Wpisy 1 102 957 – 1 103 056
10 września 2012 21:01 → 10 września 2012 21:31, 100 wpisów
shock...sam napisałeś że czasami jeździsz naćpany autem więc od***ol się ode mnie,to twoje słowa mądre a nie moje
shock..i proszę do mnie już więcej na tym czacie nie pisać,omijaj mnie szerokim łukiem
Shock..nie mam klopotow z czytaniem..okulary-chwala Ci Panie..to jeszcze musza poczekac..bo wzrok mam sokoli..ale dlaczeo piszesz ublizajac..przeciez chyba nie glupi facet z Ciebie..bledow ort. wiekszych nie robisz..czasami piszesz z sensem..wiec wez sie w garsc..i bedzie gucio
bo czasami autem na pustej autostradzie i przy muzie niektorzy jezdza na speedzie i nie widze w tym nic zlego wiec no ktos ma problemy z rozumieniem
mam dziś zajefajny dzionek po 3miechach udało się załatwić sprawę w pewnym urzędzie już myślałem że jest to nie do załatwienia a tu trach i przyszło pozytywne rozpatrzenie
a na szacunek to kobieta musi sobie zasluzyc ... bo sama plec to za malo
ulexxa
Jeśli dokucza Ci żołądek to możesz też spróbowac przygotowywac jedzenie według kuchni Pięciu Przemian. Nie wiem jak to działa, ale działa. Mi w takich sytuacjach jak Twoja pomaga tzw. herbatka neutralna uspokajająca żołądek lub gotowana kawa. Poniżej podaję dwa przepisy na herbatkę bo z kawą to bym na razie nie próbowała. Pamiętaj, że kolejność jest tu kluczowa i trzeba ją zachować :
Herbatka nr I
1. Zagotowac 1,5 litra wrzątku,
2, Wsypac łyżeczkę tymianku,
3. Wsypac łyżeczkę lukrecji
4. Wsypac tyle imbiru ile mieści sie na czubku noża
Gotować 2-3 minuty. Jeśli nie masz lukrecji możesz w jej miejsce użyć rumianku
Jeśli dokucza Ci żołądek to możesz też spróbowac przygotowywac jedzenie według kuchni Pięciu Przemian. Nie wiem jak to działa, ale działa. Mi w takich sytuacjach jak Twoja pomaga tzw. herbatka neutralna uspokajająca żołądek lub gotowana kawa. Poniżej podaję dwa przepisy na herbatkę bo z kawą to bym na razie nie próbowała. Pamiętaj, że kolejność jest tu kluczowa i trzeba ją zachować :
Herbatka nr I
1. Zagotowac 1,5 litra wrzątku,
2, Wsypac łyżeczkę tymianku,
3. Wsypac łyżeczkę lukrecji
4. Wsypac tyle imbiru ile mieści sie na czubku noża
Gotować 2-3 minuty. Jeśli nie masz lukrecji możesz w jej miejsce użyć rumianku
Shock..jak bylam w de. to znajomej syn zmarl z przedawkowania..nie mow nic,prosze Cie,no bo coz mozna zec..w tak paskudnej chwili..mial tylko 18 lat
i co bede chamem jak napisze ze natura sama eliminuje takie jednostki ? przeciez wiadomo ze narkotyki nie sa dla wszystkich o czym juz nie raz pisalem
shock
Czytając twoje wpisy przypomniał mi się taki cytat :
"...) Kiedyś kobiety z pewnością przejmą władzę nad światem. Mężczyznom zależy wyłącznie na wywoływaniu wojen i popisywaniu się jeden przed drugim. Zaczynam myśleć, że większość z nich nie wyrasta ponad poziom 12-latka.(...) Mężczyźni są jak rośliny â trzeba je bez przerwy ogławiać, bo inaczej wszystko pójdzie w nasienie. To smutny fakt, ale przekonałam się na własnej skórze. Mężczyzna bez pilnującej go kobiety traci cały swój polot..."
