Wpisy 109 809 – 109 908
4 maja 2010 13:46 → 4 maja 2010 23:59, 100 wpisów
Warunki nadania kuponu:zachmurzenie,chłodno,około15 stopni.Miejsce nadania:żabkojad.Pozdrawiam.
Witaj Rafał,właśnie czekam na wielką wygraną,wtedy dokonam wielkich zakupów.
Koszmar tym razem nadszedł o 14.00.Pechowa godzina zawarcia zakładu:13.19.00.Liczby które pogrążyły hipcia:4,5,6,7,8,19,22,38,69,80.
Pamiętaj Rafał,że tak jest na świecie ,że pomiędzy pszenicą rosną chwasty.Co myśli bałwan o tych niemądrych wpisach,wystarczy popatrzeć na jego minę.
hipopotan ,RafSaw30 >>> a co Wy się w ogóle przejmujecie jakimiś głupotami.
Ludzie są od tego aby gadać - jedni z sensem,drudzy niekoniecznie.
pozd
Ludzie są od tego aby gadać - jedni z sensem,drudzy niekoniecznie.
pozd
Madzia77 jakiś cymbał o nicku trzy przecinki czy kropki wbijał igły w doradcę hipcia.
W związku z tym zamierzam dokupić maskotkę lwa.A lew to dzikie zwierzę i ma ostre kły.
Obecnie zorganizowałem naradę trzech:hipcia,bociana i bałwana nad strategią doboru liczb na wieczorne losowanie.Tym bardziej,że mistrz Ulryk von Lotto,przysłał mi dwa nagie kupny i wzywa do pojedynku.
hipopotan>>
sam wybierałeś liczby, które Cię pogrążyły ?
Czy te pięć pod rząd dał Ci system ?
sam wybierałeś liczby, które Cię pogrążyły ?
Czy te pięć pod rząd dał Ci system ?
Mag>>
tego samego :)
hipopotan milczy, bo jest zły...
Rafsaw30>>
nie wiesz, kto cię lubi ? ;)
tego samego :)
hipopotan milczy, bo jest zły...
Rafsaw30>>
nie wiesz, kto cię lubi ? ;)
Zobaczyłem ceny maskotki lwa i opadły mi ręce.Muszę coś wygrać aby lew zagościł na moim terytorium.Liczby na 14.00 dobierałem sam.A hipcio to spokojny zwierzak.
Ricardos musisz wzmocnić mój sygnał,żeby Hosia wróciła,bo komu ja teraz będę podbierał liczby i kto mnie będzie dokarmiał?
Po obliczeniu strat(wczoraj 5złote)i dzisiaj 2,5 bałwan pożegnał się z trzema tabliczkami czekolady.Czeka go straszna dieta.
hipopotanie -
całego wielkiego stada długo zębnych lwic,lwów i lwiątek w długiej gościnie Ci Życzę
całego wielkiego stada długo zębnych lwic,lwów i lwiątek w długiej gościnie Ci Życzę
Mag,pod nieobecność Hosi i Lily musisz przejąć obowiązki karmienia Hipcia.Rozumiem,że maskotkę masz już w domu.Pozdrawiam.
Dzięki Robal.Po naradzie ustalono,że wysyłam jeden zakład multi i dwa zakłady mini.Pozostaje udać się w drogę do kolektury.Pozdrawiam.
Robal 36...zawsze się ktoś znajdzie życzliwy !!!! :)
pozdrawiam :)
pozdrawiam :)
Nie można nazwaĆ tej osoby Bałwanem bo to by była obraza dla Bałwanka od Hipcia!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))
Był byś zdziwiony hipopotan:)))jak powiem,że KlaraK często i miło wspomina o Tobie:)
hipopotan - masz u mnie każdą tabliczkę czekolady.
Sama nie zjem.
Monet - jakiś znajomy ten Twój problem.
Pozdr.
Sama nie zjem.
Monet - jakiś znajomy ten Twój problem.
Pozdr.
Na stronie http://www.mybetworld.com jakiś ekspert podaje typy które wg. jego oceny mają szansę sprawdzić się w 100%.
I fajnie.
Ale,konia z rzędem temu kto logicznie mi wyjaśni takie jego dwa wybory:
Istres-Tours 1.80 3.25 4.15 1 100 0 0
Valencia-Xerez 1.25 5.75 9.50 12X 69 11 19
I fajnie.
Ale,konia z rzędem temu kto logicznie mi wyjaśni takie jego dwa wybory:
Pięknaja ,przykro mi ale nie odpowiadam na zaczepki nieznajomych mi. Pań...
A wracając do wklejonych propozycji. to szczególnie ten drugi typ mnie zastanawia.
A wracając do wklejonych propozycji. to szczególnie ten drugi typ mnie zastanawia.
