Wpisy 1 093 473 – 1 093 572
4 września 2012 12:30 → 4 września 2012 14:07, 100 wpisów
trisetum
Aleś się wysilił Zestaw zrób to sam z opcjami torebka i buty
Aleś się wysilił Zestaw zrób to sam z opcjami torebka i buty
trisetum...podobno mięso z aligusi jest bardzo dobre,odchowaj go a ja potem przyjadę i go zawiozę simadzikowi ,podobno nie ma co do gara włożyć
dziś z braku funduszy na grę wysyłam 6/6 mm na dwa losowania i 2 zakłady mini
medea...ruda z łańcuszkiem złotym wiesz jak się nazywa? Ruda żelaza
mala
Skąd znam ten ból. Fundusz hazardowy pomimo wczorajszego znalezienia 20 złotych już właściwie nie istnieje do mniej więcej 14 września
Skąd znam ten ból. Fundusz hazardowy pomimo wczorajszego znalezienia 20 złotych już właściwie nie istnieje do mniej więcej 14 września
mala1438
Jak chcesz się rozerwać to przeczytaj mój wpis 1093319 o tym jak to los potrafi być złośliwy
Jak chcesz się rozerwać to przeczytaj mój wpis 1093319 o tym jak to los potrafi być złośliwy
------
--------------------
--------------------
+ 22. Może być.. . Jest ....
-------------------------
-------------------------
Zaczynam Lotto - Test na Nie.
>> 10, 19, 42.
-------------------
Jutro podam...6 liczb.. .
-----------------------------
>> 10, 19, 42.
-------------------
Jutro podam...6 liczb.. .
Multuś.. .
Zbieram liczby do lotto testu, i w wersji końcowej będzie około 20 liczb na nie
-------------------------------
Zbieram liczby do lotto testu, i w wersji końcowej będzie około 20 liczb na nie
-------------------------------
Multuś.. .
Poczekaj...tydzień.. .
----------------------
Poczekaj...tydzień.. .
----------------------
Multuś.. .
Liczby sa podawane na konkretne losowanie, np.wtorek, na na czwartek jest już inny zestaw.. .
--------------------------------------------
Liczby sa podawane na konkretne losowanie, np.wtorek, na na czwartek jest już inny zestaw.. .
--------------------------------------------
Właśćiwie, to powinno być tak. .
Lotto - test, wersja próbna.. .
----------------------------
Lotto - test, wersja próbna.. .
----------------------------
multuś
Zazwyczaj ambitnie zakładam, że fundusz hazardowy utrzyma się na poziomie 50 zł łącznie a potem... no cóż silnej woli brakuje i kiedyś na początku to chyba prawie 300 złotych poszło zanim usiadłam i na spokojnie wszystko zsumowałam. Teraz jak długo nie trafiam to maks.100 zł i to jeśli jest jakaś kumulacja albo mam przeczucie co do liczb i mnie poniesie, ale zazwyczaj trafiam co jakiś czas 12-25 złotych więc udaje mi się w ostatecznym bilansie skończyć miesiąc na kwocie 50 złotych.
Zazwyczaj ambitnie zakładam, że fundusz hazardowy utrzyma się na poziomie 50 zł łącznie a potem... no cóż silnej woli brakuje i kiedyś na początku to chyba prawie 300 złotych poszło zanim usiadłam i na spokojnie wszystko zsumowałam. Teraz jak długo nie trafiam to maks.100 zł i to jeśli jest jakaś kumulacja albo mam przeczucie co do liczb i mnie poniesie, ale zazwyczaj trafiam co jakiś czas 12-25 złotych więc udaje mi się w ostatecznym bilansie skończyć miesiąc na kwocie 50 złotych.
Multuś.. .
Czasami może to być wersja na ...TAK.
------------------------------------
Czasami może to być wersja na ...TAK.
------------------------------------
Multuś.. .
Nie typowałem liczb przez całe wakacje, więc ten tydzień przeznaczam na próby.. .Radzę nie korzystać jeszcze z tych liczb.. .
-------------------------------------------------
Nie typowałem liczb przez całe wakacje, więc ten tydzień przeznaczam na próby.. .Radzę nie korzystać jeszcze z tych liczb.. .
-------------------------------------------------
Multuś.. .
Liczby będę podawał rano, tak gdzieś do godziny 8.
---------------------------------------------
Liczby będę podawał rano, tak gdzieś do godziny 8.
---------------------------------------------
wiesz medea tak mysle , czy nie warto byloby sie skoncentrowac np na 3 losowaniach w miesiacu i puscic np po 50 zeta , przeciez sama mowilas, ze niektore liczby sa przyporzadkowane pewnym datom
Multuś.. .
Trzeba zrobić kawał ts - 1 000 szóstek w Lotto w ...jednym losowaniu.. .
--------------------------------------
Trzeba zrobić kawał ts - 1 000 szóstek w Lotto w ...jednym losowaniu.. .
--------------------------------------
Ja nie gram w ...Lotto.. .
---------------------
---------------------
Multuś.. .
Cierpliwośći trochę, niedługo śię dowiesz, o co chodzi.. .
----------------------------------------
Cierpliwośći trochę, niedługo śię dowiesz, o co chodzi.. .
Wytypuje kiedyś taki zestaw na TAK...do lotto, w którym będzie...6/10.
-------------------------------------------
Kto bedzie chciał, to niech skorzysta.. .
