Wpisy 1 093 373 – 1 093 472
4 września 2012 10:29 → 4 września 2012 12:30, 100 wpisów
OK Medea.
Rozumiem wiec ze podobał się Tobie
Sposób w jaki pisał do mnie max.
I to co pisał też?
Pani sprawiedliwa z opaska na oczach.
Dla wybranych.juzi jesteś ta "wrona" z przysłowia.
Rozumiem wiec ze podobał się Tobie
Sposób w jaki pisał do mnie max.
I to co pisał też?
Pani sprawiedliwa z opaska na oczach.
Dla wybranych.juzi jesteś ta "wrona" z przysłowia.
w fortunie typuje sie 8 meczy bez podpórek 1- lub-x lub-2,7 meczy trafiłem kurs 500 za 5 zł bonus za całość chyba tego nie strawie co za kurewski pech
bym zapomniał medea namalowałem dzisiaj w nocy obraz sama wiesz czym dzieki za instruktaż
Trisetum.
Może pokażesz ten "obraz"
Może pokażesz ten "obraz"
Dzień dobry.Życzę wysokich wygranych.
I osiągnie niebotyczną cenę.
Pafty.
Może w przyszłym życiu.
Może w przyszłym życiu.
Trisetum.
Tak wysylam i ciągle mam nadzieję.
Tak wysylam i ciągle mam nadzieję.
Pafty.
To pisz,może lepiej na tym wyjdziesz,niż na graniu.
To pisz,może lepiej na tym wyjdziesz,niż na graniu.
emerytka
trisetum
Nie robiłam jeszcze wyliczenia dla każdej gry, ale jak na razie zebrałam takie dane :
Dzisiejszy dzień to 9 czyli powinny hulać 9,18,27,36,45,54,63,72
Według księżycowego kalendarza dzisiejszy dzień jest szczęśliwy dla Lwów i Strzelców do 17 oraz później dla Panien i Koziorożców. Ostatnio jak był taki łamany to wpadły liczby z poniższych zestawów z wszystkich czterech znaków szczęśliwych w tamtym dniu tyle, że po 1/3 lub w porywach 2/3. Obok podaję liczby jakie generator wyrzucił dla znaków do mm na 14. Innych gier jeszcze nie sprawdzałam poza przypadkiem jackwara dla którego sprawdzałam jeśli się nie mylę mini dla Lwa.
Strzelec 9,22,35 +6,18,19,25
Lew 11,25,37+15,51,76,83 (czyli do wyboru 3,8,11,38)
Panna 16,38,43 +4,11,61,75
Koziorożec 12,20,39+5,12,39,89 (czyli do wyboru 8,9,17)
Jak widać jest w czym wybierać i przebierać
trisetum
Nie robiłam jeszcze wyliczenia dla każdej gry, ale jak na razie zebrałam takie dane :
Dzisiejszy dzień to 9 czyli powinny hulać 9,18,27,36,45,54,63,72
Według księżycowego kalendarza dzisiejszy dzień jest szczęśliwy dla Lwów i Strzelców do 17 oraz później dla Panien i Koziorożców. Ostatnio jak był taki łamany to wpadły liczby z poniższych zestawów z wszystkich czterech znaków szczęśliwych w tamtym dniu tyle, że po 1/3 lub w porywach 2/3. Obok podaję liczby jakie generator wyrzucił dla znaków do mm na 14. Innych gier jeszcze nie sprawdzałam poza przypadkiem jackwara dla którego sprawdzałam jeśli się nie mylę mini dla Lwa.
Strzelec 9,22,35 +6,18,19,25
Lew 11,25,37+15,51,76,83 (czyli do wyboru 3,8,11,38)
Panna 16,38,43 +4,11,61,75
Koziorożec 12,20,39+5,12,39,89 (czyli do wyboru 8,9,17)
Jak widać jest w czym wybierać i przebierać
joker
Kończąc nasz spór. Max rzeczywiście co Ci przyznaję czasami ociera się o granicę dobrego smaku, co nie jest żadną tajemnicą dla osób w miarę na bieżąco śledzących chat. Wczoraj odebrałam jego wypowiedzi rzeczywiście trochę za daleko posunięte w stosunku do ciebie jako jego retorsję na twoje wypowiedzi do między innymi ulexxa i lila. Jeśli źle zrozumiałam waszą rozmowę to cię przepraszam za tę anegdotę o żabie. Jeśli jednak to ja miałam rację i to ty zacząłeś to podtrzymuję swoje zdanie.
