Wpisy 1 103 009 – 1 103 108
10 września 2012 21:14 → 10 września 2012 21:48, 100 wpisów
mozna sie nawet odwolac do kryminalistyki ... zwiazki ktore popelnialy przestepstwa to byly w takiej relacji ze kobieta byla prowodyrem, tym co napedza czyny a facet wykonywal brudna robote
medea..jak przejmiemy władzę nad światem to dopiero będzie pięknie
shock
Wy panowie jakoś przez ostatnie kilka tysięcy lat ludzkiej cywilizacji też nie macie się czym chwalić.
Wy panowie jakoś przez ostatnie kilka tysięcy lat ludzkiej cywilizacji też nie macie się czym chwalić.
Shock..Ty nic nie komentuj..Ty mysl wiecej!..nie trzeba wiecej..noz kurna zez..Medee..zostaw w spokoju..to przesympatyczna wyksztalcona madra i czula OSOBA..
shock
Czytałeś "Ciemną stronę człowieka" ? Opisane tam badania nad źródłami agresji u obu płci rzucają ciekawe światło na takie szowinistyczne twierdzenia jakie tu prezentujesz.
michellex
Czytałeś "Ciemną stronę człowieka" ? Opisane tam badania nad źródłami agresji u obu płci rzucają ciekawe światło na takie szowinistyczne twierdzenia jakie tu prezentujesz.
michellex
shockwave natura eliminuje słabe jednostki hmm...pozwól że w nawiązaniu do twoich teorii o paleniu marichuany która twoim zdaniem nie jest niczym złym poprostu się nie zgodzę choć pewnie w twoim mniemaniu tym twierdzeniem jestem pusty i nic nie wiem na ten temat a więc powiem tyle wiem miałem z tym do czynienia pośrednio i dla mnie nawet trawka to gówno przez duże G!!!a opinie na mój temat gdyby naszła cię ochota na uświadamianie,bądź wyzywanie mnie zupełnie nie zmienią mojego poglądu na ten temat
Shock..moze sie mylisz co do mnie..ale nie bede Cie wiecej krytykowac..nic to nie da..mam dosc swoich klopotow..nie mam nic do Ciebie..badz tylko milszy..nic wiecej
zycze powodzenia..
zycze powodzenia..
rustu...alkoholik też twierdzi że nim nie jest dopóki w końcu ktoś go nie odda na leczenie.Wiecznie najebany ale jak mu ktoś powie alkoholiku to ...Ja alkoholik?
rustu temat palenia marihuany jest zbyt rozleglym zeby tak mozna bylo skonczyc na 3 stwierdzeniach bo wiele plaszczyzn trzeba porownac
dla Ciebie jest badziewie a ja twierdze ze to normalna rzecz jak kazda inna od czasu do czasu a pewnych sytuacjach przynosi pewne korzysci
ale zawsze mnie zastanawialo dlaczego ludzie krytykuja i tak bardzo sa przeciwko np trawce a maja obojetny stosunek do papierosow czy alkoholu ktoy legalnie jest dostepny na zawolanie
O czym dyskutujecie? Wyższość mężczyzn nad kobietami (lub odwrotnie) czy narkotyki?
medea chcoiazby takim ze przez temu podobne uzywki powstawaly wybitne dziela czy utwory
ale Ty pewno patrzysz przez pryzmat Polski dealerow i tego ze w naszym kraju praktycznie nie powinno sie niczego brac bo wiecej chemi niz w proszku do prania
Shows..jeszcze pytasz???..Boze spusc nogi i kopnij..
no nie wytrzymam..chlopiec 18 lat umiera od nalogu..
wszelki nalog jest..totalnym odejsciem od normalnosci!!
..czy jestes w stanie je wszystkie zliczyc..
przeciez pracocholik-to tez nalog..cholera
no nie wytrzymam..chlopiec 18 lat umiera od nalogu..
wszelki nalog jest..totalnym odejsciem od normalnosci!!
..czy jestes w stanie je wszystkie zliczyc..
przeciez pracocholik-to tez nalog..cholera
Lila
Zgadzam się z Tobą w 100 %. Alkoholicy i narkomani, którym sąd chce zabrać dzieci albo zaprzeczają istnieniu problemów albo przedstawiają głodne gadki, że to nie nałóg, panują nad tym mogą w każdej chwili rzucić
Zgadzam się z Tobą w 100 %. Alkoholicy i narkomani, którym sąd chce zabrać dzieci albo zaprzeczają istnieniu problemów albo przedstawiają głodne gadki, że to nie nałóg, panują nad tym mogą w każdej chwili rzucić
Mr Pawel
I o jednym i o drugim przy czym shock jest prorokiem pewnych idei a my niewiernymi tomaszami
I o jednym i o drugim przy czym shock jest prorokiem pewnych idei a my niewiernymi tomaszami
ulexxxa no ale co ja mam Ci napisac ze koles przedawkowal ? Moja to wina ze sie za to wzial i stracil kontrole i nikt go nie upilnowal ?
nie jestem prorokiem tylko jawnie bym wam pokazal ze bardziej sobie w zyciu szkodzicie niz ktos kto okazyjnie zapala blanta
shock
A przykłady owych wiekopomnych dzieł powstałych na haju możesz jakieś podać ?