Pięknaja- żartowałem ;-)
Sam bym Cię pozaczepiał,ale nieśmiały jestem.
Sam bym Cię pozaczepiał,ale nieśmiały jestem.
Monet - ja też żartowałam.
A jestem nie tylko nieśmiała, ale i bystra.
A jestem nie tylko nieśmiała, ale i bystra.
Monet > już wyjaśniam co typer miał na myśli
czyli jest na 100% pewien(?) że wejdzie TYP 1 - Istres wygra (to te cyfry 100,0,0)
czyli 69% że wygra Valencia, 11% że wygra Xerez, 19% że padnie remis (to te cyfry 69,11,19)
Pozdrawiam
czyli jest na 100% pewien(?) że wejdzie TYP 1 - Istres wygra (to te cyfry 100,0,0)
czyli 69% że wygra Valencia, 11% że wygra Xerez, 19% że padnie remis (to te cyfry 69,11,19)
Pozdrawiam
prezent dla hipopotana:
http://www.dziennik.pl/files/archive/00214/FR_lew_jpg_214873l.jpg
http://www.dziennik.pl/files/archive/00214/FR_lew_jpg_214873l.jpg
Dzięki danteV
Nie w tym mój problem,jednak.
Dlaczego 100% pewniak Intres ,gzie absolutnie nic (oprócz własnego boiska,co nie zawsze jako atut wykorzystuje,zresztą na niego jako takiego faworyta wskazuje.
A na drugiej szali Valencia,która gra że zdecydowaną "czerwoną latarnią" i gdzie WSZYSTKO przemawia za wygraną Valenci ten gostek jej daje niecłe 70 % szasy na wygraną.
Tego nie czaję.
Nie w tym mój problem,jednak.
Dlaczego 100% pewniak Intres ,gzie absolutnie nic (oprócz własnego boiska,co nie zawsze jako atut wykorzystuje,zresztą na niego jako takiego faworyta wskazuje.
A na drugiej szali Valencia,która gra że zdecydowaną "czerwoną latarnią" i gdzie WSZYSTKO przemawia za wygraną Valenci ten gostek jej daje niecłe 70 % szasy na wygraną.
Tego nie czaję.
Sorrki za "zjedzone" literki,ale przy szybszym pisaniu na klawiaturze bezprzewodowej,czasami przestawia kolejność a czasami zjada jakąś.Postaram się przed wysłaniem korygować.
Monet > bo Valencia wcale nie musi tego meczu wygrać, a dla Xerez remis, to jeszcze cień szansy na pozostanie w królewskiej lidze. Ale to tylko takie gdybanie, bo zdecydowanym faworytem jednak pozostaje Valencia.
Istres ratuje się przed spadkiem, Tours o nic już nie walczy.
Pozdrawiam
Istres ratuje się przed spadkiem, Tours o nic już nie walczy.
Pozdrawiam
DanteV-Twoje wyjaśnienie w sposób wyczerpujący wypełniły lukę w mojej wiedzy na ten temat.Dziekuję.
DanteV kupiłem grę komputerową,a po zainstalowaniu wyskakuje komunikat nie znaleziono składnika physxloader.dll.Ratunku,nie wiem jak teraz zrobić by gra działała.Czy znasz się co trzeba zrobić?
Gra ma nazwę Clutch,była w czasopiśmie a jak przechodziłem obok kiosku skusiła mnie kolorowa okładka i straciłem nad bałwanem kontrolę.
Jak jej nie uruchomię to będzie tragedia,bo stracę 10 wydane złote i będę zły,że uległem reklamie.
hipopotan > według mnie brakuje Ci jakiegoś składnika od karty graficznej. Lepiej sam nic nie kombinuj. Poproś kogoś kto się zna, to zainstaluje Ci sterowniki i będzie wszystko śmigać.
Madzia77 uważasz,że chodzi o ściągnięcie z internetu tych sterowników.Bo boję się popełnić błędu.
Lotto- test, liczby na "nie".
01, 04, 13, 17, 21, 26, 31, 34, 38, 39, 41, 47.
Pozdrawiam.
01, 04, 13, 17, 21, 26, 31, 34, 38, 39, 41, 47.
Pozdrawiam.
hipopotan i jak się udało? jeśli nie, to zapodaje Ci linka, ściągnij, plik rozpakuj i wklej- ALE do FOLDERU z GRĄ.
