastanawiam pokazaly sie wyniki kliknalem i mi wyszlo ze padlo 7
lottomat tak sobie czytalem wpisy z poprzedniej dyskusji i nie do konca masz racjew tej chwili zaczac jakikolwoek biznes bez duzego wkladu to jest w 90% porazka
dla wszystkich
dla wszystkich
pytam co umie a ona ze nie wazne
i dodaje ze od zera chce zaczac no to gadaj
i dodaje ze od zera chce zaczac no to gadaj
stal z Rosji to chyba nwet po wygraniu tych 30 baniek bylo by malo na taki interes
jak od zera to kupic sliwki borowke i robic powidla i sprzedawac na rynku
lottomat od zera to mozna tylko dupą zarobic i to tez nie zawsze
I nie każdy ma jednakowe talenty lottomat....i tak ma być i spryt do interesu
i trzeba to uszanować
nic na siłe
i trzeba to uszanować
nic na siłe
lottomat nie te czasy,powidla to dobre na dorobienie do emerytury lub renty
Scolls teraz by wejśc na rynek to hohoho tyle konkurencji co jeden to lepszy
Damian jak nie masz miliona,znajomosci i rozeznania rynku to nie ma nawet co probowac zeby zarabiac dobre pieniadze
ulala doskonale rozumiem, wczesniej nawet jawnie spytalem co umie zeby doradzic bo uwzglednilem juz te trudne czasy
nie ebde obrazal ale Polacy jacys zawistni sa i ciagle marudza a do roboty nie bardzo albo sie nie cenia
bo z profilu wyciagnelas ... pytanie czy napewno jestes pewna ze wogole szukam tak serio ?
lottomat , szukaj nie pięknej a mądrej ale to chyba do ciebie nie dotrze
wczoraj byłem na rozmowie w sprawie pracy a dziś zadzwonili bym w poniedziałek się stawił i omówił szczegóły
Czesci samochodowe to zawsze biznes, tyle aut jezdzi a czesci sie przeciez zuzywaja, psuja ...
witam ,
lottomata, i dzikusa
i reszte towarzystwa
jurzejsza kumulacja zostanie rozp......ona
w kaliszu
zapraszam do kolektur i lottomatów
lottomata, i dzikusa
i reszte towarzystwa
jurzejsza kumulacja zostanie rozp......ona
w kaliszu
zapraszam do kolektur i lottomatów
ulala
raczej tak , mam nadzieję , ta firma jest na 3 miejscy w rankingu gdzie byś chciał pracować
raczej tak , mam nadzieję , ta firma jest na 3 miejscy w rankingu gdzie byś chciał pracować