Wpisy 109 709 – 109 808
3 maja 2010 14:58 → 4 maja 2010 13:42, 100 wpisów
Bałwan lubi wszelkie słodycze,a za lodami przepada.Dobre są w superkupermarketach.Można usiąść przy stoliku,zająć trzy krzesła,jedno dla bałwana jedno dla hipcia i rezerwowe dla bociana,choć on gustuje w żabach i pożerać smakowite gałki lodowe.
Rafał... podłożyłam mojemu panu z obrazka 6 zł wygrane w keno, ale chyba za duża kwota. biedak nie mógł ogarnąć po tych znaleźnych grosiczkach
hipcio... to jak pójdziesz wysłaĆ kupony do Żabki to weź bociana! :)
Pepsi zawiera kofeinę i bałwan musi się często nią wzmacniać,bo kraj z którego pochodzi,pokryty jest ciągle śniegiem,co powoduje skłonność do snu.Pozdrawiam.
kathy... po tych znaleźnych grosikach to dostał ogromną dawkę
!!!!!!! :)
!!!!!!! :)
rustu2009>>> w necie znalazłem tel do kolektury STS w Przemyślu:
(16) 675-17-07 .
(16) 675-17-07 .
Hipciu niestety Hosia juz chyba sobie na dobre podarowała
tą stronę:(
tą stronę:(
Witam. Wszystkich.
Ricados- DOBRZE że opisałeś swój sen. Każda liczba ze snu jest WAŻNA!
Z Twojego snu jest najważniejsza 1!!! Ona jest kluczem do ODCZYTU SNU.
351=>3.51
1). 51, 41, 31, 21, 11. 01.
2). 3.51=>5-1=4.
Liczby Że snu; 01, 04, 11, 21, 31, 41 i 51.
Pozdrawiam.
Ricados- DOBRZE że opisałeś swój sen. Każda liczba ze snu jest WAŻNA!
Z Twojego snu jest najważniejsza 1!!! Ona jest kluczem do ODCZYTU SNU.
351=>3.51
1). 51, 41, 31, 21, 11. 01.
2). 3.51=>5-1=4.
Liczby Że snu; 01, 04, 11, 21, 31, 41 i 51.
Pozdrawiam.
to jak dzisiaj da rade puścić multi czy system jest zamknięty???????????????
Wędrowca netowy...jak widać te liczby a konkretnie 5/7 wyleciało o 14stej.Dzięki.
nie wyobrażam se tej stronki
bez lili, hosi. madzi.hipa
kogutów. sama etc , guns roses
bez lili, hosi. madzi.hipa
kogutów. sama etc , guns roses
xelom >>> nie ma ludzi nie zastąpionych - odejdziemy my będą inni.
pozdrawiam wszystkich.
pozdrawiam wszystkich.
witaski ; 3 26 59---- 49 63
Koniecznie Zobacz!
http://www.itv24.com.pl/film/891/oredzie_w_tvp_info_przed_katastrofa_tu-154/
http://www.itv24.com.pl/film/891/oredzie_w_tvp_info_przed_katastrofa_tu-154/
Podam dwadzieścia liczb z 80 wylosowanych przed losowaniem
głównym,losowanie przeprowadziłem, w maszynie zrobionej przez siebie w dniu 03.05.2010 o godz.20,00
26,51,33,64,27,76,63,47,68,74,17,,58,71,35,29,4,20,11,23[39]
39,jest plusem.Pozdrawiam.
głównym,losowanie przeprowadziłem, w maszynie zrobionej przez siebie w dniu 03.05.2010 o godz.20,00
26,51,33,64,27,76,63,47,68,74,17,,58,71,35,29,4,20,11,23[39]
39,jest plusem.Pozdrawiam.
Mam prośbę do >>Tomcio1972<<(jeśli siedzi na czacie) o propozycję rozpiski dla DailyPlay(w przedziale liczb od 1-27 na 7 skreśleń)
vento.Po tej tragedii,ludzie jacyś wyciszeni,spokojni
z rozwagą rozmawiają między sobą,nikt nikogo nie atakuje bez powodu,zajęci swoimi sprawami,teraz przed kampanią prezydencką
nikt nikogo, nie obrzuca setkami wyzwisk, jak to było dawnymi laty.Może naród Polski, ma już dość tych cyrków,które przechodził.Jesteśmy w samym środku Europy i chcemy
żyć jak cywilizowani ludzie.Pozdrawiam.
z rozwagą rozmawiają między sobą,nikt nikogo nie atakuje bez powodu,zajęci swoimi sprawami,teraz przed kampanią prezydencką
nikt nikogo, nie obrzuca setkami wyzwisk, jak to było dawnymi laty.Może naród Polski, ma już dość tych cyrków,które przechodził.Jesteśmy w samym środku Europy i chcemy
żyć jak cywilizowani ludzie.Pozdrawiam.
romanx >>> witam - no nie myślałam,że taki komitet mnie tu przywita :)
Rafał nie pisz już o lodach,bo bałwan mnie zmusił na zakup na mieście jednego i po stracie 6złoty(3 gałki) jestem bliski bankructwa.
Rodacy,ogłaszam,że można cały czas dzisiaj nadawać kupony w żabkojadach.
Bałwan pokazuje,że o 14.00 nie poszły końcówki z 2.Wniosek jest jeden.Spisek nietoperzy.
Madzia77już jest,pozostaje zapalić kadzidełko i zanęcić do powrotu z dalekiej wędrówki Hosię i Lilę.Przybywajcie bo wzywa was kucharz.
Nie martw się Rafał.Jak pierdyknie drugi wulkan zrobi się mu gorąco.Pozdrawiam.