Kończąc nasz spór. Max rzeczywiście co Ci przyznaję czasami ociera się o granicę dobrego smaku, co nie jest żadną tajemnicą dla osób w miarę na bieżąco śledzących chat. Wczoraj odebrałam jego wypowiedzi rzeczywiście trochę za daleko posunięte w stosunku do ciebie jako jego retorsję na twoje wypowiedzi do między innymi ulexxa i lila. Jeśli źle zrozumiałam waszą rozmowę to cię przepraszam za tę anegdotę o żabie. Jeśli jednak to ja miałam rację i to ty zacząłeś to podtrzymuję swoje zdanie.
multuś
To są krewniacy mistrzowskiej 11 czyli powinni pójść wtedy gdy jest jej dzień lub zakładając, że metoda astrologiczna jest słuszna, dla każdej osoby której 11 jest liczbą urodzeniową i gra w szczęśliwy dla siebie dzień.
Dzisiaj 11 pojawia się dla jednego z szczęśliwych znaków zodiaku jako jego liczba podobnie jak 51, które lubi wpadać z 55 więc kto wie ?
To są krewniacy mistrzowskiej 11 czyli powinni pójść wtedy gdy jest jej dzień lub zakładając, że metoda astrologiczna jest słuszna, dla każdej osoby której 11 jest liczbą urodzeniową i gra w szczęśliwy dla siebie dzień.
Dzisiaj 11 pojawia się dla jednego z szczęśliwych znaków zodiaku jako jego liczba podobnie jak 51, które lubi wpadać z 55 więc kto wie ?
Rzuciłam okiem i w tym miesiącu jak na razie brak mi dnia, który dawałby 11
przeczytalem wczoraj na jakiejs stronie numerologicznej ze liczby dla blizniakow powinno sie grac parzyscie wlasnie jak ty mowisz np 11 i 22 i odwrotnosci np 23 32 12 21 64 46 14 41
Lila
No delikatnie mówiąc nie był zachwycony moim dowcipem o żabie, ponieważ zupełnie inaczej niż ja spostrzega jego rozmowę wieczorem z tobą, maxem i ulexxą.
No delikatnie mówiąc nie był zachwycony moim dowcipem o żabie, ponieważ zupełnie inaczej niż ja spostrzega jego rozmowę wieczorem z tobą, maxem i ulexxą.
medea.....ja napisałam że,on jest piękny a reszta nie i napisałaś kawał.Mnie się podobał
multuś
Może tak być. Wiesz moje metody nie są jeszcze nawet do końca ustalone. Pewne rzeczy robię intuicyjnie.
Według horoskopfree nasz liczby na dzisiaj czyli 9,13,23,28,37,38 no niestety odwrócić się da tylko 31,32
Może tak być. Wiesz moje metody nie są jeszcze nawet do końca ustalone. Pewne rzeczy robię intuicyjnie.
Według horoskopfree nasz liczby na dzisiaj czyli 9,13,23,28,37,38 no niestety odwrócić się da tylko 31,32
Lila
Ja też to tak odczytałam z jego wypowiedzi, twoich oraz maxa, ale jak widac ilu ludzi tyle zdań o jednej sprawie. Nie przypuszczałam jednak, że joker tak osobiście odbierze moją wypowiedź. Z tego powodu jest mi teraz przykro, bo to miał być drobny przytyk do jego wypowiedzi w stosunku do innych a on to odczuł jako wyśmiewanie się z niego. Mamy inny poziom wrażliwości na takie sprawy.
Ja też to tak odczytałam z jego wypowiedzi, twoich oraz maxa, ale jak widac ilu ludzi tyle zdań o jednej sprawie. Nie przypuszczałam jednak, że joker tak osobiście odbierze moją wypowiedź. Z tego powodu jest mi teraz przykro, bo to miał być drobny przytyk do jego wypowiedzi w stosunku do innych a on to odczuł jako wyśmiewanie się z niego. Mamy inny poziom wrażliwości na takie sprawy.
Lila
Materiały do odpowiedzi na protokół pokontrolny zebrane, ale jestem normalnie wypluta i robię sobie do losowania wolne by mi się wszystko w głowie poukładało
Materiały do odpowiedzi na protokół pokontrolny zebrane, ale jestem normalnie wypluta i robię sobie do losowania wolne by mi się wszystko w głowie poukładało
Lila
No jeszcze ze spinaczy nie plętę liny i nie sprawdzałam wysokości klamki w drzwiach
No jeszcze ze spinaczy nie plętę liny i nie sprawdzałam wysokości klamki w drzwiach
kurna ja w jokerze jestem 479 w rankinguja myślałam że ranking jest tylko do 400
multuś
Powiem tak wczoraj analizowałam liczby na dzisiaj dla szczęśliwych znaków i zestaw 30-31-32-33 wyskakiwał mi stale tylko niestety nie w komplecie. Za to 22,23 plus 32 widzi mi się jako bardziej prawdopodobny. Także na 14 zestaw 41,44 wynikający z wyliczeń numerologicznych na dzisiaj też jest dość popularny.