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?physxloader
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?physxloader
kocio-ciemność,widzę ciemność;P
a serio?może wejść,ja obstawiłam 37-79
a serio?może wejść,ja obstawiłam 37-79
romanx >>> hipcia coś nie ma, może kombinuje,a może i już zasuwa sobie na gierce.
http://wyszukiwarkamp3.cz/listen/ZGFubzIwMDU=/3pHGT4aPkXu/Seweryn_Krajewski_-_Przemija_uroda_w_nas
dobranoc
http://wyszukiwarkamp3.cz/listen/ZGFubzIwMDU=/3pHGT4aPkXu/Seweryn_Krajewski_-_Przemija_uroda_w_nas
dobranoc
-----------------------------------
28,32,20,46,58,15,17,3,55,2. <<<<---------------
28,32,20,46,58,15,17,3,55,2. <<<<---------------
Madzia77
Hipcio to juz pewnie wykombinował... i dlatego go nie ma ;-)
Hipcio to juz pewnie wykombinował... i dlatego go nie ma ;-)
Koszmar.Godzina nadania kuponów:16.12.Warunki pogodowe:zimno.Osoba przyjmująca zakłady:babcia kolektorka.Tragiczne liczby:18,27,41,60,67,77,64multi,7,22,23,24,25---3,11,17,36,42mini.
Ściągnąłem zgodnie z zaleceniem te sterowniki z internetu i gra się włączyła,ale się zacina.Widać potrzebny jest bardziej spasiony komputer.Jedynie pocieszenie,że inna stara gra zaczęła działać,widać brakowało tych sterowników.
Ciągle piszą,że w Grecji strajki,czyli Lila ma tam sporo ludzi,którzy teraz mają dużo czasu wolnego i mogą balować.A podobno śnieg w Hiszpanii,może już blisko 2012 i nadejdzie mróz a wtedy bałwan będzie miał pogodę jak w swoim kraju skąd przyjechał.
A dlaczego w multi nie ma 27,bo ja ją stawiam pod wpływem Ricardosa.Jestem pewien,ze on idzie na nią i podwaja stawki i jeszcze plusuje.
W mordę jeża,przepraszam.Przegapiłem,że o 1400poszło 27.Ricardos więc chyba musiał trafić jakąś kasę.
hipo...witaj.Dopiero wróciłem z pracy.Strzeliłeś z tym 27.Nadałem tylko 27 x10 o godz: 12.o3 na stacji Gdańsk Oliwa :) w końcu musiałem ja dopaść.Pozdrawiam.
Gratuluję Ricardos,ja popełniłem błąd,bo o 1400.poszło kilka pewniaków jak np.49.Czy Hosia dalej nie jest w zasięgu twojego gadulca?
hipo...nawet obstawiłem w typowaniach 43 i 49 i mogłem wysłać z 27 i to dać x10.To była by dopiero kasa.Hosia na gg jest nieobecna i jeśli tylko się odezwie poinformuje ją,że namiętnie oczekujesz na jej przybycie.
Jak widać na mojej fotce nabyłem dzisiaj nową książkę o Pio do mojej kolekcji.Jest napisana ciekawym językiem, np.podają przykład osoby która miała zaćmę na dwóch oczach i czekała ją operacja.Mając niewielkie fundusze modliła się do ojca Pio i pewnej nocy we śnie jej się ukazał i całkowicie wyzdrowiała bez pomocy lekarzy.
Hosia musi dokarmiać hipcia,a nie wiem czy dalej to robi bo osłabiło mi się typowanie.
Ricardos wychodzi,że trzeba obstawiać na kilka liczb i zapomnieć o milionach.Tylko jak ma się do tego reklama,że wszystko mi lotto?
Jutro czeka mnie wizyta u dentysty,trzeba ratować ostatnie zęby żeby nie skończyć na szufladzie jak kiedyś pisałeś.
hipo..każdy ma jakis swój system działania z liczbami.Ja sie opieram na całkiem zwykłej procedurze obstawiania liczb.Jutro mam wolne,więc dzisiaj posiedzę i coś pomieszam.Myślę,że i Hosia ma swój "kalendarz"liczb a czy dokarmia Hipa to nie wiem,ale napewno jest sercem obok.
hipo...jeszcze szuflade pamiętasz?To chyba były tutaj moje początki:)
Chyba najprostszym sposobem jest obstawiać te które chodzą najczęściej,i czasem polować na pewniaki.
hipo...po części tak,ale ja troszkę zmieniam to w typowaniach.Nie zawsze mi to wychodzi ale mam nadzieję,że po raz drugi odwiedzę kwaterę główną w Gdańsku :))))
Ricardos technika idzie w górę,ale musiałbym wygrać sporo kasy żeby zafundować sobie implanty.Muszę ratować tradycyjnie ostatnie kilka zębów.
hipo dentystą to ja nie jestem i nigdy nie będę ale widzę,że próchnica w takim razie u Ciebie wysoko zaawansowana.
Dlatego pozostaje mi już tylko pepsi za pożywienie,ale mam nadzieję,że hosia ma mikser.
Ricardos teraz na jedynce leci ciekawy fil z Richardem Gere,o Jugosławii więc przestałem pisać.Może jutro coś uda mi się trafić w multi.Pozdrawiam.