Wpisy 1 093 573 – 1 093 672
4 września 2012 14:07 → 4 września 2012 16:26, 100 wpisów
torsan
No i dzięki za podpowiedź kto wieczorem
jackwar
Niestety z pewnymi faktami trzeba się niestety godzić, choć człowieka szlag trafia.
islandorka
Czyżbym coś pokićkała ? Wydawało mi się, że to ty rano pisałaś, że śnił ci się strach przed kimś w jakimś pokoju ? No i w senniku była informacja, że ten sen oznacza miłą niespodziankę a do gier 49
No i dzięki za podpowiedź kto wieczorem
jackwar
Niestety z pewnymi faktami trzeba się niestety godzić, choć człowieka szlag trafia.
islandorka
Czyżbym coś pokićkała ? Wydawało mi się, że to ty rano pisałaś, że śnił ci się strach przed kimś w jakimś pokoju ? No i w senniku była informacja, że ten sen oznacza miłą niespodziankę a do gier 49
nie grałam
nie było dwójek, szóstek i siódemek
Witam wszystkich i znikam
nie było dwójek, szóstek i siódemek
Witam wszystkich i znikam
lila ..spokojnie ..za 10 min
medea zgadza sie ale się zmyłam i nic nie wiem o 49...
faktycznie na sucho mam 4/7...i 49 tez...
lila ...masz pamietoj naciśnij tylko zip @ i zapisuj na dysk
islandorka
O kurczę jaka szkoda niby 4 złote za 1/1, ale fajne i to
O kurczę jaka szkoda niby 4 złote za 1/1, ale fajne i to
medea a z jakiego sennika korzystasz??? atis???
ja po wielu próbach przestałam grac na 14 bo tylko topiłam... ale dzis znalazłam liczby na dzien dzisiejszy i 4/7 mogłoby byc 5/8 bo nie dałam jeszcze 20...
Medelcia puszcze je na wieczór...
islandorka
Tego : http://horoskop.wp.pl/title,Sennik-dla-graczy,word,AGREST,sennik_instrukcja.html#head, ubożuchny ale się sprawdza
Najlepsze jaja są takie, że dzisiaj do 17 ksieżyc sprzyja Strzelcom i Lwom. Strzelec na liczby z horoskopfree mógł trafić przed chwilą 5/6
Tego : http://horoskop.wp.pl/title,Sennik-dla-graczy,word,AGREST,sennik_instrukcja.html#head, ubożuchny ale się sprawdza
Najlepsze jaja są takie, że dzisiaj do 17 ksieżyc sprzyja Strzelcom i Lwom. Strzelec na liczby z horoskopfree mógł trafić przed chwilą 5/6
ja mam ten sennik w wersji ksiązkowej i jestem zadowolona ogólnie...
Wychodzi więc na to, że jakby ktoś sprawdzał pozycję księżyca to jak są dwa znaki to powinien grać pierwszy z nich w danym dniu. Jak na razie obserwuję od kilku dni i były trzy pozycje ksieżyca, ale za każdym razem trafiało się wiecej liczb z tych dla pierwszego znaku a nie tego drugiego. Czyli wieczór należy do Panny
islandorka30,5
medea76
Lila
jocia
medea76
Lila
jocia
torsan
medea wiec puszcze tez dla panny bo to moja gorsza połowa...
albinku
agatkaa
Parę osób temat zaciekawił, więc na swoim profilu podaję układy ksieżyca na cały tydzień. Niestety nie mam czasu by rozpisać cały miesiąc, lecz jeśli będą chętni to się sprężę.
Parę osób temat zaciekawił, więc na swoim profilu podaję układy ksieżyca na cały tydzień. Niestety nie mam czasu by rozpisać cały miesiąc, lecz jeśli będą chętni to się sprężę.
albin jeśli się powtarzam to przepraszam ale coś u mnie dzieje i wpisy raz się pojawiają a raz nie
lila..nie uciekaj jeszcze 4 min @
islandorka
To przemyśl jeszcze liczby 29,58,68,89( czyli 17,8,9) bo wczoraj generator na tak samo sformułowane pytanie dla Strzelca jak zrobiłam przed chwilą dla Panny wyrzucił liczby dające 4/4. Czyli a nóż widelec
To przemyśl jeszcze liczby 29,58,68,89( czyli 17,8,9) bo wczoraj generator na tak samo sformułowane pytanie dla Strzelca jak zrobiłam przed chwilą dla Panny wyrzucił liczby dające 4/4. Czyli a nóż widelec
medea ja z mojego snu wytypowałam 8 15 26 31 49 40 4 wg sennika dla graczy i dajac jeszcze ducha 20 i 3...
trisetum
Dam znać jak dorwę się wreszcie do mojego laptopa bo tylko mam namiar na całoroczny kalendarz księżycowy
Dam znać jak dorwę się wreszcie do mojego laptopa bo tylko mam namiar na całoroczny kalendarz księżycowy
medea ja zawsze sumuje liczby do jednosci 89 to dla mnie 8 ale moze masz racje...
lila ..teraz juz luknij się szybciutkoo i znikam..