Zdradzę teraz trzy liczby których nie ma na moich kuponach:1,2,3i liczby Ricardosa+27(to czwarta).
Ricardos a na telegazecie piszą ciągle ,że w Grecji bałagan.Dlaczego Lila tam pojechała?
Godzina zero bliska,proszę kierować pieniążki na południe(hipcio)i północ(Ricardos)Polski.
Właśnie akurat Lila świetnie sią bawi, w doborowym towarzystwie, sączy winko i śpiewa..... lalalal są i tańce:):)
Koszmar.Wysłałem liczby podane w typowaniach i na 14liczb trafiona 1(45).Tragiczna godzina nadania kuponu:15.29.07.Warunki pogodowe zachmurzenie.Miejsce nadania:żabkojad.Liczby które doprowadziły hipcia do klęski:5,6,7,8,9,49,67,21,22,41,45,60,62,80.
Pozostaje tylko jedno pytanie.Czy Lila zabrała do Grecji maskotkę hipcio,podobnie Hosia.Bo przy złym karmieniu lub niedokarmieniu wieczorna klęska hipcia,ma swoje przyczyny.
Ja też urządzę sobie wieczorne tańce z bałwanem i bocianem wokół pepsi.
Całe szczęście,że deszcz zatrzymał mnie przed daleką drogą na stację benzynową.Zaoszczędziłem :) dobranoc.
A dzisiaj miałem problem,bo na ulicy musiałem zatykać uszy bałwanowi bo wiele młodych osób używało łaciny,ze względu na występy jakiś dzikich zespołów.
3majcie się, jutro następne losowanie i nasze z nim zmaganie.
Dobraaaaaaaanooooc.
Dobraaaaaaaanooooc.
Na 14.00
01,14,15,22,25,
26,40,58,59,60
Do jutra dobrej nocki POzdro
01,14,15,22,25,
26,40,58,59,60
Do jutra dobrej nocki POzdro
......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Puk puk. Jest tam ktoś, kto nie śpi? Może to czyta Myszka1 z Chicago? /W Polsce jest godzina 0.30 czyli środek nocy/.
Pozdrawiam wszystkich Polaków na całym Świecie.
Pozdrawiam wszystkich Polaków na całym Świecie.
Wszyscy śpią... . Miłych snów z cyferkami życzę... .
Witam
Noooo, i jak tam wyniki, w "cieszącej się coraz większą popularnością grze" ?
wiem, wiem, święta wolne i taka sobie pogoda...
i zawartych ok. 70 tys zakładów...
taaaa, przyrasta J (ze względu na dzieci nie napiszę co :) )
Dużą ciekawostką jest wczorajsze 10x 9/10 w południowym losowaniu MM...
ktoś wysyłał w systemie ?
Noooo, i jak tam wyniki, w "cieszącej się coraz większą popularnością grze" ?
wiem, wiem, święta wolne i taka sobie pogoda...
i zawartych ok. 70 tys zakładów...
taaaa, przyrasta J (ze względu na dzieci nie napiszę co :) )
Dużą ciekawostką jest wczorajsze 10x 9/10 w południowym losowaniu MM...
ktoś wysyłał w systemie ?
hejka:)
Czy jest tu tłumacz snów?:D..sniły mi sie robaki w mięsie--
Było jakieś mięso ja je otorzyłam a tam wylazły takie wstrętne tłuste białę robaki--w takim pomieczeniu ni to korytarz ni poczekalnia autobuwowa-ale te robaki bleee
Czy jest tu tłumacz snów?:D..sniły mi sie robaki w mięsie--
Było jakieś mięso ja je otorzyłam a tam wylazły takie wstrętne tłuste białę robaki--w takim pomieczeniu ni to korytarz ni poczekalnia autobuwowa-ale te robaki bleee
Czy ja szary obywatel tej społeczności mam jakakolwiek możliwośc z jakiego IP pisze dany nick na tej stronie?
Mądre głowy proszę o info.
Mądre głowy proszę o info.
czarodziejka83 Robaki -zawzięci nieprzyjaciele znaczy---33 43 67 2 9 34----tak wyszlo u mnie
Liczba ze snu- 07. /dodatkowe liczby- 14, 36, 47/. Pozdrawiam.
Witam :)
Monet >>> a jakie nicki chciałbyś porównać?
Może zdradzisz nam swoje zamiary?
Monet >>> a jakie nicki chciałbyś porównać?
Może zdradzisz nam swoje zamiary?
Monet>>
Jako zwykły, przeciętny użytkownik netu nie masz takiej możliwości. Im więcej umiejętności, tym więcej możesz ;)
-----------------
Robaki - OK
;)
Jako zwykły, przeciętny użytkownik netu nie masz takiej możliwości. Im więcej umiejętności, tym więcej możesz ;)
-----------------
Robaki - OK
;)
dziękuje tedy 77, i Wędrowco netowy:)buziaczki:***********************************
Dzięki za odpowiedz Robal,chociaż nie kryę,że liczyłem na bardziej konstruktywną...
Madzia 77 nie mogę napisać -sprawa ociera się o swoim ciężarem o bezpieczeństwo narodowe....
Madzia 77 nie mogę napisać -sprawa ociera się o swoim ciężarem o bezpieczeństwo narodowe....
Monet >>> jeżeli to jest "prawa wagi państwowej" to się już nic nie odzywam ;)
pozd
pozd
Skarbonka prawie pusta,a jeszcze ja uszczupliłem o 2,5złote na zakład multi.Rzucam się na wielką wodę grając na 10 skreśleń i mówię do mózgownicy wstydu oszczędz.