Wpisy 1 103 157 – 1 103 256
10 września 2012 21:54 → 10 września 2012 22:12, 100 wpisów
Podobno Niemcy wymyślili nowa mikrofalówkę, ma 10 miejsc siedzących
Ale dla Lili to cpanie hehe , a sama z tatuazami wyglada jak sierota
ulexxa..te fajurki ci następnym razem jak się spotkamy wybiję z głowy
jak juzi to rob tatuaze sporo dla sztuki dla wygladu a nie wygladac jak pol dupy zza krzaka hehe
sierota ty jesteś ćpunie i pisałam już wcześniej że nie pisz do mnie bo będę niemiła
Lila
E tam ja mam mocniejszy towar liście laurowe i szałwię w ilościach wołających o pomstę do nieba
E tam ja mam mocniejszy towar liście laurowe i szałwię w ilościach wołających o pomstę do nieba
shock tez znalem takich co zaczynali od trawki teraz spia na ławkach w parku albo juz sie przekrecili
jak kogos nazywac cpunem ktory nie ma nic z tym wspolnego to co ja mam o Tobie powiedziec ?
na 22
3/3 75,77,78
5/5 8,12,18,77,78
10/10 70,72,73,74,75,76,77,78,79,80
joker 28
3/3 75,77,78
5/5 8,12,18,77,78
10/10 70,72,73,74,75,76,77,78,79,80
joker 28
Medeo....jestes super nalogowcem..oby tak dalej..aa ja chyba jestem..nalogowo--maslankowiec..
nie obchodza mnie inni jak skonczyli bo kazdy ma wlasne zycie
Góral wraca z dwuletniej służby w wojsku. Żona Jagna ciągnie go zaraz do sypialni. On sprzeciwia się i wyprowadza ją na spacer.
- Widzisz Jagna to piękne błękitne niebo?
- No widzę! Hoć do sypialni.
- A widzisz te piękne wzgórza?
- Widzę, no choć już!
- A widzisz te piękne łąki?
- No widzę, widzę! No choć do...
- No to patrz i patrz, bo teraz będziesz przez miesiąc ino sufit oglądała.
- Widzisz Jagna to piękne błękitne niebo?
- No widzę! Hoć do sypialni.
- A widzisz te piękne wzgórza?
- Widzę, no choć już!
- A widzisz te piękne łąki?
- No widzę, widzę! No choć do...
- No to patrz i patrz, bo teraz będziesz przez miesiąc ino sufit oglądała.
nawet swinia ma umiar bo jak za duzo zje to sie pozyga na amen ... a czlowiek nie ma granic i leci dalej
wejdz sobie na czat nalogi lub podobne to Ci opowiedza jak to sobie tylko pykali na imprezkach fifke a teraz "walą" scieżki albo morfine
Podczas wizyty prezydent USA zwiedza z Gierkiem Zakopane. Nagle słyszą krzyk i płacz kobiety. Patrzą - a gazda za chałupą grzmoci żonę. Prezydent pyta go dlaczego tak się znęca nad kobietą. Gazda mówi:
- Chciała mieć fiata - kupiłem. Chciała mercedesa - kupiłem. Ale teraz jej się helikopterem zachciało latać. Nie kupię, bo tu góry i jeszcze mi się baba zabije!
Prezydent pokiwał ze zrozumieniem, ale Gierek wziął gazdę na strone i pyta:
- Gazdo, a tak naprawdę o co poszło?
- Przeca nie powim obcemu, że mi bździagwa bony na cukier zgubiła.
- Chciała mieć fiata - kupiłem. Chciała mercedesa - kupiłem. Ale teraz jej się helikopterem zachciało latać. Nie kupię, bo tu góry i jeszcze mi się baba zabije!
Prezydent pokiwał ze zrozumieniem, ale Gierek wziął gazdę na strone i pyta:
- Gazdo, a tak naprawdę o co poszło?
- Przeca nie powim obcemu, że mi bździagwa bony na cukier zgubiła.
jak jem czekolade co tydzien to mam juz cukrzyce ? albo jak pije piwo co miesiac to juz mam pedzic do AA ?
Niemiec mówi do Polaka: "Mój dziadek też zginął w Oświęcimiu..."
"Tak???"
"Tak, potknął się i spadł z wieży wartowniczej..."
"Tak???"
"Tak, potknął się i spadł z wieży wartowniczej..."
