Wpisy 1 121 833 – 1 121 932
21 września 2012 14:31 → 21 września 2012 15:20, 100 wpisów
albin
To nie mój fartowny dzień, więc byłoby znośnie. Mamę mogłabym spłacić
Z liczb wyliczonych moją metodą wyszło mi 13 trafień niestety na dość dużo liczb bo nie miałam szansy by nad nimi popracować
To nie mój fartowny dzień, więc byłoby znośnie. Mamę mogłabym spłacić
Z liczb wyliczonych moją metodą wyszło mi 13 trafień niestety na dość dużo liczb bo nie miałam szansy by nad nimi popracować
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 150 000 złotych
Pęsko
miałbyś coś na tak symulowanym zestawie ? A swoją drogą - jeśli ktoś taki gra, a wcale bym tego nie wykluczał... ale...
pssssss
miałbyś coś na tak symulowanym zestawie ? A swoją drogą - jeśli ktoś taki gra, a wcale bym tego nie wykluczał... ale...
pssssss
medea76
agatkaa na 14 cos gralas
agatkaa o 22:15 losuje Jasińska
agatkaa
Mam za co grać wieczorem bo mam 2x 3/6 niestety trafił mi się też 0/5.
Mam za co grać wieczorem bo mam 2x 3/6 niestety trafił mi się też 0/5.
albinlotto ciekawe czy pasko obserwuję czat bo mam do niego parę pytań związanych ze spotkaniem z totalizatorem sportowych
dobra juz znikam panstwuu
multi multi plus 1984 cos pewnie zerka ale wieczorem pewnie bardziej ty masz jakies pytania do TS
multi multi: pisałem wczoraj do Totalizatora w tej sprawie, tzn. żeby mi potwierdzili czy przyszły wtorek są nadal chętni na chat... narazie brak odpowiedzi
tak trudno trafic nawet te 4/5
pasko mnie też wpisz na listę bo mam kilka ważnych pytań
Robal_36 nie odpowiedzies na pytanie mi
robal....
pasko pamiętam jak ja do Warszawy kilka razy dzwoniłem do dzwoniłem się do centrali i koniec i dlatego chce tu te pytania zadać ale do rzeczy
nie mogę upolować całe 5 w multi dziś zaś 3/5 jasna dupa nie wchodzi nic w tuskolandzie
albin multi dlaczego trudno trafic,to bedzie bez liczenia,zastanawiania sie no zobacze
pasko jak będzie im można zadawać pytania czy wystarczy sam czat pisemny tak jak teraz
ile wczoraj bylo 5/5 a ile dzisiaj
pasko piszę żeby już wiedzieć jakby co
żeby 29 września zrobili im rozpizduche baranom amber goldowcom i innym psi chu.jkom
sam chat tak jak teraz... jak pominą Twoje pytanie, to później sobie doczytają i dostaniesz najwyżej odpowiedź z opóźnieniem... o ile nie będzie to głupie pytanie
senna życzę powodzenia wieczorem
Lotto na Gali Olimpijskiej, 55 rocznica pierwszego losowania Lotto:
http://www.youtube.com/watch?v=GXgTAzrxr-o
http://www.youtube.com/watch?v=GXgTAzrxr-o
pasko znasz mnie to nie będą głupie pytania chce po prostu spytać o ich pracy oraz o tym czy kiedyś wrócą losowania codzienne w telewizji
pasko ale jak oni nie oleją sprawy to kiedy będzie planowany czat z nimi
W związku z faktem, że liczby Lotto powtarzające się z Lotto Plus zaznaczone na czerwono powodowały lekką konsternację u niektórych, bo nie do końca wiedzieli o co chodzi... postanowiłem usunąć tego typu wyróżnienie. Nadal w dziale "Wyniki" takie liczby będą wyróżnione, ale jedynie pogrubioną czcionką
pasko czy będzie można typować lotto plus u ciebie
psko >> no nie szkoda, a bylo takie fajne, szególnie jak sprawdzam wyniki przez "mobilne multipasko.pl"
beda1977
multi multi plus 1984 o losowania w telewizji i to codziennie to zapomnij telewizja za droga a w internecie bardzo tanio taka transmisje zrobic w przyszlosci to moga calkowicie odejsc z tv
Typując Lotto, bierze się udział również w typowaniu Lotto Plus. Czyli niejako automatycznie jest zaznaczona w typowaniu opcja Plus Nie ma możliwości typowania różnych liczb, liczby biorą te same udział w losowaniu, podobnie jak w przypadku Plusa w rzeczywistości...
albinlotto tak jak piszesz też tak myślę ale myślę że warto się spytać
beda1977: w dziale Wyniki pogrubioną czcionką wciąż masz wyróżnienie
Pasko a nie mozesz wlasnej loterii tutaj zrobic ? Przeciez do kwoty 7800 zl bodajze mozesz cos takiego uprawiac tylko styka zglosic ze taka loteria jest
a jaka to juz wlasnie Twoj pomysl , mozesz np wlasna wersje kaskady zrobic, liczy sie pomysl tylko
symboliczna kwota za los wprowadzic albo mini wersje lotto na mniej liczb
pasko no w zasadzie jeszcze nie znam zasad lotto plus jedynie raz grałem na chybił trafił jednym zakładem a na swoje liczby jeszcze nie ale lotto plus uważam jako osobną grę choć wiadomo nie można zagrać w samego lotto plus zanim się zagra w lotto plus trzeba pierw zagrać w lotto
lottomat: nie wolno takich rzeczy robić... nie można wprowadzać swoich gier losowych
dolozyc system platnosci jakis lepszy oglosic lotetie iiiiiii troche tu osob sciagnie
no przecie w gazecie czytalem ostatnio ze do takiej kwoty wolno dzialac
marekg
multi multi: na plusa zawsze gra się tymi samymi liczbami co na Lotto, chciałem na stronie zachować również ten charakter gry
pasko tak wiem i chyba że tak
multi multi plus 1984 dobrym pomyslem dla TS bylo by stworzenie wlasnego kanalu np lotto tv nadawanego przez neta
Chat z Totalizatorem Sportowym był planowany na najbliższy wtorek czyli 25 września, godzina 15:00. No ale zobaczymy jak to będzie... swoją drogą jak jutro nie padnie "6", to byłoby ciekawie
pasko to kiedy ten czat by był u ciebie
pasko okbędę pamiętał
Ja do TS będę miał propozycje, ażeby w kolekturze można było odebrać sumę wygranej do 2280 zl, a nie jak dotychczas do 2000.
