Wpisy 109 609 – 109 708
3 maja 2010 12:08 → 3 maja 2010 14:56, 100 wpisów
Witam wszystkich i sukcesów życzę. Jakby co to jestem do dyspozycji.
pozdr. Szczery
pozdr. Szczery
Witaj KOCIO:): pogoda do bani,pada deszczyk pada:(:(na 14 biorę pod uwagę liczby:27,37,50,32,28,59,49,43(1,8,77,78)69
szczery...witaj.dziś w nocy czyli piękny sen....byłem na urlopie na Cyprze w hotelu najwyższej kategorii w pokoju nr 351.widziałem karuzelę,morze,góry i byłem na poczcie wysłać pocztówke.ale najlepsze jest to,że to akurat działo sie naprawde w zeszlym roku we wrzesniu.i co to oznacza?
ricardos>tak,tak jestem tarocistą wpłać mi na konto 50zł a przepowiem ci co cię czeka itd:-)pozdro
ricardos... ja narazie daję szansę mm do 13 maja... potem się zobaczy
Gała...tylko 50zeta?To mało bierzesz za usługi.
Kathy...skąd akurat 13 maj?
Kathy...skąd akurat 13 maj?
OOO!!! kathy>>> co z Tobą zawsze taka pełna optymizmu i co??? kathy:):) nie poznaje Cię, głowa do góry dziewczyno:): pozdr. miłego dnia.pa:)
ricardos... 13 maja była moja największa wygrana
mag... ja jestem pełna optymizmu, ale daję mm szansę, jak z niej nie skorzysta to się zajmę bardziej jokerem albo mini :-)
mag... ja jestem pełna optymizmu, ale daję mm szansę, jak z niej nie skorzysta to się zajmę bardziej jokerem albo mini :-)
ricardos proponuję : 28.25.39.31.24.26
Swoją drogą życzę Ci aby ten sen powtórzył się w realu i też w tym roku
powodzonka!!!!!!
Swoją drogą życzę Ci aby ten sen powtórzył się w realu i też w tym roku
powodzonka!!!!!!
Gała....spoks.Akurat w tarota i inne to nie wierzę,więc raczej mimo niskiego cennika nie skorzystam.Pozdrawiam
szczery...wielka dziękówa.W tym roku jak co roku też gdzieś zrobię wypad ale nie wracam do tego samego miejsca.Zawsze odkrywam coś nowego.Jedynie replay mam w snach jak widać.Pozdrawiam i miłego!
Pozdr. Lile, klaraK, Staszka, giorgia,kogucika, emeryta i innych znajomych tego portalu,życzę Wam kochani wygranej.:):
Ps.>>> nie ma rzeczy niemożliwych, spróbujcie wymówić literę "P" z otwartymi ustami:):):
Ps.>>> nie ma rzeczy niemożliwych, spróbujcie wymówić literę "P" z otwartymi ustami:):):
CZESC WIECIE MOZE CZY JEST GDZIES MOZLIWOSC WYSLANIA TOTKA DZIS NP ZABKA
Kathy> to ładnie pogratulować wypada koleżance i musisz to powtórzyć lub poprawic wynik, a sama typowałaś czy chybił trafił?
Gała...to były moje cyferki....na te same 13 kwietnia 2010 bylo 6/10 z plusem
jak gram, bo nieraz robię przerwy dość długie to zawsze je wysyłam
jak gram, bo nieraz robię przerwy dość długie to zawsze je wysyłam
Wiesz,danteV jak jeszcze mogę zrozumieć tzw.moderatorów,którzy fumkcję tę przyjąwszy awans w hierarchi społeczności tego forum sobie uczynili,udowadniając,że władza(a właściwie -jej poczucie) nie wszystkim służy.
Tak, nie zawsze rozumiem BOSSa tej strony.
Od całkowitego braku reakcji w sytuacji kiedy jest wymagana stanowcza i natychmiastowa, do decyzji mocno spóżnionej i niekoniecznie właściwej.
A znam go bardzo długo i widzę jak bardzo się zmienia On i jego podejście do tej strony.
Pozdr.
Tak, nie zawsze rozumiem BOSSa tej strony.
Od całkowitego braku reakcji w sytuacji kiedy jest wymagana stanowcza i natychmiastowa, do decyzji mocno spóżnionej i niekoniecznie właściwej.
A znam go bardzo długo i widzę jak bardzo się zmienia On i jego podejście do tej strony.
