Wpisy 1 102 909 – 1 103 008
10 września 2012 20:50 → 10 września 2012 21:14, 100 wpisów
Ulexa ale masz problem ... szykujesz sie jutro nie jesz od wieczora rano pojutrze do szpitala scieme dajesz ze kosteczke polknelas i hej od razu masz gastroskopie
shockwawe achoj
Siedzi baca na kamieniu. Zagaduje go turusta.
- Achoj baco co tak siedzisz?
- Achoj cie to obchodzu
Siedzi baca na kamieniu. Zagaduje go turusta.
- Achoj baco co tak siedzisz?
- Achoj cie to obchodzu
shok..odjeb się od niej w delikatny sposób.Uwierz mi że nie chciałbyś teraz być na jej miejscu więc odbij po zaczynasz ***olić farmazony
Medeo..hmm czy mam zrozumiec ze to do mnie tez sie tyczy..sorry odpisuje z doskoku..mam zajecia..
shock..ja mam cię głęboko w poważaniu i twoje wiązanie i obezwładnianie
Lila bujaj sie tepa strzalo, napisalem jej co moze miec i jak moze miec szybko gastroskopie. Skoro ja lekarz tak potraktowal to widac slabo w tym kierunku idzie i sie stara
shok...ale to chyba nie twój problem tempa maso,więc jak w dupie byłeś i gówno widziałeś to się na tematy o których nie masz pojęcia nie wypowiadaj
3 dni tutaj czytam ludzi i jestem na 100 % przekonany ze w rzeczywistosci jestes tepa dzida z ktora nie chcialbym miec nawet do czynienia na slowko
ulexxa
Strzelec powinien dodawać do żywności zioła i przyprawy oraz pic herbatki z następujących grup ziół ( z doświadczenia powiem, że zrobienie sobie mieszkanki i jej rozdrobnienie by dodawac do potraw np. jogurta czy serka na śniadanie naprawdę pomaga, choc niestety nie od razu a więcej niż szczypty dziennie autor nie zaleca) :
1. dobrej przemiany materii : estragon, szałwia, lubczyk, jałowiec a z ziół : bobrek trójlistkowy, cykoria podróżnik, rzepik pospolity, lukrecja gładka
2. antyreumatyczne ( podobno Strzelce są na reumatyzm szczególnie narażone w starszym wieku) : czosnek, papryka, pieprz, kardamon imbir, gorczyca czarna i biała a z ziół fiołek polny, sosna zwyczajna, melisa,mięta, hyzop lekarski,nagietek, skrzyp polny , brzoza (liście)
3. wzmacniające siły witalne ( te autor poleca wszystkim) : kardamon, kurkuma, curry, cynamon, imbir, pieprz, anyż, goździk, estragon a z ziół werbena,nostrzyk żółty,ruta zwyczajna, jezówka pospolita, szałwia lekarska
Jak widac powyżej w kwestii przypraw spróbować nie zaszkodzi a jeśli chodzi o zioła to przed zaparzeniem herbatki sprawdź czy nie masz jakiś przeciwwskazań oraz nie szalej z ilością.
Strzelec powinien dodawać do żywności zioła i przyprawy oraz pic herbatki z następujących grup ziół ( z doświadczenia powiem, że zrobienie sobie mieszkanki i jej rozdrobnienie by dodawac do potraw np. jogurta czy serka na śniadanie naprawdę pomaga, choc niestety nie od razu a więcej niż szczypty dziennie autor nie zaleca) :
1. dobrej przemiany materii : estragon, szałwia, lubczyk, jałowiec a z ziół : bobrek trójlistkowy, cykoria podróżnik, rzepik pospolity, lukrecja gładka
2. antyreumatyczne ( podobno Strzelce są na reumatyzm szczególnie narażone w starszym wieku) : czosnek, papryka, pieprz, kardamon imbir, gorczyca czarna i biała a z ziół fiołek polny, sosna zwyczajna, melisa,mięta, hyzop lekarski,nagietek, skrzyp polny , brzoza (liście)
3. wzmacniające siły witalne ( te autor poleca wszystkim) : kardamon, kurkuma, curry, cynamon, imbir, pieprz, anyż, goździk, estragon a z ziół werbena,nostrzyk żółty,ruta zwyczajna, jezówka pospolita, szałwia lekarska
Jak widac powyżej w kwestii przypraw spróbować nie zaszkodzi a jeśli chodzi o zioła to przed zaparzeniem herbatki sprawdź czy nie masz jakiś przeciwwskazań oraz nie szalej z ilością.