islandorka
Bo tak się powinno zasadniczo robić, ale czasami los jest złośliwy i pokazuje nam
Bo tak się powinno zasadniczo robić, ale czasami los jest złośliwy i pokazuje nam
Medea moja kol.ma kaledarz i zgodnie z kalendarzem to robi
nawet pranie poczestowala mnie kiszonymi ogorkami to ja takich
ogrrkow nigdy nie konsumowalam wszystko robi zgodnie z kalend.
cos w tym jest
nawet pranie poczestowala mnie kiszonymi ogorkami to ja takich
ogrrkow nigdy nie konsumowalam wszystko robi zgodnie z kalend.
cos w tym jest
medea skąd ma te cyferki wyzej horoskop free dla panny pokazuje inne...
agatkaa
W ogrodnictwie to naprawdę się sprawdza wiem z praktyki. Jeśli chodzi o inne sprawy jakoś nie zauważyłam różnicy
W ogrodnictwie to naprawdę się sprawdza wiem z praktyki. Jeśli chodzi o inne sprawy jakoś nie zauważyłam różnicy
Lila
islandorka
Pamiętasz, że pod horoskopami jest link do takiego generatora numerologicznego ? Tam wrzuciłam frazę multi multi czwórka dwudziesta druga pietnaście panna czwartego września no i mi takie cyferki wyrzuciło. Wczoraj dla strzelca dało fajne cyferki więc mam nadzieję, że teraz też
Pamiętasz, że pod horoskopami jest link do takiego generatora numerologicznego ? Tam wrzuciłam frazę multi multi czwórka dwudziesta druga pietnaście panna czwartego września no i mi takie cyferki wyrzuciło. Wczoraj dla strzelca dało fajne cyferki więc mam nadzieję, że teraz też
medea teraz bądz mądry co puścic...zeby znów za bardzo nie napasc TS...
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 280 000 złotych
islandorka
Pamiętajmy jednak o przewrotności losu. Wczoraj wytypowałam na sucho dla Strzelca fajne liczby a dla Lwa choć też powinien mieć szansę pustaki. Teraz jak się napalę i zagram pewnie zrobi mi psikusa
Pamiętajmy jednak o przewrotności losu. Wczoraj wytypowałam na sucho dla Strzelca fajne liczby a dla Lwa choć też powinien mieć szansę pustaki. Teraz jak się napalę i zagram pewnie zrobi mi psikusa
medea normalka ze Ts nie da sie w trąbę zrobić... ja wiem ze robią konszachty...
multusia 80 wywiało a dzisiaj losowanie wieczorne to 11 więc jego cyferki byłyby jak znalazł
koziorożec mój brat...
nie mam dobrego zdania o facetach strzelcach... nie nadarmo mają te strzałę... i jej używają przynajmniej z moich doświadczen...
No to byś się zdziwiła poznając mojego brata i mogę się założyć,że na plus, choć jak wiadomo obiektywna zbytnio nie jestem
medea próba generalna
skopiowałam twoje zdanie i wstawiłam tam do numerologii i wyszły inne cyferki...
skopiowałam twoje zdanie i wstawiłam tam do numerologii i wyszły inne cyferki...
medea a o bracie nie mówię ze nie bo wszedzie są wyjątki...
islandorka
Wiem, że tak jest. Dlatego teraz zapisuję pierwszy wynik i się go trzymam. Bo inaczej bym zgłupiała do szczętu z nadmiaru cyferek
Wiem, że tak jest. Dlatego teraz zapisuję pierwszy wynik i się go trzymam. Bo inaczej bym zgłupiała do szczętu z nadmiaru cyferek
medea
niby to samo zdanie to powinny byc cyfry te same...
niby to samo zdanie to powinny byc cyfry te same...
ok spadam chyba okna pomyc bo juterko moze padac...jak zawsze gdy ja umyje okna... własnie wciełam schabowego wiec jest energia do pracy...juterko się pochwale...co ugrałam z horoskop free i snu...moze jeszcze pózniej zajrze...
Tak, ale ja zakładam, że to nie jest nauka ścisła czyli że pewne rzeczy czyli wynik jaki uzyskasz zależy od twojego szczęścia w danej chwili możesz trafić 4/4 lub 0/4 jak to w życiu
islandorka
islandorka
medea
islandorka30,5
czesc albinlotto medea islandorka ...witam reszte tez ...
franek sprzedawca firanek
i lipa dzisiaj z liczbami ... Normalnie KRACH
na wieczur mam tak
3 , 4 , 5 , 21 , 24 , 31 , 35 , 41 , 74 , 78 . . . .
