Wpisy 1 102 709 – 1 102 808
10 września 2012 18:28 → 10 września 2012 19:39, 100 wpisów
ja uwielbiam jagody leśne i orzechy laskowe i milkę z orzechami, ale koniecznie z de
Agatci....nie robie tego..to cialo robi ze mna co chce..moze taka jest prawidlowosc..hmm przeciez natura taka jest dla zwierzat ze gdy sa chore..to nie jedza tylko spia..moze u mnie tez tak jest..zobacze jutro co powie lekarz..chociaz jade do de. do lekarza z mezem..ale przy okazji wyskocze ze soba po porade..
Drapciu..alez masz smaczki..na mnie to jednak wogole nie dziala..wrecz przeciwnie..
Mirnam..kiedys miales w profilku..pieknego konika....mozesz go wrzucic jak mozesz..wiem ze byl pieknasny
ulexxa
nie ,jestem na podkarpaciu, w tym roku nie będę w świnoujściu/ międzyzdr. może w przyszłym
nie ,jestem na podkarpaciu, w tym roku nie będę w świnoujściu/ międzyzdr. może w przyszłym
aa..myslalam ze teraz jestes w S-ciu..czy jezdzisz tu na urlop?
jesli moge zapytac..
jesli moge zapytac..
ulexxa
wiem, klikaliśmy o tym kiedyś- plażę wolę w św./ ale klimat fajniejszy w mzdr.
wiem, klikaliśmy o tym kiedyś- plażę wolę w św./ ale klimat fajniejszy w mzdr.
Drapi..wiesz co..marze przeniesc sie w gory lub inny piekny zakatek Pl.morze to dla mnie normalka
mirnam
ja wczoraj w xl 30zł za pierwszym razem, jutro spróbuję u jolki- też dziś paczkę nową otwarła
ja wczoraj w xl 30zł za pierwszym razem, jutro spróbuję u jolki- też dziś paczkę nową otwarła
Drapciu....pogadamy jeszcze nie raz mam nadzieje..jutro czeka mnie dluzsza podroz do Berlina..
tam jest super zespol medyczny z kazdej dziedziny
tam jest super zespol medyczny z kazdej dziedziny
Drapi..a jak sie Tobie podoba obecna promenada w M-jach..
bo mnie nie bardzo..zrobili betonowa promenade
bo mnie nie bardzo..zrobili betonowa promenade
ulexxa, ostatnio byłem rok temu, wiec nie wiem czy coś się zmieniło
Drapi..wiesz co mie wkurza najbardziej..
w okresie letnim przeprawic sie promem do S-cia to horror..
czeka sie po 2 godz. lub wiecej
w okresie letnim przeprawic sie promem do S-cia to horror..
czeka sie po 2 godz. lub wiecej
ulexxa
ja się zatrzymuję w szczecinie a do św/mzdr dojeżdzam pociągiem , więc nie odczuwam problemów
ja się zatrzymuję w szczecinie a do św/mzdr dojeżdzam pociągiem , więc nie odczuwam problemów
ojejus..jak marzy mi sie miejscowosc gdzies w pieknym zakatku..gdzie sa konie..krowki..kozki..kurki..kaczuszki..iiiii
ojej..ale sie rozmarzylam..natura piekna natura gdzie ptaszki swiergocza..gdzie jest oj..
ojej..ale sie rozmarzylam..natura piekna natura gdzie ptaszki swiergocza..gdzie jest oj..
Majki..nie dziw sie..spedzilam dluuugich 9 lat w de. w Bremen..
tylko betony..szum..auta..ciagly bieg i szybka pogon do pracy..
czy to jest to prawdziwe zycie?..dla mnie nie..kocham nature i pragne jej jak tlenu..tu w M-jach niby mala miejscowosc ale praktycznie to samo..
tylko betony..szum..auta..ciagly bieg i szybka pogon do pracy..
czy to jest to prawdziwe zycie?..dla mnie nie..kocham nature i pragne jej jak tlenu..tu w M-jach niby mala miejscowosc ale praktycznie to samo..
majwojoszuście- komuś podawałeś na tak i mykam
najwyżej będę 2,5 zł w plecy- jutro będę pościł
najwyżej będę 2,5 zł w plecy- jutro będę pościł
Witajcie. Hej!
czemu nie mogę zobaczyć wyniki keno z godziny 17.40 tylko do 16.35 mi się ładują?
Janosik hej
Ty to zapewne masz piekna okolice..
gory sa piekne..chociaz bardzo niebezpieczne..ale morze tez..
skad jestes?
Ty to zapewne masz piekna okolice..
gory sa piekne..chociaz bardzo niebezpieczne..ale morze tez..
skad jestes?
Majki..juz idziesz..ale masz dobrze..ehh
a ja pewnie po polnocy..sie zdrzemne..jak bede miec szczescie
a ja pewnie po polnocy..sie zdrzemne..jak bede miec szczescie
Ulexxa.
" Hej, góral ci ja góral,
z samego Szczecina "
" Hej, góral ci ja góral,
z samego Szczecina "
Ulexxa.
Ulexxa.
Nie ma to jak Zakopane.
Nie ma to jak Zakopane.
nie lubie Szczecina..duza metropolia..ciezko przejezdna lo jery..czesto tam jestem..wole male malownicze sliczne miejscowosci..ktore jeszcze istnieja..oby nie poszly na zatracenie..jak wszystko co delikatne i naturalne
Ulexxa , nie martw się , małe miejscowości jeszcze bardziej robią się mniejsze , no chyba że blisko metropolii
Ulexxa.
Jestem z Poronina-Szczecińskiego.
Jestem z Poronina-Szczecińskiego.
Jackwar.
ulexxa , spoko , ja też nie mam za wesoło ale się nie daje . zawsze kiedyś wyjdzie słońce .
musze mili Panowie pĂśjsc tam...
sorry i do milego zobaczenia
http://www.youtube.com/watch?v=v733HJrJPY4
sorry i do milego zobaczenia
http://www.youtube.com/watch?v=v733HJrJPY4
Jackwar.
Jestem z Wieliczki Gdańskiej.
Jestem z Wieliczki Gdańskiej.
Ulexxa.
Jeśli chcesz, to zbójnik Ciebie może odwiedzić.
Jeśli chcesz, to zbójnik Ciebie może odwiedzić.
zajrze doskokowo..
Janosik
Jacki
http://www.youtube.com/watch?v=ruQJ1difOS4
Janosik
Jacki
http://www.youtube.com/watch?v=ruQJ1difOS4
A w szczecinie na uboczu , naszczał góral w dołek moczu . tera ludzie przyjeżdżają cichym jeziorem nazywają . hejj !
Jackwar.
Ja jestem zbójnik, a nie zwykły góral.
Ja jestem zbójnik, a nie zwykły góral.