Lilu..teraz popalam..ale te slabouszki cieniutkie..ale nie mam problemow z paleniem..rzucam i juz..ohne probleme..
wyobraź sobie że ja obserwuję ciebie i uwierz mi matołów takich jak ty omijam szerokim łukiem
ulexxa
Maalox to jedno a zwykłego kleiku z siemienia lnianego nie próbowałaś ?
Maalox to jedno a zwykłego kleiku z siemienia lnianego nie próbowałaś ?
Góral w sklepie wolnocłowym na nowojorskim lotnisku zwraca się do sprzedawcy:
- You, now, wiesz facet, I want to buy...piła.
Widząc brak kontaktu mówi piła, piłka, i pokazuje rękoma wielką obłość oraz demonstruje koszykarskie odbijanie - You now, piła - odbija wymaginowaną piłkę do koszykówki.
- Oooh, ball? - pyta sprzedawca - You need to buy a ball?
- Yes - cieszy się góral, ball, piła - teraz patrz mi na usta - łańcuchowa.
- You, now, wiesz facet, I want to buy...piła.
Widząc brak kontaktu mówi piła, piłka, i pokazuje rękoma wielką obłość oraz demonstruje koszykarskie odbijanie - You now, piła - odbija wymaginowaną piłkę do koszykówki.
- Oooh, ball? - pyta sprzedawca - You need to buy a ball?
- Yes - cieszy się góral, ball, piła - teraz patrz mi na usta - łańcuchowa.
witam wszystkich
ulexxa mnie pomogło siemie lniane i brałam omeprazol
ulexxa mnie pomogło siemie lniane i brałam omeprazol
ulexxa
Przyprawy są dostępne w większości supermarketów w Polsce i w Niemczech. Jeśli chodzi o zioła to będziesz musiała znaleźć jakiś sklep z ziołami lub sklep ze zdrową żywnością
Przyprawy są dostępne w większości supermarketów w Polsce i w Niemczech. Jeśli chodzi o zioła to będziesz musiała znaleźć jakiś sklep z ziołami lub sklep ze zdrową żywnością
Jezeli mi ktos pisze ze palenie marihuany raz na pol roku , rok to cpanie to widac jakie dno intelektualne musi reprezentowac Lilka
shock...sam napisałeś że czasami jeździsz naćpany autem więc od***ol się ode mnie,to twoje słowa mądre a nie moje
shock..i proszę do mnie już więcej na tym czacie nie pisać,omijaj mnie szerokim łukiem
Shock..nie mam klopotow z czytaniem..okulary-chwala Ci Panie..to jeszcze musza poczekac..bo wzrok mam sokoli..ale dlaczeo piszesz ublizajac..przeciez chyba nie glupi facet z Ciebie..bledow ort. wiekszych nie robisz..czasami piszesz z sensem..wiec wez sie w garsc..i bedzie gucio
bo czasami autem na pustej autostradzie i przy muzie niektorzy jezdza na speedzie i nie widze w tym nic zlego wiec no ktos ma problemy z rozumieniem
mam dziś zajefajny dzionek po 3miechach udało się załatwić sprawę w pewnym urzędzie już myślałem że jest to nie do załatwienia a tu trach i przyszło pozytywne rozpatrzenie
a na szacunek to kobieta musi sobie zasluzyc ... bo sama plec to za malo
ulexxa
Jeśli dokucza Ci żołądek to możesz też spróbowac przygotowywac jedzenie według kuchni Pięciu Przemian. Nie wiem jak to działa, ale działa. Mi w takich sytuacjach jak Twoja pomaga tzw. herbatka neutralna uspokajająca żołądek lub gotowana kawa. Poniżej podaję dwa przepisy na herbatkę bo z kawą to bym na razie nie próbowała. Pamiętaj, że kolejność jest tu kluczowa i trzeba ją zachować :
Herbatka nr I
1. Zagotowac 1,5 litra wrzątku,
2, Wsypac łyżeczkę tymianku,
3. Wsypac łyżeczkę lukrecji
4. Wsypac tyle imbiru ile mieści sie na czubku noża
Gotować 2-3 minuty. Jeśli nie masz lukrecji możesz w jej miejsce użyć rumianku