3 , 4 , 5 , 21 , 24 , 31 , 35 , 41 , 74 , 78 . . . .
franek
Mojego rozminięcia z fortuną wczoraj wieczorem to nic nie pobije. Los dał mi prztyczka w nos i dalej mi pokazuje, że nie dla psa kiełbasa. Puszczę jeszcze jakieś dwa mini oraz dwa mm, no i chwilowo koniec balu panno lalu
Mojego rozminięcia z fortuną wczoraj wieczorem to nic nie pobije. Los dał mi prztyczka w nos i dalej mi pokazuje, że nie dla psa kiełbasa. Puszczę jeszcze jakieś dwa mini oraz dwa mm, no i chwilowo koniec balu panno lalu
agatka
Ja sie nie załamuję ja się by podładować akumulatory i skasować TS wieczorem
Ja sie nie załamuję ja się by podładować akumulatory i skasować TS wieczorem
Na wszelki wypadek bo nie wiem kiedy zniknę z netu z uwagi na bieganie na linii szefowa mój pokój wszystkich z góry do zobaczenia wieczorem jak mi laptopa uda się reanimować
Medea.. .
Mialas racje. To chodzilo o melodie ...Miedzynarodowki, a nie ..Marsylianki. . To i to zaczyna sie na ....M.
Mialas racje. To chodzilo o melodie ...Miedzynarodowki, a nie ..Marsylianki. . To i to zaczyna sie na ....M.
chyba klienci uciekli bo 2 oświadczenie w ciągu 4dniStanowisko Zarządu
Totolotek S.A.
Totolotek S.A. oferuje
zakłady wzajemne na
podstawie ważnych
zezwoleń udzielonych
przez Ministra Finansów.
Decyzje cofające
zezwolenia, które dotyczą
technicznej kwestii
działalności Spółki (E-
Promocji - element
programu
lojalnościowego), nie mają
ostatecznego charakteru i
nie są wykonalne. W
związku z powyższym
Totolotek S.A. legalnie
oferuje zakłady wzajemne.
Klienci nadal mogą
bezpiecznie uczestniczyć w
oferowanych przez Spółkę
zakładach, a wygrane są w
pełni gwarantowane.
Punkty Totolotek S.A.
pozostaną otwarte.
Totolotek S.A.
Totolotek S.A. oferuje
zakłady wzajemne na
podstawie ważnych
zezwoleń udzielonych
przez Ministra Finansów.
Decyzje cofające
zezwolenia, które dotyczą
technicznej kwestii
działalności Spółki (E-
Promocji - element
programu
lojalnościowego), nie mają
ostatecznego charakteru i
nie są wykonalne. W
związku z powyższym
Totolotek S.A. legalnie
oferuje zakłady wzajemne.
Klienci nadal mogą
bezpiecznie uczestniczyć w
oferowanych przez Spółkę
zakładach, a wygrane są w
pełni gwarantowane.
Punkty Totolotek S.A.
pozostaną otwarte.
Medea.. .
Ten tekst usłyszałem w kolekturze po tym , jak gracz...przegrał...100 pln... .
-----------------------------------
" Wyklęty, powstań ludu Ziemi.
Powstańcie, których dreczy....ts.. ."
---------------------------------------
Ten tekst usłyszałem w kolekturze po tym , jak gracz...przegrał...100 pln... .
-----------------------------------
" Wyklęty, powstań ludu Ziemi.
Powstańcie, których dreczy....ts.. ."
Ciekawostka z pewnej gazety.. .
-----------------------------
Trzy pijane kobiety stłukły w Łodzi kierowcę taksówki i uciekły.. .Zostały szybko zatrzymane. / 18, 20, i 24 lata/.
----------------------------------
-----------------------------
Trzy pijane kobiety stłukły w Łodzi kierowcę taksówki i uciekły.. .Zostały szybko zatrzymane. / 18, 20, i 24 lata/.
----------------------------------
Agatka.. .
Przegrał...100 pln.. .
--------------------------------
Przegrał...100 pln.. .
--------------------------------
Po tym całym zamieszaniu z Totolotkiem, strach jest wejść do kolektury TS.
---------------------------------
Agatka.. .
To był starszy gracz, a za komuny musiał znać ...Międzynarodówkę.. .
To był starszy gracz, a za komuny musiał znać ...Międzynarodówkę.. .
Agatka.. .
Pisane ruskimi bukwami/literami/ nazwa związku radzieckiego....CCCP tak była tłumaczona na język polski.
CCCP >> cep cepa cepem pogania, a ...ZSRR ...tego nie napiszę, bo jest to tekst...niecenzuralny.. .
Pisane ruskimi bukwami/literami/ nazwa związku radzieckiego....CCCP tak była tłumaczona na język polski.
CCCP >> cep cepa cepem pogania, a ...ZSRR ...tego nie napiszę, bo jest to tekst...niecenzuralny.. .
na wieczur mam tak
3 , 4 , 5 , 21 , 24 , 31 , 35 , 41 , 74 , 78 . . .
3 , 4 , 5 , 21 , 24 , 31 , 35 , 41 , 74 , 78 . . .
RTS RTS
. Co tam u was
.
.a wy jakie typy na wieczur
.
.
.a wy jakie typy na wieczur
.
.
Franczesko.. .
Popraw śię . Nie ma takiego wyrazu.." wieczur".
--------------------------------------
A może chciałeś napisać....WILCZUR.
Popraw śię . Nie ma takiego wyrazu.." wieczur".
--------------------------------------
A może chciałeś napisać....WILCZUR.
.
.
.