Pozdr.
ricardos... a ty się nie wymiguj od spotkania na straganiarskiej, weź parasol i na stację, masz blisko
kathy..wziąłem parasol jak mówiłaś,poszedłem do sklepu który ma lottomat a tam "DZISIAJ TOTALIZATOR NIECZYNNY",więc zapomnij o spotkaniu na Straganiarskiej w kwaterze TS.:(
kathy.. do BP mam kawałek ale wydaje mi się,że dzisiaj nie są przyjmowane zakłady
ja tez jestem uziemiona -wszystko zamkniete a do stacji statoil mam 6 km wiec lipa-a autka nie mam--a mam takie dobre pomysly na dzis heh az sie boje chyba nie bede patrzec na dzisiejsze losowania:(
czarodziejka83...ja będę sprawdzać numery i chcę się przekonać,że jak się nie puści to się trafia
Chyba rozumiem BOSSa .
Pewnie się zmienił, ale i tak ma cierpliwość
do wydawałoby się, że "dorosłych " gości tej strony.
Pewnie się zmienił, ale i tak ma cierpliwość
do wydawałoby się, że "dorosłych " gości tej strony.
ricardos ja się wole niezałamywać..nie zamierzałam grac na 10 cyfr ale zal mi będzie jak mi wylosują te co chciałam skrelic--bo pieprzone lotto nie moze uruchomic usługi grania przez internet 21 wiek a oni dawno za murzynami--mogły by byc jakies automaty w ścianie jak bankomaty zeby mozna było grać 24 godziny na dobe
kathy..też o tym myślałem.Ale dobra no.Dzisiaj może nie miałem trafić więc zaoszczędziłem.Gorzej jak się okaże odwrotnie.No cóż się mówi.
czarodziejka83...dobrze,że chociaż bankomaty mamy 24h,chociaż większość nie ma już gotówki po tylu dniach wolnych ale są:)))
Za parę minut wyskoczy Maryśka Zwierzyńska albo Faraonka z grzywą od linijki i pocisną moimi numerami...tymi co nie puszczone.
ricardos nie karcz bo wykraczesz hihih:)
ricardos... nie martw się, wg mojego snu to ja mam dzisiaj dobrą passę w finansach
kathy...na drugi raz podawaj mi z samego rańca Twoje sny tzn...numery
Ricardos po raz chyba pierwszy trafiłem w typowaniach 6z10.Muszę dogonić Hosię w przewidywaniu liczb.Czy kolektury w żabkach są dzisiaj czynne?
Pomyłka to moje czwarte 6z10 w typowaniach,jak widzę w statystykach.
Jeżeli system zamknięty,to bałwan protestuje.Proszę otworzyć kolektury bo bałwan musi posłać kupon.
Oczywiście był.Trasa jego pochodu wiodła do kolektury i z powrotem.
Ricardos widzę,że coś ci blokuje 27.Odpuść sobie tę liczbę to ją wypuszczą.Pozdrawiam.
hipo...juz odpuściłem grę na dłużej.robię przerwę.Dziś nie przyjmują zakładów.
Skoro zamknęli system,to chyba puszczą jakieś długo nie idące pewniaki,ale może się mylę.
System jest czynny, osobiście puszczałem na stacji paliwowej.
powodzenia
powodzenia
Chyba przy żałobie jednego dnia ,też nie działał system.Bo wtedy dotarłem do stacji benzynowej,była czynna a lottomaty zamknięte.
Hipciu wysyłałam dzisiaj na stacji benzynowej
system jest otwarty
system jest otwarty
Szczery dzięki za wiadomość,teraz konsultuję z moim doradcą plan nadania właściwych liczb w multi.
Witaj Bella,czy masz jakieś sygnały od Hosi z kosmosu.Pozdrawiam.
witam. hipo
system chyba nie zamknięty
ja trafiłem dziś na uszkodzony lottomat
he he
pozdrów bałwana
ps.czy lila tu wróci ????
pozdr
system chyba nie zamknięty
ja trafiłem dziś na uszkodzony lottomat
he he
pozdrów bałwana
ps.czy lila tu wróci ????
pozdr
Moim zdaniem trzeba czekać cierpliwie na powrót Hosi i Lily,a one chyba bez liczb długo nie wytrzymają i zaglądną na stronkę.
Zauważ Ricardos,że tobie chodzi obok27,a mi jak podaję 62też jedno obok.
Mam dylemat,czy wyciągnąć ze skarbonki 2,5złote na grę czy 5złoty?Bo przekroczę wariant chiński jak zaszaleję i wydam 5złote na grę.
czy jakiś buk naziemny jest dziś otwarty????????????sts,totomix?
hipopotan jeśli mogę coś powiedzieć jeśli wygrasz za te 2,50 to będziesz żałował że niezagrałeś za 5
Jak powiedziałem bałwanowi,że można dzisiaj wysłać kupony,to się ucieszył.I trochę pozmieniał układy liczb,postawił przewagę nieparzystych.
rustu2009>>> dziś STS pracuje - wiem na 100% , bo w sprawie typów kolega do mnie zadzwonił , będąc ok.12 w ich kolekturze.
z liczb, które wyszły ze strony podanej przez zoję, nie wpadła ani jedna
lepiej samemu kombinować
lepiej samemu kombinować