Przyznaję się bez bicia, że ostatnio trenuję przy zbyt dużej liczbie kandydatów numerologicznych tester MP by ustalić co z czym najczęściej wypada
Powiem tak wczoraj analizowałam liczby na dzisiaj dla szczęśliwych znaków i zestaw 30-31-32-33 wyskakiwał mi stale tylko niestety nie w komplecie. Za to 22,23 plus 32 widzi mi się jako bardziej prawdopodobny. Także na 14 zestaw 41,44 wynikający z wyliczeń numerologicznych na dzisiaj też jest dość popularny.
Przyznaję się bez bicia, że ostatnio trenuję przy zbyt dużej liczbie kandydatów numerologicznych tester MP by ustalić co z czym najczęściej wypada
multuś
Dziękuję za wsparcie, ale to raczej ja kogoś nieświadomie uraziłam. Niestety takie rzeczy się zdarzają. A mi jest głupio.
Dziękuję za wsparcie, ale to raczej ja kogoś nieświadomie uraziłam. Niestety takie rzeczy się zdarzają. A mi jest głupio.
medea...przestań.Czym uraziłaś kawałem? No błagam Cię.Widocznie coś jest na rzeczy skoro dowcip go ubódł
trisetum..imieninki mam 14 lutego w walentynki ale mimo wszystko dziękuję
Lila
Ja też tak to odbieram, ale ten typ tak już ma, że nie niezbyt komfortowo się czuje gdy kogoś urazi
Ja też tak to odbieram, ale ten typ tak już ma, że nie niezbyt komfortowo się czuje gdy kogoś urazi
medea ja dzisiaj zaryzykuje 9-13-23-28-37-38 plus 4-13-14-22,23,41,31,32 no i moze 11-22-33-44-55-66-77
trisetum ..normalnie mówią do mnie lilka a niektórzy lidka a to też nie to samoLiliana a Lidia to dwa różne imiona
multuś
Ja chwilowo zagospodarowałam cztery złote z wczorajszej wygranej i po dodaniu 1 złotego z wczoraj znalezionego bonusowego budżetu hazardowego zostało mi na wieczór tylko 9 złotych więc chyba będę musiała zdecydowac się tylko na jeden zakład mm plus ewentualnie mini
Ja chwilowo zagospodarowałam cztery złote z wczorajszej wygranej i po dodaniu 1 złotego z wczoraj znalezionego bonusowego budżetu hazardowego zostało mi na wieczór tylko 9 złotych więc chyba będę musiała zdecydowac się tylko na jeden zakład mm plus ewentualnie mini
Lila
Ty mnie nie prowokuj bo znowu zrobię śmiechoterapię za pomocą imion
Ty mnie nie prowokuj bo znowu zrobię śmiechoterapię za pomocą imion
medea76
Lila
Lila
Lila solenizantko wszystkiego najlepszego sto lat zycia
200 picia
200 picia
Lila wszystkiego najlepszego
Lila wprowadzaj cos w bład widze
No i znowu jestem tylko typowanie muszę powtórzyć. Mieliśmy jakąś minutową przerwę w dostępie do netu.
Ja tam już mam pomysł na mini
Ja tam już mam pomysł na mini
Lila to juz bedzie na zapas
to za pare dni
lila ja ci wysłałem prezent kurierem tylko sama za to sobie zapłać
medea.....teraz mi się kawał przypomniał jak Polka przedstawiła swojego narzeczonego rodzicom.Młody się przedstawia ,jestem Josef,Tores,Horche,antonio,romualdo sanchez a matka na to .witaj,ostatni niech zamknie drzwi
medea....mi też zniknął na sekundkę.Pewnie Pasko coś grzebie jak zwykle
trisetum...to ja [pieprzę,już mi się odechciało prezentów które w sumie mam sobie sama kupić.To już nie jest prezent
Lila ale fajny ci kupiłem za 1,200 zł możes sobie na raty rozłożyć
trisetum..ja nigdy ni w życiu nie kupiłam na ratya jak kosztuje 1200 to go sobie zatrzymaj.Taki drogi prezent muszę wybrac sobie sama