Jeśli dokucza Ci żołądek to możesz też spróbowac przygotowywac jedzenie według kuchni Pięciu Przemian. Nie wiem jak to działa, ale działa. Mi w takich sytuacjach jak Twoja pomaga tzw. herbatka neutralna uspokajająca żołądek lub gotowana kawa. Poniżej podaję dwa przepisy na herbatkę bo z kawą to bym na razie nie próbowała. Pamiętaj, że kolejność jest tu kluczowa i trzeba ją zachować :
Herbatka nr I
1. Zagotowac 1,5 litra wrzątku,
2, Wsypac łyżeczkę tymianku,
3. Wsypac łyżeczkę lukrecji
4. Wsypac tyle imbiru ile mieści sie na czubku noża
Gotować 2-3 minuty. Jeśli nie masz lukrecji możesz w jej miejsce użyć rumianku
Shock..jak bylam w de. to znajomej syn zmarl z przedawkowania..nie mow nic,prosze Cie,no bo coz mozna zec..w tak paskudnej chwili..mial tylko 18 lat
i co bede chamem jak napisze ze natura sama eliminuje takie jednostki ? przeciez wiadomo ze narkotyki nie sa dla wszystkich o czym juz nie raz pisalem
shock
Czytając twoje wpisy przypomniał mi się taki cytat :
"...) Kiedyś kobiety z pewnością przejmą władzę nad światem. Mężczyznom zależy wyłącznie na wywoływaniu wojen i popisywaniu się jeden przed drugim. Zaczynam myśleć, że większość z nich nie wyrasta ponad poziom 12-latka.(...) Mężczyźni są jak rośliny â trzeba je bez przerwy ogławiać, bo inaczej wszystko pójdzie w nasienie. To smutny fakt, ale przekonałam się na własnej skórze. Mężczyzna bez pilnującej go kobiety traci cały swój polot..."
Czytając twoje wpisy przypomniał mi się taki cytat :
"...) Kiedyś kobiety z pewnością przejmą władzę nad światem. Mężczyznom zależy wyłącznie na wywoływaniu wojen i popisywaniu się jeden przed drugim. Zaczynam myśleć, że większość z nich nie wyrasta ponad poziom 12-latka.(...) Mężczyźni są jak rośliny â trzeba je bez przerwy ogławiać, bo inaczej wszystko pójdzie w nasienie. To smutny fakt, ale przekonałam się na własnej skórze. Mężczyzna bez pilnującej go kobiety traci cały swój polot..."
Medejciu..bardzo slicznie dziekuje za tak wiele serca
ktore poswiecilas dla mej malej istoty..
ktore poswiecilas dla mej malej istoty..
ulexxa
Nie ma sprawy i niech Ci na zdrowie idzie. Gdyby to było możliwe chętnie podzieliłabym się swoim z Tobą, ale skoro nie to mogę tylko tyle
Nie ma sprawy i niech Ci na zdrowie idzie. Gdyby to było możliwe chętnie podzieliłabym się swoim z Tobą, ale skoro nie to mogę tylko tyle
ulexa ale czemu sie oszukiwac powiedz mi ? kolega bral mocne scierwo i nie panowal nad tym ... no co masz zrobic w takiej sytuacji ?
gaja
Niezupełnie, po prostu kilka dni temu czytałam tę książkę i mi się ten cytat utrwalił
Tej samej autorki jest też taki, który nam wszystkim dedykuję :
"Życie przypomina jedną wielką przejażdżkę kolejką górską, z wszelkimi podskokami, zakrętami i obrotami, w górę i w dół przez całą drogę (...) Problem polega na tym, że większość ludzi myśli, że kieruje kolejką, i tak bardzo stara się przejąć kontrolę, że traci wszystkie zabawne momenty."
Niezupełnie, po prostu kilka dni temu czytałam tę książkę i mi się ten cytat utrwalił
Tej samej autorki jest też taki, który nam wszystkim dedykuję :
"Życie przypomina jedną wielką przejażdżkę kolejką górską, z wszelkimi podskokami, zakrętami i obrotami, w górę i w dół przez całą drogę (...) Problem polega na tym, że większość ludzi myśli, że kieruje kolejką, i tak bardzo stara się przejąć kontrolę, że traci wszystkie zabawne momenty."