Lilus..zgadzam sie..wybijaj ze mnie wszystko co zlenawet walowcem
shock i tu wlasnie jest pulapka Ci wszyscy madrale tez tak mowili,dokladnie tak jak Ty i nawet sie nie zorientowali jak wdepneli w ***
scolls ale dlaczego uwazasz ze kazdy skonczy zle i sie stoczy ?
od 10 lat pale co pol roku to chyba juz powinienem sie zaczac leczyc co ?
shock pewnie ze nie kazdy ale nawet jak 1 na 100 to warto?zastanow sie moze wlasnie Ty bedziesz tym setnym ktory zacznie cpac z roznych przyczyn nie wnikam z jakich
Dziadek który przeżył Oświęcim wygrał w totka ,
wszyscy się go pytają co zrobi z pieniędzmi , a on że niemcom pomnik postawi
wszyscy oczy wywalili i mówią dziadek zgłupiałeś ?
a on Oświęcim ciężko przeżyłem ale numery dobre mi napisali
wszyscy się go pytają co zrobi z pieniędzmi , a on że niemcom pomnik postawi
wszyscy oczy wywalili i mówią dziadek zgłupiałeś ?
a on Oświęcim ciężko przeżyłem ale numery dobre mi napisali
sluchajcie..teraz na phoenix..podaja o hakerach..jestem w szoku..
ale dlaczego mam dalej siegac po cos co mnie nie interesuje ?
shock jesli uwazasz ze nie masz problemu to Twoja sprawa i wedlug mnie mozesz jarac ale juz samo propagowanie tego typu zachowac jak dla mnie nie przejdzie
uwazajcie na konta..telefony..komutery..te "wszy wlaza wszedzie"..lo jery..co robic????????
Teściowa chciała sprawdzić zięciów czy ją w ogóle lubią. Postanowiła że wskoczy do studni i będzie udawała że się topi. Przygotowała sobie wszystko w studni (jak wskakiwała trzymała się liny).
Przyjechał pierwszy zięć no to teściowa buch do studni. Zięciu podbiega, patrzy, teściowa. Wyciąga ją ze studni i odnosi do domu. Rano budzi się, widzi przed domem maluch z napisem "od teściowej dla zięcia".
Przyjechał drugi zięć, teściowa ten sam numer. Zięć ją ratuje. Rano wstaje a tam polonez!? z napisem "od teściowej dla zięcia"
Przyjechał trzeci zięć. Teściowa stary numer. Zięć podbiega do studni odcina linę na której wisiała teściowa. Teściowa się topi. Zięć rano wstaje a tam MERCEDES z napisem "dla kochanego zięcia TEŚĆ"
Przyjechał pierwszy zięć no to teściowa buch do studni. Zięciu podbiega, patrzy, teściowa. Wyciąga ją ze studni i odnosi do domu. Rano budzi się, widzi przed domem maluch z napisem "od teściowej dla zięcia".
Przyjechał drugi zięć, teściowa ten sam numer. Zięć ją ratuje. Rano wstaje a tam polonez!? z napisem "od teściowej dla zięcia"
Przyjechał trzeci zięć. Teściowa stary numer. Zięć podbiega do studni odcina linę na której wisiała teściowa. Teściowa się topi. Zięć rano wstaje a tam MERCEDES z napisem "dla kochanego zięcia TEŚĆ"
jackwar...
Sobota wieczór. Facet siedzi przed telewizorem z kuponem lotto w ręku. Ogląda losowanie. Pierwsza liczba zgadza się..., podobnie druga..., trzecia..., czwarta też się zgadza, piąta też..., przed szóstą facet zaciska zęby patrzy i... jest trafił szóstkę! Szczęśliwy krzyczy do żony:
- Zośka pakuj się!!!
Żona ucieszona pyta:
- Jezus! Józek, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż?!
Józek:
- Nie gadaj tylko się pakuj!!
Zośka:
- Rany! Józek jaka jestem szczęśliwa ale powiedz gdzie jedziemy??!!
Józek:
- Pakuj się!!! i wypier.....!!!
Sobota wieczór. Facet siedzi przed telewizorem z kuponem lotto w ręku. Ogląda losowanie. Pierwsza liczba zgadza się..., podobnie druga..., trzecia..., czwarta też się zgadza, piąta też..., przed szóstą facet zaciska zęby patrzy i... jest trafił szóstkę! Szczęśliwy krzyczy do żony:
- Zośka pakuj się!!!
Żona ucieszona pyta:
- Jezus! Józek, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż?!
Józek:
- Nie gadaj tylko się pakuj!!
Zośka:
- Rany! Józek jaka jestem szczęśliwa ale powiedz gdzie jedziemy??!!
Józek:
- Pakuj się!!! i wypier.....!!!
shock no a jak nazwac Twoja postawe i opienie ze mozna jarac nawet 10 lat i jest spoko?dajesz przyklad a nie pomyslales ze ktos kto jest mlodym czlowiekiem zacznie cpac nalogowo juz po pierwszym razie?i co wtedy powiesz?jego sprawa tak?
Zapisują bacę do Partii. Sprawdzają życiorys.
- No a jak to było po wojnie? Byliście w jakiejś bandzie?
- Ni, ta bydzie pirsa.
- No a jak to było po wojnie? Byliście w jakiejś bandzie?
- Ni, ta bydzie pirsa.
scolls...coś Ty.Jak będzie miał dzieci,usiądzie z juniorem na kolanach i powie: Młody przyjarasz
Było sobie takie średnio dobrane małżeństwo: żona dewotka, a mąż pijak. Pewnego razu żona zdenerwowana na męża mówi:
- Słuchaj, nawróciłby się, poszedł do kościoła...