Czytając twoje wpisy przypomniał mi się taki cytat :
"...) Kiedyś kobiety z pewnością przejmą władzę nad światem. Mężczyznom zależy wyłącznie na wywoływaniu wojen i popisywaniu się jeden przed drugim. Zaczynam myśleć, że większość z nich nie wyrasta ponad poziom 12-latka.(...) Mężczyźni są jak rośliny â trzeba je bez przerwy ogławiać, bo inaczej wszystko pójdzie w nasienie. To smutny fakt, ale przekonałam się na własnej skórze. Mężczyzna bez pilnującej go kobiety traci cały swój polot..."
Medejciu..bardzo slicznie dziekuje za tak wiele serca
ktore poswiecilas dla mej malej istoty..
ktore poswiecilas dla mej malej istoty..
ulexxa
Nie ma sprawy i niech Ci na zdrowie idzie. Gdyby to było możliwe chętnie podzieliłabym się swoim z Tobą, ale skoro nie to mogę tylko tyle
Nie ma sprawy i niech Ci na zdrowie idzie. Gdyby to było możliwe chętnie podzieliłabym się swoim z Tobą, ale skoro nie to mogę tylko tyle
ulexa ale czemu sie oszukiwac powiedz mi ? kolega bral mocne scierwo i nie panowal nad tym ... no co masz zrobic w takiej sytuacji ?
gaja
Niezupełnie, po prostu kilka dni temu czytałam tę książkę i mi się ten cytat utrwalił
Tej samej autorki jest też taki, który nam wszystkim dedykuję :
"Życie przypomina jedną wielką przejażdżkę kolejką górską, z wszelkimi podskokami, zakrętami i obrotami, w górę i w dół przez całą drogę (...) Problem polega na tym, że większość ludzi myśli, że kieruje kolejką, i tak bardzo stara się przejąć kontrolę, że traci wszystkie zabawne momenty."
Niezupełnie, po prostu kilka dni temu czytałam tę książkę i mi się ten cytat utrwalił
Tej samej autorki jest też taki, który nam wszystkim dedykuję :
"Życie przypomina jedną wielką przejażdżkę kolejką górską, z wszelkimi podskokami, zakrętami i obrotami, w górę i w dół przez całą drogę (...) Problem polega na tym, że większość ludzi myśli, że kieruje kolejką, i tak bardzo stara się przejąć kontrolę, że traci wszystkie zabawne momenty."
mozna sie nawet odwolac do kryminalistyki ... zwiazki ktore popelnialy przestepstwa to byly w takiej relacji ze kobieta byla prowodyrem, tym co napedza czyny a facet wykonywal brudna robote
medea..jak przejmiemy władzę nad światem to dopiero będzie pięknie
shock
Wy panowie jakoś przez ostatnie kilka tysięcy lat ludzkiej cywilizacji też nie macie się czym chwalić.
Wy panowie jakoś przez ostatnie kilka tysięcy lat ludzkiej cywilizacji też nie macie się czym chwalić.
Shock..Ty nic nie komentuj..Ty mysl wiecej!..nie trzeba wiecej..noz kurna zez..Medee..zostaw w spokoju..to przesympatyczna wyksztalcona madra i czula OSOBA..
shock
Czytałeś "Ciemną stronę człowieka" ? Opisane tam badania nad źródłami agresji u obu płci rzucają ciekawe światło na takie szowinistyczne twierdzenia jakie tu prezentujesz.
michellex
Czytałeś "Ciemną stronę człowieka" ? Opisane tam badania nad źródłami agresji u obu płci rzucają ciekawe światło na takie szowinistyczne twierdzenia jakie tu prezentujesz.
