Wpisy 1 103 057 – 1 103 156
10 września 2012 21:31 → 10 września 2012 21:54, 100 wpisów
medea jesli jestes zainteresowana tym tematem to sama poszukaj i sie przekonaj
ulexxxa fatalne bledy w zyciu sa obecne u kazdego praktycznie
michellex...zaraz po porodzie dla zdrowotności a no lansuje się musk i nie tylko
madea...tak jest trzeba sie uczyc poprzez szukanie, dociekanie, a nie tak na tacy chcesz mieć podane
Rusti....mysle tez tak..te biedne dzieci ktore wychodza zyciu na przeciw..i dostaja Wielkiego KOPA..szok
nie no michellex najlatwiej nie miec swojego zdania tylko isc za ogolem i powtarzac to co reszta nie ?
Shock..masz racje..odchodza i odejda wszyscy..ale ale..
niektorzy skrocaja..przebardzo te i tak dosc kreta i zawila droge..
niektorzy skrocaja..przebardzo te i tak dosc kreta i zawila droge..
ulexxa...bo w sumie dla młodzieży nie ma ciekawego miejsca gdzie się mogą spotkać.Zostały knajpy gdzie chleją na umór a potem szaleją do póki nie dostaną dwóch strzałów w pysk albo ćpają bo tak łatwiej.
ulexxxa ja tez jestem nieuleczalnie chory i co ? co mam z tym zrobic ?
tak was czytam i powiem tak "Wszystko jest dla ludzi tylko w odpowiednich proporcjach" a dania zawsze będą podzielone ...
ulexxa...w szkopach ,w miejscowości gdzie mieszkałam młodzież miała swoje kluby,spotykali sie tam,grali w bilard i jakieś tam inne czary mary a u nas przesiadują na ławkach i chleją,ćpają ,aż w końcu ktoś wyjdzie,w***oli i tak się imprezka kończy
no tak jak wodkoa nie jest dla wszystkich, seks rowniez, o narkotykach sie nie wypowiadam ...
Lilus..wiesz co..jacys idioci jezdzili po de. i strzelal do niewinnych ludzi..slyszalas pewnie o tym..czy to normalne..
nie nie..oni mieli super rodziny..wszystko czego zapragneli..
wiesz co..znudzili sie dobrobytem..i poszli na wyzsza polke..te mordowania..bo dobrobyt ich znudzil..szok
nie nie..oni mieli super rodziny..wszystko czego zapragneli..
wiesz co..znudzili sie dobrobytem..i poszli na wyzsza polke..te mordowania..bo dobrobyt ich znudzil..szok
od dzieci wymagacie a sami jestescie bardziej ograniczeni niz one ;]
shock...taka osoba jak Ty nic soba nie prezentyje, oprócz słabości i samouwielbieniaja saie czymam z dala od takich ...
jak najdalej michellex bo stanowisz zagrozenie dla moego poziomu intelektualnego , dzieki ze mnei wyslugujesz i uciekasz
ja w calej dyskusji pokazalem wam druga mozliwa strone niestety tolerancja w innych pogladach u was nie dziala i od razu sie burzycie
shock...ale teksty masz bystre, naprawde godne podziwu, wysoki poziom nie ma cozaqgrożeniem to ty jesteś otwórz oczy zakomplesiony dupku
ja wiem jak mi sie zyje , co osiagnalem co prezentuje i wychodzi mi wszystko zajebiscie
dlatego Shock..mowie Tobie..a raczej pisze
kazdy nalog..prowadzi do zguby..jezeli kontrolujesz palenie trawki..hmm..znam osoby palace ja latami..maja rodziny dzieci..
ale i tak nie wierze ze moga sobie tak wyjsc z tego nalogu..chociaz znajoma urodzila dziecko..i dala ultimatum..albo MY..albo trawka..wiesz ze facet zrobil wszystko dla zony i corci..rzucil w..ten syf..
kazdy nalog..prowadzi do zguby..jezeli kontrolujesz palenie trawki..hmm..znam osoby palace ja latami..maja rodziny dzieci..
ale i tak nie wierze ze moga sobie tak wyjsc z tego nalogu..chociaz znajoma urodzila dziecko..i dala ultimatum..albo MY..albo trawka..wiesz ze facet zrobil wszystko dla zony i corci..rzucil w..ten syf..
no i co michellex juz skonczylas ? przeciez nawet udzialu w dyskusji nie bralas to co Cie tak dupa boli ?
Lila...nie mam cierpliwości to chamówchamstwo chamstwem trzeba zwalczac
dobry wieczor
Lila
ulexxa
michellex
shockwave
widze ze dyskusja ostra wieczorkiem
Lila
ulexxa
michellex
shockwave
widze ze dyskusja ostra wieczorkiem
Ulexa i tu sie pojawia pewien problem, ktos jest poukladany ma szczesliwe zycie nic sie zlego nie dzieje w sumie i nagle pojawia sie np zona ma zly humor i mowi hej nie podoba mi sie ze czasem palisz trawke i mowi "albo rzucisz albo z nami koniec" stawiac w takiej sytuacji kogos kieydy jest ok. A co jak ja CI powiem , hej rzucasz slodycze albo z nami koniec bo tyjesz ?
wszyscy palą jedni w piecu,drudzy trawe sąsiadowi lub z sasiadem,a trzeci głupa
Siemanko kotki
Siemanko kotki
scolls , nie ściemniaj , tu pisali żeś wygrał i bywasz las wegas , las palmas czy lasek na kole
tak sobie Was czytam i widze ze kolega shock jest zagorzałym wielbicielem trawki
jackwar no nie wygralem a gdyby nawet to bym Was multusie nie zostawil dał bym znac z Vegas a co niektorych może i zaprosił na balange
Scolls nie , wyznaje zasade ze mozna palic od czasu do czasu jesli ktos nie ma z tym problemow
Medeo..hmm tak wlasciwie tak..masz racje..sa rozne typy nalogowcow....liczba nie da sie opisac..
np. ktos uwielbia tv. inny net. inny jest sexzalezny..ajajaj ilez tego..wlasnie mysle co ja mam nalogowego..
np. ktos uwielbia tv. inny net. inny jest sexzalezny..ajajaj ilez tego..wlasnie mysle co ja mam nalogowego..