Wpisy 1 092 673 – 1 092 772
3 września 2012 21:44 → 3 września 2012 22:01, 100 wpisów
jackwar
Mnie i tak nie pobijesz. Najpierw znalazłam 20 zeta by potem padł mi zasilacz do laptopa HP za około 100 zeta. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać
Mnie i tak nie pobijesz. Najpierw znalazłam 20 zeta by potem padł mi zasilacz do laptopa HP za około 100 zeta. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać
Medea zgadzam sie z Tobą,przez to zatraca sie niezwykły klimat z jakim kojarzą mi sie biblioteki.M
13maxa...przestaj do mnie nie taak
imbus
U mnie mój antywirus dostał kota kilka dni temu przy próbie aktualizacji i musiałam go odinstalować i zainstalować ponownie by zaczął działać
U mnie mój antywirus dostał kota kilka dni temu przy próbie aktualizacji i musiałam go odinstalować i zainstalować ponownie by zaczął działać
pasko, nie dziala mi aktualizacja od okolo 2 tygodni, niby brak polaczenia z internetem
medea 20 dychy i tak do przodu a zasilacz i tak by ci pewnie padł
mi w zeszłym tygodniu padł dysk , podłączyłem starocie ale nie mogę losowań oglądać , muszę jakiś dysk zkąbinować
mi w zeszłym tygodniu padł dysk , podłączyłem starocie ale nie mogę losowań oglądać , muszę jakiś dysk zkąbinować
ulexxaa ..haajj
13maxa..mam same brata u mnie ..u ciebie nie przejmmuj połączy bracie
13maxa..mam same brata u mnie ..u ciebie nie przejmmuj połączy bracie
miszell..ok chciałem żebyś jeden utworek przesłuchała ...ja też wolę inne ale jej głos jakoś mi pasuje ..
Ulexxa
Podobno brzydka nie jesteś.
Madra-napewno skoro tak to widzisz.
Podobno brzydka nie jesteś.
Madra-napewno skoro tak to widzisz.
jackwar
Ja też pracuję teraz na zabytku należącym do rodziców. Losowanie chyba puści, ale bez głosu bo głośników brak . Mam teraz pilną partaninkę dla znajomej w domu i szlag mnie trafia jak ten muł myśli i myśli czy wyświetlic wklepany minutę wcześniej tekst
Ja też pracuję teraz na zabytku należącym do rodziców. Losowanie chyba puści, ale bez głosu bo głośników brak . Mam teraz pilną partaninkę dla znajomej w domu i szlag mnie trafia jak ten muł myśli i myśli czy wyświetlic wklepany minutę wcześniej tekst
Pasko problem wersja na android Kurna nigdy nie mam losowania może to nowe wyzwanie dla ciebie ???
pasko i co, jaka moze byc przyczyna ? nie dziala mi aktualizacja na wszystkie gry
joker..z tego co widzę to wszyscy chamy,głupki,prostaki a Ty jeden za to inteligentny piękny i w ogóle
lila..
13maxa ..no i co masz siostra ile razy widziałeś cyc
13maxa ..no i co masz siostra ile razy widziałeś cyc
joker ..po co ty baranie tu jesteś po co to czytasz tłuczku i mnie w***iasz teraz do ulexy się czepiasz ...
krzysio ..podaj jokerowi link xxx niech z renią się zabawi
krzysio ..podaj jokerowi link xxx niech z renią się zabawi
13maxa..ty ty kłamiesz ..kiedyś byłeś mały nie skonczyłeś 18 lat zaglądałeś za oknem kobita naga w łazience
Pasko ta wersja 7000przy ściąganiu lisowania czyści całą bazę losowań. trzeba wykasować program wgrać go na nowo i wtedy 2-3 losowania ściągnie po czym przy następnym znowu wykasuje wszystko. ja teraz wklepuję losowania ręcznie i jest dobrze. ale jakiś błąd chyba jest
joker...co zrozumiałam ? Że masz się za kogos lepszego niż wszyscy tutaj? Tak już dawno i nie lubię takich ludzi
lila,max,ulexxa
joker chyba powinien sobie przypomnieć taki stary kawała z brodą:
Lew zwołał zebranie zwierzątek i zażądał by po jego lewej stronie stanęły ładne a po prawej mądre. Potem patrzy a na środku siedzi wstrętna ropucha z miną świadczącą o wielkim wysiłku umysłowym. Dlaczego nie wykonałaś mojego polecenia ?
A co rozerwać się mam ?
joker chyba powinien sobie przypomnieć taki stary kawała z brodą:
Lew zwołał zebranie zwierzątek i zażądał by po jego lewej stronie stanęły ładne a po prawej mądre. Potem patrzy a na środku siedzi wstrętna ropucha z miną świadczącą o wielkim wysiłku umysłowym. Dlaczego nie wykonałaś mojego polecenia ?
A co rozerwać się mam ?
13maxa...wszystko wiem..jak kolega dawnie szkoły same łobuzuu były ..
Joker..co ma uroda do..wiedzy..
nie powinienes osadzac wszystkich..
jedna miara..
"Niechaj nie grzmia Ci..
ktorych stac tylko na..szept.."
.Thomas Fuller.
nie powinienes osadzac wszystkich..
jedna miara..
"Niechaj nie grzmia Ci..
ktorych stac tylko na..szept.."
.Thomas Fuller.
No oczywiście ja w roli głównej... ostatecznie mogę być sam Będę komentował co się dzieje na chacie na bieżąco, odpowiadał na Wasze pytania... Wy to będziecie widzieć podobnie jak Losowanie Lotto pod chatem...
paskoo..win 7 64 bit dlatego nie przejmuje nie wszystkie programy zainstalować ale to inne systemy ..jak win 7 32 bitowy lepsze normalny
Pasko , niestety , ja bym chciał ale muszę nowy dysk i nowy system mieć , teraz to nawet nie będę mógł cię oglądać .
krzysio ... jaki Ty znawca ..Ty weź lepiej na xxx szukaj 7 32 bitowe laski