Wpisy 1 092 773 – 1 092 872
3 września 2012 22:01 → 3 września 2012 22:16, 100 wpisów
13maxa...ja nie byłem na drzewie ..serioll
pasko , proponuje kolejna sonde ,, co bys zrobil z wygrana 30 mln,,
13maxa..no i co ..i co jeszcze gapiłeś cyc i tez pip
michellex...co Ty,nie da rady,max powiedział że mam głos jak prezesowa i wolę jednak nie
toja
Materiały, z których korzystam są ze szkoły numerologii , która nie uznaje liczb mistrzowskich i sprowadza je do w Twoim przypadku do dwójki. Czyli powinnaś zagrać w czwartek liczby dla ciebie na ten tydzień to 4,10,31, ale ja bym jeszcze rozważała na jutro na przykład 15,21,42 oraz 7,1,20
Materiały, z których korzystam są ze szkoły numerologii , która nie uznaje liczb mistrzowskich i sprowadza je do w Twoim przypadku do dwójki. Czyli powinnaś zagrać w czwartek liczby dla ciebie na ten tydzień to 4,10,31, ale ja bym jeszcze rozważała na jutro na przykład 15,21,42 oraz 7,1,20
toja
No i dla ciebie powinny być szczęśliwe wielokrotności 11 czyli 22,33,44,55,66,77
No i dla ciebie powinny być szczęśliwe wielokrotności 11 czyli 22,33,44,55,66,77
toja i rustu
Ja na waszym miejscu to bym wspólnie pokombinowała w czwartek
Ja na waszym miejscu to bym wspólnie pokombinowała w czwartek
michellex...coś Ty ja nie umiem krzyczećjak się wydrę to wszyscy w koło leżą....ze śmiechu
Dziś chyba padł rekord typowań... 499 dziesiątek
Witajcie i powodzenia w grze
Witajcie i powodzenia w grze
toja i rustu
Zauważyłam, że warto do tych trzech liczb dodawać i odejmować liczbę zakładu i datę dzienną dnia, w którym gramy
Zauważyłam, że warto do tych trzech liczb dodawać i odejmować liczbę zakładu i datę dzienną dnia, w którym gramy
Medeo..czytalas ksiazke Dale Carnegie.."Jak przestac sie martwic i zaczac zyc"..polecam naprawde..czytalam ja wiele razy i jest ona..moja opoka,na kazde zlo..zawsze gdy mam klopot otwieram gdziekolwiek..i zawsze "ona" dodaje mi sil..do zycia..mam ja zawsze(prawie)..pod reka..wiecie co!!..czytajac ja..wracaja sily witalne.otucha,wiara i nadzieja..ktorej tak bardzo nam..brak..przeczytajcie-naprawde warto..aa jezeli Ktokolwiek juz zacznie ja czytac..to prawdopodobnie nie zaprzestanie..tak jak ja..zawsze czytajac JA ponownie..znajduje wciaz nowe i nowe..szczegoly..warte Uwagi..
polecam
polecam
toja to przyjemnosć,będę zawsz e dbal by na twim stole były świeże i pachmące.....
a/ gralbym dalej b/gralbym tylko systemem 12 skreslen c/oddalbym do banku na 5 procent
toja przeglądam horoskopy,czytam biorytm ogólnie lubię te klimaty
ulexxa...chyba skorzystam bo jak tak dalej będzie to chyba kogoś zmasakruję kiedyś
ja 22...1/1
toja ...a nam w czym chcesz pomóc ..my jesteśmy specami od tego typu spraw
Holender mam jakieś problemy z netem
unhappy
ulexxa
Nie czytałam, ale skoro polecasz to poszukam, bo dawno tego typu książek już nie czytałam.
toja
sumujesz liczby z numeru danej gry i doprowadzasz do jedności czyli od 1-9;
unhappy
ulexxa
Nie czytałam, ale skoro polecasz to poszukam, bo dawno tego typu książek już nie czytałam.
toja
sumujesz liczby z numeru danej gry i doprowadzasz do jedności czyli od 1-9;
Zaraz Paska będziemy lukać normalnie się poświęcę i zaczekam na interwiu
13max...dzisiaj dzwoniła do mnie kobieta w pewnej sprawie i zwracała się do mnie cały czas PAn chyba faktycznie mam gruby głos