Dlaczego? Ponieważ powyżej 2280 zł pobierany jest zryczałtowany 10% podatek od wygranych.
Dlaczego? Ponieważ powyżej 2280 zł pobierany jest zryczałtowany 10% podatek od wygranych.
albin_multimulti: prędzej powstanie multipasko tv Zresztą próba takiej transmisji już była pomyślnie przeprowadzona na stronie
wałęsa dawaj moje 100 mln-nie o take polske walczyliśmy i skakaliśmy przez płot
Pasko byla pomysnie i ty tam byles gwiazda tej tv
Pasko a czemu wyniki lotto mini lotto itp oprocz mm sa w postaci kulek to sie slabo kopiuje do innych zrodel. mm cyk zaznaczasz i jest git
multus nie przywitałam si ę bo byłam w miescie,czesc...
albinlotto dobry pomysł ale równie dobrym pomysłem byłby kanał w telewizji PAY PER VIEW tylko nie płatny a pamiętasz taki kanał TVN GRA ale nie wiem czy jeszcze istnieje
islandorka 30,5 to jeszcze raz się z toba przywitam choć już się witałem i pewnie nie zauważyłaś mojego wpisu do ciebie
multi multi plus 1984 byl kiedys taki kanal tvn gra ale sie nie utrzymal a ts juz przeciez nadaje na necie te kilkanascie minut dzienie tam by mogli na okraglo puszczasc kumulacje jakie sa obecnie itd
moze kiedys beda mieli lotto tv
Wyniki są w postaci kulek, bo tak ładniej wygląda... raczej mało osób je gdzieś kopiuje... jest wersja Excel za to dla wymagających.
albinlotto no niech totalizator nie mówi że jest taki biedny a telewizja publiczna niech też nie będzie taka napchana forsą
lotto 100 lat za murzynami, zadnych nowych ciekawych gier, przez neta nie mozna puszczac lipa lipa lipa
ja bym wolal typowac przed kompem i sie nie bawic w marzniecie przed wejsciem
alninlotto, pasko chodzi mi o magię losowania a nie suchy wynik serwery u totalizatora chyba nie są zbyt dobre jak nieraz są przycinki i losowanie poszło w długą
no własnie widziałam dlatego odpowiedziałam ze nie mogłam wczesniej
multus
multus
a tuski wycofały multi u bukmacherów -wszystko pieprzą jazda na toki z nimi
multi widizales kiedys co sie dzieje jak nagle na streama wlazi np 500 tys osob ?
albo co sie dzialo z serwerami blizzarda na premierze diablo 3 ?
albinlotto no i dlatego chce ich spytać co z tym fantem zamierzają zrobić na pewno jak zrobili losowania w telewizji to telefony nie były milczące ale też dzwoniłem ale nie odbierali a ile w końcu można dzwonić i tylko z panią w centrali pogadać
podliczanie wynikow to oni moga robic na athlonie 1700 i dlugo im to nie zajmie
moi drodzy parafianie
podpowiedzcie co w waszych rejonach najlepiej idzie jesli chodzi o handel,musze w coś uderzyc, a u nas już chyba wszystko jest...
podpowiedzcie co w waszych rejonach najlepiej idzie jesli chodzi o handel,musze w coś uderzyc, a u nas już chyba wszystko jest...
Losowanie Euro Millions odbywa sie w telewizji France 2 w godz. 22.30-23.15. I wszyscy wiedzą o tym.
Vous pouvez consulter les rĂŠsultats d'Euro Millions :
A la TĂŠlĂŠvision en suivant le tirage sur France 2 tous les mardis et vendredis soir entre 22h30 et 23h15.
Vous pouvez consulter les rĂŠsultats d'Euro Millions :
A la TĂŠlĂŠvision en suivant le tirage sur France 2 tous les mardis et vendredis soir entre 22h30 et 23h15.
albinlotto dzwoniłem do swojego oddziału do Bydgoszczy i tak zawsze odbierają ale co z tego jak w tej sprawie nie mogą mi pomóc każą dzwonić do Warszawy wcale się nie dziwię bo to Warszawa główna siedziba ustala takie sprawy jak przetargi itd.
no czym najlepiej sie zając zeby jakos przezyć...
lottomat tylko nie wymyslaj rzeczy z kosmosu ani dopalaczy ani burdelu ...
marekg no widzisz ale dawniej polsat też by i było dobrze a telewizja ma trzy kanały ogólnie dostępne i nic jakby coś leciało na jednym to by mogli dać losowanie na drugim takie jest moje zdanie
multi multi plus 1984. Ja kiedyś wysłałem skargę do TS internetem. Odpowiedź bardzo miłą z oddziału poznańskiego otrzymałem po 2 tygodniach
lottus nie chodzi o to na czym sie znam tylko na czym mozna zarobic...bo przekwalifikowac sie to nie problem...