michellex
shockwave natura eliminuje słabe jednostki hmm...pozwól że w nawiązaniu do twoich teorii o paleniu marichuany która twoim zdaniem nie jest niczym złym poprostu się nie zgodzę choć pewnie w twoim mniemaniu tym twierdzeniem jestem pusty i nic nie wiem na ten temat a więc powiem tyle wiem miałem z tym do czynienia pośrednio i dla mnie nawet trawka to gówno przez duże G!!!a opinie na mój temat gdyby naszła cię ochota na uświadamianie,bądź wyzywanie mnie zupełnie nie zmienią mojego poglądu na ten temat
Shock..moze sie mylisz co do mnie..ale nie bede Cie wiecej krytykowac..nic to nie da..mam dosc swoich klopotow..nie mam nic do Ciebie..badz tylko milszy..nic wiecej
zycze powodzenia..
zycze powodzenia..
rustu...alkoholik też twierdzi że nim nie jest dopóki w końcu ktoś go nie odda na leczenie.Wiecznie najebany ale jak mu ktoś powie alkoholiku to ...Ja alkoholik?
rustu temat palenia marihuany jest zbyt rozleglym zeby tak mozna bylo skonczyc na 3 stwierdzeniach bo wiele plaszczyzn trzeba porownac
dla Ciebie jest badziewie a ja twierdze ze to normalna rzecz jak kazda inna od czasu do czasu a pewnych sytuacjach przynosi pewne korzysci
ale zawsze mnie zastanawialo dlaczego ludzie krytykuja i tak bardzo sa przeciwko np trawce a maja obojetny stosunek do papierosow czy alkoholu ktoy legalnie jest dostepny na zawolanie
O czym dyskutujecie? Wyższość mężczyzn nad kobietami (lub odwrotnie) czy narkotyki?
medea chcoiazby takim ze przez temu podobne uzywki powstawaly wybitne dziela czy utwory
ale Ty pewno patrzysz przez pryzmat Polski dealerow i tego ze w naszym kraju praktycznie nie powinno sie niczego brac bo wiecej chemi niz w proszku do prania
Shows..jeszcze pytasz???..Boze spusc nogi i kopnij..
no nie wytrzymam..chlopiec 18 lat umiera od nalogu..
wszelki nalog jest..totalnym odejsciem od normalnosci!!
..czy jestes w stanie je wszystkie zliczyc..
przeciez pracocholik-to tez nalog..cholera
no nie wytrzymam..chlopiec 18 lat umiera od nalogu..
wszelki nalog jest..totalnym odejsciem od normalnosci!!
..czy jestes w stanie je wszystkie zliczyc..
przeciez pracocholik-to tez nalog..cholera
Lila
Zgadzam się z Tobą w 100 %. Alkoholicy i narkomani, którym sąd chce zabrać dzieci albo zaprzeczają istnieniu problemów albo przedstawiają głodne gadki, że to nie nałóg, panują nad tym mogą w każdej chwili rzucić
Zgadzam się z Tobą w 100 %. Alkoholicy i narkomani, którym sąd chce zabrać dzieci albo zaprzeczają istnieniu problemów albo przedstawiają głodne gadki, że to nie nałóg, panują nad tym mogą w każdej chwili rzucić
Mr Pawel
I o jednym i o drugim przy czym shock jest prorokiem pewnych idei a my niewiernymi tomaszami
I o jednym i o drugim przy czym shock jest prorokiem pewnych idei a my niewiernymi tomaszami
ulexxxa no ale co ja mam Ci napisac ze koles przedawkowal ? Moja to wina ze sie za to wzial i stracil kontrole i nikt go nie upilnowal ?
nie jestem prorokiem tylko jawnie bym wam pokazal ze bardziej sobie w zyciu szkodzicie niz ktos kto okazyjnie zapala blanta
shock
A przykłady owych wiekopomnych dzieł powstałych na haju możesz jakieś podać ?
A przykłady owych wiekopomnych dzieł powstałych na haju możesz jakieś podać ?
shockwave temat owszem rozległy plusów jednak nie znajduje nie mówiąc o korzyściach,jeśli chodzi o dorosłych to wolny wybór masz ochotę rób co chcesz ale sku.r.wieli którzy na dzieciach tłuką kasę i im to sprzedają wieszał bym na rynku dla przykładu i tu tak zwane zero tolerancji!