-------------------------------------------
Kto bedzie chciał, to niech skorzysta.. .
lila.... wczoraj widziałem pasko przy kamerze skybe na zywoo ..ja ukradłem wideo innee www .. i pintol uciekamm
multuś
Ja powoli dojrzewam do tej decyzji, bo jakbym typowała moimi metodami kilka razy w miesiącu to efekt nie mógłby mnie przyjemnie zaskoczyć. Najpierw jednak moja oficjalna racjonalna połowa osobowości musi dopuścić do głosu tę nieracjonalną, która ma nosa może nie do 10/10, ale 4/4 jak najbardziej
Ja powoli dojrzewam do tej decyzji, bo jakbym typowała moimi metodami kilka razy w miesiącu to efekt nie mógłby mnie przyjemnie zaskoczyć. Najpierw jednak moja oficjalna racjonalna połowa osobowości musi dopuścić do głosu tę nieracjonalną, która ma nosa może nie do 10/10, ale 4/4 jak najbardziej
Dawać te losowanie.. .
------------------------
------------------------
siemka siemka
rodzice wyciągneli mnie na zakupy w roli doradcy , tata kupował garnitur i kurtkę . średnia przyjemność
rodzice wyciągneli mnie na zakupy w roli doradcy , tata kupował garnitur i kurtkę . średnia przyjemność
" Wyklęty, powstań ludu Ziemi.
Powstacie, których dręczy...ts "
Można to nucić na melodię - Marsylianki.. .
Powstacie, których dręczy...ts "
Można to nucić na melodię - Marsylianki.. .
No i powiedzmy sobie szczerze, że dzień z księżycem w Wodniku lub Wadze o numerze 3 trafia się rzadko
spoko spoko Wędrowco , powiedz to temu z Bolesławca co za 6 zeta ma 30 baniek
wedrowca
Mnie tam słoń nadepnął na ucho i jestem upośledzona muzycznie, ale to chyba nie jest ta melodia
Mnie tam słoń nadepnął na ucho i jestem upośledzona muzycznie, ale to chyba nie jest ta melodia
Medea
Lila
żadne weselisko , po prostu stwierdził że trzeba coś nowego kupić Trochę przytył
Lila
żadne weselisko , po prostu stwierdził że trzeba coś nowego kupić Trochę przytył
Czyli TV kłamie, bo w niedzielę podawali, że ten sobotni farciarz z Gdynii miał być. Normalnie jestem zdruzgotana poziomem wiarygodności TV
Medea.. .
W tym tekście jest zmienione tylko...jedno słowo.
w tekscie podstawowym jest słowo....;głód'
W tym tekście jest zmienione tylko...jedno słowo.
w tekscie podstawowym jest słowo....;głód'
wedrowiec
Na melodię Marsylianki to sobie można co najwyżej pośpiewać
że kto Polak na bagnety no i że trąba nasza powinna grzmieć naszym wrogom o naszym narodowym hobby czyli umieraniu za wolność najczęściej czyjąś
Na melodię Marsylianki to sobie można co najwyżej pośpiewać
że kto Polak na bagnety no i że trąba nasza powinna grzmieć naszym wrogom o naszym narodowym hobby czyli umieraniu za wolność najczęściej czyjąś
telewizja kłamała i będzie kłamać , dziś w regionalnej był wywiad z Dudą przew . Solid. Wogóle nie dawała prowadząca mu powiedzieć co myśli tylko przerywała .
wedrowiec
No tak w tej sytuacji to jak u Górniakowej po prostu inna aranżacja znanego skądinąd utworu
No tak w tej sytuacji to jak u Górniakowej po prostu inna aranżacja znanego skądinąd utworu
Lila , przerywała mu bo mówiło ignorancji rządu i przyczepiła się że chce by telewizja trwam nadawała a przecież kanał disko polo też musi być , żenada .
jackwar
Mnie też wkurza podział mediów na nasze i wasze w sprawach publicznych. Oni ciągle zapominają o świętej zasadzie wolnych i demokratycznych mediów czyli nienawidzę tego co mówisz, ale umrę za to byś mógł je głosić. To niezrozumiałe tym bardziej, że jak na razie dziennikarze u nas nie mają dziwnych wypadków oraz nie są giną jako ofiary napadów i włamań tuż po opublikowaniu tekstów jak u naszych wschodnich sąsiadów. Choć śmierć jest pewniej mniej straszna od odcięcia od korytka
Mnie też wkurza podział mediów na nasze i wasze w sprawach publicznych. Oni ciągle zapominają o świętej zasadzie wolnych i demokratycznych mediów czyli nienawidzę tego co mówisz, ale umrę za to byś mógł je głosić. To niezrozumiałe tym bardziej, że jak na razie dziennikarze u nas nie mają dziwnych wypadków oraz nie są giną jako ofiary napadów i włamań tuż po opublikowaniu tekstów jak u naszych wschodnich sąsiadów. Choć śmierć jest pewniej mniej straszna od odcięcia od korytka
medea , u nas też dziennikarze boją się może już nie o mżycie ale o pracę , tak naprawdę zobacz kto jest dziennikarzem . W większości ludzie z przypadku .
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
04,18,20,25,29,30,31,35,40,43,48,49,55,59,60,65,70,73,78,79
Plusem jest liczba: 79
04,18,20,25,29,30,31,35,40,43,48,49,55,59,60,65,70,73,78,79
Plusem jest liczba: 79
co ja jestem
Wkurza mnie u dziennikarzy nie fachowość , chcą pisać o wszystkim nie mając o tym pojęcia . Druga sprawa to że nie znają historii i nie pamiętają faktów .
medea czemu 49 bo nic nie wiem...
lila..ja moge dam tam @ ooto wiesz wide0 skybe