- Nie, stara mowy nie ma, umówiłem się z kolesiami.
- A za sto tysięcy? - pyta małżonka.
- A, za 100 to spoko.
Przyszła niedziela, mąż poszedł do kościoła, a żona sobie myli: "Pójdę, zobaczę co on tam robi". Przyszła do kościoła, patrzy a mąż chodzi po całym kościele, wchodzi do zakrystii, podchodzi do ołtarza itp. Zdziwiona podchodzi i pyta, co on najlepszego wyprawia. A mąż na to:
- Zrzuta była i nie wiem gdzie piją...
- Słuchaj, nawróciłby się, poszedł do kościoła...
- Nie, stara mowy nie ma, umówiłem się z kolesiami.
- A za sto tysięcy? - pyta małżonka.
- A, za 100 to spoko.
Przyszła niedziela, mąż poszedł do kościoła, a żona sobie myli: "Pójdę, zobaczę co on tam robi". Przyszła do kościoła, patrzy a mąż chodzi po całym kościele, wchodzi do zakrystii, podchodzi do ołtarza itp. Zdziwiona podchodzi i pyta, co on najlepszego wyprawia. A mąż na to:
- Zrzuta była i nie wiem gdzie piją...
jak Ci napisze skocz w ogien a dam Ci 100 zl to skoczysz czy Twoj umysl CI mowi ze moze lepiej jednak nie ?
shock no wlasnie,nie bierzesz pod uwage ze takie zchowania jak Twoje posrednio szkodza?
Oddział terenowy Centralnego Biura Śledczego w Nowym Targu, dzwoni
telefon:
- Słucham
- Dobry.....kciołem podać,że Jontek Pipciuś Przepustnica chowie w stogu drzewa maryhuanę.
- Dziękujemy za doniesienie, zajmiemy sie tym.
- Kolejnego dnia zjawiaja się na podwórku u Przepustnicy rzadni sensacji agenci CBŚ, rozwalaja drzewo, rabiąc kazdy kawałek na 2, ale narkotyków nie znaleźli. Wydukali do przygladającego się ze zdziwieniem Przepustnicy "przepraszam" i odjechali.
- Zdziwiony Przepustnica słyszy w domu dzwoniacy telefon, idzie odebrać:
- Słucham
- Cesc Jontek....Stasek godo. Byli u Ciebie z cebesiu?
- Byli, tela co pojechali
- A drzewa Ci narąbali?
- Ano narąbali
- Syćkiego nojlepsego z okazji urodzin, hej!
telefon:
- Słucham
- Dobry.....kciołem podać,że Jontek Pipciuś Przepustnica chowie w stogu drzewa maryhuanę.
- Dziękujemy za doniesienie, zajmiemy sie tym.
- Kolejnego dnia zjawiaja się na podwórku u Przepustnicy rzadni sensacji agenci CBŚ, rozwalaja drzewo, rabiąc kazdy kawałek na 2, ale narkotyków nie znaleźli. Wydukali do przygladającego się ze zdziwieniem Przepustnicy "przepraszam" i odjechali.
- Zdziwiony Przepustnica słyszy w domu dzwoniacy telefon, idzie odebrać:
- Słucham
- Cesc Jontek....Stasek godo. Byli u Ciebie z cebesiu?
- Byli, tela co pojechali
- A drzewa Ci narąbali?
- Ano narąbali
- Syćkiego nojlepsego z okazji urodzin, hej!
Lila...ja to mojemu tak mówie w zartach oczywiście (wie o co chodzi) jak jest obok kiedy spr. totka i sie pyta i co? i co? a ja: pakuj się
Te tatto skorpiona to całkiem jak taka naklejka co godaja do gumy balonowej do żuciia wyglada.
scolls kazdy podejmuje w zyciu wybory , kazdy odpowiada za swoje czyny , kazdy ma swoj umysl , kazdy sam sie uczy na bledach ...
Rozprawa zbliża się ku końcowi:
- Czy oskarżony ma jeszcze coś do powiedzenia? - pyta sędzia.
- Właściwie to już wszystko powiedziałem. Nie potrafię jednak pogodzić się z tym, że wysoki sąd bardziej wierzy w kłamstwa świadka niż w moje.
- Czy oskarżony ma jeszcze coś do powiedzenia? - pyta sędzia.
- Właściwie to już wszystko powiedziałem. Nie potrafię jednak pogodzić się z tym, że wysoki sąd bardziej wierzy w kłamstwa świadka niż w moje.
shock bledne rozumowanie ale nie bede Ci tlumaczyl pewnych rzeczy bo po co?masz swoje zdanie i pewnie tak jak Kora jestes zdania ze maryska powinna stac na polkach jak majeranek
powinna byc dostepna jak kazda inna rzecz jesli wie co za tym stoi
Lilus..mojego Apple Iphone 64 G..dalam Cesarzowi..wiesz jak mnie wkurzaja te dotykowe tel. itd. dotykasz a wyskakuje ci cos innego co chcesz..nerwica normalnie..Patrysiek sie ucieszyl..a ja mam klopot ze..lba..