A przykłady owych wiekopomnych dzieł powstałych na haju możesz jakieś podać ?
shockwave temat owszem rozległy plusów jednak nie znajduje nie mówiąc o korzyściach,jeśli chodzi o dorosłych to wolny wybór masz ochotę rób co chcesz ale sku.r.wieli którzy na dzieciach tłuką kasę i im to sprzedają wieszał bym na rynku dla przykładu i tu tak zwane zero tolerancji!
Shock..ok. popelnil fatalny blad..tak mily tak uroczy tak do zycia..dopiero czlowiek
medea jesli jestes zainteresowana tym tematem to sama poszukaj i sie przekonaj
ulexxxa fatalne bledy w zyciu sa obecne u kazdego praktycznie
michellex...zaraz po porodzie dla zdrowotności a no lansuje się musk i nie tylko
madea...tak jest trzeba sie uczyc poprzez szukanie, dociekanie, a nie tak na tacy chcesz mieć podane
Rusti....mysle tez tak..te biedne dzieci ktore wychodza zyciu na przeciw..i dostaja Wielkiego KOPA..szok
nie no michellex najlatwiej nie miec swojego zdania tylko isc za ogolem i powtarzac to co reszta nie ?
Shock..masz racje..odchodza i odejda wszyscy..ale ale..
niektorzy skrocaja..przebardzo te i tak dosc kreta i zawila droge..
niektorzy skrocaja..przebardzo te i tak dosc kreta i zawila droge..
ulexxa...bo w sumie dla młodzieży nie ma ciekawego miejsca gdzie się mogą spotkać.Zostały knajpy gdzie chleją na umór a potem szaleją do póki nie dostaną dwóch strzałów w pysk albo ćpają bo tak łatwiej.
ulexxxa ja tez jestem nieuleczalnie chory i co ? co mam z tym zrobic ?
tak was czytam i powiem tak "Wszystko jest dla ludzi tylko w odpowiednich proporcjach" a dania zawsze będą podzielone ...
ulexxa...w szkopach ,w miejscowości gdzie mieszkałam młodzież miała swoje kluby,spotykali sie tam,grali w bilard i jakieś tam inne czary mary a u nas przesiadują na ławkach i chleją,ćpają ,aż w końcu ktoś wyjdzie,w***oli i tak się imprezka kończy
no tak jak wodkoa nie jest dla wszystkich, seks rowniez, o narkotykach sie nie wypowiadam ...
Lilus..wiesz co..jacys idioci jezdzili po de. i strzelal do niewinnych ludzi..slyszalas pewnie o tym..czy to normalne..
nie nie..oni mieli super rodziny..wszystko czego zapragneli..
wiesz co..znudzili sie dobrobytem..i poszli na wyzsza polke..te mordowania..bo dobrobyt ich znudzil..szok
nie nie..oni mieli super rodziny..wszystko czego zapragneli..
wiesz co..znudzili sie dobrobytem..i poszli na wyzsza polke..te mordowania..bo dobrobyt ich znudzil..szok
od dzieci wymagacie a sami jestescie bardziej ograniczeni niz one ;]
shock...taka osoba jak Ty nic soba nie prezentyje, oprócz słabości i samouwielbieniaja saie czymam z dala od takich ...
jak najdalej michellex bo stanowisz zagrozenie dla moego poziomu intelektualnego , dzieki ze mnei wyslugujesz i uciekasz
ja w calej dyskusji pokazalem wam druga mozliwa strone niestety tolerancja w innych pogladach u was nie dziala i od razu sie burzycie
shock...ale teksty masz bystre, naprawde godne podziwu, wysoki poziom nie ma cozaqgrożeniem to ty jesteś otwórz oczy zakomplesiony dupku
ja wiem jak mi sie zyje , co osiagnalem co prezentuje i wychodzi mi wszystko zajebiscie
dlatego Shock..mowie Tobie..a raczej pisze
kazdy nalog..prowadzi do zguby..jezeli kontrolujesz palenie trawki..hmm..znam osoby palace ja latami..maja rodziny dzieci..
ale i tak nie wierze ze moga sobie tak wyjsc z tego nalogu..chociaz znajoma urodzila dziecko..i dala ultimatum..albo MY..albo trawka..wiesz ze facet zrobil wszystko dla zony i corci..rzucil w..ten syf..
kazdy nalog..prowadzi do zguby..jezeli kontrolujesz palenie trawki..hmm..znam osoby palace ja latami..maja rodziny dzieci..
ale i tak nie wierze ze moga sobie tak wyjsc z tego nalogu..chociaz znajoma urodzila dziecko..i dala ultimatum..albo MY..albo trawka..wiesz ze facet zrobil wszystko dla zony i corci..rzucil w..ten syf..
no i co michellex juz skonczylas ? przeciez nawet udzialu w dyskusji nie bralas to co Cie tak dupa boli ?
Lila...nie mam cierpliwości to chamówchamstwo chamstwem trzeba zwalczac